terida
|
Kako lepo vas je bilo brat! Me veseli, da ste se mnoge oglasile po dolgem času! Aleži, sem prav vesela, da si dobila drugje nahrbtnik, ker bomo mi našega najverjetneje rabili ta vikend in ga ne bi mogla posodit. Tricikel... ah, ja. Šli smo v BC (v BTCju) in videli enega, ki se mi je zdel še najbolj fajn. Izkazalo se je, da ima napako na tistem drogu, s katerim ga potiskaš. So klicali v BC v Šiško, kjer imajo še enega takega in odločili smo se, da bomo vzeli tistega. Potem pa sem včeraj prebrala Dinkino priporočilo pa še nekaj gledala po internetu in zdaj sploh ne vem več kaj naj naredim. Prav mogoče je, da bom res šla v Toys R us, ker moram itak v Ikeo zaradi stanovanja... Sem pa namesto tricikla Eriki kupica Crocse! Zdaj, ko je poletja že skoraj mimo Mah, kaj vem, v Hervisu so jih imeli po 20 EUR in se prav nisem mogla upret. Upam, da jih bo kaj ponosila še ta mesec... IZVIRNO SPOROČILO: marita Pa res je fajn imet 2 otroka. Jaz sem se prej mogla vse z Emo igrat, biti pač njena prijateljica za igro. Kolk sem Barbik prečesala, pa risbe barvala, zdj pa je Maks zraven, pa se kuj zamotita. Ema se igra tovarišico in skoz Maksu nekaj pametuje, pa ga uči, pa igrata se vrtec, al pa zdravnike. Brez problema lahko v kuhinji zraven kuham, pospravljam, likam. Marita, nimaš pojma kako fajn je to prebrat! Ursi, sožalje za staro mamo!!! In kup za Lukca - še dobro, da ni bilo reakcije na pik! Vam se pa res skozi nekaj dogaja... San, kako lepo, da takole pohajate! Hudič pa ta mastitis! Tina, jagoga, lepo da sta se oglasili! Pomlad, še dobro, da je bilo ob totalki z vama vse ok! Tisto z zaspanostjo pa dobro razumem! Jaz sem bila sesuta cele prve 4 mesece! Tudi to mine...
|