|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
24.2.2009 8:56:28   
sayuri
Jutro.... Šibam na telovadbo... Samo slika naše ta velike maškare... Se javim kasneje...

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.2.2009 9:03:53   
tejkaz
Gajka, enega je dobil predvčerajšnjim, enega pa včeraj. Sem tudi jaz mislila da bo vsaj kakšen teden presledka vmes, kot je običajno.

Včeraj sva bila na fizioterapiji. Smo bolj na hitro zaključili, ker je imel Jaši malo povečano temperaturo. Verjetno so bili krivi zobki, ali pa se tudi on babnce boji.  Danes je z njim vse ok. V glavnem, naš fant je tam sam sedel. Sedel z lepo zravnanim hrbtom, rit pri miru, celo na roke se je lovil. Sem bila čisto šokirana. Doma hočem pokazati user posted image kako najin sin sedi in nič. Še danes zjutraj ko je bil sit in spočit je samo rit naprej dal in se trdga naredil. Drugače je bilo pa vse ok, imava pa čez 14 dni spet.

Anita, dobro opravi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.2.2009 9:43:17   
MATEJKA_
kaj sem brala - nazaj v službo bi nekatere že rade šle ????user posted image  user posted image user posted image user posted image  ma mi na pamet ne pride!!!user posted image
jaz sem zaradi rizične nosečnosti doma že od lanskega januarja, se pravi več kot eno leto, pa mi še vedno ni dolgčas. v času nosečnosti sem tako naredila 2 izpita, za ta zadnjega pa še seminarsko. tako zdaj izkoristim vsako minuto (čeprav jih ni ravno dosti user posted image ) ko pia spi, da se učim, da še naredim zadnji izpit in da še napišem magistrsko preden moram nazaj v službo. porodniška se mi izteče sredi julija, vzela pa sem še 3 tedne dopusta in v tem času bomo šli za 2 tedna na kreto user posted image user posted image user posted image . (tam pa upam na vnovično user posted image  user posted image ).  službe se sploh ne veselim, malo sicer pogrešam pogovor z odraslimi user posted image , ampak ni kritično.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 24.2.2009 9:46:04 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.2.2009 9:49:32   
tejkaz
Matejka_, saj nobena ne bi rada šla v službo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.2.2009 9:52:38   
matejchi
čipka - TIA - čestitke !!

NUJNO...user posted image
Kje je v Celovcu kak šoping center?? Jaz vem samo za tiste iz štajerske smeri - Graz varianta...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1155
24.2.2009 10:03:57   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
kaj sem brala - nazaj v službo bi nekatere že rade šle ????user posted image  user posted image user posted image user posted image  ma mi na pamet ne pride!!!user posted image

Mislim, da nobena ni tega izjavila, tako da se ni treba nad nikomer zgražat! Mogoče lahko jaz napišem, da za očitno bodočo magistro drugič bolj natančno beri, kaj piše.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
24.2.2009 10:06:03   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Mislim, da nobena ni tega izjavila, tako da se ni treba nad nikomer zgražat! Mogoče lahko jaz napišem, da za očitno bodočo magistro drugič bolj natančno beri, kaj piše.

uh, smo jezni...

no, tu pa še naša maškara...user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.2.2009 10:29:58   
anita goitan

[/quote]

uh, smo jezni...

no, tu pa še naša maškara...user posted image
[/quote]

iiiuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
24.2.2009 10:32:54   
tinka14
žabe na pohodu! matejka, kaj mu je kapa tk lepo prav? nejcu je fuuullll prevelika.

nejcu je včeraj na plan prikukala prva bela š****! juhej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
24.2.2009 10:35:14   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
nejcu je včeraj na plan prikukala prva bela š****! juhej! user posted image user posted image user posted image

Juhej za špičko. Da vidim če bodo mene tudi zbrisali.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
24.2.2009 10:38:31   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

žabe na pohodu! matejka, kaj mu je kapa tk lepo prav? nejcu je fuuullll prevelika.

od zadaj sem odstranila tisto elastiko in kapo malo zožala. nič kompliciranega, tolko da lahko spet nazaj dam kot je bilo.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
24.2.2009 10:53:58   
buhtlčk
čipka - TIA - čestitke !!

Grem pospravljat, čeprav se bo mali zdaj zdaj zbudil. Dons mal deprco furam, ker mam mačjo fatamorgano za vsakim voglom, ampak bo že, je ful ful dober dom našel.

Tamalmu so pa krvni testi pokazal neko alergijo, ampak negativno na KM, jajca, pšenico in japka. Tko da mamo navodila biti do junija na dieti, ko mamo alergologa, potem bomo pa videl. Očitno je bil res maček, ki je začel še ostale sprožat al kako. Nimam pojma. Sem pa ful spremljala, in merkala G, da je bil stran od mačka in bolj v spalnici in je ne glede na kapljice za alergijo takoj, ko je prišel mucku blizu, začel ful kihat. Se mu je pa koža že izboljšala, najbrž zaradi kapljic. Evo, jaz upam, da bo junija že vse ok, najkasneje pa pri enem letu in bo pač samo malo z zamudo jedel jogurte.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
24.2.2009 10:56:27   
anita goitan
mami bi šla raje pobrisat po tleh

user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
24.2.2009 10:58:17   
Krysia
TIA, čestitke za 1/2 user posted image user posted image

Tejkaz, bravo za vaša dva zobka! user posted image user posted image

Porodniška mi poteče 25.7., po moje ne bom šla na zavod, da me ne bodo spet na una njihova trapasta izobraževanja poslali ... itak bom po 20.8. že sedela na konferencah (čeprav razmišljam o tem, da bi se mal uprla - sej me nameravajo zaposlit s 1.9., tko da ... na uvodno konferenco bi prišla, ostale me pa ne zanimajo preveč ...). Službe ne pogrešam, kot sem že napisala, pogrešam nekatere ljudi iz službe, ampak se vsake tolk časa dobimo na kavi in čveku, tko da ni prehudo ... pa spomlad enkrat bova šla z Rokom spet mal pogledat, kaj se v službi dogaja ...

Evo, Rok je očitno zaspal - prej sem ga dala v posteljico, ker je imel čist mejhne učke, pa so se začeli razlegati razni "atatatata..." iz sobe ... zdej je pa omagal ... Spali smo lepo: 19 - 4 - 7 ... pa včeraj ga je moja mami merkala, ko sva šla z mojim mal preverjat, pri kateri zavarovalnici bova avto zavarovala ... in je mulo spal 3,5 ure user posted image Nikol mi ne spi tko velik čez dan - še takrat, ko prideva s plavanja, ne ...

No, grem ... velik stvari še čaka pa se nočejo same pospravit ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
24.2.2009 11:02:06   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
Tiste, ki delate v šolstvu in niste zaposlene za nedoločen čas, kaj boste nardile naprimer julija in avgusta, se bose prijavljale na zavod al kaj?

Meni poteče 4.7. ampak imam v "rezervi" še en mesec nadomestila, za en mesec bom pa prišparala mal € da bom skozi prišla, s septembrom pa upam na zaposlitev, za katero upam oz mislim da me 99% čaka...ampak bomo videli, vse lahko še vmes pride..Bom pa na zavodu ja...

kok misliš da maš še v rezervi en mesec? a si kdaj že koristila? ker koker se meni zdi imaš možnost za 3 mesece, če sem si prebrala prav?dej reč, da sem prav prebralauser posted image user posted image

Dva meseca sem že pokoristila pa so rekli da preostanek lahko po koncu porodniške porabim... PRav si prebrala ja...user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi nekako tako. Le da imam še 3 mesece na razpolago. Koristila sem že 14 dni, a menda še izpred dveh let. Menda na vsakih 12 mesecev delovne dobe pripadajo 3 meseci denarnega nadomestila. Drugače so pa svinje user posted image . V štirih letih sem zamenjala 4 šole in le enkrat bila zaposlena za 12 mesecev, drugače pa za 10. Bi bila kar še nekaj let na porodniški, mi vsaj delovna doba teče (12 mesecev ne 10), pa še 'plača' je ista. Pa moj user posted image je reku da ni panike, če ne dobim šihta, ker bova skoraj na istem. Bodo mal večje doklade, pa za privat varstvo ne bo treba plačat. Vrtec je itak utopija.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
24.2.2009 11:05:04   
anita goitan
daja28 kašne dokladeuser posted image
Nam pa v petek plavanje odpadeuser posted image ..počitnice

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.2.2009 11:10:04 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
24.2.2009 11:12:59   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

daja28 kašne dokladeuser posted image

Otroški dodatek

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1167
24.2.2009 11:31:29   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Nam pa v petek plavanje odpadeuser posted image ..počitnice

Nam je odpadlo prejšnji teden (počitnice) in ta teden (menjava vode v bazenu). user posted image Bo morala biti domača kad dober nadomestek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1168
24.2.2009 11:34:56   
anita goitan
snežinke naletajouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
24.2.2009 11:36:52   
tejkaz
Pri nas je pa sonček.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1170
24.2.2009 11:37:18   
gajka
Punce, tudi tiste, ki ste na ločevalni, postrezite si:
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
24.2.2009 11:37:32   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pri nas je pa sonček.

user posted image   pošlji ga  tud v Kamnik

Hvala za krofeuser posted image gajka

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
24.2.2009 11:40:44   
gajka
Pri nas so se tudi pred pol ure snežinke lovile, zdaj je pa prav kislo videt zunaj. user posted image Imam sicer ful rada zimo in veliko snega, ki ga pri nas itak ni, zdaj bi pa že tako rada toplo vreme in sonček. Rok je ves nesrečen, ko ga oblečem za ven, pa z rokavičkami ničesar ne more primit, pa ves negiben je v kombinezončku ali pa bundici... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
24.2.2009 11:42:52   
gajka
anita - a tvoje Zoje je tudi že povsod polno? A že plazi po vseh štirih, ali se še samo po rokicah okrog vleče? Pa ful luštna plezalka je.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
24.2.2009 11:57:33   
gajka
Jaz imam pa eno dilemo okrog avtosedežev. Ne morem se odločit, a vzet avtosedež, ki ima isofix pritrditev (oba avta doma imata isofix), ali raje takega brez tega. user posted image Po crash testih tudi tisti brez isofixa (govorim o Römerjih in Maxi Cosijih) niso ne vem kako bistveno slabši od tistih z isofixom, v ceni je pa hitro 100€ razlike. Pa ne vem, če ne bomo na koncu itak potrebovali 2 avtosedežev za oba avtomobila, da ga ne bo potrebno non stop prestavljati iz enega v drugega... Rok je že tako natlačen v jajčki, da kar groza. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.