Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:27:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa ne morem več čvekat, že imam delavce tu ..., pa mali tečko... hiter porihtaj ene in druge pa prit nazaj da skup spijeva kafe jaz ga tud pijem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:35:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako imate kaj vreme? jaz bi šla na sprehod,pa ne vem....al misli bit dež al ne?? pr nas je tut tko tko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:40:19
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako imate kaj vreme? jaz bi šla na sprehod,pa ne vem....al misli bit dež al ne?? pr nas je tut tko tko Ma pri nas tudi. Vsak cajt zgleda da se bo usulo. Zgleda sprehodi danes odpadejo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:52:13
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj sva z A jedle sadne jogurte z smetano in sva dale za probat....je kar ustke odpirala.....tak ji je dobro..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:52:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,kaj pikeca zobki jezijo? ne vem.....videt ni nič...samo po moje bi lahko blo to...nima še nobenega........ kaj je še kaki drugi znak za zobke ....vročina, eni pravijo rdeče ličke, .... ..ma pri prvem sploh ne vem kdaj je zobe dobival...kar se jokcanja tiče mislim ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:53:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa ne morem več čvekat, že imam delavce tu ..., pa mali tečko... hiter porihtaj ene in druge pa prit nazaj da skup spijeva kafe pikec je spil flaško, pa kar zaspal ...upam, da vsaj malo traja..., delavcev pa sploh nisem šla ven gledat, sem se kar z balkona dol zadrla...dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:56:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako imate kaj vreme? jaz bi šla na sprehod,pa ne vem....al misli bit dež al ne?? ..... pri nas je ful neko čudno, malo piha, sonca ni...dela se kot da bo dež..... ...meni gre že tak na živce to vreme.... tu pri nas na bregu ful piha ...... pa upam, da dežja ne bo, da že enkrat končajo to in se spakajo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:57:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj sva z A jedle sadne jogurte z smetano in sva dale za probat....je kar ustke odpirala.....tak ji je dobro.. ..naš ma tud jogurt rad...tiste čist navadnega ful je....pa mu ga ne upam dosti dat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:57:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...meni gre že tak na živce to vreme.... tu pri nas na bregu ful piha ...... pa upam, da dežja ne bo, da že enkrat končajo to in se spakajo.... fiši,pa saj ti se lahko nastaniš pred bajto,jaz pa če hočem na zrak,moram it na sprehod
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:58:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj sva z A jedle sadne jogurte z smetano in sva dale za probat....je kar ustke odpirala.....tak ji je dobro.. ..naš ma tud jogurt rad...tiste čist navadnega ful je....pa mu ga ne upam dosti dat.... ta pa je bil sadni -jagoda z smetano,pa -borovnica z smetano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:59:10
|
|
|
|
gold fish
|
.....zdaj sem nazaj...vas pa ni...spet pičim monologe... ...bom šla zdaj pripravit vse, ker bom jabolčni štrudl pekla....., pa neko rožičevo pecivo sem mislila nardit..... bom videla, če mi bo zneslo..... Aja, pa ob 11.30 moram že po pikeca v šolo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:59:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
sej ne vem ker ne utegnem prebrat vsega za nazaj od kdaj do kdaj greste za prvomajske praznike na morje? aja pa kam? za kakšno ceno?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 8:59:31
|
|
|
|
arabela*
|
baje je fajn skorjica od kruha za dlesnike.......pa še vitamini so noter....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:00:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....zdaj sem nazaj...vas pa ni...spet pičim monologe... fiši a rabiš očala??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:00:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...meni gre že tak na živce to vreme.... tu pri nas na bregu ful piha ...... pa upam, da dežja ne bo, da že enkrat končajo to in se spakajo.... fiši,pa saj ti se lahko nastaniš pred bajto,jaz pa če hočem na zrak,moram it na sprehod to že, samo ful piha...pa pridem ven...in sem že not tudi..... .... Drugače je pa fajn ja...... Boš pol, ko bo lepo vreme nabasala svoji dve deklini v avto, pa prišla malo k nam na vas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:00:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya baje je fajn skorjica od kruha za dlesnike.......pa še vitamini so noter.... sm ji dala skorjico pa se mi je skor zadavla sam drobtinco je dobila pa je ni znala dol požret
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:01:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish to že, samo ful piha...pa pridem ven...in sem že not tudi..... .... Drugače je pa fajn ja...... Boš pol, ko bo lepo vreme nabasala svoji dve deklini v avto, pa prišla malo k nam na vas na svež luft...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:02:03
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....zdaj sem nazaj...vas pa ni...spet pičim monologe... ...bom šla zdaj pripravit vse, ker bom jabolčni štrudl pekla....., pa neko rožičevo pecivo sem mislila nardit..... bom videla, če mi bo zneslo..... Aja, pa ob 11.30 moram že po pikeca v šolo.... pridem na štrudl spotoma ti lohk še pikeca poberem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:02:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...meni gre že tak na živce to vreme.... tu pri nas na bregu ful piha ...... pa upam, da dežja ne bo, da že enkrat končajo to in se spakajo.... fiši,pa saj ti se lahko nastaniš pred bajto,jaz pa če hočem na zrak,moram it na sprehod to že, samo ful piha...pa pridem ven...in sem že not tudi..... .... Drugače je pa fajn ja...... Boš pol, ko bo lepo vreme nabasala svoji dve deklini v avto, pa prišla malo k nam na vas FIŠI da te nou odpihnilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:03:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sm ji dala skorjico pa se mi je skor zadavla sam drobtinco je dobila pa je ni znala dol požret ja saj vem,jaz ji ne upam dat.... ma ene govorijo,kak so to v starih cajtih jedli kruhec,da se ne more nič zaletet....ne vem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:04:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI da te nou odpihnilo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:04:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....zdaj sem nazaj...vas pa ni...spet pičim monologe... fiši a rabiš očala?? ne, jih že tak mam.... ...to sem že zadnjič pisala...da mi ne kaže postov vaših sproti, ampak, samo moje, pol ko pa enih par napišem, pa mi jih kaže...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:06:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish to že, samo ful piha...pa pridem ven...in sem že not tudi..... .... Drugače je pa fajn ja...... Boš pol, ko bo lepo vreme nabasala svoji dve deklini v avto, pa prišla malo k nam na vas na svež luft... pa na kaki , ta mali dve bosta pa lahko na drugi brez male ovčke, pa kozice gledali...... take čist micene bodo počasi...take ko mala mačka.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:07:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa na kaki , ta mali dve bosta pa lahko na drugi brez male ovčke, pa kozice gledali...... take čist micene bodo počasi...take ko mala mačka..... to pa se simpatično sliši..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 9:09:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....zdaj sem nazaj...vas pa ni...spet pičim monologe... ...bom šla zdaj pripravit vse, ker bom jabolčni štrudl pekla....., pa neko rožičevo pecivo sem mislila nardit..... bom videla, če mi bo zneslo..... Aja, pa ob 11.30 moram že po pikeca v šolo.... pridem na štrudl spotoma ti lohk še pikeca poberem velja....... čakam...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?