|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
20.2.2009 16:03:48   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

prinas nebo nič kuhanega danes za jest, je dopovdne dvakrat toka zmankalo, pa so se na steklokeramični plošči pokazale neke čudne črke, pa kličem na servis, pa bomo šele drug teden navrsto, user posted image pravi na servisu gospa al je petek, jaz pa kako bomo pa sedaj jedliuser posted image , sej mamo v kleti še tastar štedilnik sm ni priklopljenuser posted image , mislim da bi mogel bit en dežuren, kaj pa tisti ki nimajo druge možnostiuser posted image . Mislim da se je nekej tazga predkratkim eni tukaj na RR tud pokvaril. sorči ker mal stresam slabo voljo

Pa še nekaj dobrega moja kolegica mi je sporočila da je s pomočjo osemenitve zanosila, bravo znanost in razvoj, drugač ji verjetno nebi uspelo.

glej na to s pozitivne strani, ne bo ti treba kuhat, lahko greste ven jest user posted image

se podpišem, ali se pa k tašči povabite, če je kje v bližini user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
20.2.2009 16:06:33   
Tejči H
Hej marčerve!
Da se še midva malo javiva.
Z Lovrom lepo napredujemo, lepo se dojiva, spiva pa še rajši.

Domov sva prišla v ponedeljek.
Zelo sva vesela, da se je vse tako lepo končalouser posted image user posted image . Sam ni lepšega za novopečeno mamico, ko prvič zagleda svojega otročka, ki zajoka. Čeprav ga pri porodu nisem mogla stisnit, ga zdj neprestano objemam. In še kr ne morem vrjet, da je to moje srčece.

Ko bom imela pa kj več časa, bom pa kako slikco dala gor.

Lepo se imejte in se slišimo.

Lp, Mateja in Lovro

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
20.2.2009 16:11:49   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

vidim, da se tasa že carta! jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa delate ostale?

jaz globoko razmišljam, če bi danes kaj kuhala user posted image  sicer pa sem v fazi, ko ne vem, a bi malo zadremala...

Tudi meni že cel dan učke skupaj vleče user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa po dolgem času uspela po kosilu odpati eno kitico in je pasaaalooo.

vprašanje: že od včeraj popoldne me boli desna ledvica oz. nekaj na tistem koncu, zdaj poskušam piti čim več tekočine,če bo pomagalo...me je pa prej,ko sem se na desni bok ulegla, tako začelo bolet,da me je skoraj pobralo. Sem spila 3 šalice čaja, zdaj je popustilo. A mislite,da bi bilo dobro iti do zdravnika ali G, nevem niti do koga ali počakam še malo,če bo spet začelo ful bolet in se nacejam s čajem?user posted image

ne nacejaj se preveč, ker ne smeš preveč obremenit ledvice... pij zmerno in ne na enkrat... če ne bo bolje pa le pokliči G, pa ti bo povedal a moraš k osebnemu zravniku al k njemu. si pa predel grej magari z termoforjem user posted image pa upam da mine samo od sebe... ursi čaja ne pij, ker ga nosečnicam odsvetujejo... kamilice ali voda user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.2.2009 16:12:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Hej marčerve!

Zelo sva vesela, da se je vse tako lepo končalouser posted image user posted image . Sam ni lepšega za novopečeno mamico, ko prvič zagleda svojega otročka, ki zajoka. Čeprav ga pri porodu nisem mogla stisnit, ga zdj neprestano objemam. In še kr ne morem vrjet, da je to moje srčece.

Lp, Mateja in Lovro

jeeeeee, bravo za mamico in Lovra. user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še kaj se javi.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
20.2.2009 16:14:18   
Pupa7
o feliša, ti si tud tu user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.2.2009 16:14:20   
Dali*

vprašanje: že od včeraj popoldne me boli desna ledvica oz. nekaj na tistem koncu, zdaj poskušam piti čim več tekočine,če bo pomagalo...me je pa prej,ko sem se na desni bok ulegla, tako začelo bolet,da me je skoraj pobralo. Sem spila 3 šalice čaja, zdaj je popustilo. A mislite,da bi bilo dobro iti do zdravnika ali G, nevem niti do koga ali počakam še malo,če bo spet začelo ful bolet in se nacejam s čajem?user posted image

pocka...preveri najprej če je ledvica, da ni križ oz. hrbtenica...tko se je pr men začel išijas. Torej preveriš pa tako, da se "udariš" s stegnjeno dlanjo, kot bi "sekala" na tisti strani, ki te boli, po ledvici in če je ledvica te bo bolelo, sicer je hrbtenica.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
20.2.2009 16:15:18   
Pupa7

Hej marčerve!

Lp, Mateja in Lovro

jeeeeee, bravo za mamico in Lovra. user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še kaj se javi.

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.2.2009 16:17:47   
yania
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE TAŠI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    ..bravo punci....zdaj pa počivaj, da boš zmogla vse to in da bo čimprej stekel mlekec....user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bo pa lahko..tiste ki pravite cartanje?....tega še gotovo ne bo....je kar treba še mal punce noge skup tiščat, da rodite korenjake, ne pa zaspančke....jaz že vem, ko imam doma okrog 2200 težkega sončka....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.2.2009 16:17:51   
čebeica maja

prinas nebo nič kuhanega danes za jest, je dopovdne dvakrat toka zmankalo, pa so se na steklokeramični plošči pokazale neke čudne črke, pa kličem na servis, pa bomo šele drug teden navrsto, user posted image pravi na servisu gospa al je petek, jaz pa kako bomo pa sedaj jedliuser posted image , sej mamo v kleti še tastar štedilnik sm ni priklopljenuser posted image , mislim da bi mogel bit en dežuren, kaj pa tisti ki nimajo druge možnostiuser posted image . Mislim da se je nekej tazga predkratkim eni tukaj na RR tud pokvaril. sorči ker mal stresam slabo voljo

Pa še nekaj dobrega moja kolegica mi je sporočila da je s pomočjo osemenitve zanosila, bravo znanost in razvoj, drugač ji verjetno nebi uspelo.

glej na to s pozitivne strani, ne bo ti treba kuhat, lahko greste ven jest user posted image

se podpišem, ali se pa k tašči povabite, če je kje v bližini user posted image user posted image user posted image

če bišli vn nevem že dovgo nismo šli zaradi mojga ležanja, tašča pa je v opciji hvala

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.2.2009 16:19:05   
trezika
čestitke tasi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.2.2009 16:22:08   
čebeica maja

Hej marčerve!

Lp, Mateja in Lovro

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za vajuuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.2.2009 16:22:35   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ja, gledam en film na laptopu, vmes pa RR čekiram user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.2.2009 16:27:00   
Pupa7

jaz pa se dajem s fotrom po telefonu, komplicira za pop...dit user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.2.2009 16:29:28   
čebeica maja

jaz pa se dajem s fotrom po telefonu, komplicira za pop...dit user posted image user posted image

kaj te pa sekirauser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.2.2009 16:29:30   
mama_milchy
Tejči h user posted image user posted image user posted image  zate in za melga Lovra; ampak res najlepše je, ko zagledaš svoje malo bitjece user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.2.2009 16:32:18   
Pupa7

kaj te pa sekirauser posted image

mah jutri prideta, pa zdaj komplicira s potjo... user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.2.2009 16:36:59   
felix7
in tole je mala princeska LIJA:

user posted image

bravo, mami, za ekspresno dostavo slike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.2.2009 16:38:21   
Pupa7

user posted image

bravo, mami, za ekspresno dostavo slike user posted image user posted image user posted image

kaka lušna ustka, coooorteeeeeek mali jooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.2.2009 16:39:42   
felix7
kaka lušna ustka, coooorteeeeeek mali jooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, človek bi jo kar polupčkal user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.2.2009 16:40:35   
felix7

ma ne se sekirat, bo že prišel. a ma GPS?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.2.2009 16:42:44   
Pupa7

da bi še to mel, pol bi šele kompliciral, ko ga uporabljat nebi znal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.2.2009 16:42:52   
trezika

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je lubana...joj, kake lušte delate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.2.2009 16:44:05   
mama_milchy

user posted image

mali bonbonček user posted image user posted image user posted image  bravo mami in očkauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.2.2009 17:07:35   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

pocka...preveri najprej če je ledvica, da ni križ oz. hrbtenica...tko se je pr men začel išijas. Torej preveriš pa tako, da se "udariš" s stegnjeno dlanjo, kot bi "sekala" na tisti strani, ki te boli, po ledvici in če je ledvica te bo bolelo, sicer je hrbtenica.

je ledvica, me boli že samo,ko pritisnem gor, mi niti na misel ne pride,da bi "udarila" user posted image user posted image

pupa - hvala tudi tebi za nasvete...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.2.2009 17:08:00   
pocka

da bi še to mel, pol bi šele kompliciral, ko ga uporabljat nebi znal user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!