Anonimen -> RE: Celjanke z okolico - 2.del (29.8.2009 20:56:51)
|
Ja Celjanke.. [sm=smiley1.gif], res smo lene. Ma se mi pa zdi, da kamorkoli grem, nas je ogromno. Midva sva z materinsko šolo zaključla.., fajn je blo. [sm=smiley1.gif] Ja, pokličeš sestro Pavlino Nikolič v ZD, poveš v katerem tednu si in te naroči. To je vse. Odločbo za porodniško tud dobila, dinčke za našga malega še ne.. , opremljamo, rihtamo... peremo še ne. Tudi počasi. Noge mam čist boge, mi natekajo... , neki sm začela manj spat, sm na +11, kot kruhek vzhajam... No.. še 6t do konca. Upam samo, da počaka vsaj še 2t, skoz mam občutek, da bo moje dete prej pri meni. Sm pa cukerašica, se pikam že 4 dan.... res je zanimivo vidt kaj zelo dvigne cukr. Vse kar mam zlooo rada [sm=smiley13.gif]. Keksolino, musliji... [sm=smiley13.gif], sendvič ga pa zbije...[sm=smiley36.gif], preveč teh pa rita zraste. Uglavnem,..toliko od mene... tulpek, ne skrbi, še malooooooooooo..... Lepo je pikici pri tebi.[sm=smiley1.gif] Moja Oktavija je tud že čist v pričakovanju svoje lepe deklice.... Oooo komaj čakam.[sm=smiley1.gif] Mejte se..
|
|
|
|