|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
5.8.2009 16:52:05   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

škoda, sem mislila, da se vas bo bolj malo dobilo, pa vidim, da vas bo velik, bi jaz tud prišla, pa pride dans še drug nečak na počitnice, tako, da težko pridem. mogoč še kdaj drugič. prov rada bi vas še vidla. mogoč bi lah še na kakšno soboto naredile, da bi lahko dopoldan naredile v kakšnem živalskem vrtu, pa lahk pridejo naši user posted image  zraven? no, to prepustim drugim,.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pa tudi jaz strinjam....komot tudi v nedeljo....user posted image user posted image user posted image user posted image  
sem takoj za....boljše bi bilo, če bi se že dobile v septembru, dokler ne bo mrazazzaaa

na morju je Lan zelo užival, zelo rad se je igral s kamenčki, v fredovem ni hotel biti. igrala sta se tudi s Saro-Aleži. bom dala kakšno slikico gor. tebe aleži bi pa prosila, če mi lahko pošlješ po e-mailu slikice iz obale na katerih sta Lan in Sara.

joj, veš da ti pošljem....malo sem pozabilauser posted image bom jih dala na Fb...pa nate in na moža si pa pozabila user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.8.2009 16:53:19   
aleži
Joj...zdaj ste mi pa skoraj naredila gušte, da se pripeljem v Lj...saj vas bo spet dostiuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.8.2009 17:48:14   
pomlad08
živjo punce! mi smo nazaj z morja, kjer smo se imeli fenomenalno. job se je ves čas namakal, metal kamne, nas šprical, pil vodo - pa se potem vsakič spačil ("ni boba" - ni dobra) user posted image skratka krasno je bilo.

no manj super novica pa je, da sva se po prihodu domov z jobom odpravila v btc in se zaletela z avtom. totalka. hvala Bogu nama ni bilo čisto nič, niti praske nimava. smo pa zdaj brez avta, ker bi popravilo koštalo več kot 4000 eurov, tako da se sploh ne splača. ma, sem vesela, da sva jo tako dobro odnesla, res.

aja, ful šit, jutri pa ne moreva prit na srečanje (pa ne zarad prevoza - itak uporabljava bajk user posted image ), ampak imamo glih obiske v našem mini stanovanjcu, bo žurka za ene par rojstnih dnevov za naprej in nazaj.
pa mi je res žal, bi ful z veseljem prišla! vidim da so super zasedba! user posted image lepo se imejte medtem ko bom jaz švicala za štedilnikom user posted image

hvala za čestitke za user posted image , zaenkrat je vse kul, edin spaaaaaaaaaaaaaaala bi kar naprej. disaster, prov komi sem pokonc user posted image se ful veselim pregleda, mam čez dober teden. jupi, takrat dobim že slikco našga bejbija! user posted image

lepo bodte.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.8.2009 17:50:39   
pomlad08
Ursi, sem šele zdele prebrala tvoj post: moje sožalje user posted image in objem. moja stara mama je tud v bolnivi te dni, se bojim podobne novice. drž se.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.8.2009 17:53:08   
pomlad08
dinki, gremo v akcijo!user posted image čakamo na veselo novičko s tvoje strani!
moj mož se super obnese v teli nosečnosti - ker sem jaz zaspana k pes, gresta z jobom vsak popoldne mal na kolo, da jaz počivam (beri: ždim na netu) user posted image pa pred nosečnostjo ni imel te navade - sem ga mogla s kavča takorekoč brcnit, da smo šli skupaj na sprehod. user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.8.2009 23:06:02   
jagoga
Pozdravljene,bom samo malo pokomentirala
URSI, čestitke za nosečnost in sožalje za izgubo stare mame
srečanej. jutri uživajte, še mene se je lotila ideja da bi prišla, pa je neizvedljiva sem šele ob 16:30 doma, pa bi me potem še 1 ura vožnje do LJ čakala, sori
nosečnice: ja ta epidemija je pa tudi mene zgrabila, ampak bom napisala tako kot Lona, ne vem kam naj ga dam. Sem pa tudi že možu težila, da kaj če bi še enega imeli, pa ni bil preveč navdušen nad mojo idejouser posted image
zobozdravniki, pri nas je navada da dobiš vabilo iz ZD pri 3 letih, če so pa problemi z zobmi prej, si pa predhodno poiščeš in izbereš otroškega zobozdravnika
gospodinjska dela in moški: ma ga ne smem preveč kritizirat, ker veliko postori, samo spomnit ga je treba. Običajno dela ne vidijo, ker ženske gledamo namesto njih. Če pa nas ne bi bilo, bi pa ravno tako vse sami storili.
perp, čestitke za poroko in skoraj zaključeno hišouser posted image

Naš Tomažek uživa v varstvu, ampak ga bo ta teden zaključil, potem je še 3 tedne doma (ker sva z možem  na dopustu do konca avgusta) in 1.9. ga čaka vrtec.
Je pa ta naš navihanec tudi včeraj lulal v kahlico, pa obseden je s plezanjem. Danes mi je splezal iz njegove postelje ven in me čakal pri vratih od spalnice, sem čisti šok doživela. Kako je to izvedel mi ni čisto jasno, saj je dno postelje na najnižji točki.
Običajno spi čez dan enkrat, zvečer pa ga poljubčkamo, pa v posteljo položim, pa zaprem vrat in takoj zaspi.

Aleži, zdaj prepričujem tudi jaz možeka, da bi tudi mi prišli v soboto na gorenjsko stran. Ampak še ne vem, če ne bodo kakšni drugi moški načrti prišli vmes. Koliko zgodaj pa mislite iti kekčevo deželo? Kaj tisti avtobus odpelje iz Kranjske Gore?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.8.2009 7:59:29   
terida
Kako lepo vas je bilo brat! Me veseli, da ste se mnoge oglasile po dolgem času!

Aleži
, sem prav vesela, da si dobila drugje nahrbtnik, ker bomo mi našega najverjetneje rabili ta vikend in ga ne bi mogla posodit.

Tricikel... ah, ja. Šli smo v BC (v BTCju) in videli enega, ki se mi je zdel še najbolj fajn. Izkazalo se je, da ima napako na tistem drogu, s katerim ga potiskaš. So klicali v BC v Šiško, kjer imajo še enega takega in odločili smo se, da bomo vzeli tistega. Potem pa sem včeraj prebrala Dinkino priporočilo pa še nekaj gledala po internetu in zdaj sploh ne vem več kaj naj naredim. Prav mogoče je, da bom res šla v Toys R us, ker moram itak v Ikeo zaradi stanovanja...

Sem pa namesto tricikla Eriki kupica Crocse! Zdaj, ko je poletja že skoraj mimo user posted image Mah, kaj vem, v Hervisu so jih imeli po 20 EUR in se prav nisem mogla upret. Upam, da jih bo kaj ponosila še ta mesec...

IZVIRNO SPOROČILO: marita

Pa res je fajn imet 2 otroka. Jaz sem se prej mogla vse z Emo igrat, biti pač njena prijateljica za igro. Kolk sem Barbik prečesala, pa risbe barvala, zdj pa je Maks zraven, pa se kuj zamotita. Ema se igra tovarišico in skoz Maksu nekaj pametuje, pa ga uči, pa igrata se vrtec, al pa zdravnike. Brez problema lahko v kuhinji zraven kuham, pospravljam, likam.

Marita, nimaš pojma kako fajn je to prebrat! user posted image

Ursi, sožalje za staro mamo!!! user posted image In kup user posted image user posted image user posted image za Lukca - še dobro, da ni bilo reakcije na pik! Vam se pa res skozi nekaj dogaja...

San, kako lepo, da takole pohajate! user posted image Hudič pa ta mastitis! user posted image user posted image user posted image

Tina, jagoga, lepo da sta se oglasili!

Pomlad, še dobro, da je bilo ob totalki z vama vse ok! Tisto z zaspanostjo pa dobro razumem! Jaz sem bila sesuta cele prve 4 mesece! Tudi to mine...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.8.2009 8:00:44   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Aleži, zdaj prepričujem tudi jaz možeka, da bi tudi mi prišli v soboto na gorenjsko stran. Ampak še ne vem, če ne bodo kakšni drugi moški načrti prišli vmes. Koliko zgodaj pa mislite iti kekčevo deželo? Kaj tisti avtobus odpelje iz Kranjske Gore?

uaauauua, kaj ressss user posted image user posted image user posted image
citirano iz agencije Julijana iz KG: obiski  v Kekčevo deželo so v torkih, četrtkih in sobotah ob 16 uri ter v nedelejo ob 10 uri dopoldne. Cena obiska je 12eur/osebo, za družine 10eur/osebo. Treba se je rezervirat v petek, obisk traja 2 uri in gre iz KG (po mojem iz pred agencije Julijana). Bom vprašala!!!
Sporoči mi nekje po 14 uri če pridete, ker takrat bom poklicala in si rezervila sedež v avtobusu.
Joj, zelo lepo bi bilo, če bi se srečala....

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.8.2009 8:04:37 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.8.2009 8:08:34   
terida
Srečanje danes ob 16:30

Predlagam dve varianti, pa prosim povejte kaj si mislite. Lahko tudi kaj drugega predlagate, samo po moje bi bilo fajn, da se dogovorimo enkrat dopoldne in se potem ne premišljujemo več.

1. MOSTEC (otroško igrišče v Mostecu)
Mogoče je bolje, da se dobimo kar na igrišču, ker ima Mostec dva vhoda z glavne ceste in se bojim, da bi se tam zgrešile. Pa še verjetno ne bomo čisto vse hkrati tam, na igrišču pa naši malčki lažje počakajo.

2. TIVOLI (otroško igrišče blizu parkirišča)
Predlagam to igrišče, ker je manjše (bolj obvladljivo po velikosti), še kar senčno in so igrala še najbolj primerna za naše ta male. Pa še blizu parkirišča je in si hitro tam.

Jaz bi kar za Tivoli glasovala, ker sem bila včeraj v Mostecu in je bilo prav hladno.

Bom kar v obliki seznama napisala, da se bomo lažje preštele (dodajajte se same):

Mostec:
Tivoli: Terida

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.8.2009 8:16:21   
Dinki
Živjo punce,
torej Terida, je v Tivoliju tudi vsaj malo senčke pri igralih? Jaz sem tudi načeloma za Tivoli, ker v Mostecu sploh ne vem kje so igrala user posted image ....no bi našla z vašo pomočjo. Upam samo da ne bo prevroče.

Mostec:
Tivoli: Terida, Dinki,

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.8.2009 8:26:11   
terida
Še zemljevidi:

Mostec
user posted image

Tisti dve puščici pomenita dostop z glavne ceste (to je Večna pot, ki pelje mimo ZOO). Če parkirate blizu glavne ceste, je do Mosteca (piknik placa, igrišča itd.) vsaj še ene 5 minut hoje.

Tivoli
user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.8.2009 8:32:37   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Živjo punce,
torej Terida, je v Tivoliju tudi vsaj malo senčke pri igralih?

Ja, to igrišče je definitivno bolj v senci kot tisto pri Čolnarni, čeprav ni tako senčno kot v Mostecu. Mi smo zadnjič bili v Tivoliju na tem igrišču ob 17:30 in je bilo ok (to je bilo prejšnji teden, ko je bilo sicer kar toplo). Mogoče je ob 16:30 manj sence, ne vem, a mislim, da pri današnjih temperaturah ne bi smelo bit panike. Poglej si tudi slike, ki sem jih poslala. Na tisti od Tivolija je videt kje so drevesa...

Čeprav je tole s senco (vsaj pri nas) bolj pobožna želja - lahko je celo igrišče v senci, samo eno igralo ne, pa bo Erika ravno na tisto lezla, tako da adijo senca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.8.2009 8:34:04   
Dinki
O kako lepo si tole naredila terida user posted image
no dejmo punce še ostale povedat kje se dobimo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.8.2009 8:37:41   
Zofy
Ohoho Terida, si se pa potrudila z zemljevidi user posted image

Jaz sem kar za Tivoli. Mostec zna bit mrzel, ja. Je bolj za dolge soparne in vroče poletne dni. Zdaj je lih malček ohladilo, tako da bi bil boljši Tivoli. In se strinjam, da se raje dobimo tam pri parkiriščuuser posted image

Tivoli: Terida, Dinki, Zofy

Dinki, ti, ti... Si Ljubljančanka in ne veš kje je Mostec?? Piknik plac v Mostecu ti tudi ni znan? Pa na Rožnik se lahko gre iz tega konca in na trim stezo... Moraš obvezno enkrat tja. Poleti je res oaza, ker je lepo hladno in diši po gozdu!!

Aleži, si mi naredila gušte s to kekčevo deželo, samo naša Julija je še premajhna za to. Še ne ve kdo je Kekec in kdo Bedanc in ne zna skovikatuser posted image . Vsakič, ko jo vprašam kako dela sova, se začne po glavi čohat in delat u-u-u kot opicauser posted image user posted image Jaz pa njej vztrajno: hu-huuuu... MA ne pomagauser posted image V glavnem UŽIVAJTEuser posted image .

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.8.2009 8:43:22   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

In se strinjam, da se raje dobimo tam pri parkiriščuuser posted image

Samo da preverim, da ne bo kake zmede: verjetno si mislila igrišče pri parkirišču namesto igrišča pri Čolnarni? Da ne bo katera na parkirišču čakala...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.8.2009 8:44:57   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Samo da preverim, da ne bo kake zmede: verjetno si mislila igrišče pri parkirišču namesto igrišča pri Čolnarni? Da ne bo katera na parkirišču čakala...

Mater sem sitna, ne user posted image user posted image user posted image
Zato se jaz rada izogibam temu, da bi kaj organizirala. Ker če že poprimem za organizacijo, potem ni pardona (sploh pa ne dvoumnosti user posted image ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.8.2009 8:52:05   
Dinki

Dinki, ti, ti... Si Ljubljančanka in ne veš kje je Mostec?? Piknik plac v Mostecu ti tudi ni znan? Pa na Rožnik se lahko gre iz tega konca in na trim stezo... Moraš obvezno enkrat tja. Poleti je res oaza, ker je lepo hladno in diši po gozdu!!

ja, ja se strinjam, da me je za za ušesa user posted image . Jst točno vem kje je Mostec, samo na teh igralih nisem bila še nikoli.. Tudi na enem velikem pikniku sem že bila enkrat ko so špilal Atomik harmonik user posted image . Lahko da je to celo tam. Sej zdej ko imam otročička bom vse to verjetno prej ali slej spoznala. Je pa tako, da nisem več ljubljančanka in imam svojo oazo kar v Iškem vintgarju user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.8.2009 8:55:51   
Dinki

Zato se jaz rada izogibam temu, da bi kaj organizirala. Ker če že poprimem za organizacijo, potem ni pardona (sploh pa ne dvoumnosti user posted image ) user posted image user posted image user posted image

vidim, da pri tebi res ni pardona. Bomo vse poredane ob 16.30 pred igriščem poleg parkirišča. Mislim, da si nobena ne bo upala niti zamuditi user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.8.2009 9:08:38   
Zofy

vidim, da pri tebi res ni pardona. Bomo vse poredane ob 16.30 pred igriščem poleg parkirišča. Mislim, da si nobena ne bo upala niti zamuditi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, na igrišču pri parkirišču se dobimo. Meni osebno igrišče pri čolnarni ne odgovarja, ker je na soncu in pol mi takoj slabo rata...

Dinki - tam, ko je piknik plac je tudi igrišče. Mogoče ga nisi opazila. Iški vindgar pa je super, smo se tudi mi dostikrat hodili tja hladit poleti. SAmo zdaj je malo daleč za se vozit z Julijo do tja po službi...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.8.2009 9:13:48   
san
se pravi, dobimo se na igrišču pri parkirišču nasproti pivovarne union, tam, kjer je tudi plac za rolat, pa bazeni, ane? jst sm za! super, se vidimo ob 16:30user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.8.2009 9:14:29   
Dinki

Dinki - tam, ko je piknik plac je tudi igrišče. Mogoče ga nisi opazila.

ja, ja, bi znalo bit....je bilo takrat mal preveč piva.....očitno user posted image  pa niso me še te stvari zanimale kot so user posted image  in user posted image .
Zdej je zgodba popolnoma drugačna. te pa štekam glede vožnje v Iški vintgar. Tudi pri meni je tako, le da je ravno obratno. Iški vintgar pred nosom, za Mostec se pa moram peljat nazaj v Lj.
Bom pa naslednji teden ko sem na dopustu sigurno šla tja malo pogledat pa v ZOO bom šla s Titkom.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.8.2009 9:16:14   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

se pravi, dobimo se na igrišču pri parkirišču nasproti pivovarne union, tam, kjer je tudi plac za rolat, pa bazeni, ane? jst sm za! super, se vidimo ob 16:30user posted image

user posted image user posted image user posted image  se že veselim, da se dobimo v tako velikem številu user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
6.8.2009 9:43:13   
terida

In tako je edino prav! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
6.8.2009 9:44:55   
terida

user posted image user posted image user posted image  se že veselim, da se dobimo v tako velikem številu user posted image .

Tudi jaz sem vesela, da nas bo kar nekaj! Mogoče je pa fajn, da se kakšna stvar kdaj tudi prestavi - prejšnji teden bi prišle samo tri user posted image
Torej smo zmenjene za Tivoli. Se vidimo tam!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.8.2009 12:48:07   
Lona76
Sam na hitro, ker imam kar nekaj dela v službi.

Ursi sožalje za babico in user posted image user posted image user posted image za Lukca. Hvala bogu da ni bilo hujšega.

Perp čestitke za poroko in hiško.

Otročička uživata z babico na dolenjskem. Z možem pa sva šla včeraj na večerjo. In zjutraj sva po ne vem  kolkem času popila skupaj kavico na balkonu in v miru. Punce prav pasalo je.

Danes uživajte na srečanju. Mi je prav hudo, ker me ne bo, pa kar nekaj se vas je sedaj nabralo. Skratka uživajte!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.