Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PREVERJANJE 9.2.2009 23:16:56
|
|
|
|
sttj
|
prednost imajo vsekakor tisti otroci,ki živijo v tistem kraju kjer bi ga ti vpisala,daj vlogo že sedaj pa vprašaj kako je pri njih. in kaj naj bi preverjali?
|
|
|
|
RE: PREVERJANJE 10.2.2009 10:44:31
|
|
|
|
tojeto1
|
Nič ne preverjajo, če tam res stanuješ. Ravno tako ti ni potrebno priložiti nobenega dokumenta, ki bi dokazoval, kje si dejansko prijavljena. Moja kolegica si je podatke, da živi v Ljubljani izmislila (oz. napisala, da stanuje z otrokom pri svojih starših v Ljubljani), ko pa je vrtec v Ljubljani res dobila, si je pa spremenila stalno bivališče v Ljubljano in še otroka je prijavila v Ljubljani - tko uradno na osebni izkaznici, živi pa še vedno v Kamniku. Tko da nč se bat, je tuki lukna in jo izkoristi.
|
|
|
|
RE: PREVERJANJE 10.2.2009 10:51:15
|
|
|
|
lukec
|
Verjetno te skrbi zaradi subvencioniranja vrtca. Mislim, da je od občine do občine odvisno ali subvencionra vrtec tudi za otroke, ki niso iz iste občine. V Zagorju vem, da ga, za drugje se pozanimaj. Tudi točkovnik je odvisen od občine, sigurno pa več točk dobijo tisti, ki so prijavljeni v občini. Glede preverjanja je pa tako: občina mora pridobiti podatke o dohodkih z davčne, tam pa sigurno imajo podatek, kje si prijavljen. Upam, da se ne motim.l
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?