Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne dela.
"Zakaj?" me je vprašala. "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.
Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala: "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna."
Hitro sem razmišljala. "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame. Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama." Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3 minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala.
"OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa, potem moraš biti očka."
Almera, great pics, neboglasnica, ti si nam pa malce nostalgije privoscila.
Kako otrocki? Jaz upam, da so vsi zdravi, poskocni, razigrani & pripravljeni na igro.
Hvala vsem za skrb, se ze bolje pocutim ... s puncami se bomo ze zmenile enkrat kmalu, I hope - potepali smo se pri tastu in tasci & je bilo lustno - so nas razvajali