|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
18.2.2009 9:08:33   
anita goitan
ja matejchiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.2.2009 9:09:36   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sayuri, obvladaš user posted image

user posted image user posted image user posted image  ČAki, da zalaufam zdaj tole. Me ne boste frej user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.2.2009 9:11:21   
tejkaz
iiii, kako lepa zobeka ima Zoja. Lubica mala

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.2.2009 9:13:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image  ČAki, da zalaufam zdaj tole. Me ne boste frej user posted image

Jaz zdaj nimam več dupličev. Imam pa farmo, pa mi je vse poginilo user posted image Moram malo živali nahranit in rastline zalit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 704
18.2.2009 9:17:12   
anita goitan
sem misnla da boste kaj na temo zlorabe podatkov na FB komentiraleuser posted image ...kaj se vam zdiuser posted image a si z našimi podatki, fotografijami ,..lahko kdo kaj "pomaga"user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.2.2009 9:17:14   
matejchi
jaz sem pa mislila, da katera zbira sličice tudi v resničnem svetu....user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 706
18.2.2009 9:18:29   
nyna84
Jutro!
Mene je pa danes prvič letos zbudil sonček, k mi je posijal na postlo.user posted image Snega pa ni. user posted image user posted image user posted image

Jaoooo, kolk ponudb za menjavo sličic Životinjsko carstvo mam user posted image  SM pa res butara user posted image

user posted image user posted image user posted image

Anita vaša Zoja je pa taka lepotička. user posted image Ima take trepalnice, da ne bo rabila maskare. user posted image

Zoja Miša hvala za kavico, pa dobro opravita pri frizerju.

Nič, si grem zdej pravo kavo skuhat in pridem potem nazaj. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 707
18.2.2009 9:20:03   
matejchi
naša pa še spi... lisica pa ravno sem rekla da bi šla v šoping.. očitno je po mojem in ne mara trgovin...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 708
18.2.2009 9:20:31   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sem misnla da boste kaj na temo zlorabe podatkov na FB komentiraleuser posted image ...kaj se vam zdiuser posted image a si z našimi podatki, fotografijami ,..lahko kdo kaj "pomaga"user posted image

briga me.. pa če si ga kak ob moji sliki na roke vrže ali pa kakšen kozla zraven... itak mi pa ne more noben ničesar vsilit, da bi kupila.. a ni tako?? hekerji so pa tak povsod..
mogoče gre pa kakšnemu v nos zaslužek tega mulca..

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 709
18.2.2009 9:24:36   
nyna84

Sem mislila pokomentirat po kavi, pa bom vseeno kar zdej... Meni se to ne zdi prav... Čeprav ok, dokler uporabljajo naše podatke le za raziskave trga, mene ne moti. Ampak še vseeno bo nekdo zaslužil, ko bo prodal moje podatke, ki sem mu jih jaz dala zastonj. user posted image
Po eni strani me je zamikalo, da bi kar zaprla račun, ampak sej tko al tko nima veze, ker podatki ostanejo. Na FB sem nova in je gor bolj malo mojih podatkov, ampak bom premislila 2x kaj bom naložila gor.
Pa itak sem pravkar prpopala na FB ta link, da ga bodo prebrali še drugi. user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 18.2.2009 9:29:50 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 710
18.2.2009 9:24:42   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

briga me.. pa če si ga kak ob moji sliki na roke vrže ali pa kakšen kozla zraven... itak mi pa ne more noben ničesar vsilit, da bi kupila.. a ni tako?? hekerji so pa tak povsod..
mogoče gre pa kakšnemu v nos zaslužek tega mulca..

se strinjam, popolnoma

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 711
18.2.2009 9:24:49   
matejchi
A smo že kdaj ugotovili, da imamo dve avgustovki Nataši, ki imata na isti dan RD??user posted image mogoče sem spregledala...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 712
18.2.2009 9:26:20   
Vilika

vilika kje pa je stal ta pujs ( )

skrit za vogalom kamor sem zavila za trgovino user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 713
18.2.2009 9:28:47   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Pa še ena grda reč se mi je zgodila danes - policaj me je dobil nepripeto - na relaciji 500 metrov (trgovina in nazaj) user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bo šlo 60 evrčkov user posted image user posted image user posted image . Glih zdej ko me še zavarovanje avta baše.... madoniš. Čeprav, bom rekla, dobro da me na radar ne dobijo user posted image

Zej boš jezna ampak pravilno da so te dobil, boš vsaj mogoče malo bolj na svojo varnost pazila.. kar se pa tiče dobro da te ne dobijo na radar pa tko... če izivaš svojo usodo, prav, dokler pa mojo, mojih najdražjih sem pa proti kršenju hitrosti ZELO... in take naj kar dobijo in dajo kazen da se ven iz nje cel let ne bodo izkopal...

zej pa čakam napad nazaj...

... dol mi visi....

...škoda k sploh kej povem, pa dnar bi raj za tamalga al pa za kero neumnost porabla k pa v luft vrgla...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 714
18.2.2009 9:43:45   
anita goitan

A smo že kdaj ugotovili, da imamo dve avgustovki Nataši, ki imata na isti dan RD??user posted image mogoče sem spregledala...

neč n vemuser posted image ..kiri to

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 715
18.2.2009 9:43:47   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bom poskusila kašico Shlaf gut, kot je Carol svetovala, ampak kdaj pa se potem ta da? Čisto tik pred spanjem?! Verjetno ne! Vsaj 2 uri prej, ne?!
Prosim za pomoč, ni mi čisto jasno. Je za spanje pa se ne sme dati pred spanjem?!user posted image

Mene isto zanimauser posted image , zato ti ne znam odgovoriti. Kje si pa slišala da se ne sme dati pred spanjem? Jaz mu nočem dati, ker se bojim da bo pretežko za želodček... Ne vem, ne vem. Jaz mu dam predzadnji obrok kašico, za ajat pa mleko z eno žličko riževe kašice in zdrži povprečno do ene 4ih 5ih zjutraj.

Sayuri  - boga vaša Zarika user posted image , potem pa še Lovra to vse čaka user posted image . Pri nas drugi zobek še ne rine ven, tako da ... čakamo...

Tale FB - men je čedalje manj jasen . NA začetku sem seveda vsa firbčna čekirala kaj in kako. Kaj pa zdaj? A mi lahko katera razloži, kaj se počne s tistimi srčki, pa darilci pa z vsem, kar dobivam? In baje imam nekje enga psa, za katerega naj bi skrbela   - enkrat sem se nekaj igrala. Pa zdaj pojma nimam, kje je-upam, da ni že v pasjih nebesih  Skratka...men FB ni več zanimiv.  Enostavno ne vem, kaj naj z njim počnem  PA tud une slikce Životinjsko carstvo...jih mam tud nekje, pa pojma nimam, kje    Kako se jih sploh menja-kaj je treba narest?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako si smešno napisala toleuser posted image user posted image , jaz tudi pol ne vem.

Ja tvojega psa jaz obiskujem - novofundlandec jeuser posted image in ja čisto sestradan jeuser posted image - lahko mu dam jaz za pit malo vode če hočeš user posted image (pa od Rysse mačka tudi user posted image ). Tiste srčke in darilca sprejemaš ali jih pošlješ naprej drugim ali oboje .. nekak tako. Životinjsko carstvo se pa jaz na grem... Zdaj sem malo farmo začela neki ugotavlat... V glavnem cel kup zmede.

< Sporočilo je popravil Vilika -- 18.2.2009 9:46:08 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 716
18.2.2009 9:46:46   
matejchi

hehe TI in NELL

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 717
18.2.2009 9:47:40   
matejchi
nyna kako si pa ti zakamuflirana na FB?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 718
18.2.2009 9:51:15   
anita goitan

hehe TI in NELL

jah neč, bo žurka nell auser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 719
18.2.2009 9:51:37   
tejkaz
Matejchi, a mene pa nočeš za kolegico? Sem ti že nekaj časa nazaj poslala, pa si verjetno kar na ignore dala. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.2.2009 9:52:04   
matejchi
ja anita prav kmalu kar zamesi...user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 721
18.2.2009 9:55:00   
anita goitan
jah jebuser posted image t ga..staram se

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 722
18.2.2009 9:55:07   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Buhtelčk, boš sama sebe prehitelauser posted image

Kdaj se srečam user posted image

Upam, da je Tjaša že zdrava.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 723
18.2.2009 9:59:40   
Vilika

Jaz zdaj nimam več dupličev. Imam pa farmo, pa mi je vse poginilo user posted image Moram malo živali nahranit in rastline zalit.

A živali poginejo??? Kako jih pa fotrašuser posted image Jaz imam itak samo enega konja

sem misnla da boste kaj na temo zlorabe podatkov na FB komentirale ...kaj se vam zdi a si z našimi podatki, fotografijami ,..lahko kdo kaj "pomaga"

Zaenkrat nimam nekih hudih skrivnosti gor, zato se ne obremenjujem. Se pa strinjam da so grdi grdi packi tile ki na naš račun tržijo. user posted image pa lepe slikice si nalimala - res se lepo vidita majčkena zobčka.

jaz sem pa mislila, da katera zbira sličice tudi v resničnem svetu....

Jaz jih zbiram - vendar počaaaasi, se mi ne midi, ker Vid itak še nekaj časa ne bo imel zanimanja...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 724
18.2.2009 10:04:14   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

A živali poginejo??? Kako jih pa fotrašuser posted image Jaz imam itak samo enega konja

Ne, sem kasneje ugotovila, da ne poginejo. Samo sklepala sem da so mi, ker jih že nekaj časa nisem obiskala. No, zdaj pa sem jih in presenečeno ugotovila da imam zdaj že res veliko farmo. Sploh ne vem kam naj vsa drevesa posadim. Pa tudi psa imam pa ne vem kaj naj z njim.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.