|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
17.2.2009 22:46:47   
lana777
Grozaaaaaaaaaa,
se proščam zarad slike user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.2.2009 22:50:56   
matejchi
Erin a si pol Evil?user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 17.2.2009 22:51:08 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.2.2009 23:11:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Erin a si pol Evil?user posted image

Ne, to pa nikol...

Muklla..vidim da nas bereš..daj oglasi se nam kaj no..user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.2.2009 23:24:13   
nyna84
Vidim da nisem edina, ki še ne spi. Pravkar sem ugotovila, da tudi pri nas sneži. user posted image Jaz sem pa mislila, da bomo šle z Gajo ta teden en dan po zvončke, ko je doma na počitnicah. user posted image No če že sneži, upam da bo vsaj toliko snega, da bomo imeli od njega kaj več kot samo polne ceste brozge. Sicer pa upam da bo kmalu pomlad. user posted image

Nič grem prečekirat še FB, potem pa spat. Nočko!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.2.2009 23:52:01   
bella02
Joj, kolk sem jaz dobre volje!!!
Nekatere se boste spomnile, da sem enkrat spraševala za prevajanje iz češčine v slovenščino. Danes mi je kolegica povedala za google stran, kjer ti prevaja cele odstavke. Tako sem v 5-ih min "prevedla" 4 strani teksta, zdaj ga moram le še sfrizirat. Ma, kar skakala bi od veselja. Lahko bi pa dala cca 140€ nekomu drugemu, da bi to naredil, verjetno na podoben način. Halooooo!
Sej je prav, da tud meni kdaj pade sekira v med, pa čeprav hujšamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muklla, sem te tudi jaz videla, oglasi se. Pa čipko sem tudi slučajno drugje zasledila, pri nas je pa že dolgo nisem. A smo res tolk grozne? Saj nas je vendar povezala najlepša izkušnja v življenju, ki žal ni dana vsakemuuser posted image . No, pa sem malo manj vesela, ko sem se spomnila na Nežo. Punca, bodi ji na razpolago, to ji bo morda veliko pomenilo.
Ko je ravno o prijateljstvu beseda. Ker enkrat eni prijateljici nisem povedala, da naj bi jo mož varal, sam jo zato očitno izgubila. Pri prvih namigovanjih sem ji še omenila, ko se je pa to razpaslo, pa ji nisem več, ker tudi sama nisem verjela. Zato sem jo izgubila, saj več kot očitno noče več imeti stikov. No, zdaj sem pa fajn žalostnauser posted image user posted image user posted image . Še bolj me pa boli to, da so vsi okoli vedeli in ji niso povedali, zamerila pa je očitno le meni. No, konec je tako user posted image , zdaj grem pa spat. Če bom lahko ...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.2.2009 6:48:22   
Zoja Miša
Mi2 bova šibali v Velenje! Pa k frizerju.user posted image
Sem sam preletela, vidim, da mojih vprašanj nobena ne upoštevauser posted image user posted image user posted image

Nič, lep dan in ja, dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.2.2009 7:42:44   
tejkaz
Dobro jutro

Spali presenetljivo dobro. Eva je zvečer zakuhala, danes je pa čisto dobra. Sploh ne vem ali jo naj dam v vrtec ali ne. Verjetn bo kar doma. Je pa čisto super volje. Zvečer je sama prosila da bi šla spančkat. Pa je ponoči dvakrat malo jokala, drugače pa spala. Jaša ga je valda sračkal, ampak smo že vajeni. Vmes je bila ena runda ki je trajala 3,5 ure tako da sem naspana.

Jošt je še vedno v bolnici. Kisik so mu zmanjšali, vendar ga še ima. Tudi inhalacije na 4 ure še ima. Je pa zelo priden.

Vilika, ajaj policaji. Jaz sem navajena da se najprej privežem.

Zoja Miša, uživajta v Velenju. Enkrat so punce pisale, da se večernih kašic ne daje tik pred spanjem ker so potem otročki žejni. Jaz mu tisti dve žlici kolikor poje dam ene dve uri prej, tik pred spanjem pa samo mlekec. S kašicami za lahko noč pa nimam izkušenj.

Eva me  vleče stran.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.2.2009 8:01:09   
sayuri
Jutro. Kar dobra noč. Šele ob 4h sta se zbudila. S tem, da Zara potem ni zaspala nazaj. Tko, da sem že od 4h pokonci. user posted image
Zaro zares zobki orng matrajo. Skoz tečnari in si vsemogoče rine v usta. PA mažem s Calgelom, Gengigelom... JAh...to bo mogla skoz dat, pa bo bolje. Sta pa spet oba vsa smrkava, tko da spet Baby vac na polno laufa...

Pridem kasneje nazaj, ko zaspita.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.2.2009 8:03:46   
MATEJKA_
jutro... mi smo pa danes zgodni...

eno vprašanje - v soboto sva začele dajat GH - korenček. prvi dan je pojedla samo par žlic, naslednji dan že pribl. 50 ml, 3. in 4. dan pa že po 100 ml. zanima pa me naslednje - kdaj ji moram dati še vodo za pit? prej GH  se najprej malo pri meni naje, po GH pa še dobi flaško Aptamila (imamo namreč kombinirano dojenje + flaška). je to dovolj tekočine ali ji moram že zdaj dat vodo za pit? ali šele takrat, ko bo pojedla celoten obrok GH brez dodatnega dojenja in flaške?user posted image user posted image user posted image
ker se je seveda akec malo zgostil in korenček jo je še malo zaprl, tako, da zdaj aka samo kakih 2x na dan... saj je še to ok, ampak vseeno...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.2.2009 8:07:07   
sayuri
MATEJKA, jaz mojim dvema dajem sicer čajček že od rojstva po malem čez dan. Zdaj ga popijeta približno 100ml na dan. Včasih več, včasih manj.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.2.2009 8:11:50   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

MATEJKA, jaz mojim dvema dajem sicer čajček že od rojstva po malem čez dan. Zdaj ga popijeta približno 100ml na dan. Včasih več, včasih manj.

no, jaz ji do zdaj nisem dajala, ker z mlekom (dojenje ali flaška) dobi vso potrebno tekočino. zdaj pa bo počasi treba, ko smo začeli z gosto hrano.
danes pa dobi že kombinacijo korenlek + krompir user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.2.2009 8:15:01   
tatly
oj babike-joj kak cvekate davas ne svolgam dohitevat sploh nevem kje sem ostala nekje na zacetkuuser posted image
da vam povem podatke za mojo stello(da me erin nebo v kanto brcnilauser posted image )
5mesecev 6160g in 66cm
1 ceplenje 2.12.2008
2 ceplenje 3.2.2009
3 ceplenje 17.3.2009(se bo)

andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN
Čestitke za polovičko!

URSKA_P - vse najboljše za rojstni dan!

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.2.2009 8:16:01   
sayuri
Očitno sta zaspala.user posted image

ZojaMiša, jaz ti ne znam svetovat glede kašice Schlaf gut. Je nikol nisem dajala, tko da nimam izkušnje z njo. L&Z dobita zvečer samo mleko. Mlečno kašico pa tam okrog petih popoldne.
bella a si ti že napisala recept za doma narejen mančmelov? Jst bi to enkrat naredila user posted image  Drugače se pa strinjam s teboj - Googlov prevajalnik imam shranjen med priljubljenimi. In če kaj ne zastopim, sam besedilo prekopiram tja in mi (za silo) prevede user posted image . Če bo katera rabila http://www.translate.google.si/ 
Mukllo jaz zdaj pa na telovadbi srečujem šleki šlek user posted image . Špela je prava lepotička-tko-vam moram malce novi prenest.user posted image
Vilika, ajej policaji so te? Ponavadi je tako, da takrat, ko imamo že tko kakšne stroške, še kakšno kazen fašemo. user posted image

Tale FB - men je čedalje manj jasen user posted image user posted image user posted image . NA začetku sem seveda vsa firbčna čekirala kaj in kako. Kaj pa zdaj? A mi lahko katera razloži, kaj se počne s tistimi srčki, pa darilci pa z vsem, kar dobivam? In baje imam nekje enga psa, za katerega naj bi skrbela user posted image  - enkrat sem se nekaj igrala. Pa zdaj pojma nimam, kje je-upam, da ni že v pasjih nebesih user posted image  Skratka...men FB ni več zanimiv. user posted image  Enostavno ne vem, kaj naj z njim počnem user posted image  PA tud une slikce Životinjsko carstvo...jih mam tud nekje, pa pojma nimam, kje user posted image  user posted image  Kako se jih sploh menja-kaj je treba narest? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.2.2009 8:17:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

no, jaz ji do zdaj nisem dajala, ker z mlekom (dojenje ali flaška) dobi vso potrebno tekočino. zdaj pa bo počasi treba, ko smo začeli z gosto hrano.
danes pa dobi že kombinacijo korenlek + krompir user posted image

JAz sem jima dajala kljub dojenju. Zgleda, da mam bolj žejne otroke. user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 689
18.2.2009 8:18:42   
sayuri
Še enkrat vprašam, če rabi kera Šparove nalepke, drugače grejo danes v kanto. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 690
18.2.2009 8:22:24   
tatly
tudi jaz mam polno sparovih nalepkuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.2.2009 8:30:54   
anita goitan
danuser posted image

sem šele pršla do PCja...ker šele smo se še vsi trije certaliuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.2.2009 8:38:26 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.2.2009 8:32:12   
anita goitan
Facebook..men bil vedno sumljiv..sam zdej na porodniški me je mal notr prtegnu
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=9&c_id=193373

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.2.2009 8:46:20 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.2.2009 8:35:23   
tejkaz
Sayuri, pri životinjskemu carstvu imaš same takšne slikice, ki bi jih jaz imela. Zdaj sem ti poslala en request za menjavo. Najdeš ga desno spodaj. Ena rdeča številka pri Notifications. Ali pa če levo zgoraj klikneš na Home. Pa se ti potem na desni strani odprejo vsi requestsi 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.2.2009 8:48:12   
anita goitan
joj kaj jaz pišem..se oproščam..jah po certanju ne znam več pisatuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.2.2009 8:51:27   
sayuri
Jaoooo, kolk ponudb za menjavo sličic Životinjsko carstvo mam user posted image  SM pa res butara user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.2.2009 8:56:16   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image  

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.2.2009 9:03:19   
MATEJKA_
a lahko mogoče katera priporoča katero knjigo o homeopatiji? sem vidla, da jih je kar nekaj v prodaji, pa me zanima, katera je res dobra...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.2.2009 9:04:33   
matejchi
anita tko je, ko ni prekrvavitve v glavi... važno da je blo fino...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.2.2009 9:04:38   
tejkaz
Sayuri, obvladaš user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.