majalina -> RE: Kako sem jezna (11.2.2009 12:52:01)
|
o pikapolonica, kako te razumem! in tudi sama vem, da najmanj potrebujem nasvete kot: ne sekiraj se in ne misli na to. tezko je odmisliti take stvari. jaz sem se tako naucila malo odmisliti stvari s tem, da se obcasno malo razvajam... vsak dan naredim nekaj izkljucno zase in svojo razbremenitev... veliko berem, privoscim kako savno, manikuro,... itd... najbolj pa pomaga, ce se o tem pogovarjas. veliko. sama imam veliko prijateljic, ki so trenutno nosece. veselim se z njimi vendar sem zelo obcutljiva na komentarje kako jim je hitro ratalo,... nekaj casa sem bila tiho in poslusala... potem sem pa nekega dne eksplodirala in rekla, da bi bila vesela malo obzirnosti. da se veselim z vsemi, vendar boli to, da slisis, da vsi okoli tebe s tako lahkoto to dosezejo, tebi pa pac ne gre... no, zdaj veselo govorimo o njihovi nosecnosti... pri meni pa vsi brihtamo kako bomo dosegle tezko pricakovani plusek... kar hocem reci je to, da ti bo najlepse, ce se bos o tem pogovarjala in bojazni ter trpljenja ne skrivala v sebi... srecno!
|
|
|
|