|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.3.2009 17:24:03   
matejchi
arany hvala za user posted image
user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.3.2009 17:30:57   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image

Se pridružujem. arany, hvala!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.3.2009 17:32:47   
andrejaboris

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

še jaz. HVALA; tenks, grazias...

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.3.2009 17:41:29   
anita goitan
hoj čvekeuser posted image

a mi lahko prosim napišete kaj jedo zvečer oz pozno pop vašiuser posted image , jaz skoz une 4žita z riževim mlekom natepavam, pa bi ji rada kaj druzga ponudila( pa brez AM naj bo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.3.2009 18:09:53   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

hoj čvekeuser posted image

a mi lahko prosim napišete kaj jedo zvečer oz pozno pop vašiuser posted image , jaz skoz une 4žita z riževim mlekom natepavam, pa bi ji rada kaj druzga ponudila( pa brez AM naj bo

Mlečne zadeve ala razne žitne kašice od Milupe (brez mleka), gres z mlekom, gres+polenta z mlekom, včasih še kak košček sadja notri... Pa vse to lahko narediš s svojim mlekom, če nočeš dati AM, jaz gres (+polento) skuham na vodi in potem mlačnega zmešam z mlekom.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
9.3.2009 18:21:27   
gajka
Na srečanju je bilo res super! user posted image Je bilo prav luštno spet malo srečat že poznane obraze, pa zraven še spoznat nekaj novih. Mislim, da se nas je na koncu zbralo 12 (košuta, nell, arany, lana77, Zoja Miša, tejkaz, cebrca, andrejaboris, bambi14, matejchi, PABLO in moja malenkost, pa upam, da nisem katere izpustila user posted image ).
Se je izkazalo, da je Rok, če nič ne spi (med plavanjem in srečanjem je spal cele pol urice v avtu), še boljše volje. user posted image No, vsaj njegovo glasno smejanje proti koncu srečanja (mi še zdaj ni jasno, kaj je bilo tako smešnega user posted image ) je vse orng nasmejalo, bi bilo res kar za posnet. user posted image
Pa komaj čakam fotke! Sem bila sama preveč lena, da bi fotiča iz ruzaka vzela. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.3.2009 18:40:39   
Zoja Miša

user posted image

Tudi jaz se zahvaljujem!!!!

Tudi jaz sporočam, da je bilo na srečanju super! Je bilo lepo spet videti čveice in spoznati nove...res komaj čakam, da se zopet kje srečamo...

V glavnem tale deževen dan je bil res lep!

Ostalo preberem in kaj komentiram...ko bo časuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.3.2009 19:24:09   
cebrca
Neža7 saj sem vesela, da veliko poje in bi z veseljem odstopila malo apetita tistim ki se matrajo. Ampak po drugi strani se pa bojim ker imam sama grozne probleme s težo. Ivan pa na dan zdaj 3x še raje pa 4x poje skoraj 300ml + še 2-3x na dan mleko, kar se meni zdi zelo zelo veliko.

sayuri na pomoč koliko pa tebi pojesta? Za sončenje od justa. Krema je 15, potem je pa še mleko v spreju 25. Ti faktorji so označeni glede na avstralske standarde in pri njih so zahteve za kreme za sončenje bolj stroge. Predlani sem sama uporabljala 25 na morju ker imam v kombinaciji z morsko vodo alergijo na sonce. Namazala sem se samo zjutraj pa sem se kopala večkrat na dan. Domov sem šla skoraj še bolj bela. Tudi 15 se meni zdi dovolj močna za otročke, če hočeš bit pa bolj sigurna pa komot uporabiš 25. Je pa vse tako naravno in prijazno da mirno isti izdelek uporabiš zase in za Zaro in Lovrota.

Ivan mora spat, pridem še nazaj!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.3.2009 19:51:12   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

user posted image

user posted image

še jaz. HVALA; tenks, grazias...

..pa še jaz,....le kdaj ti bomo vrnile,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.3.2009 20:37:41   
tejkaz

user posted image

Hvala še od mene.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
9.3.2009 20:44:28   
cebrca

user posted image

Tudi jaz Hvala lepa!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.3.2009 20:44:54   
cebrca
anita user posted image user posted image user posted image samo da si hitro odreagirala in da je zdaj Zoja uredu!

Erin pa praviš da je Tilen spet bogi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da v sredo kaj dobrega zvete!!!! (žal ne morem pogledat kako ga matrauser posted image )

bella zate tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , šele zdaj berem kaj se je čez dan dogajalo!!!

Katja user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj bo pa user posted image pod strogim nadzorom! Ti pa verjamem da tega ne boš pozabila. Samo da je Jan OK.

Na srečanju je blo pa res supeeeeeeeeeeeeeeeer. Mi ni žal da sem šla čez totalni naliv v CE!!!!!!

Sem bolj kratka, grem malo mojega user posted image tolažit. Kot kaže rak pri njegovemu očetu te dneve terja hude stvari!user posted image

Se beremo ko utegnem!

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.3.2009 20:48:35   
matejchi
Štajerke lepo čvekajte

saj res koliko pa je bilo ne-štajerk?
anita a nisi upala prit, ker si vraževerna in bi nas bilo pol 13? Jaz sem pa samo zato šla, da bi bila tvoja uradna prevajalka... no priznam, da je blo luštno, edino časa mi je zmanjkalo, da bi lahko € v CE pustila.
pa eno črno piko za Celje, ker nima Müllerčka..user posted image

Drugače je pa 20.3. v MB kofetkanje, Hipp-anje, Frutkanje in cviljenje in se lahko Celjanke oddolžite z obiskom in seveda ostale iz širne Slovenije...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.3.2009 20:56:24   
K_a_t_j_a

Štajerke lepo čvekajte

saj res koliko pa je bilo ne-štajerk?
anita a nisi upala prit, ker si vraževerna in bi nas bilo pol 13? Jaz sem pa samo zato šla, da bi bila tvoja uradna prevajalka... no priznam, da je blo luštno, edino časa mi je zmanjkalo, da bi lahko € v CE pustila.
pa eno črno piko za Celje, ker nima Müllerčka..user posted image

Drugače je pa 20.3. v MB kofetkanje, Hipp-anje, Frutkanje in cviljenje in se lahko Celjanke oddolžite z obiskom in seveda ostale iz širne Slovenije...

Super, da ste uživale!user posted image Kje so pa kaj slikice?
Pa upam, da se vam pridružim v MB!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.3.2009 20:58:39   
bambi14
SLIKIceeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image plis

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.3.2009 20:58:53   
andrejaboris
HOj!

Še enkrat res je bilo lepo spoznat vas moje drage avgustovke in seveda male avgustovčke in tri male avgustovke. Vsi so ful luškani in en večja faca ko drugi. SEm ful uživala. Fotke pa pridejo jutri.

Lana 777 moram ti povedat, da je Lan pojedel čokoladico. No saj sem mu rekla, da je njemu to poslal Lev An. Pa res je lep spominček na vašega Leva Ana.

Katja samo da je z Janom vse vredi!!! Ja res mormo pazit te naše navihančke, so zelo nepredvidljivi.

ERin ubogi Tilen. Upam, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bella tut za vaju upam, da bo vse vredu in da izključijo epilepsijo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita smo te pogrešale in seveda Zojo!!!

Jah nič grem se umivat in med rjuhe!user posted image user posted image user posted image user posted image

NOčko!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.3.2009 21:10:28   
andrejaboris
Enej in Ela Nina

user posted image

Ela NIna, Rok, Kaja Lina, Otmar, Ivan
user posted image
SE spoznate? user posted image user posted image
user posted image

Za nocoj na brzino. Pa lahko noč!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.3.2009 21:31:17   
bambi14
Anrejaboris- hvala za fotkice,.....mi jih lahko pošlješ prosim na mail. Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.3.2009 21:35:57   
K_a_t_j_a
Iiiiiiiiiiiiiiiiii kake lepe slike!! Sploh ta sredinska! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.3.2009 21:42:24   
Erin

user posted image

user posted image user posted image user posted image Srčki mali kako so lepi... kje so pa ostali?

No da sporočim..mi smo bili popoldne tudi pri P, nas najprej skoraj da niso hoteli sprejet čeprav sem javila da pridemo in sem pop**** na njih...mater so bile potem sladke.. ne šparam besed ko se gre za Tilna, o ne..grr... No sva pokazala posnetek ki sem ga danes tudi vam in smo dobili napotnico pod NUJNO za Lj, isto kot bi mogli že v četrtek, samo da gremo že jutri, tako kot Bella02, tako da se gotovo še srečamo..
Držite pesti za najina otročiča da bo vse ok..user posted image user posted image user posted image

Nočko..

Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.3.2009 21:51:20   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

user posted image user posted image user posted image Srčki mali kako so lepi... kje so pa ostali?

Tale je pa res user posted image user posted image user posted image fotka! Škoda, da se nismo tega lotile prej, ko so še bili vsi palčki prisotni. Enej od ab je takrat žal ravno spal, ostali so bili pa že na poti domov.

Erin, bella02 - dobro opravite jutri! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.3.2009 21:54:24   
K_a_t_j_a
Erin in Bella02 držim pesti za vajina otročička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.3.2009 22:00:36   
karmar
Erin sem ostala kar brez besed, sem pogledala posnetek. Brez skrbi da bom držala pesti, pa tudi eno molitvico bom namenila vašim srčekom. Čeprav mogoče niste verne... Vse bo uredu.
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.3.2009 22:13:43   
kaja02
čer!!

litre kave že zdavnaj spila, obupna noč je bilauser posted image

zjutraj sem pa še zvedla, da mi je umrl stric ( ponoči )user posted image user posted image , sem VAS RESNIČNO ŽELELA spoznati, sam sem bila preveč na podnu za kakršno koli srečanje!!! Še razgovor pri razredničarki za Kajo sem prestavla!

lepe slikce, kok so - ste luštniuser posted image

erin- joj bogi Tilen, sem si predstavljala čist drugače, še dobro, da ne šparaš jezika in da greste že jutri v LJ, držim pesti, da bo vse vredu!!!! 

bella- zate tudi držim pesti!

katja- objemčke tudi zate,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.3.2009 22:16:53   
K_a_t_j_a
Kaja02 user posted image user posted image moje sožalje. Pa hvala za objemčke.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.