bobek05 -> Slabost (21.4.2005 8:43:44)
|
Meni je bilo slabo od 6-12t. Ko sem začela z 12t je bilo kot da bi odrezal - slabost je popolnoma izginila. Je pa res, da je to ful različno pri vsaki. Meni se je zdelo, da imam vsak dan zastrupitev s hrano - sploh mi ni bilo za jesti, bruhala sem le tu in tam, čeprav sem si včasih kar želela da bi, samo da bi slabost minila. Zakaj pa temu pravijo JUTRANJA slabost, pa meni tudi ni jasno?! :zmeden: Jaz sem običajno bruhala zvečer... Meni je pomagalo, da sem na vsaki 2-3 ure nekaj malega pojedla (sem se prav silila s hrano), ker je boljše če zaposliš želodec. Vsa poanta je v tem, da ti ne sme pasti nivo krvnega sladkorja. Pomagalo mi je tudi, da sem imela zajtrke kar v postelji, preden sem vstala, pa da sem jedla ogljikove hidrate - kruh, testenine, riž,..., ker jih želodec dolgo prebavlja. Pomaga tudi, če piješ dosti tekočine (baje da tudi limona v kozarcu s toplo vodo)... Nekaj časa še verjetno ne bo bolje... Naj se tolaži s tem, da se vse to dogaja zaradi vajinega sončka, ki raste v njej... Meni je mož v tistih trenutkih vedno stal ob strani in za to mu bom vedno hvaležna (mi kuhal, mi dajal obhladke, delal akupresuro - na sredini dlani (je pomagalo!!!), opravljal gospodinjska dela itd.). Verjemi mi, da ji sploh ni prijetno - poskušaj ji pomagati kolikor se pač pomagati da. Upam, da bo kmalu bolje... Pa vso srečo z vajinim angelčkom.
|
|
|
|