Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 9:16:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dober večer - enkrat za spremembo namesto dobro jutro Mi smo danes prišli domov in seveda kaos, ampak se bomo že navadli. Po 19 urah navadnih in 6 ur umetnih popadkov bo to mala malca Hvala vsem za navijanje, dihanje. Blo je hudo, ampak v trenutku, ko je prišla ven štručka, vse pozabljeno. Nč, grem še prpopat kakšno slikico.... Reby, poskusi se malce naspat, tako po obrokih......Tomi je res cukr, lepo se cartajte!!! Krucek, držim pesti, da bo hitro minilo, pa javi ne.....da ne bomo dihale še dva dni..... goldy, vam je dala vedet, kako se revica počuti , je pa res prav mala princeska
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 9:18:25
|
|
|
|
Goldy
|
lana - in smo ji dali kapico dol...sam ne vem, pa kako bo v jeseni in pozimi, ker se že zdaj dere kot jesihar, če ji kapico damo gor ali pa klobuček
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 9:24:17
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lana - in smo ji dali kapico dol...sam ne vem, pa kako bo v jeseni in pozimi, ker se že zdaj dere kot jesihar, če ji kapico damo gor ali pa klobuček , ja, to pa zna bit zeloooo velik problem......vsaj pri mojem je bilo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 9:36:27
|
|
|
|
Sempervivum
|
ku-ku punce A pol dones dihamo za kruciko? Mogoče je pa že fertik Zdej bi se prilegla ena brzinska, ane?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 9:44:50
|
|
|
|
Goldy
|
lana - tega s kapicam se pa res veselim!! Pa bomo preživeli. Kako si pa ti reševala situacijo?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 9:58:55
|
|
|
|
lana70
|
Krucek sporoča: Alo, alo! Dobili dozo za popadke in odhajamo v porodno.... zdej pa punce dihaaaaaat....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 10:00:48
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lana - tega s kapicam se pa res veselim!! Pa bomo preživeli. Kako si pa ti reševala situacijo? večni boji......pa nedaj bog, da so kaj grizle......ponavadi je cmevhal in si jo poskušal povlečt dol...čez čas pa obupal ali pa pozabil.....ko je bil pa že malce večji, smo pa kupovali fensi šmensi kapice ali pa bili kar na traku.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 10:08:30
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Krucek sporoča: Alo, alo! Dobili dozo za popadke in odhajamo v porodno.... zdej pa punce dihaaaaaat.... uuuuuu, akcija dihamooooooooooooo, dejmo KRUCE, dejmo KRUCIKA GOLDY Alja je bla princeska tut če je bla mal pobruhana
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 10:19:04
|
|
|
|
Goldy
|
Pol pa dihajmooo! Kako že to gre?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 10:50:04
|
|
|
|
Reby
|
A danes dihamo? Dejmo, dejmo, jaz sem še čist frišna. No, letim Tomi alarm
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 10:58:52
|
|
|
|
lučka 25
|
Diham, diham, diham,.....diham. Se mi že vrti v glavi A sem že iz vaje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 11:20:23
|
|
|
|
miklarom
|
Oktavija - srečno na pregledu Kruce - diham, diham, go,go
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 11:25:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kruce.....dihamo, dihamoooooo......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 11:28:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby kaki cuker pri taki izbiri bo treba naslednjič pupo urihtat
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 12:57:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Krucek sporoča: Alo, alo! Dobili dozo za popadke in odhajamo v porodno.... zdej pa punce dihaaaaaat.... No, pa dejmo! Reby, ti pa lohka mal zabušavaš - si se že dost namatrala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 13:17:09
|
|
|
|
lana70
|
Krucek javlja v živo iz postojnske porodnišnice: Odprti 8 cm popadki na 2 min madona krucek, pa to ste v finišu!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 13:21:28
|
|
|
|
Sempervivum
|
lana, super si ti naš reporter Dajmo, krucika!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 13:28:11
|
|
|
|
Serendipity
|
Mr and Mrs Kruce - upam, da ne prepozno --- diiiihaaaaaamoooooo!!!! Reby - cuker od cukra Je pa vidim tudi tvoja izkušnja nepravljična. Glavno da imave/imamo svoje sonek pri sebi! Se res vse pozabi Goldy - opala, kakšna lepotička v belem. Prava prinčipesa. oktavija - jaz sem za vsak slučaj v nizkem štartu (še v kondiciji predihavanja)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 13:30:14
|
|
|
|
sonček33
|
Goldy luštna punčka Reby lušten poba Sekica čakam tudi Zarjo. Kruce in co. - dihamo.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 13:53:31
|
|
|
|
lana70
|
Krucetov sms ob 13:37: Karolina Kruce, kar na jok mi gre, čestitam, res!!!! pozdrave tudi kruciki
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 13:56:00
|
|
|
|
oktavija
|
Dejmo Kruci... dihaj, dihaj, dihaj!!! No zdaj bom pa jaz na vrsti za dihanje... Jaz nazaj s kontrole... bejba je dobro in tehta okoli 3,5 kg, plodovnice je še dovolj... Če do ponedeljka ne rodim (beri: upam da bom) imam CTG v celjski porodnišnici... Danes mi ni delala CTG, mi je pa naredila UZ in ostale meritve... Mene nekaj ob strane štiha, ampak mislim da me pupa nabija z nogicami ....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 13:56:03
|
|
|
|
sonček33
|
Kruce čestitke ob rojstvu princeske Karoline. LEpo in radi se imejte.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?