Krysia
|
Dober dan vsem skupaj Bella02 in Erin, upam, da takoj ugotovijo, kaj se dogaja z vajinima sončkoma! Sem si to predstavljala v ful bolj blagi obliki in sem bla čist šokirana, ko sem vidla posnetek. Punci, in pa K_a_t_j_a, še dobro, da je z Janom vse ok. Ja, hitri so tile naši srčki, v trenutku se obrenjo ... Ne si očitat, ker nisi bedela - potem nobena od nas ne bi nikol spala niti minutke. Tvojga je pa verjetno tud čist šokiralo in tud on si bo to zapomnil za vse večne čase ... Anita, super si reagirala ... jst se včasih vprašam, če bi mi sploh prava stvar na misel prišla v takem primeru ... sam po moje mamo en "mama instinkt", da znamo odreagirat. Čveke v Celju, upam, da uživate. Men je ful žal, ampak nisem mogla dobit avta ... z veseljem bi bla z vami in nekatere spet videla, druge pa spoznala. Pa naj se vam nič ne mudi domov, kr čvekajte, dež že itak pada Pa upam, da mate fotoaparat s sabo! ZARA, čestitke za 8ko TEJA in TAJA, čestitke za 7ko Pa Carol11 in nejka23, vse najboljše za rojstni dan. Evo, tele čestitke sem bla dolžna še za včeraj ... me ni blo nič tukaj, ker smo se potepal. Smo šli v Šobec, pol pa peš čez Kortino do Bleda, mal ob jezeru, pa na kremšnite pa nazaj čez Ribno v Šobec ... Je kr tura, pa tud sreča, da mamo tak off-road voziček, ker je kr pestro ... da ne govorimo o tem, da tm ko je pot speljana iz kampa v Šobcu, ne gre voziček skoz vrata (so preozka) ... - sva ga mogla razstavt pa spravit čez ... ne morš verjet. Nyna, a kr že ploskate? Bravo. Naš Rok se ful smeji, če ga primem za roke in ploskam, sam pa še ne zna ... Pablo, uau, vaš Otmar je pa neverjeten. Nič mi ni blo jasno, ko sem vidla tiste slikce. Pa tko kot je buhtlčk napisala, pač - je hiter v razvoju in s tem ni nč narobe ... vsak ob svojem času. Mi se pridružujemo klubu tistih, ki ob opori super lepo sedijo, drugač nas pa zanaša kot pijance Eh, bomo že ... pa brez zob smo tud še vedno, ampak nekak mu vseen rata, da me ugrizne, ko se dojiva aja, v soboto smo probal polento in mu je ful dobra ... Zdej pa grem še na FB pogledat ... se tipkamo
|