|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako sem jezna
12.2.2009 8:54:13   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja, eni pa se trudimo že nekaj letuser posted image

Ja tudi jaz se tukaj podpišem, že nekaj let in ne nekaj mesecev oz. eno leto. user posted image  

Žal tko je to moje punce, enim rata takoj, drugi se moramo pa malo pomatrati.

Upam, da nam enkrat vsem uspe. Mora nam.user posted image  

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.2.2009 9:25:50   
Lenck
Pikapolonica, verjetno si to na forumu že večrat preblrala, samo dejstvo je, da najbolj pomaga razbremeniti misli. Pobrskaj malo, našla boš veliko zgodb tistih, ki so poskušali in poskušali, ko pa so odmislili (ker itak ne bo ratalo) in seksali enkrat na teden ali še manj, pa še tisto neobremenjeno, je uspelo. Očitno seks sam po sebi ni dovolj, če se tako izrazim. Pomembno je, da je sproščen, ne pa natempiran, "aha, drugi dan je, morava spet, da bo". Vem, da je izredno težko odmisliti, ampak poskušaj se čimbolj sprostiti, zamotiti s čim... in seksajta, ko vama zapaše, brez misli, da mora ratat. zanimivo je, da sem že celo slišala za primere, ko je ginekolog rekel, da naj nikakor ne vsak dan, ampak dva do trikrat na teden, pa bodo večje možnosti (ne vem, zakaj, morda so spermiji takrat bolj neučakani, da napadejo user posted image ).

Želim ti, da vama uspe, le ne obremenjuj se preveč, ker tudi tvoja psiha vpliva na možnost zanositve. Sicer pa, zdravnika sta glede tega že obiskala? (Oprosti, čisto vseh zapisov v temi nsem brala.) Držim pesti.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.2.2009 9:38:18   
pikapolonica 24
Zdravnika še nisva obiskala, sem pa končno naročena marca.

Bom prosila naj me pregleda, pa naredi vse potrebno, da
ugotovi, če je z mano kaj narobe.

Moj pa je rekel, naj ginekologinjo prosim za napotnico zanj.
Da gremo še preverit njegove plavalce.

Res sem bila prepričana, da bo ta mesec uspelo.
Sva šla na dopust, na Mauritius. Se poročila tam.
Res nisem razmišljala o ničemer.

Pa prvi mesec je bil, da nisem imela nobenih vmesnih krvavitev.
Pa sem res upala na magični plusek.

Samo kaj morem, upam, da enkrat bo.

Je pa res, da teh 7 mesecev je nič v primerjavi 3 let.
Boge punce, user posted image .

Petra

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.2.2009 9:45:38   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 24

Zdravnika še nisva obiskala, sem pa končno naročena marca.

Bom prosila naj me pregleda, pa naredi vse potrebno, da
ugotovi, če je z mano kaj narobe.

Moj pa je rekel, naj ginekologinjo prosim za napotnico zanj.
Da gremo še preverit njegove plavalce.

Res sem bila prepričana, da bo ta mesec uspelo.
Sva šla na dopust, na Mauritius. Se poročila tam.
Res nisem razmišljala o ničemer.

Pa prvi mesec je bil, da nisem imela nobenih vmesnih krvavitev.
Pa sem res upala na magični plusek.

Samo kaj morem, upam, da enkrat bo.

Je pa res, da teh 7 mesecev je nič v primerjavi 3 let.
Boge punce, user posted image .

Petra

Samo takole, da boš videla, kako necna je narava: jaz sem zanosila tisti mesec, ko sem ne-krvavela točno tista dva dni, ko sva imela odnose, po tem pa je lilo iz mene... po nobeni logiki in fiziki ne bi smelo ratat (še ginekologinja mi je šele po treh UZ dala knjižico user posted image ), pa je. Upam, da bo tudi tebe kdaj takole kar iznenada presenetilo user posted image

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.2.2009 10:14:15   
pogum
Punce,

še ena ki je jezna nase, ker ne rata in ne rata.

Kampanjsko se trudva že nekaj let, resno pa se trudva dobro leto in pol.

Mi je pa res najhujše, ko se vsak mesec - no ja vsak mesec, matraš, potem pa čakaš, čakaš in čakaš.

Hujš pa je tud men, ker bo nekaj mojih prijateljic in sorodnic očitno letos spet nosečih - ja, pa vsaki je to kar hitro ratal in spet se potem vse pomilovalno obrnejo k meni in te samo gledajo in si mislijo svoje.
Ja tako je to pri meni!

Me pa zanima neki - kako opravite z večnimi opazkami o tem, kdaj pa bo kaj otrok, s svojimi starši. Sama imam s tem kar težave, saj moja mami vsako priložnost izkoristi za to, da mi deli nasvete o vzgoji, o prehrani pred nosečnostjo, med nosečnostjo, seveda pa na koncu ne pozabi povprašati, kdaj kaj bo...
To je toliko hujše, ker sva v postopku IVF/ICSI in sva se začasno preselila k staršem- mojim- sva pred postopki mislila, da bo šlo hitro, sedaj pa to stanje že traja in traja, uspeha pa ni in ni!

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.2.2009 10:35:38   
Anonimna.k
IZVIRNO SPOROČILO: matejaj

Pozdravljene!
midva sva se trudila dve leti in pol... in ko nama je končno ratalo, sem imela decembra - v 12. tednu abrazijo user posted image . Mojemu user posted image  je nehal bit srček. Sem mislila, da se mi bo zmešalo.... no in zdaj čakam še drugo mens. po abraziji in pol spet v nove boje... Tako močno upam, da nam hitro rata...ker če ne...ne vem....user posted image  
Ne smemo obupat!!!!!!

Ojoj, zelo hudo.... user posted image  Za najprej ti želim veliko sreče in moči! user posted image

Glede let pa takole. Statistično gledano je seveda več šans, da punca lažje zanosi in donosi, ko je stara 25 kot pa ko je 35. Izjeme so seveda na obeh straneh. Jaz sem sicer prvič brez težav zanosila pri 30., sedaj pa sem tri leta starejša in bomo videli, kako bo to pot.

(odgovor članu matejaj)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.2.2009 10:36:40   
Anonimna.k
Pogum, ah te mame! Ne razumem, zakaj še vrta vate, saj ve, da delaš na tem. Verjetno pa misli le dobro, čeprav gre tebi na živce.

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.2.2009 11:11:35   
pogum
Pozdravljene,

da nekaj delava na user posted image , vejo od lanskega splava, ko sem jim povedala, vendar starši nič ne vejo, da imava pravzaprav težave in da se trudiva za bejbija preko postopkov!

Mi je res vedno težje in vedno težje vse skupaj prenašam!

Kako se zamotite -  berete kakšno dobro knjigo - a ja, sem zadnjič brala knjigo Noge gor pa bo - ki pripoveduje ravno o nas, ki se trudimo, da bi preko postopkov prišle do bebija! Je knjiga res realno napisana in širši javnosti odpira oči, kakšni postopki so pravzaprav to in koliko moči, potrpljenja zahtevajo od vsake od nas! Vem da je prava uspešnica.

Super, da je dans lep sončen dan, da nas malo prežarci!

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.2.2009 11:31:14   
kajsica
Pogum, kako opraviti z firbci....no pri meni je bilo skoraj enako, pa sem doma lepo povedala...no to je bila najina odločitev....pa je spet bilo da marsikomu uspe, če se partner zamenja....mislim halloooooo.....jaz nočem imeti otroka kar tako z nekom ampak s svojim srčkom...pol pa sem jim lepo povedala, da mojmu bi že uspelo, da jaz pa lahko zamenjam 100 partnerjev pa ne bo kaj ratalo iz tega in sem tud moji mamici (drugače imam ful podporo iz njene strani), da me je tudi ona tako naredila, ker so moji jajcevodi deformirani in nefunkcionalni....no na to pa se je samo začudila pa kako in ona je 3 spravla na svet brez problema, pa tudi sekici moji je uspelo takoj v prvem poskusu......ja žal, tako pač je....

Kar pa se ostalih tiče, jaz jim samo rečem da ko bo čas, bo pa dete in se malo obregajo v najina leta, pa samo odvrnem, da čas bo takrat ko se bova midva odločila za to.....sedaj se že skoraj smejim na to, me je pa včasih pošteno pri srcu zabolelo....

Moraš jim samo kako zabit nazaj, pa te pustijo pri miru.....ma je bila še ena fora, ko je moj tast začel kdaj se bova poročila....ja imava ta namen, ampak se trenutno še ne vidiva tam, da bi toliko financ lahko namenila za tako stvar....pa sem mu samo rekla, da običaj je, da starši po vsaki strani pokrijejo stroške.....no pa je bil hitro mir....včasih moreš bit samo malo osoren, pa ne preveč, da ti dajo mir.

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.2.2009 11:37:31   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: pogum

Mi je res vedno težje in vedno težje vse skupaj prenašam!

Kako se zamotite

Pogum, tudi meni je težko in verjamem da tudi drugim, zato pa se družimo tu na RRuser posted image
Zamotiš se lahko s knjigo, telovadbo, izobraževanjem in podobno...
Jaz osebno doživljam vse te stvari- mislim na neplodnost , tudi zelo težko!!!user posted image
Postala sem zelo panična in vsega živega me je strah, včasih se moram prav kontroliratuser posted image
Nikoli se nebi predstavljala, da bom v taki situaciji, ampak žal je tako!
Ti želim vso srečo!!!!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.2.2009 13:35:25   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: pogum

še ena ki je jezna nase, ker ne rata in ne rata.

Me pa zanima neki - kako opravite z večnimi opazkami o tem, kdaj pa bo kaj otrok, s svojimi starši. Sama imam s tem kar težave, saj moja mami vsako priložnost izkoristi za to, da mi deli nasvete o vzgoji, o prehrani pred nosečnostjo, med nosečnostjo, seveda pa na koncu ne pozabi povprašati, kdaj kaj bo...
To je toliko hujše, ker sva v postopku IVF/ICSI in sva se začasno preselila k staršem- mojim- sva pred postopki mislila, da bo šlo hitro, sedaj pa to stanje že traja in traja, uspeha pa ni in ni!

Pogum, tole kar je rdeče...totalno zgrešeno mišljenje!!!!nimaš bit kej jezna nase! sej če bi lahko kaj spremenila da bi ratalo, bi to že naredila, verjetno a ne?! Ne razmišljaj tako!!! sam seb (samozavesti) škodo delaš!

glede staršev...moji in njegovi vsi vse vejo...in ni več teh vprašanj... dajte karto na mizo, povej jim da te taka vprašanja zabolijo, kaj vse sta že dala skozi in da od njih pričakuješ oziroma jih prosiš samo podporo in vzpodbudo ne pa bolečih vprašanj, ker že tako prekleto boli.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.2.2009 14:18:40   
Rakica_80
Fargi se popolnoma strinjam s teboj!!!!
Jaz prvim, ki sem jim povedala za mojo neplodnost, so bili starši, kaj imam za skrivat? Kvečjemu, lahko so ti samo v oporo!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.2.2009 14:23:46   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Fargi se popolnoma strinjam s teboj!!!!
Jaz prvim, ki sem jim povedala za mojo neplodnost, so bili starši, kaj imam za skrivat? Kvečjemu, lahko so ti samo v oporo!

ja, jaz sem tudi mojim staršem prvo povedala...je pa to čisto odvisno od posameznika...enim leži to da se s starši in sorodniki o tem pogovarjajo, drugim leži da se s prijatelji in tretjim da se tukaj pogovarjajo o tem. jaz sem tak človek da mi vse troje paše.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.2.2009 21:13:53   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tejčit

Jst sm tud po petih mesecih zanosila in na koncu mela prejšni tedn abrazijo.Vem kako
je ko si želiš in ni in ni.Bo kaj sončka pa poletje pa bo kaj bolje.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?