Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 15.2.2009 22:27:56
|
|
|
|
kaya2007
|
moj je včasih kuhal vse, večinoma kar sem jaz hotela...zdaj mu ne pustim več, ker sem se sama lotila kuhe..in je pač učenec prerastel mojstra mu pa še vedno prepustim palačinke in peko na žaru. pa če bi delala kakšno pohanje, bi tudi verjetno rekla njemu, jaz ne packam rada z vsem tistim oljem
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 16.2.2009 16:47:27
|
|
|
|
pokica_
|
Do sedaj mi je pripravil edino zajtrk, pečene jajčke! Aja, pa mleko za kosmiče je pogrel . Drugače pa skos govori, da se bo naučil kuhat, da mi bo kuhal ko bom na porodniški. Še samo 12 tednov do konca , pa ni še duha ne sluha o kuhariji!
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 16.2.2009 16:57:12
|
|
|
|
Felicita
|
moj ne kuha (zame namreč priprava instant jedi pač ni kuhanje no ), mi pa vedno pomaga... ne poznam človeka, ki bi čebulo nasekljal na bolj enakomerne koščke kot on sicer pa kot rečeno, instant zadeve (juhe in makarone iz vrečke), zajtrk mi je včasih dostkrat naredu, zdej pa skor nikol več (vsaj brez pritoževanja ne), čaj skuha, palačinke speče... to je pa skor to. aja, pa ponavad mi pove da kej narobe delam (ker pač drugač delam kot si on to zamisli)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 16.2.2009 17:13:01
|
|
|
|
Hope2
|
Skuha stvari, ki jih oba obožujeva: škampe, hobotnico, žar. Vedno pa se ponudi, da mi nekaj skuha, če sem bolana ali zmatrana, samo če si v tem primeru zamislim kaj drugega od prej naštetega, mu moram do pičice razložit, kako skuhat, kaj vse not dat in kje kako stvar najde , tak da pol raje sama vstanem in nekaj skuham . Jaz pa njega velikokrat razveselim z njegovo ljubo hrano,ker mi je v veselje kuhat .Aja, mi pa rade volje skoči v štacuno po kako hrano, pijačo ob katerikoli uri, tudi po krofe na trojane bi skočil . Mogoče zato ker ve, da sem tolk razumna, da ga ne bi pustila
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.2.2009 17:15:35 >
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 18.2.2009 12:36:12
|
|
|
|
blazka
|
Moj pa skuha v voku purana s fuuulll zelenjave in riž zraven, kar glih njemu ni ful dobr, men pa je. Pa palačinke zmerej on peče pri nas, k je to že v nulo naštudiral. Seveda jih tut on je . Drugače pa ful dobro kuha vse kar se spravi, še boljše od mene (evo priznala sem ). Tako da naši otroci itak rečejo, da pri nas oči kuha, če jih kdo vpraša. Aja pa še to, njegova mami mi pa pite peče - samo zame .
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 20.2.2009 9:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj skuha zajtrk - jajca s slanino na ocvirkih. Drugače pa "skuha" burek ali pizzo. No, enkrat je naredil pljučno v poprovi omaki (ampak men je poper fuj), tko da je sam pojedel več ali manj
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 20.2.2009 12:06:05
|
|
|
|
bamoocham
|
Uh men moj skuha vse, kar si zamislim. Oba rada dobro jema in rada kuhama. Včasih je kr gužva pred štedilnikom Ker sem na bolniški, po navadi kuham zdj čez teden jaz, mi pa vedno zabiča čez vikend, da bo on kuhal..ker se mu lušta in že dolgo ni. Bunim se pa ne
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 25.2.2009 20:18:29
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Moj mi še v življenju ni nič skuhal. Ne zna, čeprav je velikokrat pameten, kako bi blo treba to pa ono... , pameten si pa ne upa bit. Edino enkrat SI je skuhal pa za Aljaža, makarone s kečapom pa naribanim sirom . No, če žar šteje, potem pa mi je skuhal.
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 25.2.2009 21:52:13
|
|
|
|
marjetica23
|
meni nič ne skuha
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 25.2.2009 21:53:01
|
|
|
|
marjetica23
|
nič mi ne skuha
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 26.2.2009 6:54:41
|
|
|
|
urbancek
|
Vsako jutro mi skuha kavo, drugače pa če ima čas naredi tenstan krompir , ki je - priznam - res boljši od mojega. Drugače ga pa niti ne morim s tem, ker ima on svoje delo, v katerega se pa jaz ne vtikujem. Prej je imel hlev za porihtat, sedaj pa je po cele dneve v službi.
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 27.2.2009 8:37:41
|
|
|
|
Aja1
|
Moj pa naredi res najboljšo joto.
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 27.2.2009 16:55:50
|
|
|
|
Spiria
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Uh men moj skuha vse, kar si zamislim. Oba rada dobro jema in rada kuhama. Enako je pri nama,s to razliko, da če se le da, jaz ne delam gužve pri štedilniku, haha Drugače pa nama moj vedno pripravi zajtrk ob vikendih, da jaz še malce potegnem v postelji. Oba obožujeva testenine na vse možne načine in te so tudi njegova specialiteta; midva sicer nisva kakšna navdušena mesojedca...
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 27.2.2009 17:16:28
|
|
|
|
gita10
|
Pri nama je pa tako, da semjaz verjetno najlapša kuharica na svetu in si nobenega recepta nezpolnim t- imam pa sto kuharskih knjig tako, da si pomagam s tem pa še s to je potem sreča da imamo dva požrešna psa, ki reveža vse to pojesta. Ampak hvala bogu imam takšno službo da mi naši kuharji vse pripravijo jaz pa samo vržem v mikrovalovna na drugi strani je moj mož, ki je fenomenalen kuhar - še ni bilo stvari,ki mu nebi uspela. Res, da večinoma pripravlja bosanske jedi ampak vse zelo dobro.
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 10.5.2009 10:10:16
|
|
|
|
muška
|
moj se je pa poboljšal! MI je skuhal kavo - samo zame zjutraj, ko se mi ni ljubilo vstat . In skuhal je tako mojo, sicer vodeno , ampak brez sladkorja - tako kot pijem.
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 10.5.2009 21:36:10
|
|
|
|
urša28
|
pečena jajčka na ocvirkih,ampak res dobra naredi
|
|
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 10.5.2009 22:06:48
|
|
|
|
Marogica
|
Moj mož mi skoraj ne bi mogel skuhati nekaj meni dragega, ker mi je VSE drago . Mi pa naredi veliko veselje, ko kdaj počivam, pa pridem v kuhinjo in vidim, da je že on skuhal. To mi pomeni zelo dosti, ker mi je odvzel neko delo na tisti dan, ko se mi enostavno ni ljubilo kuhati. Pa kavo mi prinese zjutraj, ko še zase ne vem, kaj šele, da bi se mi ljubilo najprej kavo kuhat. V glavnem...ve, kako se "kuha" v življenju.
|
|
RE: Kaj VAM skuhajo vaši najdražji? 12.5.2009 8:13:08
|
|
|
|
aprilčica07
|
Moj je odličen kuhar in zeloo rad kuha, kadar kuha pa skuha za vse člane naše familije:), je priden za kuhat, ne pa vprašat kaj ostane ko on odkuha svoje, po kuhinji.. enih lončkov in posodic, da te kap zadane. Ker spravljat sproti pa ne zna, bi blo že preveč. V glavnem kar skuha naredi bolše kot jst (pa ni kuhar po poklicu), edino pekarija je pa moja domena. Tle ga pa premagam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?