|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
20.2.2009 7:38:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz sem pa danes kupla vremensko postajo za 15 e v hoferju. je prav simpatična. zdej ne bom več hodila ven gledat koliko je mrzlouser posted image .
pa še lune kaže, tako da bom lahko post držalauser posted image user posted image user posted image

Evo, to bi moj user posted image  rad imel user posted image  Poročaj kaj, kako se bo stvarca obnesla.

Mi jo imamo od decemberske akcije. Mislim, da je bila 20 eur in deluje zaenkrat user posted image . Vse napovedi so točne.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
20.2.2009 7:40:15   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila katastrofalnauser posted image ,saj nismo skoraj nič spali.Tilna je napenjalo,pa spet ima poln nosek,sem ga celo noč pucala.14 dni smo bili zdravi,sedaj pa spet v nove borbeuser posted image Zgleda je zadnjič Tilna veter dobil,ko sem ga dala iz vozička v sedež in je takoj poln nosek.Očitno je tako občutljiv na ta vreme.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  ojej, bošček, upam, da se hitro pozdravi!
Z Nejcem sva bila zunaj v vsakem vremenu,pa mu je le 2x na leto iz noska malo teklo.Samo sedaj,ko je v vrtcu,še kaj drugega pokasira,ampak je le toliko večji,da lažje preboli.

SS..user posted image  za boljšo noč
Suzy...hvala za postrežbouser posted image
ni kaj! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
20.2.2009 7:49:06   
kasso
Dobro jutro!

Suzy, super postrežba user posted image . si bom privoščila kasneje, ker moram še zakurt, pa psičko peljat ven, potem pa bo ena kavica padla.

Tilči, upam, da se Tilen hitro pozdravi, da se mu e zakomplicirauser posted image user posted image user posted image

SS, Varja pa ni šans na trebuhu...striktno vedno na hrbtu spi.

Barbaw, nisem brala za nazaj, tako da ne vem, kaj je z odtokom....vseeno pa upam, da bo cenilec čimboojše ocenil škodo, ki jo imate.

Petja pa je ponoči spet zakuhala in spet so se pojavili izpuščaji, tako da sumim, da je od vročine...samo čudno, še nikoli se niso zaradi tegauser posted image
Otroci so odšli v varstvo, jaz pa moram hitro kaj narestuser posted image .

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
20.2.2009 7:49:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image

Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal user posted image

iiiiiiiii lepo user posted image , pa verjamem da ste tulili naša je tudi ko smo hotli v steno luknjo zvrtat, prav bogica je bila kolk se je bala.user posted image

mi imamo tut take nogavičke user posted image

lušna pupa. a te nogavičke kaj drsijo?

Hvala...niti ne...majo tak mislim da je usnjen podplat

Mi imamo tudi te nogavičke, pa sem mislila, da ji ne bo nič drselo, ampak ji še vseeno malce drsi

Nič grem za kosilo repo  kuhat, da iskoristim dokler Taja spi, potem me pa popoldan ni...grem ob treh na pomerjane poročnih oblek z dobro prijateljico, ki se tudi poroči ampak že maja, user posted image

Lepo bodite, mogoče skočim še kaj vmes gledat kaj delate user posted image   

Opa, upam, da si kaj lepega našla!!!! user posted image user posted image user posted image

Aha, kaj ve že dajate tamalim take bolj šraufaste zadeve... user posted image  repo, zelje , fižol...user posted image

kako je pa z mesekom, zakaj že naj ne bi svinjskega jedli...
user posted image
Mam golaž s konjskim meskom,..bi ga lahko Taji dala? Kaj pravite?

Naša je že jedla sladko zelje, ampak ne cel obrok, pa ni bilo nič narobe. Svinjskega mesa pa ji še nisem dala, ker ga tudi midva zelo malokrat jeva

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
20.2.2009 7:50:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Ojla čveke!

Glih nahitr da uletim. Se mi kuha krompir, bodo danes njoki. Tko da ga sam olupim pa zmiksam, bo mami zamesla, ker nisem za packanje.

Lin je kar pridna, spi mal manj kot včasih, sedaj gre bolj pozno ninat to je tam okrog 21.30 pa spi skor do 9 zjutraj, in se hvala bogu nič ne budi.user posted image

Kremico pa ji dam včasih ko gremo vn kar od solea otroško, drugač ji dam tud še ribodermin.

**** upam, da bote pošlihtal, ker je res hudo, če se ti vse zgubi. Men se je rač sesul, ma na srečo mamo tle kolega ki te stvari obvlada, tko da mi je uspel rešiti najnujnejše stvari.-slike,...

grem, fanj bodte

lepo da se nam kaj javiš. uživejte! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Uf izpiti so itak skoz v teku. Danes teden mamo statistiko, tko da žal ne bo nič.
Mato sem pa nardila. Aja pol pa gremo od 2.3 za par dni v toplice. Vmes je še pust in kup rojstnih dnevov.

pridna si, ni kaj!!! user posted image user posted image user posted image

A veste, da komaj čakam, da se začne toplejše vreme, da ne bo treba sebe in otrok za vsak skokec ven toplo oblačit, preden gremo ven user posted image

Jaz tudi, ker mi grejo te bunde in gojzerji že pošteno na živce user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ne vem kaj naj kuham za Nejca ..ima tako vneto ritko, pa ne vem od česa, prav ranico ima, in pod jajčkami ima vse pikasto in rdeče..lahko da je pojedl kej preveč začinjenega, ali pa od manadrine, ampak jih je že prej jedel, pa ni bilo nič...tako da ne vem kaj je to...je pa zelo bogi, zgleda ga fejst boli, ker ga še obrisat ne morem normalno, se kr odmika.user posted image

O bogec mali. Kaj pa če ga pelješ do P. Mogoče pa vama kakšno kremo ali pa prašek predpiše, da bo hizreje bolje user posted image user posted image user posted image

Evo sem prebrala do 123 strani, zdej pa da vidim če mi še naprej rata user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
20.2.2009 7:53:09   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

Saj ne vem kaj naj napišem. Sem še vedno user posted image . Bom po kaki kavi bolj zgovorna. user posted image  Danes pride cenilec od zavarovalnice in upam, da nam bodo dali kaj denarja za popravilo odtoka v kopalnici.
držimo pesti! user posted image
Sem videla, da ste bile zvečer bolj zgovorne kot ponavadi. Bom potem prebrala, kaj ste napisale. Upam, da mi rata.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
20.2.2009 7:56:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Suzy, super postrežba user posted image . si bom privoščila kasneje, ker moram še zakurt, pa psičko peljat ven, potem pa bo ena kavica padla.

Tilči, upam, da se Tilen hitro pozdravi, da se mu e zakomplicirauser posted image user posted image user posted image

naša zaspi na boku, ponoči in zjutraj pa jo vedno najdem na trebuščku user posted image user posted image user posted image

Barbaw, nisem brala za nazaj, tako da ne vem, kaj je z odtokom....vseeno pa upam, da bo cenilec čimboojše ocenil škodo, ki jo imate.

Petja pa je ponoči spet zakuhala in spet so se pojavili izpuščaji, tako da sumim, da je od vročine...samo čudno, še nikoli se niso zaradi tegauser posted image
user posted image user posted image user posted image  da bo hitro zdrava!
si ne bi malo odpočila? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
20.2.2009 7:56:23   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Hvala za lepe željeuser posted image

Tudi jaz enako želim
user posted image user posted image user posted image Čisto možno,da je od vročine ali pa od viroze.a drugih znakov pa nima?
Pridnauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
20.2.2009 7:56:42   
kasso
Aneja in Anže, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
20.2.2009 8:02:04   
suzy85
tilči a sma ble zmenjene? user posted image user posted image user posted image

morm povedat, da bi mogu user posted image  danes zvečer prit domov, pa me je včeraj lepo presenetil in prišel že snoči domov! user posted image  sem ga bla ful vesela, ker sem bla že user posted image  zraven eve! mi je varuška rekla, da mi jo je držala pokonci, ker je vedela kdaj pridem. je pa bla že ful zaspana! pridema domov pa user posted image . ni in ni hotla zaspat! sm jo mal čez 5 oblekla, naložla v tricikel in sma peljale capija na sprehod! pol pa umit in je ob 18.50 že spala! HB!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
20.2.2009 8:04:41   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tilči a sma ble zmenjene? user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

morm povedat, da bi mogu user posted image  danes zvečer prit domov, pa me je včeraj lepo presenetil in prišel že snoči domov! user posted image  
user posted image user posted image user posted image

sem ga bla ful vesela, ker sem bla že user posted image  zraven eve! mi je varuška rekla, da mi jo je držala pokonci, ker je vedela kdaj pridem. je pa bla že ful zaspana! pridema domov pa user posted image . ni in ni hotla zaspat! sm jo mal čez 5 oblekla, naložla v tricikel in sma peljale capija na sprehod! pol pa umit in je ob 18.50 že spala! HB!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
20.2.2009 8:08:28   
aurora28

user posted image

Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal user posted image

Vajina hčerkica pa je prava lepotička . Super ideja za gugalnico user posted image user posted image user posted image .

Aha, kaj ve že dajate tamalim take bolj šraufaste zadeve... user posted image  repo, zelje , fižol...user posted image

kako je pa z mesekom, zakaj že naj ne bi svinjskega jedli...
user posted image
Mam golaž s konjskim meskom,..bi ga lahko Taji dala? Kaj pravite?

Galu je že vse od fižola, zelja, repa, ričeta, seveda se izogneva svinjine, poje pa včasih po cel krožnik in ni hvala bogu nobenih težav. user posted image Probaj in boš videla kako bo prenašala. 

Izberi dobro obleko user posted image . Veš jaz si sebe sploh nisem mogla predstavljati, da se bom kdaj poročila, ko pa sem si oblekla mojo izbrano poročno obleko, si nadela rokavice, čevlje...sem se pa takoj videla poročeno. Joj kak je to fino, poroke user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da gremo na poroko od prijateljice. user posted image

Jana user posted image user posted image user posted image za Nejca, bogi. Si mu probala mazati ritko z Sudocrem. P pravijo, da se ponavadi ritke vnamejo od zelo kislih ali pikantnih zadev. Nevem od česa ima vnetje. user posted image

Kdaj boste dale otroku za piti alpsko mleko?

Aja, pa dobro, sončno jutro. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
20.2.2009 8:14:59   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Kdaj boste dale otroku za piti alpsko mleko?

men je P rekel, da pred 1 letom ne, kolegica pa je začela že pri 10 mesecih. jst še ne vem user posted image

aja, user posted image user posted image user posted image  za službo!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
20.2.2009 8:25:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila katastrofalnauser posted image ,saj nismo skoraj nič spali.Tilna je napenjalo,pa spet ima poln nosek,sem ga celo noč pucala.14 dni smo bili zdravi,sedaj pa spet v nove borbeuser posted image Zgleda je zadnjič Tilna veter dobil,ko sem ga dala iz vozička v sedež in je takoj poln nosek.Očitno je tako občutljiv na ta vreme.user posted image
Z Nejcem sva bila zunaj v vsakem vremenu,pa mu je le 2x na leto iz noska malo teklo.Samo sedaj,ko je v vrtcu,še kaj drugega pokasira,ampak je le toliko večji,da lažje preboli.

SS..user posted image  za boljšo noč
Suzy...hvala za postrežbouser posted image

user posted image user posted image user posted image  bogi Tilen. Upajmo, da je samo nedolžen prehlad, ki bo kamlu mimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
20.2.2009 8:25:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ANEJA (Sesil) in
ANŽE (Bobika)
VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!
user posted image

TUDI OD NAJU Z ALČIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
20.2.2009 8:29:53   
Srčekgirll
Dobro zjutreja!

Standard postrežba, tokrat v postelji, samo za vas:user posted image

Uf, sm se na matrala čez teden, še dobr da je petek ( kao da sm ful delala, user posted image )user posted image

Spanjeuser posted image user posted image user posted image

Grem kofe pit.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
20.2.2009 8:32:26   
Srčekgirll
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
20.2.2009 8:32:38   
Estrella*
suzy: super postrežbauser posted image Jaz sem sicer jedla danes polnozrnat kruhuser posted image  se ga moram še navadit z lätto in mlečni kapučin. Sedaj počasi mleko nadomeščam z vodo, ker ga mislim pit pol:pol

Kasso: za Petjouser posted image user posted image user posted image . Včeraj so me klicali, da Andraža boli trebuh. Seveda sem vedla, da ga ne kuj ko sem ga vidla. Sva imela hud poogovor doma in mi je na koncu le povedal zakaj si je zmisliluser posted image A kaj kaže za zamenjavo?Ob 18h pa ni ribic so samo ribe+user posted image

Alja je celo noč jamrala in stokalauser posted image user posted image Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala. A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igaliuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
20.2.2009 8:46:34   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Jaz sem še vsa zmrznjena, ker smo že ob sedmih z otroki štartali od doma v mraaaaaazzzzzz, sta imeli punci zobarja. Še dobro, da do zdr. doma nimamo daleč, meni so med hojo skoraj ušesa odpadla user posted image  
Spali smo spet zelo malo oz. slabo, ker sta rogovilila oba: princ in mala pika user posted image

Grem si skuhat en čajček, da se pogrejem, potem pa malo počvekam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
20.2.2009 8:47:14   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kasso: za Petjouser posted image user posted image user posted image . Včeraj so me klicali, da Andraža boli trebuh. Seveda sem vedla, da ga ne kuj ko sem ga vidla. Sva imela hud poogovor doma in mi je na koncu le povedal zakaj si je zmisliluser posted image A kaj kaže za zamenjavo?Ob 18h pa ni ribic so samo ribe+user posted image

Gašper me je včeraj prvič spraševal, če bo prišel Andraž in da zakaj ga zadnjč ni bilo..... user posted image . Bi tudi on sigurno raje videl, da bi bila skupaj, ker se že dobro poznata. Ampak zgleda, da nič ne kaže na zamenjavo user posted image .
Škoda pa bi bilo, da bi ga ti spet vpisala v isto skupino kot je bil prej, ker ne bi nič napredoval.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
20.2.2009 8:47:40   
kasso

Kasso, sem se hotela vstavit še pri tebi za paket, ma si bla po telefonu nedosegljiva, pol pa nisem hotela kar uletet.

oj, sem sklopila telefon, ker sem bila z otrokoma pri zobarju v PO. Petji je zaščitila zobke še zgoraj in ima krasne, Gašper pa hmmmm, je zobarca takoj pogruntala, da mali noče žvečit. Ne je mesa, ne škorje .., skratka nič trdega, kar za zobke seveda ni dobro. Tako da je dobil prvo zvezdico, v četrtek pa bo še eno.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
20.2.2009 8:48:59   
tilči
Glede na to,koliko časa je davčna mutila z odločbo od user posted image za dohodnino za leto 2007,se je občina sama pobrigala in pridobila podatke.Sem ravno dobila odločbo in Nejc pade v prvi razred.user posted image Glede na to,da smo za 2 meseca plačali 2. razred,ali potem dva meseca nič ne plačamo,saj odločba velja od 1.1.? Ali katera ve,kako je s tem?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3297
20.2.2009 8:50:10   
tilči

Dobro jutro user posted image

Jaz sem še vsa zmrznjena, ker smo že ob sedmih z otroki štartali od doma v mraaaaaazzzzzz, sta imeli punci zobarja. Še dobro, da do zdr. doma nimamo daleč, meni so med hojo skoraj ušesa odpadla user posted image  
Spali smo spet zelo malo oz. slabo, ker sta rogovilila oba: princ in mala pika user posted image

Grem si skuhat en čajček, da se pogrejem, potem pa malo počvekam user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Gregija vemo,kako je s spanjem,kaj pa malo piko matra?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
20.2.2009 8:52:44   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

suzy: super postrežbauser posted image Jaz sem sicer jedla danes polnozrnat kruhuser posted image  se ga moram še navadit z lätto in mlečni kapučin. Sedaj počasi mleko nadomeščam z vodo, ker ga mislim pit pol:pol
mmmm, meni je pa to ful dobro, še posebej polnozrnat kruh! user posted image

Alja je celo noč jamrala in stokalauser posted image user posted image Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
20.2.2009 8:55:52   
hijenca
Dobro jutro!

Ušššš je zunaj. MB -8, no tu pri meni kaže -2,5. Spali smo, vendar po novem se Videk zbuja ponoči, joka, ko mu popravim dudo potem zaspi nazaj, včasih pa moram malo švinglat in mu dam eno kapljico (čudežno proti krčom) in zaspi. Ni pa to več tisto spanje ko smo ga včasih imeli.user posted image

Barbaw ob 10 grema z Vidkom v Leclerc, če boš imela čas priletita z Majčiko.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.