lepo jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

baguSka -> lepo jutro (21.4.2005 10:42:25)

Oh punce... Tok bi šla rada nekam delč stran - nekam na
morje, z mojim lubijom in s kužijom, za ene...par let!?!

Udb -> lepo jutro (21.4.2005 10:46:04)

BAGUSKA - to je tudi moja želja!! :)-

Anitka -> lepo jutro (21.4.2005 11:52:24)

Hoj!

Anitka kavo naroči pol pa zgine :)-:)-:)-:)- se dobro sliši. Toda Anitka je spet nazaj :kuza::kuza::kuza::kuza: Sem šla v šolo in vrtec se menit za drug teden, ko v ponedeljek začenm delat, v torek pa že dopust koristim :)-:)-:)-, ker grem na luštno :bravo::bravo::bravo::bravo:

LARISA a napišeš prosim točne podatke (saj veš od kdaj se trudita....), te z veseljem dam na senzamček in držim :miska::miska::miska: da boš čimprej pod črto.

A pri vas tudi veter kuštra lase kot nor? Jaz sem si kar kamne naložila v žepe, da me ni odneslo :)-:)-:)-

larisa -> lepo jutro (21.4.2005 12:58:40)

Ja Anitka saj veš pri meni je že dolga zgodba.:(( Januarja 2003 imela SS potem sva se trudila do letošnega februarja a je bila žal izvenmaternična, tako da sicer res ne vem kam spadam in se niti ne predalčkam tako rada ampak ko vidim da me nikjer več ni me pa tud mal stisne.:zmeden: Tri leta si že želimo :duda: pa so stalno ene težave...

Udb -> lepo jutro (21.4.2005 13:13:08)

kAKO PRENAŠATI NEUMNO SODELAVKO??????????? Ne zoprno ali tečno, ampak resnično neumno??????? Vsako stvar ji je treba 100x razložiti, nič ne razume, vse sproti pozabi.... ZMEŠALO SE MI BO!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]