|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
13.2.2009 8:57:20   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Kaj pa za vikend? Kaj boste počele?

Mogoče kak dan smučanja... odvisno od onega gor...user posted image ali pa na obalo...

Smučanje odpade, ker je oprema drugje. Na obali bo burjauser posted image
Eh, šibava jast

Pa kaj bo burja nam avgustovkam...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.2.2009 9:23:38   
Maja T.

user posted image
Včeraj (12.2.) sta imela MALU od iskanje in TAI od ane_p polovičko...
user posted image Č E S T I T K E ! ! !user posted image

Da jutri spet ne pozabimo...
Krysia - ROKuser posted image
košuta - TEODOR
anita - ZOJA
matejka_ - PIA

In še za nazaj vse naj, naj avgustovčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam eno dilemo, Zara se je začela odstavljat od joške user posted image user posted image user posted image , potegne 3 x in konec. Še v pon., tor. je bila "obsedena od joškic", zdaj pa noče več piti, niti ponoči, čeprav se zbudi.

Jaz imam kar precej napete joškice, s temi 3 potegi mi jih malo sprazni, samo ni to to. Kaj je imela katera, ki že ima user posted image podobno situacijo.
Sem že slišala, da je možno, da se user posted image odstavi od danes na jutri, hmmmm...

Zoja Miška user posted image user posted image user posted image za 6. mesečno črpanje
Viken: mogoče me user posted image kaj preseneti, gremo pa jutri kupit avtosedež, ker ima mala tako dolge noge, da ji pridejo čisto do naslonjala sedeža v avtu user posted image .
Aja, kar delat grem user posted image , uh raje še ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kaja02
user posted image user posted image user posted image za neprespano noč

Anita G. fajn se imejte jutri zunaj user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.2.2009 9:28:02   
Maja T.
Sem pozabila povedat, mi2 z Zaro sva drug teden sami user posted image user posted image user posted image . Ati gre službeno na Bled, imajo seminar. Eh, sem kar slabe volje.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.2.2009 9:33:37   
Maja T.
Cebrca te je bilo lepo slišat user posted image user posted image user posted image , res se te želim spoznati, ko se ojunačim, da se peljem tako daleč, pridem na srečanje v LJ

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.2.2009 9:34:45   
Maja T.
hmmmm.... imam samogovore, danes ko mi Zara tako dolgo spi, pa nikjer nobene user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.2.2009 9:45:04   
anita goitan

Kaj pa za vikend? Kaj boste počele?

Mogoče kak dan smučanja... odvisno od onega gor...user posted image ali pa na obalo...

Smučanje odpade, ker je oprema drugje. Na obali bo burjauser posted image
Eh, šibava jast

ma kolk si ti zbirčnauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 331
13.2.2009 9:47:07   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro
petek 13.user posted image

Vikend: jutri jo nekma mahnemo 3 babnce, v nedeljo dobim sestro s familijo na kosilo..mama gre domov..v pondelk pride moj user posted image

a greste 1/2 praznovat???

ma vse sorte torte user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.2.2009 9:52:08   
anita goitan
maja t tole protestiranje pr joški..se mi zdi da ti bo znala odg. gajka pa tejka tud mela en čas tako krizo oz Jašauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.2.2009 10:17:40   
Ryssa
Dobro jutro!

Kakšno zatišje...

A ima katera paraskavedekatriafobijo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
13.2.2009 10:32:07   
matejchi
Maja T. mogoče jo pa okolica moti.. probaj v kakšnem temnem prostoru..

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 335
13.2.2009 10:32:25   
cebrca
Hojla se javljam šele po dveh dneh user posted image user posted image . V sredo sem prišla domov šele ob 18huser posted image , pol pa ni blo več časa za RRuser posted image .  Na srečanju je blo pa super, smo se fino načvekale!user posted image
Včeraj me je pa kolegica klicala na rojstni dan, pa naju z Ivanom spet skoraj cel dan ni bilo doma user posted image . No sem zato pa danes tu! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
cebrca naslednjič se dobimo pri tebi...pa bomo šli lepo v vrsti skoz štalo z našimi pikci user posted image veljauser posted image
Aja pa Ivan ima zdaj že 2 dni take govorne vaje, ker je Zaro poslušal. Mislim da se pripravlja za naslednjič ker jo s skakanjem ni očaral!user posted image

buhtlčk bomo naredili dan odprtih vrat štale!user posted image . Pol gremo enkrat pa še k naty!user posted image

karmar, košuta  user posted image lepe slikice!

MATEJKAuser posted image   za pikico in zeleno luč za GH.

vilika user posted image fino si silikala!

matejchi ja slikce so ful lepe in za razliko od tiste od vilike, se na vseh smeji, so jih tudi druge videle pa lahko povejo kakšne se jim zdijo! Cvetača ji pa mogoče ne paše, Ivana tako napenja da je ne prenese in sem jo za nekaj časa ukinila.

Zoja Miša user posted image   za dober obisk pri G in za pridno princesko! Pa Kaja Lina je tako luštna na slikicah, vedno bolj ti je podobna!!!! S pumpanjem si pa res pridna. Na začetku se spomnim si rekla, da bi vsaj do 4. meseca zdržala! user posted image Za plesen pa dobiš v trgovini nekaj za plesen samo pošpricaš in obrišeš dol, potem pa zid malo z beležem popraviš. Pa kolikor to smrdi po kloru bi rekla da je to varekina, tako ali tako je za plesen uničevat klor.
Za vikend se moram pa vreči v pospravljenje ker se nekaj nakazuje da bomo imeli celo nedeljo in ponedeljek obiske. Loh pridete k nam na obisk pa še mal pomagat pospravljat!user posted image user posted image user posted image

anita ja to imam naravne kodre in na sliki mam zelo spete skupaj. Ivan pa ne pokaže še veliko interesa za lase, zaenkrat jih še boža!user posted image user posted image za plezanje!!!!!!!

tejkaz ni panike za telefon. Pa škoda da vaju z naty ni bilo! Pa drugič. Samo da sta Jaša in Jošt zdrava! Meni včasih ko ni hotel jest, je vmes naredil 2 ali 3 požirke čaja, potem je pa spet GH šla v slast. Pa tudi vsak dan ni enako lačen!

Ryssa dno posteljice - ne še, se še ne prijemlje ograjice, bo pa najbrž kmalu!

MajaT Ne sekiraj se zaradi kg, ko bo Zara začela lavfat boš šlo vse dol!user posted image

bella user posted image za izpit, za frizurco in za Jana, pa user posted image da si se pocrkljala s CD-jem!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.2.2009 10:32:37   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
ma kok mi je zdej to citiral, kaj že morem nardituser posted image
si morem kupt uno knjigo za telebeneuser posted image

Če hočeš imet okvirček mora bit pred tekstom (quote) za tekstom pa (/quote), ampak namesto () morajo biti []. Sem tko napisala ker drugače bi bil kvadratek in se ne bi teksta videlo!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.2.2009 10:32:43   
cebrca

user posted image

košuta - TEODOR
anita - ZOJA
matejka_ - PIA

Se pridružujem plonk cegelcu ČESTITKE!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.2.2009 10:32:49   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Imam eno dilemo, Zara se je začela odstavljat od joške user posted image user posted image user posted image , potegne 3 x in konec. Še v pon., tor. je bila "obsedena od joškic", zdaj pa noče več piti, niti ponoči, čeprav se zbudi.

Jaz imam kar precej napete joškice, s temi 3 potegi mi jih malo sprazni, samo ni to to. Kaj je imela katera, ki že ima user posted image podobno situacijo.
Sem že slišala, da je možno, da se user posted image odstavi od danes na jutri, hmmmm...

Probaj mleko, če je slučajno drugega okusa. Ali pa če imaš slučajno user posted image na pohodu. Pravijo da se pri nekaterih user posted image dogaja da med user posted image nočejo pit mleka, ker jim okus ne odgovarja. Mogoče bo katera druga vedela kaj več.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Cebrca te je bilo lepo slišat enakouser posted image , res se te želim spoznati, ko se ojunačim, da se peljem tako daleč, pridem na srečanje v LJ lahko prideš v CE, samo zmenit se še moramo!user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.2.2009 10:38:05   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Dobro jutro!
Kakšno zatišje...

Niti ne, če gre kaj narobe rečem pač petek 13., drugače so se pa tudi lepe stvari dogajale na tak dan. Recimo moj nečak se je rodil na petek 13-tega!user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.2.2009 10:49:31   
cebrca
To je pa prav posebej za sandro in njeno Tajo in za miškolinček in njenega Filipa!!!!

Hitro se pozdravite in pridite domov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.2.2009 11:01:59   
sayuri
Končno sem priplezala do računalnikauser posted image  in prve kaveuser posted image . Sem čist pozabila, da imamo danes FT že ob 9h. HB za opomnik na mobiju. user posted image  Pa naša noč je bila ena hujših. KAtastrofa. Lovro se je ob 23h čist prebudil in tako drl, da je zbudil še Zaro. Jest ni hotel, previt je bil, on pa še ka jokal user posted image  Verjetno so zdaj pa zares zobki user posted image  Ma jih čakamo že 2 meseca. user posted image  ZAspal je v dnevni sobi ob 2h ponoči user posted image  Potem se je zbudila Zara in imela samogovoreuser posted image  Ob petih je bil Lovro že v luftu in ni zaspal do sedmih zjutraj user posted image  Mah... Tud telovadit nista mogla normalno - logično, a ne user posted image  Zdajle močno upam, da bost spala oba tri ure. user posted image

S Sandro se danes še nisva slišali. Je rekla, da mi bo kak sms poslala. Ji noče preveč težit.  Je pa včeraj rekla, da ima Taja poleg vsega še zlo zabasan nosek, tako, da ji še to pucajo in je revica že čist znervirana, ko jo poležejo. Točno ve, da bo nekaj sledila...al inhalacija al aspiracija. Pa Tejo ji je može včeraj pripeljal, da jo je podojila. Prav smili se mi, res. user posted image

O Miškolinčku in Filipu ni še nobene novičke?

Vsem slavljencem čestitam tudi jaz. Eno rokersko "Vse najboljše" user posted image

ZojaMIša sem brez predlogov za vikend. Moj jutri dela, tko da bom sama. Bomo pa veliko zunaj, če bo sonček. user posted image

Sem vidla, da so v cvetličarnah že postavili ven prve pomladne rožiceuser posted image  Jeeeee, tole je že prvi znak, da se pomlad počasi približuje user posted image

bella saj men ima Jan tud kar nekaj dobrih komadov. Sam njegovi koncerti so vedno daleč stran. OPz,. jaz sem daleč stran doma (tko je enkrat matejchi rekla user posted image )
MajaT, sorry res me ne moreš priklicat. ponavadi vedno v takem trenutku telefon zvoni, ko se ne morem oglasit. pol pa pozabim user posted image . NAzadnje, ko si me klicala, sem lih L&Z v voziček pokala pred srečanjem v LJ. user posted image  Za kg pa ne vem, kaj čm reč. JAz sem bila iz istega razloga, kot ti, jezna nase. Ker se niso hoteli nikamor premaknit. Potem sem pa začela z ločevalno dieto. Mi gre prav fajn. Danes sem 32 dan, zgubila sem 6kg. user posted image

Grem še po en kafe.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.2.2009 11:02:59   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Dobro jutro!
Kakšno zatišje...

Niti ne, če gre kaj narobe rečem pač petek 13., drugače so se pa tudi lepe stvari dogajale na tak dan. Recimo moj nečak se je rodil na petek 13-tega!user posted image

Pa moja sestrca tud user posted image . Je danes stara 19 let user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.2.2009 11:36:25   
anita goitan
kolk je men luštnouser posted image Zoja je po celi dnevni, se igra in raziskuje
jaz tukiuser posted image
mama mi dela rezance

Polenta in japka , pred pol ure obe joški..potem gremo vn do auspuh tipauser posted image ..sm včer pelala avto wd mojga tja..pa bom ob **** €

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.2.2009 12:20:16   
Krysia
Dan.

Midva s plavanja ... blo fajn, sam ne vem, kdo je bolj utrujen - Rok al jst.

Zoja Miša, mi gremo al na Bled al na morje al bomo pa še kakšno tretjo varianto pogruntal ... Sam kaj ko imajo verjetno vsi take načrte pa bo povsod gužva ... drugač bomo šli pa peš v center pa mal po stari LJ pa bo ...

Bella02, super za izpit, za frizuro in za koncert user posted image user posted image

Matejchi, sej smo včeraj čestitale Malu in Tai-ju - kr poglej moj post ...

Dans pa ni obmesečnic, ampak TJAŠA praznuje rojstni dan (od belle02). Punca, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj te torte limam tuki gor, bo mami boljšo nardila, a ne bella?user posted image

Maja T, poskusi z dojenjem v temnejšem prostoru, brez radia, televizije in drugih motečih faktorjev ... Če pa ne bo šlo, bi se pa mogoče Zara res rada odstavla ...

cebrca, jst tud v vrsti za štalo ... bomo imel enkrat naravoslovni dan pa pridemo k vam, a velja? user posted image

Sandra in taja pa miškolinček in Filip, čimprej bit zdravi! user posted image user posted image

OK, pridne bodte pa uživajte na sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 345
13.2.2009 12:21:32   
Krysia
Aja, pa še to - vedno pozabim napisat: Zoja Miša in Ryssa, res vse pohvale za črpanje!! Pridne sta pa še kr nadaljujeta. Super! user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.2.2009 13:26:01   
Zoja Miša
Tudi mi2 s plavanja, sva potem šli še direkt na sončeka, sedaj še spimo. Jaz pa malo v red spravit stvari.

user posted image

košuta - TEODOR
anita - ZOJA
matejka_ - PIA

Cebrca, user posted image ko si rekla, da je meni podobna.  Ti pa se takole potepaš, pridna. Glede mesa, hvala ampak ne bomo vzeli, se tašča ne mora odločit.

Sayuri, čist hudo pridna si s tole dieto! Bravo!user posted image  In čestitke sestrici! Kok je še mlada!

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Aja, pa še to - vedno pozabim napisat: Zoja Miša in Ryssa, res vse pohvale za črpanje!! Pridne sta pa še kr nadaljujeta. Super! user posted image user posted image

Krysia, hvala za pohvale, veliko pomenijo! Saj res po Lj. se lahko gremo šetati, pa mi moramo tudi v Pikapolonico tistih 70 eur zapravit, jutri je namreč zadnji dan. Še zdej ne vem, al bom vzela avtosedež ali kaj. Ah, bom videla, ko bom tamuser posted image

Bella, čestitke Tjaši! Pa ne preveč torte pojestuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.2.2009 13:46:59   
aradej
Upam da bom zvečer več vedela kaj se dogaja s Filipom od Miškolinčka. Mi je dopoldan poslala sms da ima še vedno vročino in še ne vejo kaj je.

Neposredna povezava do sporočila: 348
13.2.2009 13:52:07   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Upam da bom zvečer več vedela kaj se dogaja s Filipom od Miškolinčka. Mi je dopoldan poslala sms da ima še vedno vročino in še ne vejo kaj je.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.2.2009 14:52:39   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

bella saj men ima Jan tud kar nekaj dobrih komadov. Sam njegovi koncerti so vedno daleč stran. OPz,. jaz sem daleč stran doma (tko je enkrat matejchi rekla )

user posted image user posted image ...
krysia pa sem še gledala nazaj pa nisem zasledila...
gremo na user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.