Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 18:03:53
|
|
|
|
brkn83
|
js sem zdele v album dala par slikic našega malega Nika. Še kaj več pa jih bo, ko bomo potegnili dol slike iz fotoaparata.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 18:39:33
|
|
|
|
Bethany
|
Evo, en kratek morski pozdravček iz Portoroža. Sonček vam pa jutri pošljem, danes je že zašel.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 19:04:36
|
|
|
|
Dali*
|
Bethany - pozdravček nazaj in uživajte maksimalno!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 19:30:06
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Kathy,ne čakaš tri mesece.Jaz sem čakala 14 dni,da so naju povabili.Boš vidla,da bo prej.Pa še nekaj denarja ti povrnejo,mislim da 17 €. aja, a to je zdej po novem? jaz sem čakala več kot 3 mesece. pa sploh ne bi šla v to, če ne bi imela država tak butasto nareto, da če nimaš urejene preživnine, da ne dobiš otroških.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 20:15:42
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cesandra Zdravo. Evo mene! Sem videla, da ste se že spraševale, če sem že rodila oz. kdaj sem. Rodila sem dne 5.2. (17 dni po PDP) oz. en dan po sprejemu v porodnišnico in po prejemu gela. Porod je bil dolg vsega skupaj 30 min (od 2.15 do 2.49) tako, da nisem dobila niti epiduralne oz. ultive, niti protibolečinskih sredstev...Z otročkom j(Žanom) je bilo vse vredu in nato smo se cartali v porodni do 7h zjutraj. Sicer pa lahko o CE porodnišnici (že v drugo) povem samo dobre stvari. Obljubim, da se bom drugič bolj razpisala oz. vas seznanila s svojo porodno zgodbo, zdaj pa me obveznost kliče (na kavč haha). Lp. Čestitke za oba... Veliko prijetnega cartanja...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 20:27:14
|
|
|
|
Dali*
|
mbd...imaš zs
< Sporočilo je popravil Dali* -- 13.2.2009 20:32:11 >
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 21:16:03
|
|
|
|
mbd0411
|
Dali imaš zs
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 21:43:59
|
|
|
|
tinca84
|
Katjuša- luštkane slikce in zanimiva porodna zgodba. Zdaj pa velik spanja in cartanja z obema sinčkoma, pa seveda tudi z možekom
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 21:50:49
|
|
|
|
_kathy_
|
mbd0411, a je lahko prej?? Am vlogo za otroški dod. sem že oddala, samo naknadno prinesem potrdilo, da sva vložila zahtevek za preživnino.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 21:52:00
|
|
|
|
urška13
|
Dali: "Ja urška13, jaz sem te tudi že pogrešala. Zdej pa že nisi več v službi in je lepo, da si vzameš kaj časa za nas... Sploh me marčevke bomo še kake cimre v sobi...tko, da lahko že prej navežemo vezi, hehehe" Hej hej, Dali , z veseljem bi bila kaj več v kontaktu, a imam vse premalokrat dostop do računalnika , da bi vam lahko sledila. obljubim pa lahko, da pošljem kakšen zs, ko bom končno na računalniku. ker bi bilo res fajn met prijetno in že vsaj malo znano družbo v porodnišnici, ali pa potem na sprehodih. kako je z vajinim stanovanjem? upam, da bo prav čas nared za mlado družinico . Bethany, uživajte na morju. upam, da boste imeli čim več sončka! pst...mojmu možeku se je tudi ful dopadla slikce vajine Eline Martka, sem vesela, da sta s ta malo doma in bolje. Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 21:53:38
|
|
|
|
_kathy_
|
Naš škrat se je spet skoraj cel dan jokal. Papal skoraj nič ...zato sem si prej sčrpala in mu dala po flaški. Ob zizi se mi joče, zvija in patronažna mi je rekla, da so to krči, zato mi potem čisto malo poje, potem pa od tega ker se joče in zvija zaspi, saj se utrudi. Po flaški mi je pa vse pojedel. Zdaj me je strah, da ni ugotovil, da je po flaški lažje kot pa po zizi, čeprav sem mu samo parkrat dala flaško, ko sem imela mastitis.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 21:56:27
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Martka: dobrodošla nazaj! Me veseli da ste boljše, zdaj se pa pridno poredite, da se bomo kaj za Savinjo dobile Zarad tašče se pa ne pretirano sekirat, bo že prebolela..... Katjuša: luškane slikce, sploh tista s ponosnim starejšim bratcem!!! bethany: uživajte, baje bo lep sonček, jst bi tud cesandra: čestitke mami za ekspresen porod, sam te vseeno vodim, moj je bil 20 min , zdej pa velik cartanja in še več spanja ter čim manj krčkov! sodišče: ja mi smo to opravli prejšnji mesec in sem se skor posrala pred sodnico ko sem mogla vstat tam pred tisto zatožno klop in se počutla ko ta največji kriminalc na svetu pa razlagat vse stroške, prihodke, o familiji,... ni da ni kaj vse te ne vprašajo, sam da je mim, upam da če bomo mel še kakega otroka da boma že poročena !!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 21:57:19
|
|
|
|
sonček85
|
brkn:full lepe slikice imaš v albumu najlepše so pa seveda od Nika katjuša:zelo lepe slikice ,zdaj se pa lepo cartajte v štirje
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 22:00:35
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Naš škrat se je spet skoraj cel dan jokal. Papal skoraj nič ...zato sem si prej sčrpala in mu dala po flaški. Ob zizi se mi joče, zvija in patronažna mi je rekla, da so to krči, zato mi potem čisto malo poje, potem pa od tega ker se joče in zvija zaspi, saj se utrudi. Po flaški mi je pa vse pojedel. Zdaj me je strah, da ni ugotovil, da je po flaški lažje kot pa po zizi, čeprav sem mu samo parkrat dala flaško, ko sem imela mastitis. a misliš da si moraš sčrpat? Po moje bi jedel ko bi bil lačen, ne glede na zvijanje in krčke, ker pri nas je podobna situacija, ko jo zvija in krči včasih tud po štiri ure zavrača zizo in zaspi brez nje, ko pa je lačna pa tak sama nakaže z glavico... probaj brez črpanja
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 13.2.2009 23:41:06
|
|
|
|
mbd0411
|
Katjuša,lepa porodna zgodba.Si bila v isti porodni kot jaz. Benjamini so itak pridni-preverjeno,imam enega doma. Katero babco si pa imela?Ko sem gledala tvoje slike sem kot bi sama še 1x rodila,čisto sem noter padla A si se odločila,da ne boš dojila? Eh,saj ni važno,ker jaz se tako mučim s tem,da me bo pobralo.Tole črpanje in jok,ko bi rada da se podojiva.Zdaj tud še žlice noče niti videt.Sem hotla mal probat danes pa je tako pisano gledal mene in žlico,kaj šele tisto kar je blo na njej. Kathy,bo prej bo. Martka,samo da sta doma.
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 8:06:40
|
|
|
|
mbd0411
|
Veselo Valentinovo vsem
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 9:40:07
|
|
|
|
tinca84
|
Dobro jutro zaljubljenke Bomo eno kavico skupaj spile ali čaj, pa mal se bomo posladkale.....
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 9:53:56
|
|
|
|
Dali*
|
Želim vam prijeten, sončen, pisan in srčkan valentinov dan.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 11:49:30
|
|
|
|
martka
|
a veste kaj? gaja je spala v enem kosu od 22.30 do 7.30! sem mislila, da ne vidim prav, ko sem se zbudila!! zdaj pa ze od takrat malo podrema 10-15 minut, pa je budna slabo uro, se malo priklopi, spet zadrema in tako že ves čas. samo da ji nosek prehudo ne nagaja! privoščite si veliiikooo sončka! ja, valentinovo...moj dragi je rekel, da je zanj vsak dan valentinovo. zavoljo tega datuma, bo danes generalno klet pospravil in nov avto mi je šel naročit! (datum čist slučajno sovpada, da ne boste mislile, da taka darila dobivam... ) čakala bom pa nanj 45dni
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 11:57:33
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a Martka: dobrodošla nazaj! Me veseli da ste boljše, zdaj se pa pridno poredite, da se bomo kaj za Savinjo dobile Zarad tašče se pa ne pretirano sekirat, bo že prebolela..... sodišče: ja mi smo to opravli prejšnji mesec in sem se skor posrala pred sodnico ko sem mogla vstat tam pred tisto zatožno klop in se počutla ko ta največji kriminalc na svetu pa razlagat vse stroške, prihodke, o familiji,... ni da ni kaj vse te ne vprašajo, sam da je mim, upam da če bomo mel še kakega otroka da boma že poročena !!!! Savinja, ja seveda! tašča mi je zadnja stvar za sekirat se. se ne obremenjujem. in ona to ve, pa se tud ona ne sekira. in zato se razumeva. ali je res tako na sodišču??? ne se hecat! za tistih par evrov? kaj jih to sploh briga, saj ni njihov denar!
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 11:59:10
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka a veste kaj? gaja je spala v enem kosu od 22.30 do 7.30! sem mislila, da ne vidim prav, ko sem se zbudila!! zdaj pa ze od takrat malo podrema 10-15 minut, pa je budna slabo uro, se malo priklopi, spet zadrema in tako že ves čas. samo da ji nosek prehudo ne nagaja! privoščite si veliiikooo sončka! ja, valentinovo...moj dragi je rekel, da je zanj vsak dan valentinovo. zavoljo tega datuma, bo danes generalno klet pospravil in nov avto mi je šel naročit! (datum čist slučajno sovpada, da ne boste mislile, da taka darila dobivam... ) čakala bom pa nanj 45dni Jah, moj tudi pravi, da je za naju valentinovo vsak dan in da sva drug drugemu največje in najboljše darilo. Jaz se pa povsem strinjam z njim. čestitke za nov avto! Pol daš pa za kavico za Savinjo, takrat bom pa tudi jaz že vozičkala, heh... Ja Gaja je pa res prava zaspanka. Pridna punca, samo da je zdrava.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 13:00:04
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Ja valentinovo! Tud pri nas tega glih ne praznujemo pretirano, ker se mamo radi vse dni v letu in danes se nimamo nič kaj bolj ali manj kot ostale dni ! Sicer sem dobla enga čokoladnega srčka pa zvečer me čaka masaža v postli to je pa tud vse in vam povem kaj več niti ne rabim. Vsem želim lepo zaljubljeno soboto!!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 13:02:34
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a Martka: dobrodošla nazaj! Me veseli da ste boljše, zdaj se pa pridno poredite, da se bomo kaj za Savinjo dobile Zarad tašče se pa ne pretirano sekirat, bo že prebolela..... sodišče: ja mi smo to opravli prejšnji mesec in sem se skor posrala pred sodnico ko sem mogla vstat tam pred tisto zatožno klop in se počutla ko ta največji kriminalc na svetu pa razlagat vse stroške, prihodke, o familiji,... ni da ni kaj vse te ne vprašajo, sam da je mim, upam da če bomo mel še kakega otroka da boma že poročena !!!! Savinja, ja seveda! tašča mi je zadnja stvar za sekirat se. se ne obremenjujem. in ona to ve, pa se tud ona ne sekira. in zato se razumeva. ali je res tako na sodišču??? ne se hecat! za tistih par evrov? kaj jih to sploh briga, saj ni njihov denar! ja res je, mal butast majo to nareto ker te sprašujejo vse živo in že po opšti ko dobiš vabilo dobiš zraven en list, kjer napišeš vse svoje in otrokove stroške, ki ga pol neseš zraven, tak da je to kr ornk zaslišanje, najraj bi ji pa rekla pa kaj te briga, sej to je naše življenje,...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 14.2.2009 13:26:59
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* čestitke za nov avto! Pol daš pa za kavico za Savinjo, takrat bom pa tudi jaz že vozičkala, heh... z veseljem, pa tud na vožnjo lahko gremo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?