Rahla menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sevilla -> Rahla menstruacija (11.2.2009 21:53:27)

Pozdravljeni,

dobila sem menstruacijo, približno v svojem roku (pri meni je traja ciklus 45 dni, tokrat sem dbila na 40-i dan). Menstruacija je zelo rahla, sicer je rdečkasta. Spolne odnose sem imela v obdobju, ko naj bi načeloma bi la ovulacija.

Menda nekatere ženske imajo še eno menstruacijo tudi, ko so že enkrat noseče, me zanima kakšne so vaše izkušnje s tem.

Lepo vas pozdravljam

lananai -> RE: Rahla menstruacija (12.2.2009 7:04:52)

Če so ženske noseče, nimajo več menstruacije. Lahko pa se pojavi izcedek, ki naj bi nakazoval vgnezditev oplojenega jajčeca. Pri meni je bil kar močan. Ker nisem pričakovala nosečnosti, sem bila celo prepričana, da imam menstruacijo.

benika -> RE: Rahla menstruacija (12.2.2009 9:55:28)

Če so ženske noseče, nimajo več menstruacije.

No, to ne bo držalo. Še nisi nikoli slišala, da imajo redke ženske M skozi celo nosečnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz sem po zanositvi dobila M in sicer sem bila noseča cca. 3 tedne. Res je, da ni bila običajna M, bila je šibkejša in je trajala nekje 3 dni.

lananai -> RE: Rahla menstruacija (12.2.2009 11:12:03)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

No, to ne bo držalo. Še nisi nikoli slišala, da imajo redke ženske M skozi celo nosečnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz sem po zanositvi dobila M in sicer sem bila noseča cca. 3 tedne. Res je, da ni bila običajna M, bila je šibkejša in je trajala nekje 3 dni.

Krvavitve ja, ampak to ni menstruacija. Vsaj kolikor jst vem.

girly -> RE: Rahla menstruacija (12.2.2009 11:48:42)

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Krvavitve ja, ampak to ni menstruacija. Vsaj kolikor jst vem.

kot je rekla lananai, lahko je krvavitev, ampak to ni menstruacija! običajno je krvavitev blažja kot običajna M in tudi traja manj časa.

sevilla, če sumiš, da si noseča, pač opravi test

srečno!

Lenck -> RE: Rahla menstruacija (12.2.2009 15:11:19)

Prepiranje, ali imajo ženske menstruacijo, ali samo krvavitev, je po eni strani s stališča vprašanja nesmiselno - avtorica je krvavela, če je bila menstruacija ali ne, pa seveda tudi sama ne more vedeti.

Dejstvo je, da nekatere ženske lahko še kar nekaj mesecev v nosečnost krvavijo v času, ko naj bi imele menstruacijo. Nasploh je opazno šibkejša kravitev eden od znakov, na katere moraš biti pozoren, ker lahko pomenijo nosečnost. Sama sem po zanositvi krvavela, in sicer ne samo šibko in ne samo nekaj dni, ampak par tednov, in najprej sem mislila, da imam menstruacijo - pri meni je bila razlika ta, da nisem imela močnih krčev, ki jih imam sicer med menstruacijami. Če torej obstaja možnost zanositve, naredi test. Le tako boš vedela. Lahko, da je bila pač šibkejša menstruacija, lahko, da je bila "lažna", lahko pa da je šlo tudi za krvavitev ob ugnezditvi, ki tudi ni nič redkega.

Stran: [1]