|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
11.8.2009 15:31:55   
spelka12
semper kolk je Klemen cuteuser posted image . Mali blondinec ane?
miklarom čestitke za brcike user posted image
gapiii bravo za uspešno nuhalno user posted image .
anci banci samo tolk o Svitu user posted image user posted image user posted image  - kakšna ustka ima.
goldyina alja je pa itak prava princeska 

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
11.8.2009 16:15:22   
lana70
No, mi smo pa s pregleda in smo veliki 24 mm. Naslednji pregled imam 1.9. Se mi je odvalil en velik kamen s srca, ko je rekla , da je vse ok. Me je pa dala na bolniško do konca....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
11.8.2009 16:29:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

No, mi smo pa s pregleda in smo veliki 24 mm. Naslednji pregled imam 1.9. Se mi je odvalil en velik kamen s srca, ko je rekla , da je vse ok. Me je pa dala na bolniško do konca....

Super Lanči!
Je punca pridna pa že sedaj dela vse po godu mamici...
Fajn za bolniško, se morda uspemo večkrat videti...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
11.8.2009 17:11:24   
Reby
Dan! Jaz pa danes cel dan samo poležavam, lenarim, dremam... A je tako vreme al kaj?
Se* - joj, ti še samo 7 dni, jaz pa +2 za tabo, a lahko verjameš? Včeraj me je 2x štihnalo v križu, to je pa tut vse, danes po starem... Jutri pa bova obe spet videli najine škrate user posted image
Oktavija - ti pa tudi že hitiš za nami, le pridi nas večkrat kaj pogledat
Semper - baje, da mora po CR med porodoma miniti 2 leti, tako da lahko zanosiš že prej, drugače pa svojega G raje povprašaj. Glede na to, kakšen korenjaček je, verjamem, da že ornk brcne, je pa hecn, da noče bit nagec, večinoma so radi slečeni user posted image
lana - super za pregled in bolniško, upam, da ti komisija odobri, sam po mojem ne boš imela nobenih problemov, vaš pikec pa pridno raste user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
11.8.2009 19:36:19   
obayifo
na hitro vas pozdravim, vidim, da se lepijo lepe slikice, da je nekaj lepih novičk, da še čakamo v vrsti za dihanje...

kruce, upam, da se bo dete še premislilo

miklarom, uživaj v brcikah, ki bojo vedno bolj konkretneuser posted image

lana, upam, da ti rata z bolniško in vse lepo za naprej

gapi, fini rezultati NS user posted image user posted image

pa zarja nas je prišla obiskat! še malo, pa bo tvoja runda, bomo držali pestke

oktavija, pozdravljena! še malo..

mi smo (hvala bogu) še kar na dieti do naslednjega tedna, upam, da zadeva ostane v tem okvirju, da se mi ne bo treba zadnji teden res s kakšnim inzulinom špikat
in zdej moram zgruntat, kaj pr bogu nej nardim za večerjo....
se pa že ful težko premikam, tko da čist razumem kruciko, bi tut men prou pršlo kakšno prevozno sredstvo user posted image
noge pa ko hlodi... in občasno se mi kakšen mravljinček naseli v prste na rokah user posted image

reby, ti pa kar dremaj, kmal ne bo šlo več tko enostavno user posted image

se* še en teden... kako gre to hitro

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.8.2009 6:12:21   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

Obi - lepo, da si pše vedno 2 v 1, pa da je cuker vredu.
Danes navijam za naju s Seki, da bi šle čimprej v Rim user posted image  user posted image  user posted image
Sreda, 12.08. 
Reby - CTG
Serendipity - CTG + UZ

user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.8.2009 6:22:49   
Serendipity
Jutroooo,

ah, možek šel v službo, jaz pa spat ne morem, ker je postelja prazna user posted image ...
reby - navijam s tabo! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj novega pri tebi? Pri meni je vse po starem - malo kaj špikne v križu, včasih se pojavi odtenek bolečine kot pred M - vendar vse v zanemarljivih variantah... Po moje bo danes CTG v ravni liniji. Me pa zanima kak naš bebi raste... Buško je namreč še vedno na minimumu... user posted image

obi - upam, da ne bo potrebno špikic. Držim pestke. Tvoj dan bo tudi zdaj zdaj tu! Že komaj čakaš?

semper* - sem prejšnjič pozabila dat komentar na tvojega angelčka...Sladek na kubik! Pa še taak velik korenjak, da mu res ni para... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana - zdaj pa naj gre veselo po tej liniji super novičk do dneva D! user posted image user posted image user posted image

mikla - brve brcike??? Jupi! Kak je pa to fajn feeling! Uživaj v njih! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
12.8.2009 6:46:49   
Reby
Se*- nč se sekirat za velikost bušija, tudi Goldy je imela približno takega kot ti, če ne manjšega, pa poglej kakšno pupo ima user posted image  Jaz tut upam, da mi bo danes povedala, kako je velik. Drgač pa pr men vse po starem...

Neposredna povezava do sporočila: 4083
12.8.2009 7:26:26   
miklarom
Se - še malo pa bo akcijauser posted image user posted image , ja full fajn filing so tile brcikeuser posted image

Reby - tudi ti si tik ob Se: mater kolk dihanja bo tale mesec, bom mogla bit k'r močna da bom vsa ta dihanja zdržalauser posted image

Špelka - hvala, kako si pa kaj ti , tebi bo tudi kmalu preteklo

oby - hvala bogu da je še cuker vredu, naj ti tako ostane še do konca

miska73 - kako pa kaj tvoja dva falotkauser posted image

lana - super, za user posted image  in uživaj sedaj do koncauser posted image , za bolniško pa tudi fajn, tud jest jo imam že skos, pa ni nobenega problema

vsem ostalim pa en lep sončen dober juteruser posted image  
Sreda, 12.08. 
Reby - CTG
Serendipity - CTG + UZ

user posted image user posted image user posted image
in navijam še za danes                                                                 

< Sporočilo je popravil miklarom -- 12.8.2009 7:28:18 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
12.8.2009 8:35:00   
mojsonček
Jutrčka!

SEMPER Klemen je res cukrček in pravi korenjak user posted image  glede zaščite pa.. jst je tut nimam in je ne mislim imet... dojenje lahko malo zavira možnost zanositve ni pa rečeno, da zato ker dojiš ne moreš zanosit... po CR je res verjetno fino, če si telo malo opomore, malo pošpegaj še na med over, Pušenjak ponavadi pravi, da je leto dni čisto zadostna pavza... če je blo pa zdaj vse OK pa verjetno tut če bi prej zanosila ti noben ne bi reku, da pejt splav delat... jst ti želim, da vas osreči še kakšen korenjak(inja) ravno ob pravem časuuser posted image

ANČI Svit že zdej šarmira, kaj šele še bo user posted image  kr pripravite se, da bo gužva okrog bajteuser posted image

ŠPELKA že gnezdiš a ne, superca! upam, da je počutje tudi dobro

MIKLA čestitke za prve brcike user posted image  nekatere jih že kar malo pogrešamo user posted image

GAPII krasno, da je vse OK, uživaj v nosečnosti

LANA tudi ti uživaj  in mirno nosečnost do PDP

KRUCE vaše tamalo še štrajka? mal zaropotaj, mogoče te bo ubogalo... mogoče, če ni punčka user posted image

OBI še malo user posted image  cuker bo tut kmalu preteklost in vse nosečniške težave tut... sej bi ti rekla, da uživaj še zadnje dni pa verjamem, da je težko izvedljivo, če človeka stalno nekaj muči

OKTAVIJA le javi, da bomo dihali, da ne bo prehudo, ko bo akcijauser posted image

LUČKA upam, da bo kmalu bolje, boleč hrbet je res štala, te čist razumem, da si skurjena... počij vsakič, ko se pokaže prilika, vse ostalo lahko počaka

GOLDY Alja je pravi sonček, oblekca je bla pa očitno popularna, tut mi smo jo dobl user posted image

PINKI MEDO lepo da se pripravljaš na dihanje in sodeluješ ko je akcija, verjamem, da ti bomo vse vrnile in to kmaluuser posted image

Dejmo punci mal akcije, da ne  bomo pozabl dihat user posted image user posted image user posted image
Sreda, 12.08. 
Reby - CTG
Serendipity - CTG + UZ

Pozdravčke iz sončne Radovljiceuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
12.8.2009 9:53:19   
Bumo
Punce moje, nmi smo OK. Malo nas krčeki mantrajo ,sicer pa smo se lepo utekli.
Na vse vas mislim...
Rebica pa Se, dobro opravita danes in diham ze vnaprej z vama!!!!!

pozdravcek

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
12.8.2009 10:58:16   
lana70
Sreda, 12.08. 
Reby - CTG
Serendipity - CTG + UZ

še jaz, še jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.8.2009 12:22:03   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Sreda, 12.08. 
Reby - CTG
Serendipity - CTG + UZ

še jaz, še jaz user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa jaz se tudi pridružujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.8.2009 12:38:08   
Sempervivum
Punce zlate, jaz kar user posted image ob vseh teh pohvalah našega korenjaka user posted image Saj pravim, ko stisneš k sebi svojega lastnega otroka in mu daš lupčka iz čiste ljubezni, to je najlepši občutek ever ... Reby, Se*, Obi, Oktavija, ve boste že kmalu lahko to doživele ... veselite se tega trenutka!

Sonček, hvala za mnenje ponovne zanositve in kontracepcije. Sej zdravnica je po tem, ko sem rekla, da imam otroka po IVF, takoj poštekala v čem je finta, pa je tisti dve leti že na eno in pol skrajšala user posted image Ja, bom res še pri Pušenjaku malo pogledala. Tenks!

Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.8.2009 13:29:18   
Goldy
Ojla!

Sem že začela pisat, pa je bila operacija pokakana ritka.user posted image  Se pravi, da bomo kmalu dihali, bom morala malo obnovit znanje...user posted image

Vsem hvala za pohvale naši Alji. Tudi meni je user posted image .  Ma res so cukrčki. Sam včeraj je bil pa naš cukrček mal grenak...jokala je in jokala in na zizi, cel popoldan in cel večer. Sem se še jaz razjokala zraven, ker je tako prdela, kakt pa ni mogla in ji jo je zvijalo. Ko bo pa to mimo, bodo pa zobki...user posted image  pa še sama sem bila včeraj, je moj delal, še dobro, da jo je moj oče mal nosil okrog.

Bili smo na kontroli teže, ima že 56,5 cm in 4.830 kg. Je v zlati sredini. Tudi vse ostalo je ok, kar smo vprašali...user posted image

Ena je spraševala kdaj se začnejo res smejat. Naša je to naredila pri 1 mesecu...user posted image

Oblekca je menda res zakon, mi smo jo tudi dobili...user posted image

Več napišem kasneje.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.8.2009 14:55:34   
lučka 25
Pozdravljene in pozdravljen user posted image

Mi smo kar olno zaposleni, pa mal se potepamo okoli. Naša Neža se je tudi že začela smejati in to prejšnji teden, ko je bila stara 5 1/2 tednov. To je pa res prav doooober občutek, te kar razneži.

Reby, Se+, še malo pa bomo dihali še za vaju. user posted image user posted image user posted image

Saj potem pa že drugi pridejo za dihat. user posted image

Ostale mamice, vidim da tudi uživate v materinstvu. Super. user posted image

Danes sem pa vozičkala s super punco Shuki in njenim zakladom. Mali je tak cuker, da bi ga kar snedel, vam rečem. Prav lepo smo se imeli, sja sta najina otročka imela prvi zmenek. user posted image Resa pa je, da sta ga pol prespala. user posted image

Grem, je že alarm "Lačnaaaa seeem" user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.8.2009 15:01:36   
Shuka
K sem lih vidla da si se javila, da še jest pokomentiram, čeprov nisem tolk sodelujoča več tuki, itak maš deu z otrokom, ampak da naute mislile, še vedno diham z vami v mislih in želim vsem srečo. Še veliko vas je takih, ki jih virtualno po nick-ih še poznam, torej dekleta držite se, lepo je!

Lučkica,
je pasalo ja, lohka sva v miru kavico spile, se malo posončile in načvekale, pa itak mava materiala za naslednjič še pa još.
Naj povem, da je Neža še večji cukrček, tolk je mičkena, sem kr pozabla kako je blo k je bil naš tolk mejčkn, no takrat je bil še v bušiju ampak vseeno, otroc tolk hitr rastejo, da mi je zdej teh 7 kg mal težko prenašat, pa kaj šele bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

grem neki pojest, dokler mali spi!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
12.8.2009 15:03:32   
punsha
miklarom, čestitke za brcike user posted image . Jaz jih tudi že prav težko čakam. Pomoje mora biti to res en tak čudovit občutek.
lana, tebi pa čestitke za uspešen pregled, samo da je vse vredu in lepo rastete. super tudi za bolniško. Jaz ravno čakam odgovor iz komisije. Bi počasi že mogla dobiti, saj mi je bolniška 10.8. že potekla. No pa sem kar doma in čakam, čakam user posted image ...pa upam da mi sedaj odobrijo do konca. Nisem brala za nazaj, pa ne vem... ali imaš drugače sedaj kake težave, ali kaj ti je napisala, zakaj naj bi bila doma.

lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
12.8.2009 15:18:03   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Danes sem pa vozičkala s super punco Shuki in njenim zakladom. Mali je tak cuker, da bi ga kar snedel, vam rečem. Prav lepo smo se imeli, sja sta najina otročka imela prvi zmenek. user posted image Resa pa je, da sta ga pol prespala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa tolk vesel, ko sem tole prebral.
Poljubčke Maju in Neži.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
12.8.2009 19:42:56   
Reby
Kuku, mi smo še tu user posted image   In kot kaže, še ne bomo dihal niti na rok... Mulček ima že 3510 g, je imel dihalne vaje in sesal je prstka. Naslednji CTG in UZ imam 19.8. Kot kaže, bom potem kar pri starših in bo šla rodit v CE.
Lučka, Shuki - kako lepo, da ste imele zmenek s tamalima, obema pošiljam enega velikega lupčka!
Vsem ostalim en lep pozdravček! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.8.2009 20:15:12   
lana70
oh, reby, draga moja, ti pa res sitno brojiš!!! Še malo, pa boš lahko stisnila k sebi svoj zakladek user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo hitro za teboj...pa javi, če bo treba dihat user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.8.2009 20:16:13   
Serendipity
Ojla,

da na hitrico javim - preden boste dihale z mano (vsaj zaenkrat) BZ user posted image user posted image user posted image
Naše detece je še lepo notri, spustilo se še ni, tehta cca 3 kilogramčke (ma, ne bo po mamici in ateju zgleda s temi kg... user posted image ) in po besedah naše G, še ne bo kmalu akcije. Naslednji CTG bo 16.8.2009...
Reby - hehe, midve innajini bebiji so na isti liniji kar se tiče bivanja pri nama... Jaz je na žalost nisem vidla, je bilo bolj ''po kavbojsko'' vse... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.8.2009 20:35:46   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)
n74

user posted image

Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen

Objemčkometer:

user posted image user posted image                user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Četrtek, 13.08. 
Kruce Fiks - pregled
obayifo - pregled + CTG

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

Petek, 21.08. 
oktavija - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Torek, 01.09. 
lana70- pregled

Petek, 04.09. 
miklarom - pregled in morfologija

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v AVGUSTU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.8.2009 20:36:59   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Naslednji CTG bo 16.8.2009...

Hehe, a si prepričana, da imaš takrat - je nedelja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
12.8.2009 20:49:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Naslednji CTG bo 16.8.2009...

Hehe, a si prepričana, da imaš takrat - je nedelja user posted image

Jap, je moja G takrat dežurna user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?