|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
20.2.2009 19:28:09   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ma u tri krasne naj gre ta RR... vse sem hotla pokomentirat... pol dam pa potrdi pa mi napiše WE ARE SORY... ****...ti pa sory..
js se pa matram pa berem pa tipkamuser posted image user posted image user posted image

zdej sm pa tko že pozabla ka vse sm pisala...
user posted image za tiste k ste šle - ki grete jutr na pordniško
user posted image za taso in Lijo - zelo luškana je
... več se pa ne spomnem u piz...user posted image

zdej pa raj kr grem, če ne bo računalnik skoz okn ven letuuser posted image

zdaj sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
20.2.2009 19:28:20   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: novo

punce, ne se toliko jezit! user posted image user posted image user posted image user posted image
sej je danes že lep dan naredila taša, katera bo pa naslednja, pa bomo videle!user posted image

a se lahko javim user posted image , se mi neeee daaaa veeečččč...matr jaz sem danes tako tečna,da ni za opisat, moj je pa iz nočne...sanjska kombinacija...khmmm...za se skregat user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
20.2.2009 19:28:50   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

aja, pol ti bo pa v veliko pomoč; jaz brez moje ne bi mogla pri Žigcu zdaj pa ko bo še en pa tudi ne; važno da mi je vedno pripravljena pomagat; a taščo imaš tudi kje blizu?

mi smo ravno danes nardili plan teh dopustov: moj user posted image  je zdaj sicer na še lanskem LD-ju; ko rodim oziroma pridem iz P bo na dopustu moja mama; user posted image  pa bo vzel dopust prva dva tedna v aprilu; sicer je moj oče skozi doma tako da bo imel Žiga koga za mu nagajat, pa tudi možek dela 2dni, 2je fraj tako da bo šlo; sicer se je ponudla tudi bratova punca, da si vzame dopust ampak ona ima šoloobveznega otroka in še sama je user posted image  tako da sem rekla da ni treba jemat dopusta, no čez vikend bo pa prišla kaj pomagat; njena ta mala pa je že dovolj stara da lahko tudi kdaj pa kdaj popazi Žigca in gre z njim na igrišče al s kolesom tle po ulicah;

taščo mam blizu ja, ampak kar naj bo tam kjer je, boljš da ne hodi blizu... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
20.2.2009 19:39:43   
novo

aja, pol ti bo pa v veliko pomoč; jaz brez moje ne bi mogla pri Žigcu zdaj pa ko bo še en pa tudi ne; važno da mi je vedno pripravljena pomagat; a taščo imaš tudi kje blizu?

mi smo ravno danes nardili plan teh dopustov: moj user posted image  je zdaj sicer na še lanskem LD-ju; ko rodim oziroma pridem iz P bo na dopustu moja mama; user posted image  pa bo vzel dopust prva dva tedna v aprilu; sicer je moj oče skozi doma tako da bo imel Žiga koga za mu nagajat, pa tudi možek dela 2dni, 2je fraj tako da bo šlo; sicer se je ponudla tudi bratova punca, da si vzame dopust ampak ona ima šoloobveznega otroka in še sama je user posted image  tako da sem rekla da ni treba jemat dopusta, no čez vikend bo pa prišla kaj pomagat; njena ta mala pa je že dovolj stara da lahko tudi kdaj pa kdaj popazi Žigca in gre z njim na igrišče al s kolesom tle po ulicah;

taščo mam blizu ja, ampak kar naj bo tam kjer je, boljš da ne hodi blizu... user posted image

varnostna razdalja! user posted image user posted image user posted image
tudi js si jo držim na distanci, čeprav stanuje pod mano!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 19:42:05 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
20.2.2009 19:46:32   
NoBady

varnostna razdalja! user posted image user posted image user posted image
tudi js si jo držim na distanci, čeprav stanuje pod mano!user posted image user posted image user posted image

zihr je zihruser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
20.2.2009 19:47:05   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ma u tri krasne naj gre ta RR... vse sem hotla pokomentirat... pol dam pa potrdi pa mi napiše WE ARE SORY... ****...ti pa sory..
js se pa matram pa berem pa tipkamuser posted image user posted image user posted image

zdej sm pa tko že pozabla ka vse sm pisala...
user posted image za tiste k ste šle - ki grete jutr na pordniško
user posted image za taso in Lijo - zelo luškana je
... več se pa ne spomnem u piz...user posted image

zdej pa raj kr grem, če ne bo računalnik skoz okn ven letuuser posted image

zdaj sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

no vsaj ena.. js sm se pa skor zjokalauser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
20.2.2009 19:51:17   
novo

punce, ne se toliko jezit! user posted image user posted image user posted image user posted image
sej je danes že lep dan naredila taša, katera bo pa naslednja, pa bomo videle!user posted image

a se lahko javim user posted image , se mi neeee daaaa veeečččč...matr jaz sem danes tako tečna,da ni za opisat, moj je pa iz nočne...sanjska kombinacija...khmmm...za se skregat user posted image user posted image user posted image

sej ne rabiš! otroke spat, ti pa po želji!user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
20.2.2009 19:59:14   
Lolita23
Mene pa vse špika spodaj, pa boli, na trenutke imam občutek, da bo kaj ven padlo.user posted image To proti koncu, je prav muka.

taši še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Prej sva šla v Velenje, pa sem šla še kupit mullerjeve plenice od 2-5kg, za ziher, potem sva mal sestri pokazala Velenje in sem mislila, da bom počla.No sem si pa le privoščila 2 kepici sladoleda.user posted image

Zdaj pa mislim, da grem spat, če grem LAHKO NOČ, če ne se pa kaj slišimo.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
20.2.2009 20:08:01   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mene pa vse špika spodaj, pa boli, na trenutke imam občutek, da bo kaj ven padlo.user posted image To proti koncu, je prav muka.

taši še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Prej sva šla v Velenje, pa sem šla še kupit mullerjeve plenice od 2-5kg, za ziher, potem sva mal sestri pokazala Velenje in sem mislila, da bom počla.No sem si pa le privoščila 2 kepici sladoleda.user posted image

Zdaj pa mislim, da grem spat, če grem LAHKO NOČ, če ne se pa kaj slišimo.user posted image

hvala enako! user posted image
lušte si mi naredila!Jaz tudi!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
20.2.2009 20:19:04   
tasa_m
heeeeej. tukaj od nataše sestra user posted image

Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vreduuser posted image

Hvala za čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
20.2.2009 20:20:37   
novo
Kakšno zatišje!
Kaj se že vse pripravljate za jutrišnjo dekliščino? Ali za  v p.!user posted image user posted image user posted image user posted image
No, grem gledat TV, pa vas pridem pogledat kasneje!user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 20:21:32 >

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
20.2.2009 20:21:36   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nataša se vam vsem zahvaljuje in sproča da je z obema vse vreduuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravi njo in malo Lijo!

< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 20:22:10 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
20.2.2009 20:31:39   
Pupa7

oooo, novopečena teta user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še tebi user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
20.2.2009 20:38:30   
felix7

felix, še malo pomoči...ko si imela tole vnetje, kaj so ti rekli oz. dali, da je bilo boljše, če sploh je kaj, ali se samo čaka,da bo boljšeuser posted image in pije veliko tekočine?...sej vem,da že težim,ampak bom raje najprej sama probala rešit, ker mi res ni za okoli dohtarjev hodit

pocka, nič ne težiš. Meni so rekli zdravniki, veliko tekočine (minimalno 3 litre dnevno, razporejeno čez dan, seveda), brez antibiotika pa žal ne gre. Sploh ko te enkrat že toliko boli. Najprej so mi dali en otroški antibiotik, ki je pozdravil nekaj na pol, pa se mi je čez 14 dni spet ponovilo. Drugič pa amoksiklav, ki je pa res pomagal in evo, od decembra je zdaj zaenkrat mir. Pri meni se je vnetje tako hitro razvilo, praktično v parih urah do neznosnih bolečin, tako da sem šla na urgenco sredi noči. Ma res se raje ne hecat.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
20.2.2009 20:42:39   
felix7

oooo, novopečena teta user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še tebi user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
20.2.2009 20:44:13   
felix7
no, midva sva pa prišla iz LJ, sva šla iskat posteljico, za katero sem mislila, da jo dobiva šele drug teden user posted image user posted image user posted image  zdajle jo greva pa sestavit in opremit, sem prišla samo pogledat, če na RRju vse štima user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
20.2.2009 20:45:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in tole je mala princeska LIJA:

user posted image

bravo, mami, za ekspresno dostavo slike user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še ena marčevska princeskauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
20.2.2009 20:46:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, midva sva pa prišla iz LJ, sva šla iskat posteljico, za katero sem mislila, da jo dobiva šele drug teden user posted image user posted image user posted image  zdajle jo greva pa sestavit in opremit, sem prišla samo pogledat, če na RRju vse štima user posted image
user posted image user posted image user posted image super za posteljouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
20.2.2009 20:48:00   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še tetiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 21:02:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
20.2.2009 21:06:34   
NoBady

user posted image user posted image user posted image tudi novopečeni teti!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
20.2.2009 21:08:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo

Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi user posted image

Piruri ima kostum za bacekauser posted image   slikco pa je prilepla enkrat včeraj user posted image ,če se ti da mal pobrskaj nazaj user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
20.2.2009 21:10:10   
čebeica maja

Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi user posted image

Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
20.2.2009 21:12:13   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še tetiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
20.2.2009 21:12:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet
a ni včeraj prilepla?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!