|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.3.2009 12:40:07   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Imam 2 novici: dobili smo 6. zobek in pa Lana se je naučila ploskati. Če jo vprašam kako Lana ploska al pa če ji rečem naj naredi pika poka, začne ploskati z rokicami in je tako hecna, ker dostikrat zgreši sama svoje roke. user posted image

WOW!!!!!! Mi še ta prvega čakamo user posted image  user posted image  Smo brez las in zob user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.3.2009 12:40:24   
Erin

Erin, to pa res ni lepo gledat... Ampak jaz nisem bila sigurna, al je to res nenadzorovano, al je Tilen le ugotovil, da tako pritegne pozornost?
Ne vem, na to sem najprej pomislila, ko sem gledala posnetek. Upam da boste ugotovili, kaj je to in zakaj. user posted image user posted image user posted image za vas! Je pa Tilen ful simpatičen fant!

Ne...ni to to..ko bi vsaj bilo...user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.3.2009 12:41:32   
nyna84
Še ena novica: Pravkar sem ugotovila, da se tudi Lana plazi... ok gre rikverc, ma vseeno. user posted image
Tako da Erin, lahko dopišeš na seznamček. Od kdaj samostojno sedi ne vem, morem še izračunati, z GH (rižolino) smo začeli 18.12., drugo hrano pa šele po 6. mesecu.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.3.2009 12:42:15   
pingo80
Erin, tud jaz si nism predstavljala, da gre za take močne tike. Meni delujejo nenadzorovani in ne, da to Tilen dela zaradi pritegnitve pozornosti. Upam, da čimprej ugotovijo, zakaj gre. Mljaska pa rad, tale vajin pobalinček.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.3.2009 12:42:46   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Imam 2 novici: dobili smo 6. zobek in pa Lana se je naučila ploskati. Če jo vprašam kako Lana ploska al pa če ji rečem naj naredi pika poka, začne ploskati z rokicami in je tako hecna, ker dostikrat zgreši sama svoje roke. user posted image

WOW!!!!!! Mi še ta prvega čakamo user posted image  user posted image  Smo brez las in zob user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa obojega polno. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.3.2009 13:04:20   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Mi imamo pa obojega polno. user posted image

Bravo za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.3.2009 13:07:00   
sayuri

WAW user posted image user posted image user posted image  Najbolje da se LAna in Otmar od Pablo poročita. Otroci bojo že v trebuhu znali računat user posted image  ŠAlo na stran. 6 zobkov ima že? Je že prava grizačica user posted image

Pri nas pa fullll sneži user posted image  

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.3.2009 13:09:28   
anita goitan
evo, mi2 končno doma, sm šele ob 11.40 odpraula pregled, Zoja bla pridna..potem sva šibale še v Spar..tam pa kar  mal nergala, čeprav sva se dojile v čakalnici..pridem domov pa seveda zakaj tečna..posrana da je blo kaj ..sem reševala lulo pred napadom drekauser posted image ..
se beremo
Štajerke lepo čvekajte

erinuser posted image user posted image za Tilna, grozno user posted image

nyna84 prehitela je Zojo (5jih ima)..no do danes

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.3.2009 13:10:30 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.3.2009 13:09:36   
sayuri
Hm...za plazenje tud rikverc velja, sem zdaj prebrala? Za na seznam? No, jst nimam datuma, čeprav oba to že obvladata. Bom raje sporočila datum, ko bosta plazila naprej. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.3.2009 13:10:14   
sayuri
Aha, sm zdaj pogruntala, zakaj see mi kolca. Zihr me v Celju obirajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.3.2009 13:14:27   
buhtlčk
Erin ZS

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.3.2009 13:17:39   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

WAW user posted image user posted image user posted image  Najbolje da se LAna in Otmar od Pablo poročita. Otroci bojo že v trebuhu znali računat user posted image  ŠAlo na stran. 6 zobkov ima že? Je že prava grizačica user posted image

Bravo!! Se strinjam s sayuri. Al pa bodo olimpijci user posted image

Sayuri vi ste itak tam doli sredi gozdov, pač zima in medvedi user posted image

Joj kolk si želim morja.....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.3.2009 13:17:51   
Krysia
Dober dan vsem skupaj

Bella02 in Erin, upam, da takoj ugotovijo, kaj se dogaja z vajinima sončkoma! Sem si to predstavljala v ful bolj blagi obliki in sem bla čist šokirana, ko sem vidla posnetek. Punci,  user posted image user posted image in pa user posted image user posted image

K_a_t_j_a, še dobro, da je z Janom vse ok. Ja, hitri so tile naši srčki, v trenutku se obrenjo ... Ne si očitat, ker nisi bedela - potem nobena od nas ne bi nikol spala niti minutke. Tvojga user posted image je pa verjetno tud čist šokiralo in tud on si bo to zapomnil za vse večne čase ...

Anita, super si reagirala ... jst se včasih vprašam, če bi mi sploh prava stvar na misel prišla v takem primeru ... sam po moje mamo en "mama instinkt", da znamo odreagirat.

Čveke v Celju, upam, da uživate. Men je ful žal, ampak nisem mogla dobit avta ... z veseljem bi bla z vami in nekatere spet videla, druge pa spoznala. Pa naj se vam nič ne mudi domov, kr čvekajte, dež že itak pada user posted image Pa upam, da mate fotoaparat s sabo!

ZARA, čestitke za 8kouser posted image user posted image TEJA in TAJA, čestitke za 7ko user posted image user posted image

Pa Carol11 in nejka23, vse najboljše za rojstni dan.

Evo, tele čestitke sem bla dolžna še za včeraj ... me ni blo nič tukaj, ker smo se potepal.

Smo šli v Šobec, pol pa peš čez Kortino do Bleda, mal ob jezeru, pa na kremšnite pa nazaj čez Ribno v Šobec ... Je kr tura, pa tud sreča, da mamo tak off-road voziček, ker je kr pestro ... da ne govorimo o tem, da tm ko je pot speljana iz kampa v Šobcu, ne gre voziček skoz vrata (so preozka) ... - sva ga mogla razstavt pa spravit čez ... ne morš verjet.

Nyna, a kr že ploskate? Bravo. Naš Rok se ful smeji, če ga primem za roke in ploskam, sam pa še ne zna ...

Pablo, uau, vaš Otmar je pa neverjeten. Nič mi ni blo jasno, ko sem vidla tiste slikce. Pa tko kot je buhtlčk napisala, pač - je hiter v razvoju in s tem ni nč narobe ... vsak ob svojem času.

Mi se pridružujemo klubu tistih, ki ob opori super lepo sedijo, drugač nas pa zanaša kot pijance user posted image Eh, bomo že ... pa brez zob smo tud še vedno, ampak nekak mu vseen rata, da me ugrizne, ko se dojiva user posted image

aja, v soboto smo probal polento in mu je ful dobra ...

Zdej pa grem še na FB pogledat ... se tipkamo

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.3.2009 13:28:05   
Neža7
Jaz nima čist nič proti hiter razvoj user posted image  Kaj naj rečem........ SUPER user posted image  SO  [/link] user posted image user posted image user posted image

[link=http://www.flowgo.com/funny/4373_super-tyke-super-baby.html]http://www.flowgo.com/funny/4373_super-tyke-super-baby.html

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.3.2009 13:41:13   
Neža7

http://www.flowgo.com/funny/1743_poddy-training.html

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.3.2009 13:41:47   
K_a_t_j_a
Hvala vsem za objemčke. Ja ga je izučilo. Je bil še on čist v šoku in je še pol na šihtu upal, da mu nič ni. Res smo imeli srečo. Ko še zdaj pomislim do šesa bi lahko prišlo, me kar pri srcu štihne. Matr sem se potem jaz bolj razjokala, ko Jan.user posted image
Neža7 andreja vrača pozdrave!
Erin tole je pa res grozno videt. Si tudi jaz nisem tega tako predstavljala.user posted image Upam, da se bo res to pozdravlo! Tilen je pa čisto tvoj!user posted image
nyna84 user posted image user posted image za plazenje in  6. zobek! In tudi za ploskanje!

ZARA, čestitke za 8ko
TEJA
in TAJA, čestitke za 7ko

Carol11 in nejka23 user posted image user posted image user posted image čestitke za rojstni dan in vse naj naj!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.3.2009 13:45:12   
Neža7
Pa še to za malo smeha user posted image

http://www.flowgo.com/funny/2422_its-mommys-kiss.html

Moja Neža že kmalo 3 ure spi user posted image  Grem ji kašico kuhat, ker bo lačna, ko se zbudi user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.3.2009 13:50:30   
nyna84

user posted image A bomo že zdej zbirali ženitne ponudbe, al kako? user posted image Da je grizačica pa kar verjemite... Sem ji postavla pravilo, da ko me tretjič zaporedoma ugrizne, nehava jest in dobi dudo. user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.3.2009 13:54:05   
sayuri

user posted image A bomo že zdej zbirali ženitne ponudbe, al kako? user posted image Da je grizačica pa kar verjemite... Sem ji postavla pravilo, da ko me tretjič zaporedoma ugrizne, nehava jest in dobi dudo. user posted image user posted image

JA, saj je že kar nekaj parčkov med avgustovčki user posted image user posted image user posted image . Sam jst sm čist pozabila, h komu moja dva sodita user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.3.2009 13:59:33   
K_a_t_j_a
Sayuri kak so tvoji otročki luštni!!user posted image user posted image user posted image Pa kakšna frajerka je Zara na uni slikici!user posted image user posted image
Pablo tvoj Otmar je pe res zelo napredn! Super! Sem bla kar user posted image , ko sem vidla slike!

Pa vse slikice so super krasne!!

Jaz grem pa jutr v Ce, ker grema z mojim user posted image kupovat darilo za atija, ko ima v petek 50 let! Mislim mu kupit nekaj za kolesarjenje, ker je strastni kolesar, je tudi v klubu. Je že naredil turi iz Konjic do Velenje preko Hude Luknje. Ma ful kondicije za svoja leta.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 9.3.2009 14:00:06 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.3.2009 15:16:26   
anita goitan
še mal bazenskihuser posted image

Zoja si je lupčka zaslužila, L je vaditeljica Nina v modrih kopalkah

user posted image

če se kdo prepozna (čita naš forum pa se ne opogumi pofočkatuser posted image ),tukaj se gremo- naša četica koraka...

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.3.2009 15:40:22   
andrejaboris
Hoj 1. sem s srečanja, pa zadnja šla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič otroci me okupirajo, morn šibat.

Blo je Super!

več kasneje.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.3.2009 16:11:40   
Carol11
hvala za vcerajsnje cestitke. smo se basali cel vikend, danes pa ni casa za mojo lakoto ko sva sami....tudi u reduuser posted image , nic ne skodi.
GH: Jaz sem zacela v kosilo dodajat mickeno masla in Hana malo bolj z uzitkom pomljaska zelenjavo.
Sadje (hruska in jaboko) pa kar vsako jutro mickeno pokuham (4 minutke) pretlacim in shranim (v loncke od frutka) za popoldne, ker drugace kar naprej kuham. Potem popoldne samo kaj drugega dodam v sadje. Se pocutim kot majhna puncka ko cel dan kuharim v mali skedici in jo nato z mini zlickami, plasticne posodicami kar naprej pomivamuser posted image user posted image user posted image .
buhtlčk: glede zaprtja. Ko sem hano se polno dojila je kakala na 10 -12 dniuser posted image . ko smo zaceli z GH je bil tudi problem. Zdaj ji vsako jutro dam cel obrok malo pokuhanega jabolka in hruske (pa mickeno millupine rizeve kasice dodam zraven) in kaka 4x na danuser posted image . zdaj si lahko ze celo banano in korencek privoscimo.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.3.2009 16:17:21   
Carol11
Zoja misa, se glede spanja: sem pozabila katera je uceraj omenila, da takoj ko si user posted image  pomane ocke ga spravi spat. Tudi pri nas je tako, drugace je sposobna biti pokonci 4-5 ur, ampak uspavanje je mogoce samo na rokah in to traja in traja, sem zacela celo kengurujcek uporablajt da je zaspala v njem, ce sem zgresila njeno uro. ce jo dobre volje spravim v posteljico pa zaspi sama.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.3.2009 16:41:36   
bella02
Hej!
To je pa bil čvek, ker je toliko dežja. Samo, da ste se mele fajn. Midve sva bili pri P. Ona ne bi še čisto izključila epilepsije, imava pa napotnico in greva jutri na Pediatrično. Ne vem, ali bova kar tam ostali ali pa bova prišli drugič na EEG. Vsekakor, jutri upam, da bom kaj več vedela. Sicer našo trzanje ni tako kot pri Erin, vseeno pa je zelo neprijetno in hudo ti je, ko opazuješ malo pikicouser posted image . Torej bomo jutri videli.

Aja, pa hvala vsem, ki ste v mislih z nami. Rada vas mamuser posted image
nyna84
, ja, strese se, naredi pesti in zamižiuser posted image

anita, katja user posted image user posted image user posted image Pa kaj je zdaj to???user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 9.3.2009 16:43:22 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.