Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 10:57:11
|
|
|
|
barbaw
|
Svojeglava kako ste???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:01:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:01:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:08:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo, sem se dokopala nazaj do računalnika..... Manca je spala točno 30minut od 5ih zjutraj.... men res ni jasno, kako lahko funkcionira s tako malo spanja na dan.... ma nima veze, sam da je dobre volje.... drugače pa še skoz čakamo zobke.... zgornja dlesen je čisto bela, zobki tik pod površjem.... ampak še skoz niso prišli skozi dlesen...manca pa v spanju kar joka, zgleda da jo na čase full boli...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:09:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Znajdi se. Koliko kvadratov bo bivalnih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:09:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki Jaz pa nimam nič za glodat in potem kar preskočim obrok. Grem jest ko mi je res sila (ko se mi vrti). Včasih sem pa pridna. ko sem začela hujšat sem bila ful pridna in sem lepo jedla zajtrk in kosilo in večerjo, vmes sadje, zdaj pa se mi kar ne da. Pa bi mogla še skinit 7 kg. Ena naj me v rit brcne, če bo kaj pomagalo, da spravit še te kg dol. Najbolj me jeb... veter. Ne morem z Majo ven v vetru, nimam pa je komu podturit, da bi šla sama migat ven. komaj čakam pomlad, ker imam že dovolj hiše. Še zdaj pa nisem šla po prevleko za dež. Ma res jo moram kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:09:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kolk vas je kandidatk da naredimo za spremembo "čvek pri Nejcu" ? Jaz bi bila, samo je Manca še skoz prehlajena, pa kar daleč mi je do Celja jst sem pred Celjem, bližje k tebi ej nč ne obljubim, ker niti ne vem kako bo s časo, če pa bom imela čas pa mogoče celo res, nikoli se ne ve
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:11:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, sem se dokopala nazaj do računalnika..... Manca je spala točno 30minut od 5ih zjutraj.... men res ni jasno, kako lahko funkcionira s tako malo spanja na dan.... ma nima veze, sam da je dobre volje.... drugače pa še skoz čakamo zobke.... zgornja dlesen je čisto bela, zobki tik pod površjem.... ampak še skoz niso prišli skozi dlesen...manca pa v spanju kar joka, zgleda da jo na čase full boli... Bogica. Eni ljudje rabijo ful malo spanja. Poglej ****, pa en moj sodelavec je spal po 4h na noč, ker se mu je zdelo škoda časa zapravljat za spanje. So taki ljudje in zgleda, da je Manca taka. Zdaj! boš videla, da ko bo najstnica, da jo boš mogla metat iz postelje. Upam, da bomo še takrat v stikih, da boš povedala, če bo res tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:15:18
|
|
|
|
barbaw
|
Hrčki so pa prav hecni. Se že ravsajo mali. Počasi bodo mogli od doma. Moram se s tastom zmenit kdaj jih bo peljal tisti tetki, ki jih bo vzela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:15:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Bom čisto kratka: spali nismo praktično nič, ker je Gregi celo noč jokal zaradi zamašenega noska, imel je vročino, skratka bogi Gregi in mami....upam da se boš danes kej spočila donc čez dan Za vse nespalčke, bolančke in ostale, ki jih kaj muči , za mamice pa za vse pridne ter za vse njihove male in velike uspehe. Vse najboljše ob obmesečnici tudi jaz želim Intiju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:18:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki Jaz pa nimam nič za glodat in potem kar preskočim obrok. Grem jest ko mi je res sila (ko se mi vrti). Včasih sem pa pridna. ko sem začela hujšat sem bila ful pridna in sem lepo jedla zajtrk in kosilo in večerjo, vmes sadje, zdaj pa se mi kar ne da. Pa bi mogla še skinit 7 kg. Ena naj me v rit brcne, če bo kaj pomagalo, da spravit še te kg dol. Najbolj me jeb... veter. Ne morem z Majo ven v vetru, nimam pa je komu podturit, da bi šla sama migat ven. komaj čakam pomlad, ker imam že dovolj hiše. Še zdaj pa nisem šla po prevleko za dež. Ma res jo moram kupit. pol pa prižgi tv, pa dej na mtv, in pleši...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:20:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrčki so pa prav hecni. Se že ravsajo mali. Počasi bodo mogli od doma. Moram se s tastom zmenit kdaj jih bo peljal tisti tetki, ki jih bo vzela. a boste vse hrčke dali k eni teti???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:21:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, sem se dokopala nazaj do računalnika..... Manca je spala točno 30minut od 5ih zjutraj.... men res ni jasno, kako lahko funkcionira s tako malo spanja na dan.... ma nima veze, sam da je dobre volje.... drugače pa še skoz čakamo zobke.... zgornja dlesen je čisto bela, zobki tik pod površjem.... ampak še skoz niso prišli skozi dlesen...manca pa v spanju kar joka, zgleda da jo na čase full boli... Bogica. Eni ljudje rabijo ful malo spanja. Poglej ****, pa en moj sodelavec je spal po 4h na noč, ker se mu je zdelo škoda časa zapravljat za spanje. So taki ljudje in zgleda, da je Manca taka. Zdaj! boš videla, da ko bo najstnica, da jo boš mogla metat iz postelje. Upam, da bomo še takrat v stikih, da boš povedala, če bo res tako. a veš, da se men tud zdi, da bo tako ja tudi jaz upam, da bomo takrat še vedno v stikih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:29:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Znajdi se. Koliko kvadratov bo bivalnih? Saj ne upam povedat. Okrog 250 kvadratov je samo bivalne površine, pa malo čez 100 je kleti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:32:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki Jaz pa nimam nič za glodat in potem kar preskočim obrok. Grem jest ko mi je res sila (ko se mi vrti). Včasih sem pa pridna. ko sem začela hujšat sem bila ful pridna in sem lepo jedla zajtrk in kosilo in večerjo, vmes sadje, zdaj pa se mi kar ne da. Pa bi mogla še skinit 7 kg. Ena naj me v rit brcne, če bo kaj pomagalo, da spravit še te kg dol. Najbolj me jeb... veter. Ne morem z Majo ven v vetru, nimam pa je komu podturit, da bi šla sama migat ven. komaj čakam pomlad, ker imam že dovolj hiše. Še zdaj pa nisem šla po prevleko za dež. Ma res jo moram kupit. pol pa prižgi tv, pa dej na mtv, in pleši... Se podpišem, se mi zdi da kar gnijem v bajti. Pa Nia je tako rada zunaj, minulo poletje smo bili skoz na terasi, cel dan, še spala je zunaj in se mi zdi da kar pogreša "zunanjost", pa čeprav je še tako mala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:47:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...pa si imela občutek,da Manci pomagajo kroglice? Kje si jih pa nabavila? ma kaj pa vem, pri nas so se takrat krčki končevali, tako da ne vem, mogoče so ful pomagale, mogoče pa so se krči že nehali.... nabavila pa sem jih v Arniki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:50:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki Jaz pa nimam nič za glodat in potem kar preskočim obrok. Grem jest ko mi je res sila (ko se mi vrti). Včasih sem pa pridna. ko sem začela hujšat sem bila ful pridna in sem lepo jedla zajtrk in kosilo in večerjo, vmes sadje, zdaj pa se mi kar ne da. Pa bi mogla še skinit 7 kg. Ena naj me v rit brcne, če bo kaj pomagalo, da spravit še te kg dol. Najbolj me jeb... veter. Ne morem z Majo ven v vetru, nimam pa je komu podturit, da bi šla sama migat ven. komaj čakam pomlad, ker imam že dovolj hiše. Še zdaj pa nisem šla po prevleko za dež. Ma res jo moram kupit. pol pa prižgi tv, pa dej na mtv, in pleši... a misliš, da se mi da
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:50:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrčki so pa prav hecni. Se že ravsajo mali. Počasi bodo mogli od doma. Moram se s tastom zmenit kdaj jih bo peljal tisti tetki, ki jih bo vzela. a boste vse hrčke dali k eni teti??? Ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:50:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Znajdi se. Koliko kvadratov bo bivalnih? Saj ne upam povedat. Okrog 250 kvadratov je samo bivalne površine, pa malo čez 100 je kleti. Si mi 1x povedala koliko je, ampak sem jaz že pozabila. res je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:50:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zakaj moramo sploh jest? Sem lačna pa se mi ne da več te hrane gledat. Prav tečno mi je it nekaj pripravljat i pospravljat in ..... Najbolj me ubija pripravljanje in pospravljanje. Pojem že. Se mi zdi, da cele dneve za nekom pospravljam. podpišem ..s tem da men se ne da pripravljam samo zame, pol pa kr neki malega glodam, ali slani mix, al bomboniero..kr neki Jaz pa nimam nič za glodat in potem kar preskočim obrok. Grem jest ko mi je res sila (ko se mi vrti). Včasih sem pa pridna. ko sem začela hujšat sem bila ful pridna in sem lepo jedla zajtrk in kosilo in večerjo, vmes sadje, zdaj pa se mi kar ne da. Pa bi mogla še skinit 7 kg. Ena naj me v rit brcne, če bo kaj pomagalo, da spravit še te kg dol. Najbolj me jeb... veter. Ne morem z Majo ven v vetru, nimam pa je komu podturit, da bi šla sama migat ven. komaj čakam pomlad, ker imam že dovolj hiše. Še zdaj pa nisem šla po prevleko za dež. Ma res jo moram kupit. pol pa prižgi tv, pa dej na mtv, in pleši... Se podpišem, se mi zdi da kar gnijem v bajti. Pa Nia je tako rada zunaj, minulo poletje smo bili skoz na terasi, cel dan, še spala je zunaj in se mi zdi da kar pogreša "zunanjost", pa čeprav je še tako mala. Mi smo tudi bili skos zunaj, se kopali v bazenu, gugali na gugalnici, .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:53:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo tudi bili skos zunaj, se kopali v bazenu, gugali na gugalnici, ..... jst tud komi čakam da ga vržem v bazen, lani se mi je zdelo še premrzlo zanj, letos pa ne bo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 11:54:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...pa si imela občutek,da Manci pomagajo kroglice? Kje si jih pa nabavila? ma kaj pa vem, pri nas so se takrat krčki končevali, tako da ne vem, mogoče so ful pomagale, mogoče pa so se krči že nehali.... nabavila pa sem jih v Arniki Hvala za odgovor! Mi jih je že Anitka nabavila,pa še tiste za spanje. Tiste,ki jih že uporabljate,kako jih dozirate? Tilen mi spije skoraj 1 liter mleka na dan,pri čaju,vodi,soku pa štrajka.Še to sprobam,potem bomo pa videli.Pa še ,če bomo kaj bolje spali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 12:06:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...pa si imela občutek,da Manci pomagajo kroglice? Kje si jih pa nabavila? ma kaj pa vem, pri nas so se takrat krčki končevali, tako da ne vem, mogoče so ful pomagale, mogoče pa so se krči že nehali.... nabavila pa sem jih v Arniki Hvala za odgovor! Mi jih je že Anitka nabavila,pa še tiste za spanje. Tiste,ki jih že uporabljate,kako jih dozirate? Tilen mi spije skoraj 1 liter mleka na dan,pri čaju,vodi,soku pa štrajka.Še to sprobam,potem bomo pa videli.Pa še ,če bomo kaj bolje spali. Če misliš Osanit kroglice, jih daš na žličko (8 kroglic) ali direkt v usta in postopek ponoviš čez 15 minut. Saj ti piše v navodilih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 12:07:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...pa si imela občutek,da Manci pomagajo kroglice? Kje si jih pa nabavila? ma kaj pa vem, pri nas so se takrat krčki končevali, tako da ne vem, mogoče so ful pomagale, mogoče pa so se krči že nehali.... nabavila pa sem jih v Arniki Hvala za odgovor! Mi jih je že Anitka nabavila,pa še tiste za spanje. Tiste,ki jih že uporabljate,kako jih dozirate? Tilen mi spije skoraj 1 liter mleka na dan,pri čaju,vodi,soku pa štrajka.Še to sprobam,potem bomo pa videli.Pa še ,če bomo kaj bolje spali. Če misliš Osanit kroglice, jih daš na žličko (8 kroglic) ali direkt v usta in postopek ponoviš čez 15 minut. Saj ti piše v navodilih Hvala .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 12:08:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ljubezenska zgodba Micke in Matička Če vas nimajo radi tako, kot si želite, ne pomeni, da vas nimajo radi, kolikor pač znajo. Micka in Matiček sta bila oba bolnika v psihiatrični bolnišnici. Nekega dne, ko so hodili ob plavalnem bazenu za bolnišnico, je Matiček nenadoma skočil vanj. Potopil se je do dna in tam ostal. Micka je takoj skočila za njim, da ga reši. Zaplavala je do dna in ga izvlekla na suho. Ko je direktorica izvedela za Mickino herojsko dejanje, je velela, da jo takoj odpustijo iz bolnišnice, saj je dokazala, da je umsko stabilna. Ko je prišla k Micki, da ji sporoči novico, ji reče: Micka, imam dobro in slabo novico. Dobra novica je, da boš odpuščena, ker si se razumsko odzvala na problem, skočila v vodo in rešila življenje ljubljene osebe. Sklepam, da tvoje dejanje kaže na to, da si umsko zdrava. Slaba novica pa je, da se je Matiček obesil v kopalnici s pomočjo pasu kopalnega plašča, takoj potem ko si ga rešila. Zelo mi je žal, ampak mrtev je. Micka ji odgovori: Saj se ni sam, jaz sem ga obesila tja, da bi se posušil. Kdaj bom lahko šla domov?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.