|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
12.2.2009 19:17:08   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ryssa, kaj vem, kako dolgo bom še pumpala.user posted image Sedaj si 3 x na dan. Po eni strani se mi nikakor ne da več, po drugi, pa ne morem nehati, nimam srcauser posted image .

Sej zato sem te vprašala ker jaz tudi nimam srca, zmanjkat pa noče. Računam do konc marca ko se bojo viroze končale.

Ko smo že glih pr virozah. Mene grlo boli, pa nahod imam, juhu user posted image Sem vedla da bosta tast in tašča pustila kak spominček s svojim nezdravim obiskom. Tamali pa nekaj pokašljuje, pa v ritki sem mu namerila 37,6. Še nikoli ni imel več ko 37 kadar sem merila user posted image Ja najboljš da zboli user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.2.2009 19:20:07   
Neža7
Zdravo punce......

Kako žalostno, ko sem videla kako so eni naši avgustovčki v bolinici user posted image user posted image

Sandra in miškolinček......

user posted image

Naj ta angelček tudi varuje VSE NAŠIH user posted image , da bodo zdravi........

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.2.2009 20:03:35   
matejchi
Ryssa saj če si v ritki merila, mislim da moraš pol stopinje odbit...
Midva sva na temo vlažilcev se danes odločila, da ga ne kupiva... itak samo za zimo pride prav.. moje mnenje..
ab multifunkcijska naprava... to je lahko marsikaj (samo da ne boš od navdušenja namesto mailov začela fax-e okoli pošiljat)... to smo tudi avgustovke, kuhamo, peremo, user posted image in user posted image rihtamo in ves čas smo v stanju pripravljenosti.. user posted image velik monitor je pa zakon sploh LCD, ostane veliko prostora za ostalo kramo.. user posted image
tamala skopana.. zdaj še tamalga nafutram pa skopam, glava oprana.. še spat jih dam pol pa CSI počasi...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 12.2.2009 20:05:30 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.2.2009 21:00:14   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image  

Tilnu so se kar sline pocedile ko je videl svojo bejbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je cuker...je že kičasta ker je tko lepauser posted image Hec.. luškana je res..Tilen pravi MOJAAAAAAAAAAuser posted image

user posted image user posted image user posted image
in kako je Tilenček???

Ryssa, jaz bom verjetno čez kake 3 tedne začela si počasi po manj pumpati (mislim količinsko), potem bo pa počasi presahnil, mendauser posted image . Potem bo stara že cca 7 m, pa pomlad pred vrati...

Matejchi, še za nazaj, da povem, da imam tudi jaz nekaj zelenjave v skrinji. Ja vem, bi moglo biti vsak dan sveže...ampak tako malo količino meni niti palični, niti mixer nočeta zmixatiuser posted image
In tudi jaz bom gledala CSIuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.2.2009 21:21:42   
matejchi
Za zmrznjeno zelenjavo sem spraševala, ker sem ji dala sama cvetačo pa je danes imela mozoljčke pa sem na to pomislila.. bom morala še ugotoviti.. mogoče je pa v puberteto že prišla... moram bolje pogledat, če ma dlake tudi že..

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 305
12.2.2009 22:41:30   
Maja T.
Joj kaj to berem, Sandra in Miškolinček, naj se vajini sončki čim prej pozdravijo
user posted image

Sem uspela končno prebrati in sem spet na tekočem. user posted image user posted image user posted image za 4.del, sem pa hitra kaj?

Vilika in Gajka, tema tašča-mama, sem kar jezna ratala zraven, ko sem brala, samo za vaju user posted image user posted image user posted image

Bambi user posted image user posted image user posted image , da je tvoja pupa že tako velika, da gre na WC user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste bubane.

Sayuri te ne morem doklicat user posted image , no saj ni nič takega, sem že rešila zadevo.

Slikice so itak user posted image user posted image user posted image ...

No, da še jaz povem, da sem jezna ko user posted image .
Od poroda sem imela +10 kg, potem sem še 1 kg dobila zraven in sem štartala z 11 kg +, da hujšam. Sem bila zelo pridna in sem shujšala -5 kg. Ko sem videla kako fajn mi gre, sem tu pa tam pojedla kak mamin štrudl, pa pri tašči kako pecivo in zdaj v nedeljo je mami cvrla krofe. Pojedla sem jih 5  ., ok to sem pretiravala user posted image .
Ni mi jasno, da bi od takih malih pregreh bila spet na začetku , namreč spet sem na +11, OMG user posted image user posted image user posted image ...

Še polno sem mislila pokomentirat, pa se zdaj ne spomni več user posted image , sem morala prebrati veh 13 strani.

FB je STRUP user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.2.2009 22:50:56   
Maja T.
Hvala za čestitke za Zarinih 7. mesecev user posted image user posted image user posted image

Erin še podatek zate, Zara - GH 23.11.08. Si že boljše? user posted image user posted image user posted image

Še to kot zanimivost: naša mala ni ne vem kakšen jedec, sem ji pa začela zdaj v zraven kuhat česen, ki ga ven poberem, preden s paličnim spasiram, no in Zara je kot velika punca. Danes smo za kosilo pojedli 150 g user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.2.2009 22:52:19   
Maja T.
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.2.2009 0:03:11   
bella02
Hej!

No, končno sem spet na RR-ji brez slabe vesti, zakaj se rajši ne učim. Hvala vsem za pesti (Sayuri, Krysa, pa morda še katera, sem na hitro preletela), mi je pomagalo in sem zelo vesela, da je bil štart uspešen. Zdaj me čaka še 16 (jah, res jeuser posted image ) izpitov, sem pa dobila voljo in elan za naprej. Sicer sem se načakala. Naj bi bila na vrsti okoli 11h, sem bila pa šele ob 14huser posted image . Sem mogla it vmes 3x doplačat uro na avtu, da mi ne bi še kakšne kazni nabili. Pa vmes sem prebrala (si je gospa vzela še pol urce odmora) enih 5 strani za nazaj in sem se hotela javit, da še vedno čakam, pa me ni hotlo prijavit na RR. No, glavno je, da je spet en izpit narejen. Teja je bila celo dopoldne pri tašči.

Sayuri, na Janu je bilo super. Sem šla dopoldne še k frizerju in me je user posted image celo popoldne gnjavil, da sem se uredila za Jana in ne za njega. Smo se potem ful nasmejale na račun frizure, ker je za en komad Jan snemal videospot in sem se zrinila v ospredje, saj sem bila najlepšauser posted image user posted image user posted image .
Men je blo fajn, njegovi komadi so mi že tko všeč, ta predelava s simfoniki mi je pa še bolš kot stari komadi. Samo meni najljubšo pesem Iz pekla do raja poje v novi verziji sam, kar mi ni pa glih kul. Mi je prejšnja z Evo nekako bolj všeč. Sem si pa že tam kupila novi CD, ker je do rojstnega dneva še predaleč, pa user posted image verjetno ne bi pomislil na to.
V glavnem ful sem uživalauser posted image user posted image user posted image .

Zojko Mišek, je Kaja Lina res cukrček.

Sandra in Miškolinček, čimprej pridite domov!!!

Maja T, pa si prepričana, da ti tehtnica prav kaže? Ker to so pa res velika nihanja v tako kratkem času, ne vem, nouser posted image

Grem še malo brskat po netu, FB-a pa se še uspešno branim, mam druzga dela dovoljuser posted image user posted image user posted image .

Aja, pa naša Tjaša je danes stara 5 let. Je bil takrat tudi petek, trinajsti user posted image user posted image user posted image . Pa se mi zdi, da ji nič ne manjka. Sem prej skupaj zmetala že eno pecivo, pa jutri bom še malo napekla, ker gremo v soboto na RD k prijateljem, kjer pa danes dvojčka praznujeta 6 let. Imajo na isti dan RDuser posted image user posted image user posted image . V nedeljo pridejo moji na Tjašin rojstni dan. Prej je nekaj kašljala, upam, da mi ne zboli. Pa Teja sem ter tja malo pokašlja, ponoči mi pa lepo spi, tako da upam, da ne bo kaj drugega.

Zdaj pa res nočka (danes mi še tisti francoski smejkoti ne delajouser posted image )! Pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.2.2009 8:01:52   
Zoja Miša
Jutro!!!user posted image user posted image user posted image
Spali celo noč! Do 6h, pa še takrat sem jo malo zbudila (beri dvignila), ji dala za jest in spi naprej. Malo sem jo kar prisilila, ker ona bi se igralauser posted image , ampak sem jo kar v postlo položila in jo pustila samo, pa je zaspala!user posted image  Če ne bi potem ravno ob 10h bila zopet koma, takrat imava pa dane plavanje! Jupiii!  Vreme je super, popoldne greva ziher še ven!

Kaj pa za vikend? Kaj boste počele?

Bella, super za izpituser posted image , le tako pogumno naprej! Bravo!!!user posted image In za Jana, važno, da si uživala! In nova frizure, jupiiii!user posted image Jaz komaj čakam, da se grem pobarvati drug teden, sem že cela katastrofa tja v glavouser posted image

Maja T, včeraj sem te sanjala! Da greš z  majem že v službo.user posted image  Za kg, se mi pa zdi res malo prehudo! Tako hitro gor?!user posted image  Jaz sem v -2kg, sem kar zadovoljna, da je tako. Sedaj na pomlad le še malo športa, pa bodo še mišice menda našle pot nazajuser posted image

Bolančkiuser posted image user posted image user posted image
Sayuri, kako je Sandra oz. Taja? Miškolinček oz. Filip?

Nič, grem se spakirati za plavanje.

Gajke ni, kdo ima danes mini RD?!user posted image  Naj se javi!user posted image  Vse naj, naj!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.2.2009 8:02:55   
Zoja Miša

Tole sem pozabila odebelit. Rabim namreč idejeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 311
13.2.2009 8:09:43   
anita goitan
jutro
petek 13.user posted image

Vikend: jutri jo nekma mahnemo 3 babnce, v nedeljo dobim sestro s familijo na kosilo..mama gre domov..v pondelk pride moj user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 312
13.2.2009 8:11:18   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro

Vikend: jutri jo nekma mahnemo 3 babnce, v nedeljo dobim sestro s familijo na kosilo..mama gre domov..v pondelk pride moj user posted image

Res je, to je moj srečen dan! user posted image  Ti maš to dober začrtano! Jupiii. Kaj pa jazuser posted image user posted image

Šibam res, moram še cote pobratuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 313
13.2.2009 8:14:15   
anita goitan
joj zoja miša kolk ste vi brez idej user posted image user posted image
Kaj če bi mal prah počistilauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 314
13.2.2009 8:23:14   
Zoja Miša

joj zoja miša kolk ste vi brez idej user posted image user posted image
Kaj če bi mal prah počistilauser posted image

Ha, ha...sem ga včerajuser posted image  Potepat, ne pa pucat!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 315
13.2.2009 8:26:11   
MATEJKA_
jutro...
ena je spraševala glede posteljice - mi še je nismo dali nižje, ker se še ne obrača sama na trebuh in še ne sedi samostojno... tako da verjetno čez kakšen mesec...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 13.2.2009 8:38:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 316
13.2.2009 8:32:38   
kaja02
dobro jutro!!!user posted image , no ja koker za kerga!!

naša noč in cel včerejšni dan živa katastrofa; Sva imeli včeraj posvetovalnico, pa se je nakoncu odločla še za cepljenje ( po 5.tednihuser posted image ) no ja ona že ve, upam vsaj!!! potem pa sem jo cel dan nosila po rokah, pa kar naprej je jokala, vpila, brcala, ni hotla jest... vročina ji je tudi malo narastal... tako da sem ji ob 12. zvečer dala malo calpola, potem pa je v roku 15 minut zaspala, očitno je deloval; sam kaj ko je spala sam do 3., potem pa si nisem upala ji več dat, je bil prekratek razmak, pa je spet zaspala ob 6.30 pomojem zarad utrujenosti, sedaj pa še spi, sam karnaprej neki stoka; upam user posted image da bo danes bolje!

matejchi- za seznam  6. mesecev - 7260g in 68 cm

zdaj grem pa zanazaj brat

miškolinček- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Filipa

sandra- tudi zate in za Tajo- pa poden od podna naše zdravstvo, kako pa je na stolu spat v CE bolnici pa žal vem in upam, da tega nikoli več ne ponovim ( pa še plačat sem jim mogla za razmajan stol user posted image )

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 317
13.2.2009 8:33:29   
matejchi

Mogoče kak dan smučanja... odvisno od onega gor...user posted image ali pa na obalo...

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 318
13.2.2009 8:34:37   
matejchi

jutro

a greste 1/2 praznovat???

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 319
13.2.2009 8:36:21   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Mogoče kak dan smučanja... odvisno od onega gor...user posted image ali pa na obalo...

Smučanje odpade, ker je oprema drugje. Na obali bo burjauser posted image
Eh, šibava jast

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 320
13.2.2009 8:41:47   
LEDO1974
pozdravljene vse skupaj. Sandra123 je na žalost v bolnici z svojo Tajo. Upam da bo kmalu spet doma

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 321
13.2.2009 8:42:41   
kaja02

user posted image  jaz bi tud kam šla, pa bom spet cel vikend sama, sama prevažat okol sebe in punci pa mi glih ni;

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 322
13.2.2009 8:44:00   
kaja02
ma kok mi je zdej to citiral, kaj že morem nardituser posted image

si morem kupt uno knjigo za telebeneuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 323
13.2.2009 8:52:14   
aradej
Jutro kavica popita, sedaj se pa pripravljam da nahranim pet lačnih ljudi.

Danes bo streha pokrita user posted image  user posted image

Za jutri nimam nič načrtov, že drugo valentinovo ki bo delovno, spet delavci pri hiši.

Naša Lucija je poštudirala kako se obrne v stajici. Ji je prav fajn ko se z nogicam upre v stranico pa se potem obrne. Pa že nekaj časa mi posebej čez dan spi na boku, se sama obrne.  Trenutno prav uživa v stajici in okuša svoje prste.

Ko bo kaj novic od Miškolinčka vam javim.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.2.2009 8:56:24   
matejchi
user posted image
Včeraj (12.2.) sta imela MALU od iskanje in TAI od ane_p polovičko...
user posted image Č E S T I T K E ! ! !user posted image

Da jutri spet ne pozabimo...
Krysia - ROKuser posted image
košuta - TEODOR
anita - ZOJA
matejka_ - PIA

RD RR

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.