lepo jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

delfinček -> lepo jutro (21.4.2005 6:59:33)

:zaspan:dobtro jutro vsem zvezdicam zaspankam...:zaspan:a :kava:pa nobena ne pije danes?:ups:

Udb -> lepo jutro (21.4.2005 7:03:54)

oJLA DELFINČEK! A DANES SI PA TI PRVA?? :bravo:

Jaz že pridno delam. Danes sem prvič v službi v nosečniških hlačah - mi je kar malo nerodno, ker samo šef ve da sem noseča - no, danes jih bo lahko več zvedelo! :)-:)-:)- V normalnih se ni več dalo sedeti, zdaj mi je pa tako udobno!! :)

Maša26 -> lepo jutro (21.4.2005 7:15:08)

Dobro jutro kofetkarice :zaspan::kava:,

Udb, vse za udobje :)-. Jaz pa zadnje čase tudi tako jem, da bi mi bilo bolj udobno v nosečniških hlačah :)-:)-

Delfinček, pozdravljena :rozica:. Moram priznat, da pa ta hip ne vem, v kakšni ˝fazi˝ si? :) Srečka, bodoča srečka? Grem pogledat na seznam ;);)

Udb -> lepo jutro (21.4.2005 7:29:08)

Maša - jaz sploh ne vem, zakaj sem se do zdaj stiskala v navadnih hlačah!! ;)

delfinček -> lepo jutro (21.4.2005 7:36:09)

:rozica:nisem še :nosecka:bom pa...:bravo:sva v fazi čakanja na odg.s konzilija,greva v postopek ivf-icsi,punce,zanima me,ali bi nama pomagali kakšni vitamini,za boljšo oploditev celice?v temu času,kar čakava na pismo,bi lahko še kaj dobrega naredila...ali ve mislite,da to zdaj ni več potrebno?odgovorite prosim:zmeden2::rozica::morje::rozica:

simonas -> lepo jutro (21.4.2005 7:37:38)

Dobro jutro!

Kako ste punce? Tudi jaz se vam pridružujem na eni :kava:. Malo sem še :zaspan:, pa me verjetno daje le spomladanska utrujenost...

Lep začetek dneva vam želim!

Simona

Maša26 -> lepo jutro (21.4.2005 8:15:08)

Simona, jaz sem tudi :zaspan:.. Se sploh ne morem zalaufat. Namesto, da bi bila polna delovnega elana, komaj čakam, da bom doma :)-:)-

Aja, imam eno vprašanje. Glede temperature. Že nekajkrat sem si nekaj dni pred M merila T, pa je bila malo pod ali nad 37°, potem pred M je pa padla na recimo 36,4. Iz tega sem sklepala, da sem imela ovulacijo (čeprav si nisem merila BT) in da se je T dvignila po O.. Bega me zato, ker imam pco in ˝kao˝ nimam svoje O, zaradi česar sem na klomifenu.

No ni ravno tema za dobro jutro, ampak vseeno prosim za kakšno mnenje :rozica::rozica::rozica:

Moncy83 -> lepo jutro (21.4.2005 8:18:47)

Dobro jutro

tudi jaz se vam pridružujem pri :kava:

Men je pa prov :ups: se počutim spet kot šolarka, ker čaka na naslednji teden ko mam dopus. Sam kaj ko so še trije delovni dnevi pred mano.

Udb -> lepo jutro (21.4.2005 8:19:59)

:)- poročena :)-:)-:)- zgleda da sva na istem!! ;) Jaz delam še ponedeljek in torek, potem pa.........DOPUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo:

Anonimen -> lepo jutro (21.4.2005 8:41:31)

Dobro jutro! Goedemorgen! (po NL):):)

Koncno imamo tudi mi soncka,jupi, se clovek cisto drugace pocuti kot pa ob dezju & megli! Lepo hop hop na kolo pa v mesto po opravkih!:)

Vsem en super lep dan!

LP,

Katarina

malamisha -> lepo jutro (21.4.2005 8:46:47)

Dobro jutro vsem!

V Celju se je ravnokar prikazal prelep sonček:bravo:

Se pridružujem na jutranjem čajčku:kava:

Vsem lep in sončen dan!

lp

Anita

tinkamiška -> lepo jutro (21.4.2005 9:08:28)

Dobro jutro, še od mene:)

Ja v Celju je res lep sonček sam mrrrrzlo piha...

Čakam, da pride k meni mama in jo bom naličla:) Moram vadit, ker mam konec maja izpit, zdej pa vse moje znanke malam:)-:)-:)-

A je katera od vas tudi slabo spala? Jst se že cel teden zgodaj zjutraj zbujam in ne morem spat:zmeden:

Tinka

Anitka -> lepo jutro (21.4.2005 9:13:37)

Jutro :zaspan::zaspan:

Končno malce sončka :bravo::bravo::bravo::bravo: Sicer pa ta teden tudi jaz slabo spim in ne vem, če je morda kriva luna :zmeden2::zmeden::zmeden2:

Pa hitro mi naj ena :kava: nalije - prosim;)

Udb -> lepo jutro (21.4.2005 9:16:38)

:kava::kava::kava:

larisa -> lepo jutro (21.4.2005 9:18:14)

Jutro :zaspan::zaspan:, tu pri nas v tej sivi lj pa nič sončka kar dežek.

Tud :kava: mi ne pomaga, sploh se ne morem zbudit.

Maša jaz pa mislim da ta tvoja BT pomeni da kar imaš O!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Anitka a kej srbi??? Jaz se zdaj že veselo praskam, sam je blo pa kar zoprno ko se nisem upala:zmeden:.
Hormon je padel sedaj moram dobit M, zato kar k meni pošljite sovražnico in jaz jo bom spremenila v prijateljico in pol bo vse pošlihtan.:bravo: Anitka sedaj grem lahko nazaj na seznam, kar po M kao lahko že začnemo jovo na novo, če bo na pregledu vse OK.

Lep dan vsem!!!

Maša26 -> lepo jutro (21.4.2005 10:00:41)

Larisa, hvala lepa, :rozica:, tako mnenje mi polepša takle siv hladen dan :)-:)-

Udb -> lepo jutro (21.4.2005 10:05:45)

Danes pa nismo ravno aktivne čvke!! A nimate časa, al se nobeni ne da?

baguSka -> lepo jutro (21.4.2005 10:10:54)

Kwa je zdej?8)

larisa -> lepo jutro (21.4.2005 10:13:11)

Sej res kwa je ?????:zmeden:
Anitka kavo naroči pol pa zgine:)-:)-:)-
Zgleda mamo tooook dela , a.....

PiaM -> lepo jutro (21.4.2005 10:13:40)

Baguška, sonček je in ti si skuštrana...:)-
:zaspan: :kava: :rozica:

delfinček -> lepo jutro (21.4.2005 10:17:01)

:)-:)-:)-kako simpatično:)-:)-:)-:morje:

PiaM -> lepo jutro (21.4.2005 10:20:35)

Če pa je taka faca, ta njena slikca :) , ko jo pogledam sem kar bolše volje :);)
Včeraj ni bil moj dan, danes pa sem se zbudila v sončku in svet je že lepši, pa še ve ste tu...:sloncek:
:rozica::rozica::rozica:

larisa -> lepo jutro (21.4.2005 10:24:07)

Ej punce zdele sem se spet spomnila.....kje pa je naša Skye??? A sem kaj zamudila:zmeden::zmeden: ampak se mi zdi da jo že neki časa ni!!!

baguSka -> lepo jutro (21.4.2005 10:32:15)

Jp jst jih tud ene par pogrešam.

Sicer pa vetr u laseh!!!8)8)8)

PiaM -> lepo jutro (21.4.2005 10:33:22)

:)-:bravo::)-:bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>