Naty*Taja
|
Oj Casandra - si pa konkurirala naši celjski gorenjki Mavo! ČEstitke za bebico in tako hiter porod. To pa je bilo ekspres. Punce, jaz imam pa eno idejo - kaj če bi se dogovorile za en znak, da se v porodnišnici prepoznamo? Bi bilo res zanimivo imet kako sočveko in vedet za njo. Recimo svoje rdeče copatke? Sonček - sem mal tvoje slikce prečekirala - a tisto je sestrica na zadnji sliki novega leta? Pa tvoj mi je tudi nekam znan, pa imam luknjo v spominu. Luštni ste. Jao punce s temle sodiščem se jaz sploh raj nisem bavla. Prijaviš skupno gospodinjstvo pa je. Itak se potem vse izravna. Če ne prej pri dohodnini, tak da mi je bilo čist mim se s tem ukvarjat, če ni res potrebe. Pa baje, da bo glede tega zdej tudi več kontrole...Sicer mi ni jasno, kako bodo to izvajali, se pa zna zgodit, da dobiš pred vrata socialno in sranje... Uh mam tak poln kufer tehle sodniških zadev, ki jih še zdej rešujemo za atom, da mi gre kr gor! Ne hvala. Sej otroških pa ni kljub temu ne veliko. Eh, naj imajo tiste ficeke. Ko socialno res rabiš jih itak ni blizu!! SOrry, sem se mal nakurla. Oj Elinca z atijem! Kako se imate fajn!! Punce, kar se tegale bunjenja pri dojenju tiče, se bo večkrat dogajalo - pa ne obupat in kr flaško dat. Kak dan dva je zoprno, potem se pa uravna. Lahko je to zaradi krčkov, včasih se vmes usklajujeta povpraševanje in ponudba, pa zgleda, kot da ni mlekca in če vztrajate je po par dnevih spet vse ok. Včasih se zgodi, da so mali sitni in se potem kr naprej priklapljajo, pa potem že ne ve, več al je lačen al ne... Ma ja, vzemite zdravo za gotovo in ne kr obupat. Vsekakor se pa hitro naučijo kaj je flaška, tak da Katy škoda bi bilo tvojga mlekca, ker imaš res dost. Seveda je pa na vas, kaj boste naredile. Vse to so samo moje izkušnje - jaz enostavno nisem mogla pomislit na flašo, ker je noben od našihdveh ni hotel niti pod razno zgrabit! Pa tudi dude ne, tak da je bila ziza kr dost v ustkih, včasih tudi samo za tolažbo. Je pa zoprno, ker si pripopan skoz na malega.... O marija pomagaj!! Trinajstletnik, ki zgleda, kot da ne ve, zakaj ga ima! Sorry, tole je pa res mal too much! A bi kateri prišlo na pamet, da moreš vsaj pri 10 letih otrokom razlagat o kondomih? no ja..al pa tudi, vseeno sem misla, da zdržijo vsaj do kakih 14, 15. Cita - jaz sem se tak vživela, da so mi tudi solzice pritekle! Sem prav čutla, kok ti je pritiskala!! Evo zdej se grem pa lotit meterskega kupa zapiskov za strokovca, resno!!Dejte me no malo spodbudit, ker imam volje nič!!