Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:21:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Anitka, odlično si opravila svoje delo Me veseli, da si se imela na predstavi lepo Mi smo imeli pestro noč. Gregi se je nonstop zbujal in jokal, ker ga je mučil zamašen nos. Potem se je pa še okrog dveh popolnoma prebudil in dobro uro čvekal kot navit (babababa, lalalala,... ) ter se smejal kot pečen maček, kakor hitro se ga je kdo dotaknil. No, nisem preveč utrujena, ker sem pretekle noči super spala, eno noč se pa že potrpi Grem si skuhat kavo, potem pa naprej. Pa super,da si se vsaj prejšnje noči malo naspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:22:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo, mi smo spet pokonci že od 5.00. No donc je celo pol ure dalj spala kot včeraj, tako da upam, da jutri vstanemo ob 6.30, v nedeljo pa ob 7ih, in tako naprej .... je vrajt Mogoče,če ji kaj lepega obljubiš,te bo pa uslišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:23:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nisem nič brala še za nazaj (bom jutri). Vidim, da ste me čakale Na 5moških.com pa je bilo fenomenalno Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:25:58
|
|
|
|
tilči
|
kaj ste vse za vaše že nabavile za valentinovo? Jaz nič ,zato pa razmišljam,da bi šla eno torto-srčka spečt,če bo kaj volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:27:01
|
|
|
|
tilči
|
Vidim,da sem sama,grem malo pospravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:31:52
|
|
|
|
Anitka
|
Berem, da ste včeraj udarile eno orng debato o bio hrani. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne resno, meni se zdi, da moraš imet neko mero tudi pri ukvarjanju z otrokom. Otrok rabi čas, da se igra sam, da raziskuje, ne da mu skoz dihaš za ovratnik. To ni dobro ne za tebe, ne za otroka. Ko te rabi to sam pokaže. Predvsem pa mormo bit mame dober organizatorke, pa vse gre S tem se zelo strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja vem da gresta, jest bi full šla,pa ni dnarja . Mogoče mi bo pa moj kupu karto za rojstni dan. Če verjameš ja Mogoče te pa preseneti . Bom držala pestke. Jaz bi tudi šla in če ne bom takrat v Egiptu je velika verjetnost, da tudi bom šla Glede Gaje v spalnici- tudi jaz imam Gala še kar v spalnici, ker nimam volje mesečarit po stanovanju ponoči, pa še stopnice so. Nina berem oz. opažam, da si včeraj stopila med Edina upam, da si skoristila odhod na "eno"pijačo Jana in Suzy za čvek. Špelin@ upam, da je žalost že popustila glede včerajšnje debate s Tano. In ne imet slabe vesti, ker nisi nič takega zinila. Sta vsaka svojo plat zagovarjali. Pa tudi ti Tana upam, da boš vseeno še naprej sodelovala na RR-ji in bodo stvari pozabljene. Pa tudi jaz ti lahko zatrdim, da se nobena izmed nas ne gre nekih šimfarij preko ZS. Estrella tebi pa danes želim uspešen štart Kasso za najden denar. Vedno pride prav Hijenca a pri vas je včeraj snežilo???? A še ne bo konc te zime!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:31:56
|
|
|
|
tilči
|
Takle Cicibanov model je imel Nejc.Ker ima visok nart,mu je le ta odgovarjal.Tilen gre pa po njegovi poti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:34:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Najprej se še mi2 z Vidkom po fočkava na 14. delu Postreženo vam je vse. Spanje je blo dokaj ok. EMILIJA IN TARA VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESCEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:35:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro .... za 14 del... samo datum pa nismo tapravi zbrale...PETEK 13
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:36:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka za lepo prištiman 14 del. Vse pohvale, čeprav mal kasn Če smo bile pa babe na kupu in se nismo mogle ločit ss: sem se kar oddahnila, ko sem vidla seznam Hvala ti !!!!!!!!Se mi ne da nazaj klikat Ponavadi imam shranjen zadnjega v priljubljenih, seveda zadnjega tokrat nisem imela Estrella:Če greš tam v tisto zgornjo vrstico, jok kak se ji že reče (možgani mi še počivajo ), vglavnem v tisti, kjer vpišeš www.... imaš napisano stran na kateri smo in jo lepo spremeniš v tisto, ki jo imaš v podpisu Upam, da razumeš kaj mislim, ker mi danes stavki ne stečejo Mi smo se zbudili že ob 6.40h Vstali ob 7h in že veselo rovandira po bajti. Matej je peljal A v šolo in je na kafetu, pol gre pa 2 prasca držat, ker koljejo Se mi že sedaj obrača. prasca. Sem mislila, da misliš kaj drugega, ker mi je ta beseda takoj stopila v oči pa sem potem do konca prebrala in videla, da gre za koline.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:38:18
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro Danes je krasen dan, sončko sije in upam, da tako ostane, da bova z Varjo malo izkoristile . Da se še jaz pofočkam na 14. delu Tara in Emilija vse naj naj za 9 m Zakaj se pa kodrana nič ne javi na forum Naša miška pa se je zbudila ob polnoči in naslednjič šele ob šestih...kako je bilo fajn 6 ur v kosu spat Bom prišla še kaj pokukat, zdaj si moram it spočit učke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:38:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** EMILIJA (tally) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9.MESECEV!!!! DA BOŠ ŠE NAPREJ PRIDNA IN UBOGALA MAMICO!!! prav tako tudi TARI (kodrana) Bravo punce, tudi od naju Čestitke!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:38:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Anitka, odlično si opravila svoje delo Me veseli, da si se imela na predstavi lepo Mi smo imeli pestro noč. Gregi se je nonstop zbujal in jokal, ker ga je mučil zamašen nos. Potem se je pa še okrog dveh popolnoma prebudil in dobro uro čvekal kot navit (babababa, lalalala,... ) ter se smejal kot pečen maček, kakor hitro se ga je kdo dotaknil. No, nisem preveč utrujena, ker sem pretekle noči super spala, eno noč se pa že potrpi Grem si skuhat kavo, potem pa naprej. Upam, da je bila ta noč le izjema in bodo naslednje spet boljše. Je pa tudi naš ponoči malce bolj rogovilil in sem bila že malo jezna, ker sem bila zaspana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:40:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Danes je krasen dan, sončko sije in upam, da tako ostane, da bova z Varjo malo izkoristile . Da se še jaz pofočkam na 14. delu Tara in Emilija vse naj naj za 9 m Zakaj se pa kodrana nič ne javi na forum To se sprašujem tudi jaz . Sem pa videla,da nas je danes brala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:44:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka za lepo prištiman 14 del. Vse pohvale, čeprav mal kasn Če smo bile pa babe na kupu in se nismo mogle ločit ss: sem se kar oddahnila, ko sem vidla seznam Hvala ti !!!!!!!!Se mi ne da nazaj klikat Ponavadi imam shranjen zadnjega v priljubljenih, seveda zadnjega tokrat nisem imela Estrella:Če greš tam v tisto zgornjo vrstico, jok kak se ji že reče (možgani mi še počivajo ), vglavnem v tisti, kjer vpišeš www.... imaš napisano stran na kateri smo in jo lepo spremeniš v tisto, ki jo imaš v podpisu Upam, da razumeš kaj mislim, ker mi danes stavki ne stečejo Mi smo se zbudili že ob 6.40h Vstali ob 7h in že veselo rovandira po bajti. Matej je peljal A v šolo in je na kafetu, pol gre pa 2 prasca držat, ker koljejo Se mi že sedaj obrača. prasca. Sem mislila, da misliš kaj drugega, ker mi je ta beseda takoj stopila v oči pa sem potem do konca prebrala in videla, da gre za koline. Anitka hvala, se sploh nisem spomnila, da lahko tako naredim Moji možgani so totalno neuporabni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:44:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella tebi pa danes želim uspešen štart Hvala Anitka Imam kar svinc v želodcu, kot pred kakim izpitom na faxu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:45:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej pa res lahko rečem: dobro jutro Evo je Manca spala še od 7.00-8.30m mami pa ni mogla zaspat, je pa počivala zraven Zdej pa še par stvari pokomentiram, pol pa mojedva gor uletita na kafe
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:45:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Danes je krasen dan, sončko sije in upam, da tako ostane, da bova z Varjo malo izkoristile . Da se še jaz pofočkam na 14. delu Tara in Emilija vse naj naj za 9 m Zakaj se pa kodrana nič ne javi na forum To se sprašujem tudi jaz . Sem pa videla,da nas je danes brala. na FB sodeluje , RR pa ji ni več zanimiv. Je prišla smao preverit, če smo se spomnile na obmesečnico Tare
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:46:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Danes je krasen dan, sončko sije in upam, da tako ostane, da bova z Varjo malo izkoristile . Da se še jaz pofočkam na 14. delu Tara in Emilija vse naj naj za 9 m Zakaj se pa kodrana nič ne javi na forum Naša miška pa se je zbudila ob polnoči in naslednjič šele ob šestih...kako je bilo fajn 6 ur v kosu spat Bom prišla še kaj pokukat, zdaj si moram it spočit učke za spanje v kosu. Kar paše. kajne?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:47:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Danes je krasen dan, sončko sije in upam, da tako ostane, da bova z Varjo malo izkoristile . Da se še jaz pofočkam na 14. delu Tara in Emilija vse naj naj za 9 m Zakaj se pa kodrana nič ne javi na forum To se sprašujem tudi jaz . Sem pa videla,da nas je danes brala. na FB sodeluje , RR pa ji ni več zanimiv. Je prišla smao preverit, če smo se spomnile na obmesečnico Tare to sem tudi jaz hotla napisat, pa sem se zadržala, da se ne bi spet usul kak plaz po meni , tako da pazi: mogoče se bo po tebi , al pa se po tebi ne bo, ker se te bojijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:48:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takle Cicibanov model je imel Nejc.Ker ima visok nart,mu je le ta odgovarjal.Tilen gre pa po njegovi poti lepi čeveljički! Koliko pa kej stanejo take cicibanke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:49:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kaj ste vse za vaše že nabavile za valentinovo? Jaz nič ,zato pa razmišljam,da bi šla eno torto-srčka spečt,če bo kaj volje Jaz nisem nič, moj pa tudi ne. Bova šla na eno pico sama, ko bova imela varstvo za Manco . Kar enih bedarij pa ne mislim kupovati, ker se potem samo prah gor nabira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:50:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo, mi smo spet pokonci že od 5.00. No donc je celo pol ure dalj spala kot včeraj, tako da upam, da jutri vstanemo ob 6.30, v nedeljo pa ob 7ih, in tako naprej .... je vrajt Mogoče,če ji kaj lepega obljubiš,te bo pa uslišala ej a veš, da sem to že probala, pa ni palilo bo mogla še mal zrasti, da bo kaj takega užgalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:53:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro Danes je krasen dan, sončko sije in upam, da tako ostane, da bova z Varjo malo izkoristile . Da se še jaz pofočkam na 14. delu Tara in Emilija vse naj naj za 9 m Zakaj se pa kodrana nič ne javi na forum To se sprašujem tudi jaz . Sem pa videla,da nas je danes brala. na FB sodeluje , RR pa ji ni več zanimiv. Je prišla smao preverit, če smo se spomnile na obmesečnico Tare sej zaradi tega je pa na rr nova đankica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 13.2.2009 8:53:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Anitka, odlično si opravila svoje delo Me veseli, da si se imela na predstavi lepo Ojoj, jaz sem pa pozabila pohvaliti Anitko, za lep nov del , ups... Anitka supwr si opravila Pa fino za dobro dozo smeha Mi smo imeli pestro noč. Gregi se je nonstop zbujal in jokal, ker ga je mučil zamašen nos. Potem se je pa še okrog dveh popolnoma prebudil in dobro uro čvekal kot navit (babababa, lalalala,... ) ter se smejal kot pečen maček, kakor hitro se ga je kdo dotaknil. No, nisem preveč utrujena, ker sem pretekle noči super spala, eno noč se pa že potrpi upam, da bo nocojšnja noč boljša. Ej Špeli@, mogoče ga pa petek 13.ega daje NO bomo držale pesti, da bo nocoj spet bolje pančal Grem si skuhat kavo, potem pa naprej.
|
|
|
Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopustemaca83 RRSte izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?na daljsi dopust gremo raje poleti (
43%)
na daljsi dopust gremo raje pozimi (
0%)
ne planiramo, ker je maja se premraz (
2%)
maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (
30%)
kaj je to dopust? (
20%)
imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (
6%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!