Kerensa*
|
Saj če ti, Sanja (pa kdorkoli si že), ne bi napisala tegale posta, se tudi jaz na tej temi (najbrž) ne bi več oglašala. Ampak ker sem v službi in ker nimam česa drugega početi, bom pač odgovorila še na tole (sem rahlo filozofsko razpoložena). Rija - zakaj si odprla to temo? Iz dolgčasa, iz provokacije ali iz česa tretjega? Iz pravega zanimanja zagotovo ne, kajti če bi te res zanimalo, ali sem odletela v NY ali ne, bi me lahko poklicala (saj imaš mojo GSM številko), pa bi slišala, v katerem jeziku bi ti odzivnik rekel, da nisem dosegljiva. In to je samo eden od načinov. Veliko drugih je še in večina je bolj zanesljiva od teme na Ringaraji. Kind lady - cinizem večinoma smatram kot plus točko zate, ampak verjemi, da se opazi, kdaj pretiravaš. Ali pa podje*avaš, kakor želiš. In nisem gospa. Nataša77 - ja, imam denar. Ne znam živeti brez. Znaš ti? Kabel imam pa za GSM in za digitalni fotoaparat. Pa še kakšnega, po potrebi. Marogica - ti si edina, ki si me (na tej temi) dejansko razočarala. To, da se poznava, nima s tem nobene zveze. Ne pričakujem, da imaš o meni dobro mnenje (kakor tudi od katerekoli druge ne), ampak da pa pri tvoji inteligenci (katero ti dejansko priznavam) napišeš nekaj tako nizkotnega... nič, razočarala si me in to je to. Ne obremenjuj se s tem. Pikapolonica - ja, saj ga imamo dejansko veliko. Stroškov pa tudi. Zara - ti, ki me sploh ne poznaš, zelo rada sodiš o meni. In zelo rada tudi bereš in komentiraš trače o meni (predvsem tiste, ki jih pišejo tisti, ki me prav tako ne poznajo). Če te tako zelo zanimam - zakaj pa me nikoli privat ne kontaktiraš in ne vprašaš, kar želiš vedeti? Če ti je pa samo dolgčas, kakor veliki večini osamljenih gospodinj na RR (ne trdim, da si ti to), potem ti pa oproščam. iva01 - tudi meni se ne zdi nemogoče, da imam danes veliko več, kakor pred nekaj leti. Nekaterim, ki finančno vegetirajo, je to seveda nepojmljivo. jakaracman - tudi ti si med tistimi, ki vidijo samo številko dohodka. Spregledala si številko stroškov (kakor pravi Tanika). Upam, da znaš izračunati ostanek. Forum ga bo prenesel. In jaz ga tudi. Punčica - po tolikih letih na forumu bi ti bilo pa ja že lahko vse jasno. Če je meni, pa sem krepko manj izobražena od tebe... Kontrakarambolšrauf - pomagaj si z Googlom. Mi bo tako ljubše. Sanja - ne samo, da imajo naju (in še katero) v zobeh (in na živcih), ampak imajo vse, ki kakorkoli izstopajo od povprečja. O naju (in o ostalih, ki izstopajo) se piše še marsikje drugje, ne samo na Ringaraji. Najbolj zanimivo pa je to, da imajo največ za napisati tisti, ki sploh ne vedo, o kom pišejo. Kljub temu, da me je v vseh teh letih kar nekaj RR-ovk srečalo in spoznalo, so vse še vedno prepričane, da sem 30-letna mati dveh otrok, ločena in v novi zvezi, da imam samo osnovnošolsko izobrazbo, da oba s partnerjem delava v taksiju, da živimo v najemu in tako dalje. Kakšna je bila že tista reklama - hopla, kaj pa, če vse to NI res? V glavnem, ženske - zresnite se. Kaj pa vas, v končni fazi, briga, kje sem bila? In kaj, v končni fazi, mene briga, kaj katera od vas verjame? Jaz vem, kaj je res, ve ste prepričane v svoj prav in svet se vrti dalje. Lahko pljuvate po meni, ker nisem svetnica. Lahko mi zavidate, ker imam marsikaj, kar ostale nimajo. Lahko me pomilujete, ker sem bila nekoč revna in sem prosila za pomoč. Lahko me kritizirate, ker mislim in živim drugače od vas. Lahko sem vam všeč zaradi pisanja, čeprav me ne poznate. Lahko se mi smejite, ker mislite, da vas ne skapiram. Lahko mi priznavate določeno znanje, ko ugotovite, da imam prav. Lahko me zmerjate, ker vam zmanjka argumentov. Lahko počnete točno to, kar želite. In jaz tudi. Nobena od vas mi ni ne mama, ne Bog, ne banka - nisem odvisna od vas in ve ne od mene. Vse, kar nas povezuje, pa še to v narekovajih, je to, da smo vse članice RR. Na žalost ali na srečo? Kakor za katero. Sanja, povabilo na kavo pa še vedno velja. Četudi si nekdo drug, ne Sanja, to ne bo prišlo na forum (in to lahko javno napišem). Saj tudi tega ne napišem, katera se je selila, katero je mož pretepel, katera se je ločila, katera ima več nickov in podobno. Bog ne daj, da napišem vse, kar vem - bi se server sesul.
|