Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 14:10:14
|
|
|
|
Goldy
|
Madonca no, grem Aljo podojit, pa se taka stvar vmes zgodi! Kruce in Krucika - čestitke za Karolino!!!! Uživajte na polno!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 14:20:57
|
|
|
|
mojsonček
|
juhej, pa jo mamo, še eno pupo, da ne bodo sam fantiči... KRUCE & CO. ISKRENE ČESTITKEEEEEEEE!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 14:50:55
|
|
|
|
miklarom
|
KRUCE IN KRUCIKA -] ČESTITKE ZA MALO KAROLINO, VELIKO CARTANJA
< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.9.2009 14:51:38 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 14:51:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Krucek, iskrene čestitke za malo Karolino, seveda čestitke tudi mamici in sestrici
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 15:06:05
|
|
|
|
Sempervivum
|
Karolina, dobrodošla!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 16:41:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Kruce, čestitam Zdaj pa imaš že 3 punce, ki ti bodo povzročale sive lase
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 17:18:53
|
|
|
|
gigi1
|
Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 17:19:33
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce čestitke še tukaj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 17:20:34
|
|
|
|
sonček33
|
Moja najdražja podganca, diham s teboj in želim, da hitro mine.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 17:21:47
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro aaaaa, , kako pa to, a ni malce prezgodaj, ene dva meseca , ojoj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 17:32:10
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro Dejmo naš Ratatujček, srečno in vse dobro tvojima škratkoma
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 17:32:57
|
|
|
|
Reby
|
Kruce in Krucika - iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Karoline
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 18:03:56
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro Pošiljam dobre misli in moči za mamico ter vse želje, da bi s sočnkoma bilo vse dobro!!!
< Sporočilo je popravil loremi -- 2.9.2009 18:12:55 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 18:19:54
|
|
|
|
miklarom
|
JOJ, PODGANCA MOJA, , MISLIM NA VAS TRI IN NAJ SE VSE SREČNO KONČA, RADA VAS IMAM ZATO SE MI NI JAVILA , KO SEM JI SMS POSLALA, PA ŠE VČERAJ SMA GOVORILE
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 19:17:30
|
|
|
|
mojsonček
|
O madoniš... MIŠKA DRŽIM PESTI ZA TEBE IN TVOJA MIŠKOLINA, DA BO VSE OK, ČEPRAV STA TAKO POHITELA
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 19:47:48
|
|
|
|
lučka 25
|
Draga miška, držim pesti, da je in še posebej, da bo z vami vse v redu.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 19:52:41
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla jaz sem jo tudi popoldan klicala, pa se mi ni oglasila. Potem me je nazaj poklicala in rekla, da se je popoldan slabo počutila in izklopila zvok na telefonu, potem ji je pa voda odtekla. Popadke je imela takrat čisto rahle in so rekli, da se najmanj 2 uri še ne bo nič začelo dogajati. Drugače so pa bili izvidi vsi dobri. Podganca moja tanartaljubša mislimo nate in vemo, da bo s tvojima miškolinoma vse v redu
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 20:13:10
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mikla jaz sem jo tudi popoldan klicala, pa se mi ni oglasila. Potem me je nazaj poklicala in rekla, da se je popoldan slabo počutila in izklopila zvok na telefonu, potem ji je pa voda odtekla. Popadke je imela takrat čisto rahle in so rekli, da se najmanj 2 uri še ne bo nič začelo dogajati. Drugače so pa bili izvidi vsi dobri. Podganca moja tanartaljubša mislimo nate in vemo, da bo s tvojima miškolinoma vse v redu Ja vidiš , pol se mi pa zato ni oglasla, ti boga revica naša, pa še včeraj je blo vse vredu. Samo da so bili izvidi vredu, pa tud mala dva miškolinkota bosta vredu, jest močno držim pesti za vse tri in da če je že moglo priti do tega, da se le ne bi dolgo matrala in bi ji hitro minilo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 20:18:39
|
|
|
|
efika
|
Oj, dolgo se nisem oglasila. Dnevi pač kar letijo. Vidim, da je kar nekaj novopečenih mamic in očkov - ČESTITKE VSEM! Mi še čakamo. Do konca še 7-8 tednov, čeprav napovedujejo, da bo prej. Bomo videli. Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 20:23:21
|
|
|
|
gloria
|
KAROLINA IN DRUŽINICA ČESTITKE
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 21:38:26
|
|
|
|
gigi1
|
Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. Jupiiiii . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu. No zdaj pa jaz jokcam od sreče
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 21:47:47
|
|
|
|
nokes
|
reby, čestitke za tomija kruce, vam čestitke za karolino mišek73, joooj, kako sta pohitela mala mišeka, naj vam bo lepo in da kmalu pridete domov, veseli in zdravi!!!! babike, mirno nočko
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 21:48:14
|
|
|
|
ledenka
|
kruce čestitam! lepo ime podganca hitro rastite, da boste kmalu doma!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 21:49:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. Jupiiiii . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu. No zdaj pa jaz jokcam od sreče HB, da je vse v redu!!!!! Podganca, čestitke in držite se!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.9.2009 21:55:05
|
|
|
|
Goldy
|
miška - za tvoja sinka. Vse bo ok!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?