Ursi2
|
Živjo! Luka spi, ker je danes malo zmewšan dan in tudi njegov urnik. Revček mali. Ampak je bil skoz dobre volje in sploh ni bilo problema z njim. Sem pa še kar v službi. Imamo gužvo, tako da sem šla prej po njega, ker dedi in babica sta imela druge opravke in ga ne moreta cel dan imeti. Bo pa še ta teden kar tako, tako da mi je že danes težko, ker se boma bolj malo videla. Imam pa eno novico: LUKA JE (končno) SHODIL!!!!!!!!!!! No, sej po par korakov naredi zdej že kar nekaj časa, ampak danes pa je maširal po kosilu iz dnevne lepo proti kuhinji, ker sem bila jaz tam. Potem pa še po celem hodniku proti vhodnim vratom. Sem res vesela, da sma bila oba z možem zraven, kerbi mi bilo po moje kar malo težko, če naju ne bi bilo!!!!! Sem ful vesela in ful ponosna. Sej mislim, da je skapiral, ker je tudi sam bil čisto navdušen in je vriskal in se smejal. Sicer gre še vedno raje po 4-ih, sploh, ker je hitrej, ampakpočasi pa bo!!! Mi je pa to zelo polepšalo dan. Sploh, ker sem bila malo žalostna. Sej vem, da sem smotana in da ne smem vse tako jemat. Žalostna sem pa zato, ker sem včeraj spet dobila . Ok, sej vem, da je šele drugič in da je bilo malo možnosti, da bi kar prvi mesec zanosila. Sej v glavi mi je to vse jasno, sam sem si pa res želela in ker mi je 10 dni zaostajala v primerjavi s prejšnjim mesecem, sem bila pa kar prepričana, da mogoč pa sem. No, sedaj sem ziher, da nisem. Bomo pa drugič. Pa sej sem vesela, ker imava Lukija in uživam z njim, ne me narobe zastopit, sam tk malo me je stisnalo. Sma bila kar oba z mojim včeraqj potem bolj taka tiha in sma se vsak za sebe držala. No, sej sem mogla mal iz sebe dat, ker moj se ni hotel klaj posebej pogovarjat, nisem ga pa tudi ne hotla kaj preveč silit. Drgaš pa delam na veliko na tem, da bi mojga prepričala, da bi šel Luka v jeseni v vrtec. Je vedno bolj proti. Najbolj ga skrbijo finance, da ne bi šlo skoz. Sej mene tudi, sam raje jaz kje drugje zategnem ali se čemu odpovem, ker vem, da bi bilo za Lukija dobro pa ni mi všeč, da bi bil doma s taščo. Sej vem, da je grdo, ampak je res. Sploh ker začne poleti delat na tem, da bi šla v invalidsko penzijo. Zdej je na 4 ure in ko bo 1 leto mimo, lahko da prošnjo za penzijo. Kar pa pomeni, da bo skoz doma. Se mi pa zdi, da se že zdej na Lukiju ful pozna, da je ona doma kdaj cel dan. Sploh pa takrat kr skoči k meni, ko pridem.. Je zadnjič rekla, da ga izziva, da mu vzame kako stvar in mou jo potem noče dat. Pa nisem čist razumela oz sem mislila, da mogoč pa mal preizkuša, kaj bom rekla, in nisem odreagirala, ker kaj vem, kaj to pri njej pomeni. Potem pa sta šla včeraj zjutraj Luka in moj malo k njima, jz pa sem bila gor, sem nam zajtrk pripravljala pa mal sem v miru kavo pila in knjigo brala. So bila pa vrata odprta in sem slišala, kaj se dogaja. Je pa Luka imel eno žogico in sta se z mojim z njo igrala in sta si jo metala. Pa jo je moj malo bolj daleč vrgel, da bi šel Luka po njo. In jo je lepo vzel in šel nazaj, babica pa mu jo je v tem, ko je šel izpulila iz rok in začela moja-moja. To mu midva rečeva, če ga prosima, če nama lahko da kako stvar, ki jo ima v roki in ko jo da, jo stisnema k sebi in rečema moja-moja. Potem pa on isto tako nardi. Ampak če jo sam da, ne pa da jo izpuliva iz rok. pa je Luka malo čudno pogledal in se je malo neki oglasil, pa mu jo ona kao da nazaj in ko jo je prijel, mu jo je spet izpulila in spet moja-moja, pa šđe ene 2x tako. Pa je moj rekel, Luka na vzemi si ti drugo igračo, ampak itak, da je Luka hotel žogico. Potem pa ko je babica mu to še 2x nardila, je pa moj zarobantil. In potem je vse narobe in smo kr alergični na vse, kar ona nardi. Pa Luka se je že ful jokal, pa mlatil okrog sebe, ona pa še kr. Pol pa meni, kako je jeznoriten. Pri kosilu je pa tudi isto napravljala. Ima on svojo žličko, tako plastično in lahko z njo tolče po mizi, če hoče. Potem se je pa stegoval za mojimi vilicami. Pa itak, da mu jih nisem dala, ker pač se lahko žokne ali kaj podobnega. Pa je bil malo jezen, ampak nič posebnega in se je zamotil z drugim. Potem je pa začela tašča (oz babica) njemu čez mizo svojo vilco devat. In ko se je stegnil za njo, da bi jo vzel oz jo je že držal, mu jo je pa vzela. In to spet ene parkrat. Jz sem se še komi zadrževala. Potem je pa spet se razjezil, ko je imel dost in je začel mahat okrog sebe in ni hotel več jest. Pol pa v njega, kaj se pa greš, tk trmast pač ne smeš bit. Tak mali pa se takole jezič, kaj si pa misliš,....... Sma jo oba z mojim sam pogledala, a si ti jasna, al kaj. Pa sem rekla, da če bi se ga pri miru pustilo, bi blo vse ok. Pa je bla spet užaljena. ma, sem si mogla dat mal duška. pa ne vem, a res jz pretiravam, sam tako me pač razkuri. no,pa se je moj sonček zbudil. Upam, da mi danes zvečer uspe na RR prit, da vas preberem!!!!!!!!
|