Anonimen -> RE: Celjanke z okolico - 2.del (28.9.2009 19:03:34)
|
Joj punce, nič se vam nism javla. Grda sm, vem. Ma, na tej temi sploh nism bla tolk in sm kr mal izklopla. Tud na temi na kateri sm kr aktivna... sm bolj malo. Ma tko mal časa je zdej... sploh pa ker smo se uvajal na nov tempo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Drugač pa HVALA, ker ste mislile name... jst res upam, da se kdaj dobimo in povozičkamo skupaj... Drugače pa moj malček pa raste... vsak dan ga morava tehtat..., danes smo že na 3180, jupppi... , ojačal je zelo, učke ma odprte, naju gleda, se obrača za zvokom... ma se z mojim tok smejiva, ko se naje in začne glasove spuščat...in to vsakič pred podiranjem kupčka . Rad se nosi, že zahteva.... , na sprehodkih uživa... , kopanja ne mara.., previjanja tud ne... samo takrat se joka. Skratka, uživamo in uživamo... moje kg pa letijo na dol, mam celih 51,7 kg, čeprav sm nadoknadla vse za nazaj... zarad sladkorne... čokolada na dan, res. Zmešana sm. Skratka, zgubla sm jih točno 10 kg... , se kr mal bojim, da ne bo šlo še bolj na dol. Bom pol zgledala otročkova sestrica in ne mamica sabina84, veš kaj?! Moja punčka bo pa Lia.... že nekaj časa mamo to v planu.. Lep pozdravček, punce
|
|
|
|