Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:28:09
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ma u tri krasne naj gre ta RR... vse sem hotla pokomentirat... pol dam pa potrdi pa mi napiše WE ARE SORY... ****...ti pa sory.. js se pa matram pa berem pa tipkam zdej sm pa tko že pozabla ka vse sm pisala... za tiste k ste šle - ki grete jutr na pordniško za taso in Lijo - zelo luškana je ... več se pa ne spomnem u piz... zdej pa raj kr grem, če ne bo računalnik skoz okn ven letu zdaj sem se pa nasmejala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:28:20
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo punce, ne se toliko jezit! sej je danes že lep dan naredila taša, katera bo pa naslednja, pa bomo videle! a se lahko javim , se mi neeee daaaa veeečččč...matr jaz sem danes tako tečna,da ni za opisat, moj je pa iz nočne...sanjska kombinacija...khmmm...za se skregat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:28:50
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy aja, pol ti bo pa v veliko pomoč; jaz brez moje ne bi mogla pri Žigcu zdaj pa ko bo še en pa tudi ne; važno da mi je vedno pripravljena pomagat; a taščo imaš tudi kje blizu? mi smo ravno danes nardili plan teh dopustov: moj je zdaj sicer na še lanskem LD-ju; ko rodim oziroma pridem iz P bo na dopustu moja mama; pa bo vzel dopust prva dva tedna v aprilu; sicer je moj oče skozi doma tako da bo imel Žiga koga za mu nagajat, pa tudi možek dela 2dni, 2je fraj tako da bo šlo; sicer se je ponudla tudi bratova punca, da si vzame dopust ampak ona ima šoloobveznega otroka in še sama je tako da sem rekla da ni treba jemat dopusta, no čez vikend bo pa prišla kaj pomagat; njena ta mala pa je že dovolj stara da lahko tudi kdaj pa kdaj popazi Žigca in gre z njim na igrišče al s kolesom tle po ulicah; taščo mam blizu ja, ampak kar naj bo tam kjer je, boljš da ne hodi blizu...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:39:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy aja, pol ti bo pa v veliko pomoč; jaz brez moje ne bi mogla pri Žigcu zdaj pa ko bo še en pa tudi ne; važno da mi je vedno pripravljena pomagat; a taščo imaš tudi kje blizu? mi smo ravno danes nardili plan teh dopustov: moj je zdaj sicer na še lanskem LD-ju; ko rodim oziroma pridem iz P bo na dopustu moja mama; pa bo vzel dopust prva dva tedna v aprilu; sicer je moj oče skozi doma tako da bo imel Žiga koga za mu nagajat, pa tudi možek dela 2dni, 2je fraj tako da bo šlo; sicer se je ponudla tudi bratova punca, da si vzame dopust ampak ona ima šoloobveznega otroka in še sama je tako da sem rekla da ni treba jemat dopusta, no čez vikend bo pa prišla kaj pomagat; njena ta mala pa je že dovolj stara da lahko tudi kdaj pa kdaj popazi Žigca in gre z njim na igrišče al s kolesom tle po ulicah; taščo mam blizu ja, ampak kar naj bo tam kjer je, boljš da ne hodi blizu... varnostna razdalja! tudi js si jo držim na distanci, čeprav stanuje pod mano!
< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 19:42:05 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:46:32
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy aja, pol ti bo pa v veliko pomoč; jaz brez moje ne bi mogla pri Žigcu zdaj pa ko bo še en pa tudi ne; važno da mi je vedno pripravljena pomagat; a taščo imaš tudi kje blizu? mi smo ravno danes nardili plan teh dopustov: moj je zdaj sicer na še lanskem LD-ju; ko rodim oziroma pridem iz P bo na dopustu moja mama; pa bo vzel dopust prva dva tedna v aprilu; sicer je moj oče skozi doma tako da bo imel Žiga koga za mu nagajat, pa tudi možek dela 2dni, 2je fraj tako da bo šlo; sicer se je ponudla tudi bratova punca, da si vzame dopust ampak ona ima šoloobveznega otroka in še sama je tako da sem rekla da ni treba jemat dopusta, no čez vikend bo pa prišla kaj pomagat; njena ta mala pa je že dovolj stara da lahko tudi kdaj pa kdaj popazi Žigca in gre z njim na igrišče al s kolesom tle po ulicah; taščo mam blizu ja, ampak kar naj bo tam kjer je, boljš da ne hodi blizu... varnostna razdalja! tudi js si jo držim na distanci, čeprav stanuje pod mano! zihr je zihr
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:47:05
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ma u tri krasne naj gre ta RR... vse sem hotla pokomentirat... pol dam pa potrdi pa mi napiše WE ARE SORY... ****...ti pa sory.. js se pa matram pa berem pa tipkam zdej sm pa tko že pozabla ka vse sm pisala... za tiste k ste šle - ki grete jutr na pordniško za taso in Lijo - zelo luškana je ... več se pa ne spomnem u piz... zdej pa raj kr grem, če ne bo računalnik skoz okn ven letu zdaj sem se pa nasmejala no vsaj ena.. js sm se pa skor zjokala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:51:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo punce, ne se toliko jezit! sej je danes že lep dan naredila taša, katera bo pa naslednja, pa bomo videle! a se lahko javim , se mi neeee daaaa veeečččč...matr jaz sem danes tako tečna,da ni za opisat, moj je pa iz nočne...sanjska kombinacija...khmmm...za se skregat sej ne rabiš! otroke spat, ti pa po želji!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 19:59:14
|
|
|
|
Lolita23
|
Mene pa vse špika spodaj, pa boli, na trenutke imam občutek, da bo kaj ven padlo. To proti koncu, je prav muka. taši še enkrat čestitke Prej sva šla v Velenje, pa sem šla še kupit mullerjeve plenice od 2-5kg, za ziher, potem sva mal sestri pokazala Velenje in sem mislila, da bom počla.No sem si pa le privoščila 2 kepici sladoleda. Zdaj pa mislim, da grem spat, če grem LAHKO NOČ, če ne se pa kaj slišimo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:08:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mene pa vse špika spodaj, pa boli, na trenutke imam občutek, da bo kaj ven padlo. To proti koncu, je prav muka. taši še enkrat čestitke Prej sva šla v Velenje, pa sem šla še kupit mullerjeve plenice od 2-5kg, za ziher, potem sva mal sestri pokazala Velenje in sem mislila, da bom počla.No sem si pa le privoščila 2 kepici sladoleda. Zdaj pa mislim, da grem spat, če grem LAHKO NOČ, če ne se pa kaj slišimo. hvala enako! lušte si mi naredila!Jaz tudi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:19:04
|
|
|
|
tasa_m
|
heeeeej. tukaj od nataše sestra Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vredu Hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:20:37
|
|
|
|
novo
|
Kakšno zatišje! Kaj se že vse pripravljate za jutrišnjo dekliščino? Ali za v p.! No, grem gledat TV, pa vas pridem pogledat kasneje!
< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 20:21:32 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:21:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heeeeej. tukaj od nataše sestra Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vredu Hvala za čestitke Pozdravi njo in malo Lijo!
< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 20:22:10 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:31:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heeeeej. tukaj od nataše sestra Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vredu Hvala za čestitke oooo, novopečena teta čestitke še tebi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:38:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka felix, še malo pomoči...ko si imela tole vnetje, kaj so ti rekli oz. dali, da je bilo boljše, če sploh je kaj, ali se samo čaka,da bo boljše in pije veliko tekočine?...sej vem,da že težim,ampak bom raje najprej sama probala rešit, ker mi res ni za okoli dohtarjev hodit pocka, nič ne težiš. Meni so rekli zdravniki, veliko tekočine (minimalno 3 litre dnevno, razporejeno čez dan, seveda), brez antibiotika pa žal ne gre. Sploh ko te enkrat že toliko boli. Najprej so mi dali en otroški antibiotik, ki je pozdravil nekaj na pol, pa se mi je čez 14 dni spet ponovilo. Drugič pa amoksiklav, ki je pa res pomagal in evo, od decembra je zdaj zaenkrat mir. Pri meni se je vnetje tako hitro razvilo, praktično v parih urah do neznosnih bolečin, tako da sem šla na urgenco sredi noči. Ma res se raje ne hecat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:42:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heeeeej. tukaj od nataše sestra Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vredu Hvala za čestitke oooo, novopečena teta čestitke še tebi se pridružujem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:44:13
|
|
|
|
felix7
|
no, midva sva pa prišla iz LJ, sva šla iskat posteljico, za katero sem mislila, da jo dobiva šele drug teden zdajle jo greva pa sestavit in opremit, sem prišla samo pogledat, če na RRju vse štima
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:45:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in tole je mala princeska LIJA: bravo, mami, za ekspresno dostavo slike še ena marčevska princeska
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:46:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, midva sva pa prišla iz LJ, sva šla iskat posteljico, za katero sem mislila, da jo dobiva šele drug teden zdajle jo greva pa sestavit in opremit, sem prišla samo pogledat, če na RRju vse štima super za posteljo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 20:48:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heeeeej. tukaj od nataše sestra Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vredu Hvala za čestitke čestitke še teti
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2009 21:02:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:06:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heeeeej. tukaj od nataše sestra Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vredu Hvala za čestitke tudi novopečeni teti!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:08:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri ima kostum za baceka slikco pa je prilepla enkrat včeraj ,če se ti da mal pobrskaj nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:10:10
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:12:13
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heeeeej. tukaj od nataše sestra Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vredu Hvala za čestitke čestitke še teti čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:12:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet a ni včeraj prilepla?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Nogomet.пеперутка16Za koga navijate na EURO 2024?Slovenija. (
73%)
Srbija. (
0%)
Italija. (
0%)
Španija. (
0%)
Gruzija. (
18%)
Nemčija. (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!