|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
27.2.2009 19:32:34   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin, Jaša zna sedeti za nekaj časa šele kakšen teden.

Potem tudi piševa februar?user posted image

23.2.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
27.2.2009 19:47:15   
betty
ojla!

se moram hitro javit, ceprav me se ni na seznamu odpisanih :) hvala bogu :)

hmm? kje naj zacnem?
gosta hrana: do sedaj je ROK pojedel se vse kar sem mu dala. jemo pa zelo zelo hitro , pravzaprav kar golta dol. ce se pa ustavim, zacne tako cudno gledati, sledil je pa tudi ze jok s solzami. tako ,da imam vedno pri roki se malo caja ali celo 60ml rezervnega mleka. ce bo slucajno premalo hrane in bo jok in stok. po moje imamo ze celih 9 kg in smo kar mocni ,celo malo bajsasti. no, pa sej ce "starsa"pogledas imata tud precej kg viska. o joj!
dojenje: samo se desna joska, malo zjutraj in malo zvecer. skoraj pod prisilo. noce vec vlect, bi kar jedel na zlicko.

danes je pojedel eno celo hipp zelenjavno kasico 125 ml (meni je nagravzna), kasneje pa se eno celo kuhano jabolko ,zmiksano + pet zlick marelicne kasice.

zdej pa joka. oz se dere..... sem sama, moz je sel na badminton.lp

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
27.2.2009 20:28:05   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
  • Imam pa 1 problem: na začetku ko smo kupili postlco je bil zraven priložen jogi(iz pene), ki je sedaj po 6 mesecih za en k..., ker tam ko ima glavico je lukna in morem kupit novega(140X70) in pojma nimam kaj naj vzamem. Kaj imate za ene jogije in če ste zadovolne z njimi ter kje ste jih nabavle. Hvala za nasvete.

Jaz sem ga v Lesnini v Hočah naročila, ker je posteljica še moja in so mere malo "čudne", mislim pa da je meblo, če te zanima pa ti lahko jutri povem, ker zdaj je res ne bi iz postelje metala user posted image ...

DOMEN (Arany) čestitke user posted image za 1/2 user posted image ..

Mi smo se pa celii dan potepali in vmes me je začela glava bolet, pol sem vzela lekadol plus C in je bilo OK in prej me je spet začela in ko sem mojemu rekla, da verjetno od sonca.. pa pravi, da to pa res ni mogoče...user posted image grhhhh...

Maruša pa že dva dni kaka non stop vseh oblik in barv... spala je pa danes vsega skupaj 2x 1/2 ure in 1x 15 minut čez dan.. pomoje so zobki.. ali bi lahko bilo kaj drugega.. mislim glede kakanja... ponoči HB spi...

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Hoj.
Je že kera dala fruhzwerge malim? Al pa kako drugo skuto?

še nič od tega, danes celo prvič Hipp kašico pa še to sadno, se mi je zdela še nekako sprejemljiva... za popoldan.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
27.2.2009 20:29:28   
matejchi
betty kje pa igra tvoj badminton??

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
27.2.2009 20:41:20   
anita goitan
300 kosmatih, krščen Matiček kej je dns s tem rr

matejchi pritisk maš okuser posted image

Mi šli na Stari grad, jo je moj user posted image nosu..ful toplo blo, jutri baje gremo na Primoža

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
27.2.2009 20:56:16   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Mi šli na Stari grad, jo je moj user posted image nosu..ful toplo blo, jutri baje gremo na Primoža

pritisk... kaj je to?? pojma nimam kakšnega mam.. user posted image
Na Primožu je super... smo enkrat sodelavke šle....user posted image
dobra ideja... naslednji vikend peljem mojega.. daj malo markiraj, da ne bom zgrešila... (resno mislimuser posted image )

anita a nimaš dovolj enega kosmatega...user posted image

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
27.2.2009 20:57:43   
kaja02
Domen - user posted image  za polovičko!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
27.2.2009 21:00:41   
sandra123
Me smo pa končno malo vozičkale danesuser posted image , joj, kako sta bili smešni, ko sem ju dala v vozičekuser posted image , jima ni bilo nič jasno, kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image , ja saj ni čudno, po 3-eh tednih smo šle malo na svež zrakuser posted image ...meni je prav pasalo zunaj na sončku, mali2 sta pa kaj hitro zaspaliuser posted image ...
Erin, pri nas lahko zapišeš samostojno sedenje s 16.2. - sta v bolnici dejansko začeli čisto sami sedet (vsaj nekaj pozitivnega), plaziti sta se pa začeli tam okrog 29.1 (rikverc), sem prej narobe napisala - sem malo pomešala podatke, se opravičujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.2.2009 21:01:16 >

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
27.2.2009 21:07:26   
kaja02
erin- točnega datuma kdaj je začela sedet ne vem je pa blo enkrat v januarju

sayuri- wou, kok sta si s sestro podobni, jaz tud ne vem, kam ti hujšašuser posted image ,

GH- naša še tud ne poje cel obrok, veno še rabi zizo, obožuje zelenjavo, sadja ne mara razen hruške in hipp kašice iz slivuser posted image , mislim, kok mam jaz posebnega otroka, hipp čaja v granulah, ki je malo sladek ne mara, pije pa vodo in navaden čaj ( nesladek) po žlički

še vedno težave pri kakanju, le po slivi in hruški se je dva dni zapored pokakala do vratuuser posted image , je bla sam za v bano še- sedaj pa zopet že dva dni ni kakala

jutri pridem pa na gorenjsko, natančneje v Kranj, je moj kupu motor- mislim, raje bi si pamet kupu, kot pa motor, pa kaj čmo, če si ga želi naj ga pa ima, septembra, ko bom pa brez šihta ostala ga bomo pa prodaluser posted image , da bomo za položnice meluser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
27.2.2009 21:13:59   
kaja02
tejkaz- maš ZS

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
27.2.2009 21:20:31   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

pritisk... kaj je to?? pojma nimam kakšnega mam.. user posted image
Na Primožu je super... smo enkrat sodelavke šle....user posted image
dobra ideja... naslednji vikend peljem mojega.. daj malo markiraj, da ne bom zgrešila... (resno mislimuser posted image )

anita a nimaš dovolj enega kosmatega...user posted image

...moja kolegica je tud bla na Primožu, pa je rekla, da se brije,...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
27.2.2009 21:21:29   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

jutri pridem pa na gorenjsko, natančneje v Kranj, je moj kupu motor- mislim, raje bi si pamet kupu, kot pa motor, pa kaj čmo, če si ga želi naj ga pa ima, septembra, ko bom pa brez šihta ostala ga bomo pa prodaluser posted image , da bomo za položnice meluser posted image

Jao, jao mene še tud menda tole čaka, do sedaj sem ga uspešno prepričevala v nasprotno, ampak ne vem kok dolg mi bo še to ratval...zdej mam Tiborja za izgovor, prej sem mela svojo nosečnost...ja no sej k pa Tibor ne bo več grabil, nas bo pa itak recesija udarla po buči.No ja sej men so tud všeč motorji, sam js bi raj mela kazga k se pelješ bolj in slow motion z njim ne pa unga bzzzzzzzzzzzzzzzzzmmmmmmmmmmmmmmm.

Ma ja midva sva dans tud dodobra izkoristila sonček - bla zunaj kar 5 ur. Najprej na kavi z Zasavkami,potem pa še v park vozičkat - hranla sva se kr v parku na klopci, previjala v avtu - ga je sonček fajn ogrel. Tibor je bil čist zadovoljen...sploh k sva pršla do jezera z račkami - jih je tok opazoval pa vriskal zraven, da ti srček kr zapoje. Je mel en racman privat party sam za našga tamalegauser posted image user posted image - še js sm prvič vidla kok deleč in dolgo so race sposobne pod vodo plavat. Ko sva se pa domov peljala, sem se pogovarjala z njim - ala obnavljala kaj vse sva počela - je mali tok žlubodral k da bi točno vedel kaj govorim - mah krasen dan je bil danes. No ja bo, če me bo še user posted image dons osreču pol bo pa skor tok krasen, da bo že kičastuser posted image user posted image user posted image

Erin - za plazenje, če tud dodajaš, je pri nas 14.02.2009 takrat je skužu da ma kolena, puzal je pa že prej 21.01.2009

Jah nič, grem pogledat kakšna akcija bo dans na naši Tvuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
27.2.2009 21:26:10   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

......
še vedno težave pri kakanju, le po slivi in hruški se je dva dni zapored pokakala do vratuuser posted image , je bla sam za v bano še- sedaj pa zopet že dva dni ni kakala

kakanje- probaj jo dat na WC, naša kaka samo na Wcju, če pa se ne pokaka pa prdi ko vlka.
motor- jao si me spomnila na motor(hondo hornetko),....mi2 sva ga prodala lani spomladi, prej pa sma se med vikendi fijakala naokoli,...sedaj pa....vozim vozek, eh saj boma enkrat nazaj kupla,.....me pa kr v višine odnese, ko jih slišim, še posebaj ko je cela skupina motoristov. Ko sma prodala motor sem še kr v avtu z roko mahala, ko se je keri pelal mimo(tak ko se pozdravlajo motoristi),........mati daj se zresni.(sebe mislim)

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 27.2.2009 21:30:28 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
27.2.2009 21:47:40   
matejchi
nell TV bo samo med polčasom... naj bo tvoj dan do konca nepozaben.. pa še kako user posted image /user posted image ali user posted image +user posted image ali user posted image +user posted image pridelajta pa bo...

motorji.. moj je pa ravno danes prijavil, da ga sploh več ne mikajo... juhu itak bi se sam vozil.. jaz sem jih "prerastla".. user posted image je bilo pa luštno nič ne rečem, ko smo bili v tej fazi user posted image , drug projekt je zdaj na vrsti.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.2.2009 21:48:04 >

RD RR

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
27.2.2009 23:37:22   
bella02
Hej!

Pa je še ena 9-ka v indeksu! Hvala vsem in vsaki (sem začela naštevat imena, pa vas je prevečuser posted image ) za pesti, je pomagalo. Ma, vam povem, da je kar lažje, ker veš, da nekdo misli nate in ti želi srečo. Rada vas mam user posted image user posted image user posted image . Pa letos me boste še site z držanjem pesti, se je šele začelouser posted image user posted image user posted image

Pa Teja se kar trese, ko me zagleda. Zdaj mi jo precej čuva tašča, da se lahko učim, pa jo zelo pogrešam, pikico mojo malo. Tjaša si pa itak skoz hodi svinčnike sposojat, ko je domauser posted image , da jo moram včasih kar ven iz kabineta poslatuser posted image

Kaja02, seveda, ti sam povej, kdaj

Sayuri, ne morem verjet, kolk ti je Ana podobna. Pa tista modra oblekica je user posted image

Zojko Mišek, niso moje gare za kake hude izleteuser posted image user posted image user posted image

Luna2008, naša poleg dveh gostih obrokov še 5x je mleko. Pa s tem, da mi kar veliko poje GH. Okoli 17h npr. naredim mleko iz 150ml vode + 4 žličke kaše in je glih prav gosto in skor vse poje, morda ostane ta 2 žlički. Nisem pa nikoli vagala GH za kosilo, kolk je. Očitno ji je hrana zapasala, je prej bolj počasi pridobivala. Jo moram stehtat, da vidim, kje smo. Kaka pa zdaj tudi po 2x ali 3x na dan, kar prej ni.

Vilika, kakšna kul gosenica, le tisto zadrževanje vode mi ni preveč všečuser posted image user posted image user posted image . A gosenice ne lulajouser posted image ? Nisem biolog user posted image user posted image user posted image

Sem se mislila kar naprej učit, pa me bolijo oči in glava, tako da grem v mižule! Nočka

< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.2.2009 23:39:14 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.2.2009 8:43:08   
aradej
Jutro

Kaj pa da danes še ni user posted image ?

< Sporočilo je popravil aradej -- 28.2.2009 8:47:21 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
28.2.2009 8:48:46   
aradej
user posted image  samo za vas

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
28.2.2009 8:55:11   
aradej
Naša noč je bila malo boljša od prejšne. Sem se saj malo naspala. Si grem pa res skuhat eno vedro kave.
Komaj čakam da pride torek in gremo na dopust. Danes me pa čaka še enk kup perila za oprat in zlikat.

Sem imela cel teden Diano doma ima gripo sedaj pa že Lucija kašlja in malo smrka. Upam da ne bo kaj hujšega.

Zanima me kakšen sirup lahko dam Luciji proti kašlju?

Kaja in Nell
če ne bi bilo sedaj otrok in ne bi delali hiše bi imeli tudi mi motor.
Upam pa da ga bomo kmalu imeli. Če ne drugače da se zapeljeva na kavico, je užitek.

Lep vikend vam želim.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
28.2.2009 9:11:37   
Krysia
Jutro vsem.

Bella, čestitke za izpit user posted image user posted image - sem tudi jaz držala pesti ... Fajn ocene nabiraš, kr tko naprej, punca!

Sandra, super za sprehod. Verjamem, da T&T ni blo nič jasno ... pa kr tko nadaljujte z vozičkanjem!

Sayuri, uživajte na Rogli (no, sej to že počnete). Obleka za Ano je pa super. Sem ti glih hotela predlagat svetlo modro al pa svetlo vijolično / lila ... Pa res sta si podobni s sestrco.

Vilika, super gosenica ... fajn ideja in fajn izvedba user posted image user posted image

Kaja02, mi mamo tud težave pri kakanju ... pred uvajanjem GH smo kakali 2x na dan, pol se je to zmanjšalo na 1x, zdej pa spet že 2 dni ni kakal ... Trebušček sicer še ni napet, ampak to je itak skrajnost ... ne vem, kaj naj mu dam ... čez noč sem suhe slive namakala pa bo potem spil - upam, da bo kaj pomagalo ... Kar se pa tiče GH, mi pojemo 2 obroka - enega sadje ali zelenjavo in enega zvečer - riževo kašico ... tiste Hippove in Frutkove zadeve imam sam za hude čase v shrambi, rajši sama skuham in pretlačim ... Sploh od tiste marelice naprej ... se nam delajo neki fleki po koži, pa ne upam it k zdravniku, da ne bomo še česa pobral, ker bi verjetno moral it v čakalnico za bolne ... user posted image

Tejkaz, ti si omenjala neko kremo, ki si jo pri Evi uporabljala ... Melem al kaj že? A to se v lekarni dobi brez recepta? Ker Rok ma take hrapave fleke suhe kože po rokicah pri komolcih pa na levi rami ... a mu lahko kej škodim, če ga s tem namažem? Bambi, help! Pa ostale tud, če veste ... buhtlčk, na primer pa še katera ...

Mi smo drugač v redu - včeraj smo plavali (celo dejansko se je začel z nogami odrivat, sam ne tko kot gašper od buhtlčk - on je pravi navdušenec nad plavanjem user posted image user posted image ), popoldan smo se potepali - smo bli pri mojih, potem smo pa še krasno spali (21-6).

Še eno vprašanje: zbiramo predloge za jutrišnji popoldanski izlet - ne predaleč iz LJ, ne v hrib, primerno za vozičkanje pa ne na Gorenjsko, ker bo gužva zarad Vitranca ... Kakšna ideja? Ja, vem, da sem zahtevna ...user posted image

Aja, pa še čestitke: DAVID (mishel) za 8ko, TIBOR (nell) za 1/2,
pol pa še tisti, ki so 29., 30. in 31. pa ta mesec nimajo svojega dneva:
MARTIN
(Tammy30), FILIP (miškolinček), JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13), JAKA (Tato), TEJA (bella02) za 7ko,
URŠA (karmar) za 1/2.
Upam, da nisem koga sfalila ...

Ok, se tipkamo pa vsem lep vikend.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
28.2.2009 9:26:07   
matejchi
Krysia si me prehitela s čestitkami... no čestitke tudi od mene..user posted image
S čim pa Roka namažeš kaj po kopanju?? Za izlet najbolje v Tivoli..user posted image , drugače pa Mengeška koča ni prezahtevna... mah čist počasi pa gre tudi z vozičkom, prva dva ovinka boš malo "delala" pol pa si že itak gor user posted image .. pa še kosila imajo gor, če te slučajno zanima.
A je katera iz Litije? Grem drug teden tja...user posted image
aradej če sem si prav zapomnila.. slezov sirup lahko daš.

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.2.2009 9:56:24   
matejchi
http://www.princesa.si/catalog/?cid=862

rp. Saše Lendero...user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.2.2009 10:03:35   
bella02

DAVID (mishel) za 8ko
TIBOR (nell) za 1/2,
in še tisti, ki so 29., 30. in 31. pa ta mesec nimajo svojega dneva:
MARTIN
(Tammy30)
FILIP
(miškolinček)
JAN (K_a_t_j_a)
JOŠT (naty13)
JAKA (Tato)
URŠA (karmar) za 1/2.

Tudi mi user posted image user posted image user posted image in Teja se zahvaljujeuser posted image .

Krysia, sej to je bolj izjema kot pravilo, sem vesela vsake 6-ke posebej, kar je pa več, je pa sploh user posted image . Nekaj sem slišala za Iški vingar (nekej tazga), sam ne vem, kako je za vozičkat, pa kolk je tam vlage. Ve katera?

Lepo sončen vikend vam želim!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
28.2.2009 12:03:30   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

DAVID (mishel) za 8ko
TIBOR (nell) za 1/2,
in še tisti, ki so 29., 30. in 31. pa ta mesec nimajo svojega dneva:
MARTIN
(Tammy30)
FILIP
(miškolinček)
JAN (K_a_t_j_a)
JOŠT (naty13)
JAKA (Tato)
URŠA (karmar) za 1/2.

Tudi mi user posted image user posted image user posted image in Teja se zahvaljujeuser posted image .

Krysia, sej to je bolj izjema kot pravilo, sem vesela vsake 6-ke posebej, kar je pa več, je pa sploh user posted image . Nekaj sem slišala za Iški vingar (nekej tazga), sam ne vem, kako je za vozičkat, pa kolk je tam vlage. Ve katera?

Lepo sončen vikend vam želim!

Če pobrskam po spominu, se mi tam ni zdelo nič posebnega, razen mogoče poleti se lahko ohladiš.. al pa mi moj ni vsega razkazal..user posted image pomoje se motim...
http://www.kam.si/ljubljansko_barje/iski_vintgar.html

< Sporočilo je popravil matejchi -- 28.2.2009 12:04:09 >

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
28.2.2009 13:02:30   
andrejaboris
Aradej Prospan tut, je za po 6. mesecu starosti. Slezovega ne smeš dajat ko že izkašljuje, ker s tem delaš še dodatno sluz.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
28.2.2009 16:45:49   
Tamy30
ojla mamice in otrociuser posted image
Evo mene da ne bom bila zbirsana iz seznama. Hm kaj se je dogaja ta cas.
Se vedno smo malce prehlajeni. Ceprav kaslja zdaj zelo redko. Sem mu
dajala nekaj casa sirup Prospan. Bla sem tudi pri zdravniku, sem sla
pokazat, ker mu je tako hroplo v prsih. Pa zdravnica je rekla da je samo
prehlad, nima nic vnetega. Tak da se pac vlece.

Tudi mi smo bili maskirani. Martin je bil cmrljcekKomaj sem mu narisala
rdece pikice na obrazek.

user posted image

ati ga je nosil v kenguruju. In je z vsem zanimanjem opazoval mimoidoce
maskare.

Vceraj sva bila z Martinom pod POhorjem. Na sliki se vidi koliko snega je
pobralo. Ampak otroci so vseeno uzivali.
[img]http://www.shrani.si/f/2u/xh/7pn7A3E/pust-in-sankanje-februar.jpg[/im
g]

Drugace pa ga vedno bolj vse zanima. Najraje je seveda v narocju kjer se
obraca kot vrtavka. Ce pa je na tleh, je bolj ali manj lenuscek. Obraca se
na vse strani, na trebuscek. Edino iz smeri trebuscek hrbet to pa mu zelo
reko rata. Ce ze pol se obrne na hitro 2x(hrbet trebuscek hrbet). Aja pa
na mestu se obrne za 360°C.  Ko je na trebuscku, sem pa opazila, da se je
premikal nazaj. In to tako, da je dvignil ritko, pa se z rokami potisnil
nazaj. No bo ze. Mamice vedno pricakujemo najvec

Jemo ze kar dosti jedi. Rumenjak smo ze tudi probali, pa belo perutnino.
In seveda je navdusen nad vsem. Ja no spinaca mu ne gre najbolje. Punce
strocni fizol ste ze dale? Hm, ne vem tocno kje se ga bi dalo dobiti
svezega. Ve katera?

Aja, mi imamo se vedno en obrok GH. Nekje med 11 in 12 uro. Pa obcasno
tudi sadne kasice. Se vedno vse miksam.

Evo to pa je slika iz danasnjega dne. Martin je imel moja soncna ocala, da
smo zascitili njegove ocke. Bi morala kupiti njemu otroska soncna ocala.
Katera ve kje bi se dalo kupiti otrocka soncna ocala, taka da bi imele
trakec za okrog glave???
[img]http://www.shrani.si/f/2q/WJ/4AfokAPG/ski-pohorje-februar-2009.jpg[/i
mg]

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.