Krysia
|
Dobro jutro Nell, hvala za kavo, pa upam, da poštimate nosek ... bošček ... pa ti se mi tud smiliš, verjetno nisi glih velik spala, če je bil pri tebi v postli ... Sandra123, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, slikce smo vidl! Krasne princeske imaš! Barbarinha, zdej pa le bolj redno na raport. Pa vaše slikce so tud krasne - tko kot od vseh avgustovčkov. Tko da upamo, da kmal sledi drugi del slikc. Amelia, pri nas Rok večinoma zaspi na joški. Gre pa tud tko, da ga damo v njegovo postlco, mu mal zapojemo, naštimamo zvezdico pa je ... sam dalj traja . Glih včeraj ko sem ga dajala spat, sem uporabljala svojo domišljijo in se sprot zmišljevala pravljico ... No, na koncu je zaspal, tko da je bla verjetno dolgočasna . Ne, resno - je bil čist zmatran pa ne in ne zaspat in pol sem mu tolk časa govorila, da je zaspal ... Ozziebo, vi se tud pozdravte, no! Kaja02, kako je šlo z odhodom v šolo? Pa sej bodo kmal počitnice, ane? gajka, upam, da ne bo prehude zamere pri vas doma ... ja, včasih jim je pač treba povedat, je pa res, da je to zoprn občutek za tistega, ki je "med dvema ognjema". Zato se jst pri nas mal nazaj držim, ampak ko me bo tašča enkrat dobila na levi nogi, jih bo tud slišala ... Čestitke: Zara - za 7 mesecev Teja in Taja za polovičko od ZM - za ne vem, kolk let To je blo za včeraj, danes pa na mojem plonkcu ni nič. Če se motim, me popravite. Aja, pa hvala vsem za odgovore glede GH - bomo potem probali z bučkami (verjetno).
|