Krysia
|
Jutro vsem. Bella, čestitke za izpit - sem tudi jaz držala pesti ... Fajn ocene nabiraš, kr tko naprej, punca! Sandra, super za sprehod. Verjamem, da T&T ni blo nič jasno ... pa kr tko nadaljujte z vozičkanjem! Sayuri, uživajte na Rogli (no, sej to že počnete). Obleka za Ano je pa super. Sem ti glih hotela predlagat svetlo modro al pa svetlo vijolično / lila ... Pa res sta si podobni s sestrco. Vilika, super gosenica ... fajn ideja in fajn izvedba Kaja02, mi mamo tud težave pri kakanju ... pred uvajanjem GH smo kakali 2x na dan, pol se je to zmanjšalo na 1x, zdej pa spet že 2 dni ni kakal ... Trebušček sicer še ni napet, ampak to je itak skrajnost ... ne vem, kaj naj mu dam ... čez noč sem suhe slive namakala pa bo potem spil - upam, da bo kaj pomagalo ... Kar se pa tiče GH, mi pojemo 2 obroka - enega sadje ali zelenjavo in enega zvečer - riževo kašico ... tiste Hippove in Frutkove zadeve imam sam za hude čase v shrambi, rajši sama skuham in pretlačim ... Sploh od tiste marelice naprej ... se nam delajo neki fleki po koži, pa ne upam it k zdravniku, da ne bomo še česa pobral, ker bi verjetno moral it v čakalnico za bolne ... Tejkaz, ti si omenjala neko kremo, ki si jo pri Evi uporabljala ... Melem al kaj že? A to se v lekarni dobi brez recepta? Ker Rok ma take hrapave fleke suhe kože po rokicah pri komolcih pa na levi rami ... a mu lahko kej škodim, če ga s tem namažem? Bambi, help! Pa ostale tud, če veste ... buhtlčk, na primer pa še katera ... Mi smo drugač v redu - včeraj smo plavali (celo dejansko se je začel z nogami odrivat, sam ne tko kot gašper od buhtlčk - on je pravi navdušenec nad plavanjem ), popoldan smo se potepali - smo bli pri mojih, potem smo pa še krasno spali (21-6). Še eno vprašanje: zbiramo predloge za jutrišnji popoldanski izlet - ne predaleč iz LJ, ne v hrib, primerno za vozičkanje pa ne na Gorenjsko, ker bo gužva zarad Vitranca ... Kakšna ideja? Ja, vem, da sem zahtevna ... Aja, pa še čestitke: DAVID (mishel) za 8ko, TIBOR (nell) za 1/2, pol pa še tisti, ki so 29., 30. in 31. pa ta mesec nimajo svojega dneva: MARTIN (Tammy30), FILIP (miškolinček), JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13), JAKA (Tato), TEJA (bella02) za 7ko, URŠA (karmar) za 1/2. Upam, da nisem koga sfalila ... Ok, se tipkamo pa vsem lep vikend.
|