|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost
20.4.2005 22:50:49   
cartman
Zanima me kaksne izkusnje imate kaj s slabostjo, moja boljsa polovica je v 2 mesecu in ji je bolj ali manj slabo tako nekako na 2 dni je skoraj v redu, potem pa kaka 2 dni slabo z bruhanjem tudi popoldne ali zvecer (ne samo zjutraj, kot je to vedno na filmih :))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabost
21.4.2005 6:55:58   
Maša
Izkušnje so različne od ženske do ženske...jaz sem do 4.meseca mislila da me bo pobralo od slabosti(23,5 ur/dan), potem pa se je počasi začelo umirjati. Druge ne čutijo nič in v 4 mesecu celo smučajo(si moreš misliti!?), spet tretje pa bruhajo še na porodni mizi!

Upam da bo pri vas kmalu minilo:angel:

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu cartman)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabost
21.4.2005 8:31:11   
Lana_s
Meni je tudi bilo do 4. meseca nonstop in grozno slabo. Da ne govorim, kak mi je vse smrdelo in hrana se mi je gabila. Nekje po 4. mesecu se je uredilo in ni več tiste skoraj nevzdržne slabosti.

Upam, da ji bo kmalu boljše, ker vem kak je to hudo.:rozica:

Lp

(odgovor članu cartman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabost
21.4.2005 8:43:44   
bobek05
Meni je bilo slabo od 6-12t. Ko sem začela z 12t je bilo kot da bi odrezal - slabost je popolnoma izginila. Je pa res, da je to ful različno pri vsaki. Meni se je zdelo, da imam vsak dan zastrupitev s hrano - sploh mi ni bilo za jesti, bruhala sem le tu in tam, čeprav sem si včasih kar želela da bi, samo da bi slabost minila.
Zakaj pa temu pravijo JUTRANJA slabost, pa meni tudi ni jasno?! :zmeden: Jaz sem običajno bruhala zvečer...

Meni je pomagalo, da sem na vsaki 2-3 ure nekaj malega pojedla (sem se prav silila s hrano), ker je boljše če zaposliš želodec. Vsa poanta je v tem, da ti ne sme pasti nivo krvnega sladkorja. Pomagalo mi je tudi, da sem imela zajtrke kar v postelji, preden sem vstala, pa da sem jedla ogljikove hidrate - kruh, testenine, riž,..., ker jih želodec dolgo prebavlja. Pomaga tudi, če piješ dosti tekočine (baje da tudi limona v kozarcu s toplo vodo)...

Nekaj časa še verjetno ne bo bolje... Naj se tolaži s tem, da se vse to dogaja zaradi vajinega sončka, ki raste v njej... Meni je mož v tistih trenutkih vedno stal ob strani in za to mu bom vedno hvaležna (mi kuhal, mi dajal obhladke, delal akupresuro - na sredini dlani (je pomagalo!!!), opravljal gospodinjska dela itd.). Verjemi mi, da ji sploh ni prijetno - poskušaj ji pomagati kolikor se pač pomagati da.

Upam, da bo kmalu bolje... Pa vso srečo z vajinim angelčkom.

(odgovor članu cartman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabost
21.4.2005 11:20:40   
kofetek2010
V prvi nosečnosti mi je bilo slabo samo zjutraj, zato sem jedla že v postelji:)- Ampak je kar hitro minilo!
Sedaj mi je slabo vseh 24 ur, tudi ponoči, če se zbudim. Grozno! Bruham lahko kar tako, mimogrede! Slabo mi je, če jem in slabo mi je, če nič ne jem! Slabo mi je ne glede na to, kaj jem in kdaj! Sploh ne upam nikamor, ker imam občutek, da bom vse kar pobruhala. Zjutraj odpeljem sina v šolo in v avtu imam vrečko (za vsak slučaj):ups: V trgovini mi določena jed zadiši in jo kupim, doma mi pa smrdi in mi gre kar na bruhanje! Tolažim se, da bo kmalu mimo prvo tromesečje!;) In da bo potem mir! Slabost ni edina stvar, ki me spremlja, sem spadata še zaspanost in tečnost!
Zato, hvala vsem, ki me prenašajo! ;)

(odgovor članu cartman)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabost
23.4.2005 18:41:07   
smrka
Jaz sem kozlala prve tri mesece, vendar ne vsak dan. Vsak drugi, zjutraj in zvecer, slabost je pa bila zmeraj vsak dan prisotna. Ce ji je slabo naj preden vstane zjutraj iz postelje poje kak prepecenec ali kos kruha. Za to je moj dragi vedno poskrbel. Prinesel mi je cel hladilnik vsako jutro da sem jedla, ceprav sem potem tekla vcasih na WC. Lepo je da skrbis za svojo nosecko!!
:kuza:

:nosecka:28t

(odgovor članu cartman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?