|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
18.2.2009 14:27:04   
Arany
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Komentirati ne moram kaj dosti, le na dolgu imam odgovor arany. Sem zelo vesela, da si se javila! Če pa si se javila po moji zaslugi, ker sem omenila da te pogrešam tukaj, pa še toliko lepše! In zelo lepe slikice si prilepila, Domen je pravi cuker, v oči pa so mi padli copatki/čeveljčki, ki jih ima Domen na eni sliki. So morda prileteli iz Londona? Pa tudi na CE srečanju upam, da se vidimo?!

PABLO Hvala za pohvalo mojih slikic. Tudi tvoje s krsta so krasne. Še posebej mi je všeč zadnja fotka Otmarja z mamico - res sta lepa! user posted image
Glede čeveljčkov si pravilno sklepala user posted image . Naročila sem jih preko spleta pri NEXTu. Je enkrat sayuri objavila link, pa sem si ga shranila. Sem naročila poleg čeveljčkov še precej oblačilc in sem z nakupom več kot zadovoljna user posted image .

Sicer pa sem vas zadnji teden bolj malo brala oz. bolj preletela in pogledala slike avgustovčkov. Razlog je bil ta, da sem skrbela za našega malega Domna, ki je bil prvič bolan – bronhitis. Zdaj že precej lažje diha, še vedno pa precej grdo kašlja, a gre na bolje.

Tudi jaz se veselim srečanja v CE , da se vidimo in poklepetamo, z nekaterimi prvič, z drugimi pa ponovnouser posted image . Cebrca dopiši prosim na seznam za srečanje še naju z Domnom.

Vidim da vas je veliko na FB. Tudi jaz sem gor. Če katera želi, mi lahko pošlje ZS, da se poiščemo user posted image .

< Sporočilo je popravil Arany -- 18.2.2009 14:28:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
18.2.2009 14:29:00   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

matejchi sem se pozanimala, ni da niuser posted image , kdaj gremo ker varstvo ni problem: http://www.metropolis.si/

a misliš, da bova zojo privabile v Kamnik s tem?user posted image

jpuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 777
18.2.2009 14:32:17   
sayuri
Arany sem tud jaz pozabila komentirat čeveljčke Domna. ima iste, kot Lovro. SAm da so Lovru še preveliki. user posted image  Nextove cunjice so pa res fajn.  user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 778
18.2.2009 14:39:22   
Arany
sayuri Tudi Domnu so čeveljčki še precej veliki, ampak spomladi mu bodo pa ravno prav, prav tako tudi nova oblačilca. Super da si takrat davno enkrat objavila link , sicer sploh nebi vedela da NEXT obstaja. Zdaj bom pa sigurno še kdaj naročila tu user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 779
18.2.2009 14:41:37   
matejchi
arany daj prosim še 1x slikico gor, da vidim o katerih čeveljcih se pogovarjata, se mi ne da brskat za nazaj... firbec babji...:)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 780
18.2.2009 14:45:25   
sayuri
Pred pol urce na igralni blazini...in zraven nje user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 781
18.2.2009 14:46:58   
matejchi
arany tvojih rd podatkov nimam in tvojega imena, a se motim???

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 782
18.2.2009 14:48:52   
matejchi
sayuri a ste nam vse igrače pobrali?
likov 5 v lončku je... haha
zdaj grem pa po Žigca in pol v KR... ja v največjo gužvo.. pa saj mam čas...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.2.2009 14:51:12   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

SAndra vas vse lepo pozdravlja. So še vedno v bolnici.. Teja je zdaj na antibiotikih, ker je imela 6 dni visoko vročino. Taja je boljše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HB sem mislila dosti na njih,.....samo, da je bolje.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 784
18.2.2009 14:56:30   
anita goitan

sayuri a ste nam vse igrače pobrali?
likov 5 v lončku je... haha
zdaj grem pa po Žigca in pol v KR... ja v največjo gužvo.. pa saj mam čas...

fajn nakupuj

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.2.2009 14:58:27   
Arany
matejchi  Sem iskala, če se na kateri slikci čeveljčki bolje vidijo, pa se ne. Tako da pošiljam kar isto fotko kot zadnjič:

user posted image

sayuri ful sta lušna Zara in Lovro! Pa kako se že igrata med sabo user posted image . Pa taka dobrovoljčka zgledata user posted image . Pri vas  sigurno ni nikoli dolgčas user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 786
18.2.2009 15:01:21   
Arany

arany tvojih rd podatkov nimam in tvojega imena, a se motim???

Sem tvoja soimenjakinja, rojena 10.8.1975 (torej ena mlajših user posted image )

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.2.2009 15:03:57   
sayuri
arany ups, sem se pa malo zmotila. Zakaj sem jaz vidla modre čeveljčke??? No, Lovro ima modre z opico  user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 788
18.2.2009 15:08:23   
Erin

SAndra vas vse lepo pozdravlja. So še vedno v bolnici.. Teja je zdaj na antibiotikih, ker je imela 6 dni visoko vročino. Taja je boljše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image No ampak samo da so boljše...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njih, za naty/Jošt, miškolinček/Filip... joj imam občutek da sem na eno pozabila...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 789
18.2.2009 15:21:54   
Arany

arany ups, sem se pa malo zmotila. Zakaj sem jaz vidla modre čeveljčke??? No, Lovro ima modre z opico  user posted image

Mislim da so bile modre v prejšnjem katalogu, te ki jih ima Domen, pa so v novem, pomladnem katalogu user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.2.2009 15:28:42   
Arany
user posted image Tudi jaz želim vsem bolančkom, da se čimprej pozdravijo! user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 791
18.2.2009 18:22:59   
Luna2008
Bravo Hana, mi smo na obrat čakali tudi 6mes in 1 dan user posted image zdaj pa to počnemo kar naprej

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.2.2009 18:23:57   
tinka14
MUNCH MALLOW

4 rumenjaki
10 dag sladkorja
2 dl mleka

stepi in dodaj

14 dag moke + pecilni
3 dag kakava

vse zmešaš in daš v pečico za 20 minut na 175 stopinj C.

Posebej stepeš
4 beljake
15 dag sladkorja

s tem namažeš pecivo in daš v pečico še za 5 minut pri isti temperaturi.

Ko se pecivo ohladi, ga premaži s prelivom:
5 dag margarine
10 dag čokolade
(takoj nareži na kocke, da se ti potem ne lomi čokolada)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 793
18.2.2009 18:24:30   
tinka14
evo sayuri, to je to. simple. se mi ga kr lušta.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 794
18.2.2009 18:26:00   
Luna2008
o kaka čukrčka sta tale vaša dvojčka. moje nečakinje sta tudi dvojčice (zdaj stare že 10 let) in vem kako je to super ko sta med sabo celo življenje ful povezani- še v šoli imata podobne napake-pa ne sedita skupaj da ju ločijo učitelji user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 795
18.2.2009 18:29:58   
Luna2008
čestitke za ločevalno, tudi jaz se je moram enkrat lotit.koliko dni ti že uspeva, aja a mi napišeš recepz kaj že lahko kombiniraš oz. če mi daš kar kak dober praktičen nasvet

hvala!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.2.2009 18:31:25   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Arany

matejchi  Sem iskala, če se na kateri slikci čeveljčki bolje vidijo, pa se ne. Tako da pošiljam kar isto fotko kot zadnjič:

user posted image

aaaaaa luštno, mi mamo iste user posted image
A so od 6-12m? Lan ima samo za kak prst lufta, se bojim da bojo prehitro premajhni user posted image ima očitno kr velike noge user posted image
arany kaj si še kupila od nexta in si zadovoljna?

sayuri krasna sta user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.2.2009 19:01:00   
buhtlčk
Preživeli tretje cepljenje, brez problema. Zdaj pa spi.

Podatki za 6m, sicer jutri:
70 cm in 8820g

Doma sem ga zmerla 73cm, ga pa itak doma vedno več...najbrž mi metri ne štimajo...tko da kao ni nič zrastel (ja seveda, cunje se pa zaradi pranja krčijo user posted image )

Grem cunje zlagat, pol pa mojmu diplomo lektorirat, pa eno prijavo za vrtec morm še enkrat poslat - spremenjen obrazec.....akcija. Jutr mormo bit pa že ob 8.30 na Jesenicah. me prav zanima, kaj bodo povedal. Nisem pa prav optimist, zdej se mu dermatitisni izpuščaji širijo. Jih je celo P komentirala, da če gastro ne bo nič ugotovil, dobimo še napotnico za alergologa. Čokolada mi ni usojena...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
18.2.2009 19:21:21   
sayuri
Sem dobila zdaj dva recepta - od tinke in belle. user posted image  Obema hvala. V soboto lahko sladico jem, pa bom tole naredila user posted image

Jst sm zdaj malo zmedena na FBju, ker ne vem, kako je kateri ime user posted image  user posted image

L&Z spita že od šestih user posted image  Ko bi vsaj do zjutraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 799
18.2.2009 19:23:15   
sayuri
buhtlček, Gašper ima prav lepe mere. user posted image  Jutri pa dobro opravite. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.