ronja
|
Moji prej pokličejo in tudi ni problem - če komurkoli ne paše, ni treba iskat nobenih izgovorov, je to čisto dovolj dober razlog, ni noben užaljen. Ko je bila Ronja dojenček - pred 1 letom pa sem probavala to tudi pri tašči, to pa ni šlo . Saj užaljena ni bila (oz. ni pokazala), je pa vseeno prišla . NO, zdaj je pa tudi to ful boljše, sploh ne teži, sploh ne hodi kar tako sem, se ne sili... Je pa zadnjič moj bratec 3/4 ure lutal okoli po mrazu, ker sem ga prej tako milo prosila, če lahko pride potem, ko se mala zbudi, ne pa medtem... Pa se je nekaj zakalkuliral in je bil že prezgodaj tu in ni hotel motit. NO, potem me je pa poklical, da ga že mal zebe, če lahko vseeno pride, da bo čisto tiho . Itak da lahko . Da pa vrat ne bi odprla, se pa še ni zgodilo, itak majo moji in njegovi ključe , tak da smo navadno zmenjeni, da sploh ne zovonijo, da koga ne zbudijo, če slučajno katera spi (kar se itak ne zgodi prepogosto v naši nespeči familiji), spodaj si odprejo, zgoraj pa pustim vrata odprta, pa poškrabljajo po vratih in kar not stopijo. Ne vem, v kakem sorodu si s to osebo, bližnjim lahko direkt rečeš, zmatrana sem, daljnjim pa bolj po ovinkih...
|