|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahla menstruacija
11.2.2009 21:53:27   
Sevilla
Pozdravljeni,

dobila sem menstruacijo, približno v svojem roku (pri meni je traja ciklus 45 dni, tokrat sem dbila na 40-i dan). Menstruacija je zelo rahla, sicer je rdečkasta. Spolne odnose sem imela v obdobju, ko naj bi načeloma bi la ovulacija.

Menda nekatere ženske imajo še eno menstruacijo tudi, ko so že enkrat noseče, me zanima kakšne so vaše izkušnje s tem.

Lepo vas pozdravljam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rahla menstruacija
12.2.2009 7:04:52   
lananai
Če so ženske noseče, nimajo več menstruacije. Lahko pa se pojavi izcedek, ki naj bi nakazoval vgnezditev oplojenega jajčeca. Pri meni je bil kar močan. Ker nisem pričakovala nosečnosti, sem bila celo prepričana, da imam menstruacijo.

(odgovor članu Sevilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 9:55:28   
benika
Če so ženske noseče, nimajo več menstruacije.

No, to ne bo držalo. Še nisi nikoli slišala, da imajo redke ženske M skozi celo nosečnostuser posted image

Jaz sem po zanositvi dobila M in sicer sem bila noseča cca. 3 tedne. Res je, da ni bila običajna M, bila je šibkejša in je trajala nekje 3 dni.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2009 11:12:03   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: benika

No, to ne bo držalo. Še nisi nikoli slišala, da imajo redke ženske M skozi celo nosečnostuser posted image

Jaz sem po zanositvi dobila M in sicer sem bila noseča cca. 3 tedne. Res je, da ni bila običajna M, bila je šibkejša in je trajala nekje 3 dni.

Krvavitve ja, ampak to ni menstruacija. Vsaj kolikor jst vem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2009 11:48:42   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Krvavitve ja, ampak to ni menstruacija. Vsaj kolikor jst vem.

kot je rekla lananai, lahko je krvavitev, ampak to ni menstruacija! običajno je krvavitev blažja kot običajna M in tudi traja manj časa.

sevilla, če sumiš, da si noseča, pač opravi test

srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2009 15:11:19   
Lenck
Prepiranje, ali imajo ženske menstruacijo, ali samo krvavitev, je po eni strani s stališča vprašanja nesmiselno - avtorica je krvavela, če je bila menstruacija ali ne, pa seveda tudi sama ne more vedeti.

Dejstvo je, da nekatere ženske lahko še kar nekaj mesecev v nosečnost krvavijo v času, ko naj bi imele menstruacijo. Nasploh je opazno šibkejša kravitev eden od znakov, na katere moraš biti pozoren, ker lahko pomenijo nosečnost. Sama sem po zanositvi krvavela, in sicer ne samo šibko in ne samo nekaj dni, ampak par tednov, in najprej sem mislila, da imam menstruacijo - pri meni je bila razlika ta, da nisem imela močnih krčev, ki jih imam sicer med menstruacijami. Če torej obstaja možnost zanositve, naredi test. Le tako boš vedela. Lahko, da je bila pač šibkejša menstruacija, lahko, da je bila "lažna", lahko pa da je šlo tudi za krvavitev ob ugnezditvi, ki tudi ni nič redkega.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?