Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:09:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je celo noč jamrala in stokala Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala. A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igali O bogica, kaj pa jo daje?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:16:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, sem sklopila telefon, ker sem bila z otrokoma pri zobarju v PO. Petji je zaščitila zobke še zgoraj in ima krasne, Gašper pa hmmmm, je zobarca takoj pogruntala, da mali noče žvečit. Ne je mesa, ne škorje .., skratka nič trdega, kar za zobke seveda ni dobro. Tako da je dobil prvo zvezdico, v četrtek pa bo še eno. za Petjine zobke.Pa za Gašperjeve zobke. se podpišem hvala ...a kar se tiče slabih zobkov pa sem jaz kriva...slaba mama pač
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:16:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej Špelin@ jaz mam tud poln kufar tega mraza ne mi govort, jaz ga imam res dovolj...vsako jutro zakurt, pa pazit da ne crkne, ker pozabim...pa otroke oblačt...vedno x3, ker tudi naš gospod se pusti vedno prosit, a ker se meni ne da čakat, ga potem jaz na hitro oblečem. Dovolj mi je res tega oblačenja in slačenja...najraje bi bila naturist ...ampak pozimi to ne gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:16:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Petja pa je ponoči spet zakuhala in spet so se pojavili izpuščaji, tako da sumim, da je od vročine...samo čudno, še nikoli se niso zaradi tega Otroci so odšli v varstvo, jaz pa moram hitro kaj narest . Ojej, za Petjo. Mami, kakšno minutko počitka si pa le privošči. trenutno počivam za RR jem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:16:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evo še mene se mal javim, pregled smo opravili uspešno, težek:11430 velik: 76 ob.g: 48, pri prejšem pregledu pa je imel 46,5cm sedaj je zaspal 1rundo jaz pa prec na rr , dragija pa sem poslala da poštima avto zdej grem pa še mal za nazaj prebrat za kilce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:17:32
|
|
|
|
tilči
|
mi imamo pa 7. zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:24:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi imamo pa 7. zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:35:32
|
|
|
|
tilči
|
Prej je bilo govora o uvajanju kravjega mleka:patronažna je rekla,da če gre otrok z 11.mesecem v vrtec,da ga je fino začet že prej uvajat,ker v vrtcu dobijo vsi enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:38:53
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi imamo pa 7. zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:42:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Prej je bilo govora o uvajanju kravjega mleka:patronažna je rekla,da če gre otrok z 11.mesecem v vrtec,da ga je fino začet že prej uvajat,ker v vrtcu dobijo vsi enako To pa mislim, da ima kar prav. Jaz moram našo na koščke navadit!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:42:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi imamo pa 7. zobek Že 7????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:42:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je celo noč jamrala in stokala Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala. A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igali O bogica, kaj pa jo daje? Nimam pojma, bomo videli, kaj se bo dogajalo nocoj Zobkov še ni nič nakazanih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:42:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy: super postrežba Jaz sem sicer jedla danes polnozrnat kruh se ga moram še navadit z lätto in mlečni kapučin. Sedaj počasi mleko nadomeščam z vodo, ker ga mislim pit pol:pol mmmm, meni je pa to ful dobro, še posebej polnozrnat kruh! Kasso: za Petjo . Včeraj so me klicali, da Andraža boli trebuh. Seveda sem vedla, da ga ne kuj ko sem ga vidla. Sva imela hud poogovor doma in mi je na koncu le povedal zakaj si je zmislil A kaj kaže za zamenjavo?Ob 18h pa ni ribic so samo ribe+ Alja je celo noč jamrala in stokala Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala. A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igali Jaz sem bolj za beli kruh Sto ljudi, sto čudi. Drugače je priporočljiv pirin in ržen. Ga moram še nabavit al pa kruhomat že enkrat nabavit Sedaj ima kar smisel, kajne? Daj že 1x nabavi ta sakramenski kruhomat, boš pekla krasen zdrav kruh Saj ni tako drag hec, za 50 EUR dobiš solidno mašinco. Saj ni problem cena, moja lenoba tu botruje.Jih gledam in se ne morem odločit A ti jaz enega izberem? Glej, za tegale ti lahko iz osebnih izkušenj povem, da je odličen: KLIK Evo punca a mi misli bereš? To sem čakala, kak namig
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:43:46
|
|
|
|
nia5
|
Prebrala Kasso glede škiljenja si me spraševala, zdelo se nama je da ne gleda popolnoma ravno, vendar se nama ni zdelo take panike, saj lahko pogledaš na slikicah. Aneja, Anže vse naj naj za 9 mesecev Čmrlika Taja je pravi srček na gugalnici Jana super da je ritka boljša, Hb da je pasta pomagala , onih pet kil pa lahko daš kar meni Aurora tudi moja ni marala AM in ji zdaj delam mleko v prahu od Pomurskih mlekarn, tega pa redno tanka, poskusi Mafi prave mere za pravega korenjaka Tilči za 7. zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:44:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evo še mene se mal javim, pregled smo opravili uspešno, težek:11430 velik: 76 ob.g: 48, pri prejšem pregledu pa je imel 46,5cm sedaj je zaspal 1rundo jaz pa prec na rr , dragija pa sem poslala da poštima avto zdej grem pa še mal za nazaj prebrat a ja 27.5 imava naslednji pregled
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:46:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hello, helllo evo Manca je že odspala svojo prvo rundo spanja za danes, mami je bila ta čas na kavici pri naših dveh, pa še stara mama je prišla , sedaj pa še malo RR pogledam, potem pa letiva ven dokler je še kaj sončka, ker danes se kar vztrajno skriva za oblake
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:46:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, sem sklopila telefon, ker sem bila z otrokoma pri zobarju v PO. Petji je zaščitila zobke še zgoraj in ima krasne, Gašper pa hmmmm, je zobarca takoj pogruntala, da mali noče žvečit. Ne je mesa, ne škorje .., skratka nič trdega, kar za zobke seveda ni dobro. Tako da je dobil prvo zvezdico, v četrtek pa bo še eno. za Petjine zobke.Pa za Gašperjeve zobke. se podpišem hvala ...a kar se tiče slabih zobkov pa sem jaz kriva...slaba mama pač Delno že, samo nisi ti kriva, če noče zvečit, namesto njega pač ne moreš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:47:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evo še mene se mal javim, pregled smo opravili uspešno, težek:11430 velik: 76 ob.g: 48, pri prejšem pregledu pa je imel 46,5cm sedaj je zaspal 1rundo jaz pa prec na rr , dragija pa sem poslala da poštima avto zdej grem pa še mal za nazaj prebrat a ja 27.5 imava naslednji pregled Sem te hotla že za rokav pocukat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:47:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je celo noč jamrala in stokala Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala. A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igali O bogica, kaj pa jo daje? Nimam pojma, bomo videli, kaj se bo dogajalo nocoj Zobkov še ni nič nakazanih ko bi vedu kaj jih piči , upam da bo danes bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:48:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evo še mene se mal javim, pregled smo opravili uspešno, težek:11430 velik: 76 ob.g: 48, pri prejšem pregledu pa je imel 46,5cm sedaj je zaspal 1rundo jaz pa prec na rr , dragija pa sem poslala da poštima avto zdej grem pa še mal za nazaj prebrat a ja 27.5 imava naslednji pregled Sem te hotla že za rokav pocukat ma sem zdej klicala v ZD ker mi 20.5 ni odgovarjal, pa sem zdej tko uštimala da ga bo mogu dragi peljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:48:20
|
|
|
|
suzy85
|
Jok, smeh, jok...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:49:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je celo noč jamrala in stokala Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala. A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igali O bogica, kaj pa jo daje? Nimam pojma, bomo videli, kaj se bo dogajalo nocoj Zobkov še ni nič nakazanih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:49:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi imamo pa 7. zobek , mi smo pa še kar brezzobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:49:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana super da je ritka boljša, Hb da je pasta pomagala , onih pet kil pa lahko daš kar meni evo bom poslala s hitro pošto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 11:49:57
|
|
|
|
kasso
|
Malo berem na netu o škilenju dojenčkov in sem kar malo v skrbeh , ker po 6 mesecu to ni več normalno in je treba ukrepat. Varji občasno potegne desno učko navzven in se bojim, da se ji ne bi slabšalo. Najprej sem bila čudna, ko sem drugim omenjala, ..."ma dej dej, nič ne škili...ne, nič ne vidim...." mah. bom nesla sliko P, ko sem ujela njeno učko, če tudi ona ne bo opazla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.