|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke z okolico - 2.del
17.8.2009 11:58:45   
mashy
Držimo pesti za Oktavijo! user posted image user posted image user posted image  Boga reva! Sem šla prejšnji teden sama čez to in vem, da ni luštno user posted image

Jaz bom doma ležala do 25. do naslednjega pregleda. Ker me še vedno boli, če naredim nekaj korakov, in niti ne morem telovadit. Bom verjetno kar poklicala, da se naročim.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.8.2009 21:10:09   
tulpek
Rižko, kako je z Oktavijo? A bo že kar rodila? Upam, da ji ni prehudo. Bebi je na srečo že tako dovolj zrel.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
18.8.2009 19:01:57   
tulpek
Rižko, kako je z Oktavijo? Upam, da niso še tebe not obdržali user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
18.8.2009 21:46:11   
katja_p
Moja sestrična pride v CE študirat z oktobrom in rabi stanovanje s še eno kolegico. Če katera daje sobo ali stanovanje v hiši oz. bloku v najem, ali pozna koga, ki to daje, naj mi pošlje zs.
Hvala!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.8.2009 11:28:31   
mashy
ojla punce! Kaj se dogaja user posted image  Rižkoo?? Oktavija??

Držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.8.2009 18:05:20   
oktavija
Halo deklata!!!

Najprej najlepša hvala za vse pikakpoke in pestke....
No vsaj malo ste čvekale!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No takole na tihtro...od petka sem imela bolj močne bolećine v predelu mehurja in v nedeljo popoldan sem odšla na pregled v bolnico... kjer so me takoj sprejel zaradi visoke nosečnosti...sicer je bilo videti njihov odziv v smislu da si izmišljujem in če že želim bit tukaj bom pač ostala nekaj dni na opazovanju...

Naker se je zdaj po vseh preiskavah izkazalo, da imam očitno res vnetje mehurja, čakamo samo še mikrobiološke izvide, da mi lahko predpišejo pravi antibiotik, ki nebi škodoval mojemu bejbiju....

No toliko za zdaj... v petek imam kontrolo, pa bomo videli kako dalje...
Bebica je HB dobro in živahno tako, da bo v trbuščku počakala še 18 dni kolikor ji je preostalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko od mene za danes, vam pa želim lep dan še naprej!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.8.2009 18:38:19   
tulpek
Oktavija user posted image user posted image user posted image za naprej. Upam, da te nevšečnosti čim prej minejo in da boš kmalu cartala user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.8.2009 13:48:34   
mashy
Oktavija, držimo pesti še za naprej!

Jaz pa sem bila danes zjutraj, ko je bilo še prijetno hladno, v mestu. Pa se nisem nič kaj dobro počutila. Mi je tiščalo dol... Tako, da zdaj spet ležim. Sem pa rekla, da bo zdaj vsak dan malo hodila, ker se mi ne zdi OK, da smao ležim. V torek pa imam tako pregled in bomo videli, kakšno je stanje. Upam, da nespremenjeno in da mi sprehodi ne morejo škoditi user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.8.2009 13:28:08   
oktavija
Halo bejbe!!!!

Jaz nazaj iz pregleda... HB so izvidi bolje in niso bili potrebni antibijotiki... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naša punca tehta 3 kg in je že pravi mali korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ostali izvidi so odlični tako da se pupa lahko brez skrbi rodi user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa je treba samo še počakat 16 dni od PDP.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.8.2009 13:33:05   
tulpek
user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.8.2009 14:45:51   
mashy
super tole slišat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.8.2009 14:12:38   
mojcej77
Punce, pozdravljene!
Sicer že klepetam med marčevkami2010, pa se še tukaj javljam.
Sem še na začetku, jutri vstopam v 10.teden nosečnosti, PDP imam 25.3.2010.
Upam, da bo vse ok in tudi za vas držim pesti.

lep dan (končno se da malo dihat!) vsem!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.8.2009 14:42:56   
mashy
mojcej77: lepo pozdravljena! user posted image  

Tukaj se blj trudimo, da bi čvekale, ampak Celjanke niso neke čvekice user posted image  Mogoče nam pa vseeno uspe!

Jaz pa ravno zvedla, da je pred nekaj urami rodila ena prijateljica - fantka. user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.8.2009 19:24:51   
oktavija
Halo bejbe!!!

Mojcej77 - dobrodošla na naši temici... user posted image user posted image user posted image user posted image no ja jaz grem proti koncu nosečnosti, vendar ti bom verjetno lahko kdaj dala odgovor na kako vprašanje o nosečnosti... glede na to da sem že izkušena RR v 38. tednu nosečnosti...

Mashy -  misliš na Tamiko ali Koss - ena vem da je celjanka....

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.8.2009 19:52:03   
mashy
oktavija, ne vem ali je kolegica bila na forumu user posted image  

Lp!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
25.8.2009 13:17:23   
mashy
Zdravo Celjanke! Kje se spet skrivate?

Jaz sem danes imela pregled, jutri moram nazaj, ker bom cepljena (ker sem RH-), v petek pa spet nazaj, ker mi bo delal UZ, da vidi, kako je kaj z mojim materničnim vratom.  Mi je pa rekel, da moram v vsakem primeru migat, kljub bolečinam. To mi je bilo super slišat user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
26.8.2009 13:50:07   
oktavija
Halo bejbe!!

Vidim da spet vse zabušavate in nične pišete!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No primeni še vedno vse BP in čakamo na dan D!!!!

Mashy - super za miganje, to je najbolj fajn slišat da lahko kljub  bolečinam migamouser posted image user posted image

Lep dan še naprej!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.8.2009 12:41:38   
oktavija
Halo deklata!

No jaz sem čist obupala nad vami in se mi tudi trudit več ne da... Jaz kr čvekam sama s sebojuser posted image user posted image user posted image user posted image No kakorkoli pri nas vse BP, čeprav sem ponoči slabo spala... zato pa grem zadj počivat...

Lep dan vam želim!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.8.2009 12:53:56   
tulpek
Js sem že zdavnaj obupala user posted image user posted image user posted image . Drugače pa, nič novega. Počutje super, znakov, da imam kmalu rok, ni... V Ce P je baje gužva, dojenčki dežujejo, samo moj noče ven. 

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.8.2009 14:11:50   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js sem že zdavnaj obupala user posted image user posted image user posted image . Drugače pa, nič novega. Počutje super, znakov, da imam kmalu rok, ni... V Ce P je baje gužva, dojenčki dežujejo, samo moj noče ven. 

Gužva praviš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.8.2009 16:21:52   
mashy
ojla celjanke!

Vidim, da sta 2 že v polni pripravljenosti! user posted image  Držimo pesti, da čim hitreje mine in da končno dočakata user posted image .

Jaz bom pa čakala še dobra 2 meseca. Jutri imam UZ za kontrolo MV, in če bo vse OK, si želim še za 1 mesec nazaj v službo. Čeprav sem ravno ugotovila, da so si v službi počasi prišli gor, da kaj veliko več od mene ne bodo imeli user posted image  in da si bodo počasi razporedili moje delo user posted image  

Drugače pa sem pridna, grem vsak dan zjutraj in zvečer na sprehod. Čez dan pa se še vedno skrivam v stanovanju, ker je ta vročina čist preveč za mene...

Ko sem bila jaz zadnjič v bolnici, pa sem bila presenečena, da je bilo dokaj mirno in polovica sob skoraj praznihuser posted image  Sem mislila, da je v celjski P non stop gužva...Hehe...

Lep pozdravček!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
29.8.2009 18:06:20   
katja.nero
HEJ VSEM!
SEM NA HITRO PREGLEDALA, NE VEM TOČNO O ČEM JE DEBATA. MI SUPER PAŠE DANAŠNJE VREME, PA ŠE VEDNO MI JE VROČE.SEM IZ CELJA, SEM V 27.TEDNU,2.12. MAM ROK. TO JE MOJA 3.NOSEČNOST, DOMA IMAM ŽE DVE DEKLICI ŠOLARKI.  ZREDILA SEM SE ŽE 10 KG. SE JE ŠE KATERA TOLIKO V 27.TREDNIH?ZANIMA ME, ČE VE KATERA, KDAJ SE ZAČNE MATERINSKA ŠOLA IN ALI SE SAMA NAROČIM, ALI ME NATO PRAVČAS OPOZORI GINEK? LEP DAN

katja

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
29.8.2009 19:38:06   
mashy
IZVIRNO SPOROČILO: katja.nero

HEJ VSEM!
SEM NA HITRO PREGLEDALA, NE VEM TOČNO O ČEM JE DEBATA. MI SUPER PAŠE DANAŠNJE VREME, PA ŠE VEDNO MI JE VROČE.SEM IZ CELJA, SEM V 27.TEDNU,2.12. MAM ROK. TO JE MOJA 3.NOSEČNOST, DOMA IMAM ŽE DVE DEKLICI ŠOLARKI.  ZREDILA SEM SE ŽE 10 KG. SE JE ŠE KATERA TOLIKO V 27.TREDNIH?ZANIMA ME, ČE VE KATERA, KDAJ SE ZAČNE MATERINSKA ŠOLA IN ALI SE SAMA NAROČIM, ALI ME NATO PRAVČAS OPOZORI GINEK? LEP DAN

pozdravljena! Me se na tej temi trudimo obuditi Celjanke, pa nam ne gre najbolje user posted image

Tudi meni zelo paše tale ohladitev. Je bil že skrajni čas! Jaz imam rok 16. 11. in sem se ravno ta teden naročila za materinsko šolo. Moraš sam poklicat in se naročit. Meni je določila (glede na PDP datum 6. 10.). Glede kg, jaz sem v 29.tednu in sem na +10.

Joj, punce, da vam še tole povem. Sem imela v petek UZ in so mi povedali (sem v 29.tednu) da bomo baje imeli user posted image  in ne fanta, kot so to govorila prej. Sem bila rahlo šokirana, zdaj pa se še samo smejim. In nić več ne vem. Ko bomo vidla našega user posted image  bom vedla, prej pa očitno ne... user posted image   LP!

(odgovor članu katja.nero)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
29.8.2009 20:49:36   
tulpek
No, Celjanke... js še nisem šla rodit user posted image . Dojenček noče ven user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
29.8.2009 20:56:51   
Anonimen
Ja Celjanke.. user posted image , res smo lene. Ma se mi pa zdi, da kamorkoli grem, nas je ogromno.
Midva sva z materinsko šolo zaključla.., fajn je blo. user posted image Ja, pokličeš sestro Pavlino Nikolič v ZD, poveš v katerem tednu si in te naroči. To je vse.

Odločbo za porodniško tud dobila, dinčke za našga malega še ne.. , opremljamo, rihtamo... peremo še ne. Tudi počasi.

Noge mam čist boge, mi natekajo... , neki sm začela manj spat, sm na +11, kot kruhek vzhajam... No.. še 6t do konca. Upam samo, da počaka vsaj še 2t, skoz mam občutek, da bo moje dete prej pri meni. Sm pa cukerašica, se pikam že 4 dan.... res je zanimivo vidt kaj zelo dvigne cukr. Vse kar mam zlooo rada user posted image . Keksolino, musliji... user posted image , sendvič ga pa zbije...user posted image , preveč teh pa rita zraste.

Uglavnem,..toliko od mene...
tulpek, ne skrbi, še malooooooooooo..... Lepo je pikici pri tebi.user posted image

Moja Oktavija je tud že čist v pričakovanju svoje lepe deklice.... Oooo komaj čakam.user posted image

Mejte se..

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?