ksenci
|
nazadn sem se javla včeri popoldan, zvečer pa sm šla kmal spat, kr sem vedla, da bo noč burna. in je kr bla ni v glavnem, zdaj pa že cel dan berem, berem in berem in nikol konca tolk ste naklomfale in upam, da mi bo v celem dnevu ratal objavit en post dans smo bli na kontroli za učko, pa me je debil - doktor, ki me je 1. sprejel tako skurcal, da sm bla v takem šoku, da mu sploh nism nič nazaj rekla no reku mi je, da sej sploh ni blo tako hudo, jz pa sm tako paniko zagnala, pa da bom jz odgovarjala zakaj mu ne dajem več antibiotikov (mi je 2. dr. reku, da lahk neham, ko se izbolša). halo, mislim!!! sej ste vidle, kako učko je mel! po moje ga je tadrug- tisti ki nama je v nedeljo dal antibiotike nadr, zakaj mu jih že on ni dal popoldan pa smo tud mi bili po skoraj dveh mesecih na sprehodu - čeprav le za 15 min. upam, da bomo zdaj lahko vsak dan podaljšval in da je konec z boleznijo, čeprav me je še kr strah, da nas še kaj doleti. da še pokomentiram iz prejšnga dela... HD- super si se odločla za biznis. sm zihr, da ti rata, kr deluješ skot amozavestna in odločna ženska lex- tole z vito kr naenkrat o joj. upam, da bo zdaj ok. todi- bravo da ne boš mela prj diplome ko jz, ko jo že pišem dve leti papir- pri nas je bolj tekoče blato, če je več sadja- breskov frutek, spi pa isto, ko je na boku ima glavo skoraj zavito do riti in po moje ni to nič narobe metuljček- ha, ha, bi mogla jz tud Aljažu dat kakšno nalogo, da bi pol lažje zaspal sam ko mu v roke pride papir, je takoj na stotih koščkih aurora- tud men je fajn filing plavat nag glugluglu- končno doma blacky- zakuho brez jajc lahko nardiš doma, testo nardiš iz moke in špinače ali kakšne druge zelenjave, ali iz pesinga soka. pol pa iz tega testa nardiš rezance al krpice... jz jih nardim vsake tolk cajta(samo +jajca) ko se mi zalušta dobre domače paste jih bom pa vrjetn tud za aljaža delala, kr ima alergijo na jajca neboglasnica za plazenje netki- smrdeč urin mojcek- tud pr nas je smešn, ko z rito dela gor pa dol, nog pa ne zna prstavt almera kje s to slikco pobrala- pa res zgleda da ga je ogromno. uživajte na smučanju sasi- luštna sta populis- si mi lušte s pivom naredla, sam ki ga naj zdj dobim tims-WB vidim, da si zelo pogrešala pranje
|