Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 12:36:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Lana jst se strinjam z Reby. Ne glede na to, da ti AC pripada na napotnico. Jst bi na tvojem mestu šla na NS in se samo v primeru slabega rezultata odločila za AC. No jst sem ravno tolk mlajš od tebe, da je pa meni na napotnico pripadla NS. No, jaz pa menim tako! NS ni preiskava ki bi potrdila ali zavrgla stvari katere bi radi vedeli! Imam koleegico kateri je NS pokazala da bootrok totalno deformiran..... Kar 14 dni je trajalo da je prišla na vrsto nato na AC in en mesec da je zvedela rezultate ki so bili OK. Torej 1 mesec in pol totalne psihe..... Že res da vidiš svojga v 3D itd ampak čemu? Škoda denarja. Moje ni nč bolel, cerar nama je povedal en par vicov in še vedela ni kdaj jo je #špiknu" rezultati so bli pa tud OK jest imam v Po..a to pomeni, da mi bo delal cerar?...ja, nuhalna je baje statistična zadeva, ACX pa diagnostična in pokaže kromosomske napake 99%,tako da...mene je bolj strah tiste igle, itaaaak
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 13:27:51
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..mi niso dali možnosti...so me kar naročili na AC brez NS.... jest imam v Po..a to pomeni, da mi bo delal cerar?...ja, nuhalna je baje statistična zadeva, ACX pa diagnostična in pokaže kromosomske napake 99%,tako da...mene je bolj strah tiste igle, itaaaak Kaj a tebe? No, če pol edin pametn! Ja ponavad Cerar dela v PO. Brez skrbi, tud vedla navš pa bo mim! Morda vzameš kako "pošiljko" prej...
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.8.2009 13:30:32 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 13:41:47
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..mi niso dali možnosti...so me kar naročili na AC brez NS.... jest imam v Po..a to pomeni, da mi bo delal cerar?...ja, nuhalna je baje statistična zadeva, ACX pa diagnostična in pokaže kromosomske napake 99%,tako da...mene je bolj strah tiste igle, itaaaak Kaj a tebe? No, če pol edin pametn! Ja ponavad Cerar dela v PO. Brez skrbi, tud vedla navš pa bo mim! Morda vzameš kako "pošiljko" prej... ne upam...bom šla kar instant , bom preživela, če so vse, bom valda tut jaz a....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 13:49:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Ku-ku - smo še tu! Mal za razvajanje -
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 13:50:26
|
|
|
|
sonček33
|
Ti se kar hecaj, še danes boš dihala dihala potiskala dihala ...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 14:16:41
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ku-ku - smo še tu! Hahaha, mi tut
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 14:27:15
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti se kar hecaj, še danes boš dihala dihala potiskala dihala ... He he he - iz tvojih ust... IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ku-ku - smo še tu! Hahaha, mi tut Ha ha ha - papiga Vsaj ti bi lahk že dihala, da jaz malo povadim pred dneom D...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 14:37:52
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - papiga Vsaj ti bi lahk že dihala, da jaz malo povadim pred dneom D... Jaz mislim, da naju bo še Krucika prehitela
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 14:44:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - papiga Vsaj ti bi lahk že dihala, da jaz malo povadim pred dneom D... Jaz mislim, da naju bo še Krucika prehitela Danes; Bolečine v križu, tiščanje na blato ...... Aja pa so rekli zadnjič da je posteljca že zrela
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 14:46:38
|
|
|
|
sonček33
|
Kruce pa naj bo danes... saj že itak komaj čakata...srečno
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 14:55:31
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - papiga Vsaj ti bi lahk že dihala, da jaz malo povadim pred dneom D... Jaz mislim, da naju bo še Krucika prehitela Danes; Bolečine v križu, tiščanje na blato ...... Aja pa so rekli zadnjič da je posteljca že zrela HB, da se vsaj pri enih nekaj dogaja. Men je v sredo rekla, da je posteljica šele začela odmirati, plodovne vode pa ful... Komi čakam na sredo, da vidim, kaj bojo spet povedal.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 15:18:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - papiga Vsaj ti bi lahk že dihala, da jaz malo povadim pred dneom D... Jaz mislim, da naju bo še Krucika prehitela Danes; Bolečine v križu, tiščanje na blato ...... Aja pa so rekli zadnjič da je posteljca že zrela Nč vrste prehitevat!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 15:19:49
|
|
|
|
Serendipity
|
Sicer pa 15. je pa res fajn datum - so just
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 22:03:04
|
|
|
|
Dakec
|
No, pa se vam javim po dolgem času. Čestitke novim mamicam in očkom ter držim pesti za bodoče mamice in atije. Moja Isabella je že stara 6 mesecev in je pravi cukrček, navihanka, cartika, skratka najtaboljša Veliko časa nimam za RR kot ste opazile, vas pa imam v mislih vsake toliko časa. Poljubčke
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 22:09:08
|
|
|
|
Goldy
|
Mi smo se pal cel dan potepali. Obiskali babico in dedija ter prababico in pradedija po očkovi strani. Jaz sem mal zadremala in moževi sestri prepustila vozičkanje. Drugač sem pa morala bit skozi aktivna, ker se je naša princeska skoraj ves čas dojila. Tudi zaspala je tako. Ko sem pa roke sam amlo prestavila, pa v jok. Mislim, kakšna krivica se ji godi... Ko jo je moj dal v ležalnik, še prej pa kapo gor, ker smo se kopali, je dobila napad histerije. Dobesedno. Takšno malo dete, pa takole. Le po katerem... Smo pa kopanje preživele brez ene same solzice. Dosedaj se naša mala miss ni marala kopat sploh. In Alja vsem pošilja slinaste poljubčke!!! Ni pozabila na tete in strice iz RR! Ne bom nič komentirala, itak vidim, da se enim še nič ne mudi v Rim. Da se ne bo Krucika res vrnila v vrsto!!! Nočko!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 22:10:08
|
|
|
|
Goldy
|
Dakec - helooo!!! Pozdravček vaši celi družinici!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 22:14:55
|
|
|
|
Dakec
|
Goldy, pozdravljena. Tudi tvoji družinici en lep in velik pozdravček. No o histeriji pri tako majhnih dojenčkih bi pa lahko veliko povedali. Mislim, da so vsi isti. To jim je v krvi.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 22:24:44
|
|
|
|
Goldy
|
Dakec - pa se to z meseci stopnjuje?? Ker, če se, jao nama... Prilepi kakšno slikico vaše princeske!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 22:36:31
|
|
|
|
Dakec
|
Bolj kot je starejša večje fore ima. Točno ve kako mora naglas jokati ali se dreti, da dobi kar si je zamislila. Pa saj bi dala kakšno slikico gor pa mi nekako ne gre copy, paste.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 22:56:39
|
|
|
|
Reby
|
Čer Semper - vidim, da imaš spet nočne Goldy - upam, da se vidiva kaj drug teden Dakec - mamic smo vedno veseli, Isabela pa že šest mesecev, joj, res gre vse prehitro Kruce - kaj je zdej, je že kej akcije?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 23:49:48
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ojla, Reby, tebi pa res nič ne uide ... Naš mali je od osmih po rokah in noče zaspati. Sem ga že dvarat podojila, pa previla, umila, pa še kar ni nič zmatran. No, sedaj mi je končno uspelo Je še nekaj stokal in sem mogla še parkrat v spalnico, dokler ni zaspančkal. Je moj pogruntal, da če mu držiš rokico, se čisto umiri ... in res, takoj je zaprl učke in zaspančkal Zdaj mam pa urico zase, preden se mu še jaz pridružim ... da malo posurfam, pa se stuširam, malo uživam ... Takle mamo Nočko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 16.8.2009 7:34:27
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Semper - vidim, da imaš novo slikico. Klemen je pa cortek, n že ve, da je najboljš, če je pri mamici Seki - dej pridi že s kakšnimi novičkami nazaj s CTG
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 16.8.2009 8:30:24
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec Bolj kot je starejša večje fore ima. Točno ve kako mora naglas jokati ali se dreti, da dobi kar si je zamislila. Pod tole se prec podpišem!! Goldy, emm...no...kako naj rečem, pri naših dveh se je je stopnjevalo. Oz. pridobijo na zvitosti in kapaciteti glasilk. Za Mihca misliš, da je že napol mrtev, da je nesrečen do amena, tolk se joka. Potem ga vzameš v naročje, da on lahko "posmatra" okolico in eto njega, prec smeh na usta... Halo!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 16.8.2009 9:02:38
|
|
|
|
Goldy
|
Dakec, Hedi - aha, se pravi zadeva SE stopnjuje! Tut prov, kaj čmo. Dakec - te čist razumem s tem slikcam, jaz kar Reby fehtam. Sej vem, da ji gre že na živce.... Reby - če ne boš v Rim odfrlela, se ziher dobimo. Semper - a vi tut tkole ponoč pa roke, pa....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 16.8.2009 12:09:00
|
|
|
|
protina
|
pozdravljene! Se javljam po dolgem času in imam eno vprašanjem za miklarom.G je namreč ugotovil,da bo potrebna cerklaža in mislim, da si jo ravno ti imela pa bi lepo prosila kakšne napotke. Jaz sem zdaj v 13.tednu in bi rada vedela kakšen je kaj postopek.Kdaj so ti delali kateri teden nosečnosti in po posegu- kakšno strogo ležanje oziroma do konca nosečnosti počivanje? Sem 2 in v prvi nosečnosti je bilo vse ok.Nobena cerklaža nič. Lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?