Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Reby, super, da lepo napredujete, pa spite. Krčki pa upam, da se umirijo, al pa da vsaj ne bodo prehudi. Mi smo imeli danes babico, krčki so res problem, ampak bomo že nekako, problem je večji to, ker zarad njih ne spi, na rokah že, samo v postlci ali vozičku ne. Zdajle mi je celo prvič uspel, da sem ga dala po hranjenju in kupčku v voziček in je zaspal Mi smo se v dveh dneh zredili 80 g, kar je super, babica je bila zelo zadovoljna, je rekla, da je dovolj, če se zredi tam okrog 40 v tem času (20 na dan). Mleka imam vsak dan več, drugače pa sem kot dodatek namesto Aptamila kupila Novalac proti napenjanju. Moji kg pa kr kopnijo, sem šla že 10 dol, najbrž zaradi nespanja, ker jem pa ogromno, pijem pa še več. Super za Nežo, da tako pridno rase, je že taprava punca. Men se že moj zdi težek, še posebej, ker imam še vedno te mravljince. Upam, da čimprej minejo. Naslednje srečanje pa mogoče že pade z dojenčki, a ne? Sekica - kako si mi ti kaj? Ste se že uštimali doma? Semper - čestitke za 1. mesec, joj, kako je hitro minilo, se mi zdi, kot da si šele rodila... Kruce - želim vam, da bo vse ok in da boš lepo rihtal ženičko lana - ti ne razumeš celskega narečja žižetka - hvala ti za obveščanje po sms, super si mikla - kako se pa vi rihtate kaj? Hedi - sosedika, hvala ti za vse . RTM mojsonček - čakam še kakšno slikico vaše lepe pupe Goldy - maš mail in hvala za slikice sonček - lupčeka Lovru, sej ne morem verjet, da ima že 7 mesecev Bumo - kako pa kaj tvoja prinčipesa? Kaj si že rekla, da imaš proti krčem? efika - uživaj še teh 7 tednov obi - predvidevam, da ste tudi že doma, upam, da se lepo rihtate Ajsika, Noki, Gloria, reni, jona, spelka, oktavija, biba, Zarja, gigi, mismis, bebii... punce uživajte, zdej sem se pa že mal izgubila , vas je toliko. No, v glavnem ne morem it za vse nazaj brat, če sem katero izpustila, prosim brez zamere.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|