|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
18.2.2009 19:24:18   
betty
Arany - a posljes stran od tega NEXTA za ceveljscke? a imajo tudi cunje? bom sedaj malo pobrskala po forumu, ce bom kje zasledila spletni naslov.

NAS RDEC PRSTEK - je postal roza in manj bolec. dva dni mu menjam alkoholne obkladke, spiram s fiziolosko + obkladke in tu pa tam antibioticno mazilo bivacin. jutr imamo kontrolo, ampka se mi zdi kr brezveze ,da gremo tja in se guzvamo ,ker intak ni kaj za narediti kot pocakati in mazati. pa uno mazilo tea tree od justa dobim ze jutri.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 801
18.2.2009 19:30:03   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

buhtlček, Gašper ima prav lepe mere. user posted image  Jutri pa dobro opravite. user posted image

Sayuri hvala. Se skoz prepričujem, da majo tisti prav, ki mislijo, da pretiravam in kompliciram...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 802
18.2.2009 19:32:21   
sayuri
betty evo uradna Nextova stran http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1 Tukaj so cene v funtih. če želiš cene v evrih, pojdi čisto na dno strani in označi državo Slovenia. Potem boš imela cene v€. Imajo pa vsa oblačila. SO pa cene za nas Slovenio dražje, kot recimo za kakšno drugo državo. Next po novem pošilja tudi v Slovenijo. Še šred nekaj meseci ni bilo tako. Jaz sama še nisem nič naročala. Sem ravno danes dala naročilo eni mamici, ki bo naročila za več punc, potem si pa poštnino delimo. user posted image   Drugače mi pa prinese kakšno oblačilce direkt iz londona ena kolegica. user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 803
18.2.2009 19:54:45   
Arany
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
aaaaaa luštno, mi mamo iste user posted image
A so od 6-12m? Lan ima samo za kak prst lufta, se bojim da bojo prehitro premajhni user posted image ima očitno kr velike noge user posted image
arany kaj si še kupila od nexta in si zadovoljna?

Čeveljčki so od 6-12m. Lan ima očitno res velika stopala, ker našemu so še precej veliki. Bom prilepila kar slikce stvari, ki sem jih kupila pri nextu. Jih imam slučajno shranjene, ker me je že sestra prosila zanje user posted image . Z nakupom sem pa zelo zadovoljna user posted image !

user posted image

user posted image

betty vidim da ti je že sayuri odgovorila.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 804
18.2.2009 20:18:53   
Arany
IZVIRNO SPOROČILO: betty

NAS RDEC PRSTEK - je postal roza in manj bolec. dva dni mu menjam alkoholne obkladke, spiram s fiziolosko + obkladke in tu pa tam antibioticno mazilo bivacin. jutr imamo kontrolo, ampka se mi zdi kr brezveze ,da gremo tja in se guzvamo ,ker intak ni kaj za narediti kot pocakati in mazati. pa uno mazilo tea tree od justa dobim ze jutri.

Naš Domen je imel pred nekaj tedni tudi sprva rdeč prstek, ki pa se mu je začel gnojiti (zanohtnica). Ko sem ga peljala k P, mu je prstek ščistila in smo dobili bivacin kremo, s katero sem mu mazala prstek nekaj dni. Na kontrolo je rekla naj pridemo samo v primeru, če bi se mu poslabšalo. Smo pa imeli ravno čez nekaj dni redno cepljenje in takrat je bil prstek le še za odtenek bolj rdeč od ostalih, pa je rekla P da je super in da ni treba več mazati. Čez dan ali dva je bil pa spet normalen. Tako da, če se ti zdi da gre na bolje in prstek ni več boleč, je mogoče res brezveze hoditi na kontrolo, kjer lahko staknete še kakšno virozo. Moje mnenje.

buhtlčk oprosti če si o tem že pisala - kje pa ima Gašper te dermatitisne izpuščaje? Domen jih ima samo po trebuščku in hrbtu. Sem že 1 mesec na dieti (se je res strogo držim) brez mleka in jajc, pa niso izpuščaji nič izginili, kvečjemu širijo se mu user posted image . Vem da so alergeni tudi po mesec dni v mleku, ampak vseeno se nebi smelo slabšati, ali kako? Z advantanom ki sem ga dobila se ga pa tudi ne upam preveč mazati, ker kortikosteroidi tanjšajo kožo, pa tudi vzroka ne odpravijo ampak samo blažijo srbeče izpuščaje.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 805
18.2.2009 20:50:53   
Ryssa
arany tiste ta druge copatke ki so na prvi sliki (zelene) sem že velikokrat mislila naročiti, samo sem se bala ali da se težko obuvajo ali pa da si jih bo sezuval. Mi lahko prosim poveš kako so narejeni, se obdržijo na nogi? Teh čeveljčkov si ne more sezuti, ker jih lahko zategnem.
Super so cotke user posted image Te pisane stvari so meni tako všeč.

Jaz sem bila do sedaj zelo zadovoljna s kvaliteto.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 806
18.2.2009 20:54:57   
Zoja Miša

Tale FB - men je čedalje manj jasen user posted image user posted image user posted image . NA začetku sem seveda vsa firbčna čekirala kaj in kako. Kaj pa zdaj? A mi lahko katera razloži, kaj se počne s tistimi srčki, pa darilci pa z vsem, kar dobivam? In baje imam nekje enga psa, za katerega naj bi skrbela user posted image  - enkrat sem se nekaj igrala. Pa zdaj pojma nimam, kje je-upam, da ni že v pasjih nebesih user posted image  Skratka...men FB ni več zanimiv. user posted image  Enostavno ne vem, kaj naj z njim počnem user posted image  PA tud une slikce Životinjsko carstvo...jih mam tud nekje, pa pojma nimam, kje user posted image  user posted image  Kako se jih sploh menja-kaj je treba narest? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole pa morem komentirati, ker sem skoraj umrla od smeha. Še user posted image  je skor is kavča padeluser posted image user posted image user posted image . Sem jaz ista kot ti. Tudi meni ni nič jasnouser posted image  In še naprej umiram od smeha, kake mate...user posted image user posted image user posted image  Moram preverit, če mam tudi jaz kako domačo žival?user posted image

Hvala vsem (Tejkaz, Sayuri, Vilika, Carol, Krysia, Bella, Ryssa - Uuuuuu vidim, da me upoštevate, če pojamramuser posted image ) za odgovore za kašico. Potem pa tako nekako vse delamo isto. Jaz ji dam kašico okoli 18h, potem pred spanjem dobi še mleko. Če je po kašici žejna ali ne, ji pa čaj tiščim, ponavadi ga itak nočeuser posted image

Buhtlček, tu si retoričnouser posted image . Itak ji ne dajem nič po flaški razen mleka in čaja oz. vode, vse drugo, še sok gre pri nama po žličkiuser posted image

Pablo, javi se večkrat! Lepe slikice!

Anita, Zoja je cukerček!

Sayuri, madonca sta res luštna tvoja dva čmrlja!

Arany, lepi, lepi...

Pri frizerju smo malo jokali, ja jo je pocukala zadaj, ko je bil en vozelček in je bilo preveč.user posted image Razvajenka mala. Pa se je potem pomirila. Obe sva lepi user posted image  in zmatrani. Princeski se je ful dogajalo, sedaj spi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 807
18.2.2009 21:28:50   
bambi14

Jst sm zdaj malo zmedena na FBju, ker ne vem, kako je kateri ime user posted image  user posted image

...pa nisi edina,...prej si nisem skušala zaponit pravih imen, samo nike in imena otrok,...sedaj pa ne vem več kdo je kdo,....bom rabla malo cajta, da se navadim.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 808
18.2.2009 21:44:24   
bambi14
morem še to pokomentirat

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tale FB - men je čedalje manj jasen user posted image user posted image user posted image . NA začetku sem seveda vsa firbčna čekirala kaj in kako. Kaj pa zdaj? A mi lahko katera razloži, kaj se počne s tistimi srčki, pa darilci pa z vsem, kar dobivam? In baje imam nekje enga psa, za katerega naj bi skrbela user posted image  - enkrat sem se nekaj igrala. Pa zdaj pojma nimam, kje je-upam, da ni že v pasjih nebesih user posted image  Skratka...men FB ni več zanimiv. user posted image  Enostavno ne vem, kaj naj z njim počnem user posted image  PA tud une slikce Životinjsko carstvo...jih mam tud nekje, pa pojma nimam, kje user posted image  user posted image  Kako se jih sploh menja-kaj je treba narest? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole pa morem komentirati, ker sem skoraj umrla od smeha. Še user posted image  je skor is kavča padeluser posted image user posted image user posted image . Sem jaz ista kot ti. Tudi meni ni nič jasnouser posted image  In še naprej umiram od smeha, kake mate...user posted image user posted image user posted image  Moram preverit, če mam tudi jaz kako domačo žival?user posted image

Hvala vsem (Tejkaz, Sayuri, Vilika, Carol, Krysia, Bella, Ryssa - Uuuuuu vidim, da me upoštevate, če pojamramuser posted image ) za odgovore za kašico. Potem pa tako nekako vse delamo isto. Jaz ji dam kašico okoli 18h, potem pred spanjem dobi še mleko. Če je po kašici žejna ali ne, ji pa čaj tiščim, ponavadi ga itak nočeuser posted image

Buhtlček, tu si retoričnouser posted image . Itak ji ne dajem nič po flaški razen mleka in čaja oz. vode, vse drugo, še sok gre pri nama po žličkiuser posted image

Pablo, javi se večkrat! Lepe slikice!

Anita, Zoja je cukerček!

Sayuri, madonca sta res luštna tvoja dva čmrlja!

Arany, lepi, lepi...

Pri frizerju smo malo jokali, ja jo je pocukala zadaj, ko je bil en vozelček in je bilo preveč.user posted image Razvajenka mala. Pa se je potem pomirila. Obe sva lepi user posted image  in zmatrani. Princeski se je ful dogajalo, sedaj spi.

FB,...hmmm še zdaj ne vem, če so živali al jih ni al kaj je zaj to,...jaz samo poker špilam in boli me k... za živali-hihihi

kašica- okoli 19-19.15 ono od milupe za lahko noč(ja spi celo noč ampak ne verjamem, da zaradi kašice,..) in potem ob cca 20.15 na joško in zadnje dneve ne zaspi gor ampak potem firbčno gleda naokoli.

Jaz sem tako ponosna na mojo malo žabico, ker je tak pridna,......jo dam že skoraj 14 dni vsak dan budno v posteljo in me samo lepo gleda in se smejčka, jo polupčkam, pokrijem, rečem lahko noč lubica moja in lepe sanje, zaprem vrata in grem,...in mala ne morem še zdaj verjet brez piskanja zaspi do jutra. LUKSUZ res vam to privoščim.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 18.2.2009 21:46:18 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 809
18.2.2009 22:20:19   
buhtlčk
Arany naš ma izpuščaje okrog komolcev ter po temenu, zadnje dni pa še po obrazu in na desnem kazalcu okrog členka. Sem sama šla na dieto brez KM in jajc. Pa ni blo boljš, je pa zadnji teden slabše. In sem odkrila, da ma sirup za odvajanje blata v sebi laktulozo oziroma je laktuloza, ki je pa iz laktoze. Očitno me P res ni resno jemala... Upam, da bo jutri jasno. Kortikosteroidov bi se pa jaz tudi izogibala, če se le da. Res je potrebno odpraviti vzrok, ne posledico.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 810
18.2.2009 23:27:23   
Amelia
Sem šla mal preračunat cene od NEXTa, glede na to, da se dandanes splača kupovat v Angliji, ker je funt ful slab. Ena tunika ženska stane 12 funtov, kar je cca. 10 EUR, kar je res noro ugodno, če pa naročiš v SLO, je pa cena 17 EUR!!!! Saj ne rečem, saj je še vedno ugodno, ampak vseeno...

Sem se najprej čist zapalila, ko sem gledala cene v funtih, zdaj me je pa vse minilo!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 811
18.2.2009 23:29:40   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Sem šla mal preračunat cene od NEXTa, glede na to, da se dandanes splača kupovat v Angliji, ker je funt ful slab. Ena tunika ženska stane 12 funtov, kar je cca. 10 EUR, kar je res noro ugodno, če pa naročiš v SLO, je pa cena 17 EUR!!!! Saj ne rečem, saj je še vedno ugodno, ampak vseeno...

Sem se najprej čist zapalila, ko sem gledala cene v funtih, zdaj me je pa vse minilo!

user posted image user posted image  pol pa nisem edina, mene je tud minil

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 812
18.2.2009 23:40:33   
Maja T.
Čer!

Vem packa sem user posted image user posted image user posted image , samo na FB visim, berem pa vas do pike natančno tako, da sem na tekočem user posted image user posted image user posted image

Tako kot se pa sedaj iz user posted image smejim, se pa že dolgo nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sayuri, Vilika, Matejchi, Bambi.
.., te komentarji o FB in živalih, prave ste. Sploh Sayuri, tvoje pisanje o FB si bom pa shranila, ko bom slabe volje, da ga preberem, pa to crkneš od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mimogrede, jaz imam tudi psa, nimam pojma, ki je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., farme sploh nisem hotela zagnat.

Ne da se mi komentirat user posted image , me že vse oči bolijo od FB user posted image .

Edino to: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Naty, Miškolinčka, Sandro

In seveda slikice avgustovčkov, te so noro lepe user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 813
18.2.2009 23:44:33   
Maja T.
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 814
19.2.2009 7:55:56   
matejchi
 URSKA_P - ŽAN in buhtlčk - GAŠPER
user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 19.2.2009 7:56:16 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 815
19.2.2009 7:58:46   
matejchi
user posted image gre pa na Veliko planino smučat pa mu nič ne zavidam, ker ga bo zeblo kot user posted image , ga bom pa zvečer pogrela pa bo....user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 816
19.2.2009 8:09:06   
sayuri
Jutro user posted image  Sm prišla po kafe, pa vidm, da še ni skuhan. user posted image  VAm ga jaz postrežem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejchi brrrrrrrrr, danes pa ne bi bla na smučeh. user posted image Sploh, če bo tko pihalo, kot je včeraj user posted image

Žanu in Gašperju želim vse naj naj za polovičko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se grem počasi zrihtat - imamo FT v Kočevju.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
19.2.2009 8:11:05   
gajka
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za vse!

Danes praznujeta:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
URSKA_P - ŽAN
buhtlčk - GAŠPER
Čestitke za polovičko!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še kasneje kaj več javim. Moram najprej še za nazaj prebrat, ker ni bilo časa za RR, pa en kup opravil me še čaka... user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 818
19.2.2009 8:25:31   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Arany

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
aaaaaa luštno, mi mamo iste user posted image
A so od 6-12m? Lan ima samo za kak prst lufta, se bojim da bojo prehitro premajhni user posted image ima očitno kr velike noge user posted image
arany kaj si še kupila od nexta in si zadovoljna?

Čeveljčki so od 6-12m. Lan ima očitno res velika stopala, ker našemu so še precej veliki. Bom prilepila kar slikce stvari, ki sem jih kupila pri nextu. Jih imam slučajno shranjene, ker me je že sestra prosila zanje user posted image . Z nakupom sem pa zelo zadovoljna user posted image !

user posted image

user posted image

betty vidim da ti je že sayuri odgovorila.

kako so pa kaj številke? nam namreč HM ustrezajo točno tako kot piše (npr. 4-6m), baby center pa prerase v par tednih.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 819
19.2.2009 8:38:17   
nell

URSKA_P - ŽAN
buhtlčk - GAŠPER
Čestitke za polovičko!

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
19.2.2009 8:38:46   
anita goitan
jutrouser posted image

punce dns vam poklanjam:

user posted image

in eno ornk:

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 821
19.2.2009 9:32:37   
anita goitan
men se lušta

user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.2.2009 9:33:32   
tejkaz
A mi katera pove, kako naj jaz svojemu psu izboljšam zdravje in počutje? Se že pol ure ubadam s tem. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 823
19.2.2009 9:37:38   
matejchi
tejkaz moraš mu hrano kupit pa igrače, lahko da ti je denarja zmanjkalo tako kot meni, ko sem dala vse za psa, samo da bi se user posted image dobro počutil..

en gospodinjski nasvet.... našla sem čistilo za laminat, ki me je zadovoljil, no ne mene, ampak nima onih lisssssss... o ja....user posted image

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 824
19.2.2009 9:44:08   
Ryssa
Žan in Gašper čestitke user posted image user posted image user posted image

tejkaz sem zdajle najprej mislila da za tapravega psa sprašuješ user posted image pol ko sem prebrala pa še to da se že pol ure ubadaš s tem, se mi je pa pripeljalo da je FB user posted image
Tam daš care pa neki izbereš ali pa feed in pa play. Sam izbereš glede na točke ki jih imaš.

Zoja Miša privošči nam kako slikico novih frizurc user posted image

MATEJKA cifre pri nextu so čist različne, jaz vedno rajši večje vzamem. Nosimo hm št.74, pa sem naročila pri nextu bodije 9-12m, pa so mu glih za glih prav. V glavnem boljše vzet večje.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.