|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: obisk
10.2.2009 23:47:38   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: muška

ne, tega pa res ne bi mogla storit.user posted image In kako jih zavrnete?

Sem se spomnila...
Pred leti je moja, sedaj bivsa, soeda ostala brez sluzbe. Pocasi ji je postalo dolgcas in ker je stanovala v prtlicju, poleg vhodnih vrat je zacela delati kontrolo kdo kdaj gre in pride. Ko ji to ni bilo vec zanimivo je zacela k meni prihajati na kavo. Dala mi je 10 minut odkar sem prisla iz sluzbe in ... eto nje. Zacelo se je z obiski v ponedeljek, pa torek, sreda..... potem je znova bil ponedeljek.... in to do zvecer, kar ni in ni znala it... Takrat mi je zavrelo in sem v torek namesto domov, kar pri njej na vrata pozvonila. In sedela..  sedela.. sedela do zvecer. V sredo isto... v cetrtek isto... v petek pridem domov, stopim iz avta in vidim zavesa se maje. Pozvonim ni nobenega. Se enkrat pozvonim. Spet nic... Pozvonim tretjic in se glasno cudim kje pa je le sedaj... in odidem.
In tako sedaj vracam obiske. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.2.2009 7:44:21   
bamoocham
Mišek user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam za zaploskat ti jeuser posted image
Dober si ti naredla.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.2.2009 13:24:32   
ronja
hehe, mišek, meni se je pa v času tistih "napovedanih" obiskov, ki se niso dali skenslat in ko tašča na teh obiskih ni in ni hotela domov, tašča sama potožila, kako zadnje čase k njej hodi soseda, pa kar noče ituser posted image . ne moreš verjet, meni je šlo tok na smeh, ker je bila ironija prevelika, da bi jo lahko kar tako ignoriraluser posted image . Ampak mogoče je pa zato zdaj mir - v tem primeru, hvala tisti sosediuser posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.2.2009 13:37:13   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Oj!

Ali ste kdaj zavrnili obisk?Npr.brata,sestre,svaka,svakinje.....,če ste bili zelo utrujeni,vam ni bilo do pogovora,ste cele dneve delali in želeli malo miru in preživeti čas s svojo družinico?Če le ti prej ne pokličejo?

lp

nd

zavrnala ne, če kdo nenajavljen pozvoni ali še huše potrka (torej ga je moral nekdo spustiti v blok) sploh ne odprem (po navadi je to nenajavljena taščauser posted image ).

Tašča NIKOLI ampak res nikoli prej ne pokliče, če lahko pride, vedno pride nenajavljena, in moj gre vedno odpret, ampak smo včasih oblečeni za ven, jaz pripravljam malega za spat itd...

Zadnjič mi je pa dopi**zdilo in sem ji lepo rekla, da naj preden pride pokliče in vpraša, če smo doma, če imamo kakšne načrte - pač ne visimo kr naprej doma -(nikol ni problem, da pride na obisk, sej je od otroka babica, ampak je lepo, če se prej najavi. No zdej je že kak mesec ni na spregled, ker mi je zamerilauser posted image )

Vedno prideta pa v času kosila, zajtrka, ko še spimo, ko se odpravljamo spat ... v glavnem, vedno ob napačni uri.user posted image  in potem gre vedno užaljena od nas, ker kao ni dobrodošla ... ja pikolino sej si je sama kriva.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.2.2009 17:20:04   
mikica01
Ne vem no, če se ravno spodobi nekoga, ki pride na obisk, četudi nenajavljen, "odsloviti", ker ti pač ni in si utrujen. Človek je pokazal voljo, da te obišče, kar pomeni da je mislil na tebe in (po mojem pač) se je potrebno potruditi in ga sprejeti in mu dati občutek da je dobrodošel. Ne strinjam se, v takšnem primeru, da moramo znati reči "NE". Vrata doma, morajo biti ZMERAJ na tsežaj odprta ljudem, ki želijo biti s teboj.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.2.2009 20:09:51   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mikica01

Ne vem no, če se ravno spodobi nekoga, ki pride na obisk, četudi nenajavljen, "odsloviti", ker ti pač ni in si utrujen. Človek je pokazal voljo, da te obišče, kar pomeni da je mislil na tebe in (po mojem pač) se je potrebno potruditi in ga sprejeti in mu dati občutek da je dobrodošel. Ne strinjam se, v takšnem primeru, da moramo znati reči "NE". Vrata doma, morajo biti ZMERAJ na tsežaj odprta ljudem, ki želijo biti s teboj.

aja?? a pa v dobi elektronike ne znajo prej poklicat, če so doma in če te lahko sprejmejo (bolezni, že mogoče kakšen obisk, ki je pa napovedan, ravno pelješ otroka kam ..itd).user posted image
ne se hecat no, kok bi se kej drugi počutl, če bi ti kar tako uletela kam na obisk.

(odgovor članu mikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.2.2009 20:26:07   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: muška

ne, tega pa res ne bi mogla storit.user posted image In kako jih zavrnete?

Sem se spomnila...
Pred leti je moja, sedaj bivsa, soeda ostala brez sluzbe. Pocasi ji je postalo dolgcas in ker je stanovala v prtlicju, poleg vhodnih vrat je zacela delati kontrolo kdo kdaj gre in pride. Ko ji to ni bilo vec zanimivo je zacela k meni prihajati na kavo. Dala mi je 10 minut odkar sem prisla iz sluzbe in ... eto nje. Zacelo se je z obiski v ponedeljek, pa torek, sreda..... potem je znova bil ponedeljek.... in to do zvecer, kar ni in ni znala it... Takrat mi je zavrelo in sem v torek namesto domov, kar pri njej na vrata pozvonila. In sedela..  sedela.. sedela do zvecer. V sredo isto... v cetrtek isto... v petek pridem domov, stopim iz avta in vidim zavesa se maje. Pozvonim ni nobenega. Se enkrat pozvonim. Spet nic... Pozvonim tretjic in se glasno cudim kje pa je le sedaj... in odidem.
In tako sedaj vracam obiske. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image genialnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako nadležnih obiskov še mi nismo imeli in tudi nikogar nismo zavrnili, tudi če je bil nenapovedan. večinoma pa prej pokličejo, ker se nikomur ni za brezveze vozit k nam.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.2.2009 16:51:04   
ronja
Vrata doma, morajo biti ZMERAJ na tsežaj odprta ljudem, ki želijo biti s teboj.

Kaj pa to, s kom mi želimo bit in koliko časa, pa ne igra nobene vloge? Mislim, da ni prav, da se zavoljo vljudnosti delamo, da smo veseli, če nismo. Ker mogoe nas ima obis rad in noče težit, pa tako ne bo sploh vedel, da je kaj narobe. Ne rečem, da moraš zdaj lajat na njih, ampak bit pa ves strašno vesel, če ti ni, se mi zdi pa podcenjevanje obiska (ker večina bo pogruntala in se počutila strašno nelagodno).

(odgovor članu mikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.2.2009 18:42:06   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Kaj pa to, s kom mi želimo bit in koliko časa, pa ne igra nobene vloge? Mislim, da ni prav, da se zavoljo vljudnosti delamo, da smo veseli, če nismo. Ker mogoe nas ima obis rad in noče težit, pa tako ne bo sploh vedel, da je kaj narobe. Ne rečem, da moraš zdaj lajat na njih, ampak bit pa ves strašno vesel, če ti ni, se mi zdi pa podcenjevanje obiska (ker večina bo pogruntala in se počutila strašno nelagodno).

Pri nekaterih nic ne pomaga. Se dobro, da je taksnih (popolnoma neobcutljivih) relativno malo.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.2.2009 10:55:41   
ronja
Pri nekaterih nic ne pomaga. Se dobro, da je taksnih (popolnoma neobcutljivih) relativno malo.

Ja, pri takih pač uideš od domauser posted image . Pomaga, preverjenouser posted image .

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.2.2009 18:14:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: mikica01

"NE". Vrata doma, morajo biti ZMERAJ na tsežaj odprta ljudem, ki želijo biti s teboj.

ta pa je dobra.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.2.2009 13:46:35   
mišk
Pi nas je pa velko nenavedanh bskv, kar m gre dost na živce. Sploh k so ti obiski ponavad takšni, ki mi ne pašejo vedno. Recimo tašča, tast,...
Če se kdo napove, pa se meni ravno ne da, pa nikoli po pavici ne povem, da mi ni do obiskov, amak se kar zlažem, da kam gremo. Vem, grdo, samo mi je tak težko nekomu rečt, da mi enostavno ni do obiskov...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.2.2009 18:11:25   
Poka
Nisem nikogar zavrnila, to se mi zdi ful čudno... Sem bolj družabna oseba. V nasprotju z mojo mamo, ki pa ji po mojem ne paše, tudi če pridem jaz na obisk (s partnerjem), ker mora bit prej vse pospravljeno.

Razumem pa, da se hočete znebit takih, ki kar naprej visijo pri vas, ker nimajo drugega dela in jasno, da ko prideš utrujen iz službe, to to ravno ne paše vsak dan, sploh če imaš še kup dela doma. Zato se pa jaz, npr. ne družim  s sosedi in ne navezujem prijateljskih stikov (BTW tega me je naučil moj, ker sama bi verjetno drugače naredila glede na karakter, pa mislim, da je kr v redu da nimaš preveč stikov kar z vsemi po vrsti...)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.2.2009 9:52:38   
ronja
Mišk, lahko probaš in rečeš, da si zmatrana, pa da mate končno 5 min. časa, da ste sami, veliko ljudi tak razlog čisto razume.

Kar se tiče pa dela, pa mam jaz obiske "zato, da zabavajo mojo veliko razbojnico, vmes pa lahko pospravim, pometem, jim naredim za jest"... navadno nimajo nič proti, prav z veseljem se igrajo z njo, medtem ko se pogovarjajo in jaz pometam, recimo...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?