Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je Kerensa odletela? 18.2.2009 6:45:31
|
|
|
|
Ronči
|
Kerensa je šla v ny po joške
|
|
RE: A je Kerensa odletela? 18.2.2009 7:33:51
|
|
|
|
mojčca
|
Punce, saj ni važno, a je šla Kerensa v NY al ne. Rajši si privoščite eno kavico in uživajte v današnjem sončnem dnevu
|
|
RE: A je Kerensa odletela? 18.2.2009 8:12:21
|
|
|
|
skuštrana
|
Takele teme so super zjutraj,če imaš težave s prebavo, da jo prebereš pa te takoj srat pritisne
|
|
RE: A je Kerensa odletela? 18.2.2009 8:44:54
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Takele teme so super zjutraj,če imaš težave s prebavo, da jo prebereš pa te takoj srat pritisne se strinjam. Vem da se trenutno na tej temi pasem tudi jaz, nimam navade brat rumenih časopisov je pa fajn videt kakšni so začetki samopromocije pri 'navadnih' smrtnikih. Najprej poveš vse, ko te vprašajo se narediš 'skrivnostno zaj**ga' in se piše 5 strani na RR. za crknt.
|
|
|
|
RE: A je Kerensa odletela? 18.2.2009 8:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Ke ma pa ta tip palčko za mešat smetano?
|
|
|
|
RE: A je Kerensa odletela? 18.2.2009 9:00:30
|
|
|
|
ZARA
|
Metaaaaaaaaa
|
|
RE: A je Kerensa odletela? 18.2.2009 9:22:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Ke ma pa ta tip palčko za mešat smetano? o hudoooooooooooooooo!!!!!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?