|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
30.3.2009 8:21:13   
mumu
JOB, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!

user posted image

Pomlad, jst se na note glih ne spoznam , ampak upam, da je tako pravuser posted image .

< Sporočilo je popravil mumu -- 30.3.2009 8:23:30 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.3.2009 8:31:25   
pomlad08
dobro jutro!

naš slavljenec še spi, očitno ga je žur zmatral, jaz sem pa seveda že jokič user posted image   user posted image
ležim zraven njega že eno uro in se mu ne morem načudit, mucku malemu user posted image user posted image user posted image

ga grem naprej gledat, lepotkota mojga! user posted image

terida, ja torta je bila res njami, kar sforsiri kdaj čokoladno, jaz jo skoz delam, čeprav mož prisega na sadne. se je zdaj že navadu, da ima čokoholika pri bajti. user posted image

mumu, hvala za čestitko! user posted image  bo kar prav, ja!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.3.2009 9:00:16   
san
tole pojemuser posted image :
VSE NAJBOOOOLJŠEEEEE ZAAA TEEEE
VSE NAJBOOOOLJŠEEEEE ZAAA TEEEE
VSE NAJBOOOOLJŠEEEEEE
DRAGI JOOOOOB
VSE NAJBOOOOLJŠEEEE ZA TEEEEE

job, vse naj naj, pa bodi zdrav, vesel, nasmejan, igriv fantiček še naprej in razvajaj svojo mamico in očija s svojimi podvigiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pomlad, tudi tebi čestitke mami (no, pa atiju tudi), ja, danes je tvoj dan za bit cmero perouser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 30.3.2009 9:02:39 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.3.2009 9:06:14   
san
pomlad, pa luštne fotke tvojga lepotkotauser posted image

pri nas smo tut čokoholiki in naše torte so vedno čokoladneuser posted image

margetka, lepo da si se oglasilauser posted image

no, tukaj pa končujem, me urban kliče
pa še izidorja imam doma, kašlja ko zmaj
papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.3.2009 9:09:57   
Zofy
Hellou, še od Zofy hiter raport. Delam backup telefona in ne morem nič drugega delat zraven, pa imam čas, da malo napišem, pokomentiram.
Aja, da povem zakaj delam backup. Ko sem rodila, sem dobila goro sms-ov, dosti jih je bilo tako lepih, da bi jih za vedno shranila, da bi jih lahko kasneje še kdaj prebrala. Inkaj se mi je zgodilo? Crknil je telefon in zbrisali so se vsi sms-i preden sem naredila backup.user posted image Da ne govorim kako mi je bilo hudo, še hormoni so takrat delali 100/h, tako da zdaj redno backupiram telefon, čeprav tako pomembnih sms-ov, kot jih dobiš, ko rodiš 1. otroka, ne bo nikoli večuser posted image .

Najprej čestitke Maticu in Jobu za 1. rojstni dan. Čestitke tudi vsem, ki so praznovali prejšnji teden, ko se nisemnič javila. Bodite veseli, zdravi in razveseljujte mamico in atija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke Sari za hojo, bravo Sarčiuser posted image
Čestitke za hojo tudi Lani, je varuška rekla, da je prejšnji eden shodilauser posted image user posted image Erika pa že itak hodi, tako da ne bom več dodatno čestitala user posted image
Naj povem, da sedaj hodi tudi Julijauser posted image user posted image . Je hodila že prej, samo si jo mogel spodbujat. Sedaj se pa kar odpravi peš in hodi dokler jo ne flikne ali pa zgubi ravnotežje in se sama na kolena spusti. In kdaj je zares shodila? Ko sem bila v Zagrebu, kdaj. Pridem domov in ona veselo hodi. Prenesla je kar ok mojo odsotnost, samo ko sem prišla domov je bila najprej ful vesela, ko sem jo pa v roke vzela, se je kar nalepem zjokala in je jokala in jokala in jo je samo ati lahko potolažil. Boga moja mala piška, očitno je prišlo za njouser posted image user posted image
Terida, Erika ne bo zadnja, brez skrbi. Prejšnji teden jo je v sredo in četrtek mož prišeliskat in je prišel že ob 3h, da ne bi bilo Juliji prehudo, ker mene ni. V petek pa sem šla malo prej iz skužbe in verjetno prišla malo pred tabo. Mislim, da jo bom večinoma hodla iskat okoli 16.20, ker delam do 16h in pol dokler pridem do tja... Sem se pa odločila, da bom koristila nadure, kar pomeni, da če bom kakšen dan delala do 16.30, bom šla, ko bo možno, domov ob 15.30, ker imam 30 min fore. Prej tega nisem delala, ker tudi ni politika podjetja. Zdaj se mi pa malo fučka, pravico imam, briga me...

Aja, pa glede zdravja si spraševala: Julija ne smrka, ne kašlja in ne kiha, se ni nalezla od Erike in LAne, pa tudi one dve se nista od njeuser posted image . Je pa spet imela tako zapaljeno luliko in ritko, da se ji danes lupi koža. Prav ožgano je imela revica. S čim vi mažete, ko je res hudo? Praška pasta, Sudocrem? Je pa Julija v petek zakuhala, v soboto bila čisto boga z 38,5 vročine, v nedeljo pa ok, danes tudi brez vročine. Bohve, če to ni bilo psihološko, ker mene ni bilo. Tudi kakala je 5x na dan, malo bolj na mehko, brez driske. Definitivno nekaj časa ne grem nikamor več, to je prehudo za tako male otročkeuser posted image user posted image

Kar se pa slinjenja tiče, pa se Julija ful malo slini, tudi ko dobiva zobeke, se ne slini pretirano. Ne rabi slinčka.

Naj še potožim glede spanja. Mi ne spimo kaj prida. Julija se ponoči kar pogosto zbuja in joka. Verjetno je to zaradi stresa (odhod v varstvo, pa moja službena pot) zato upam, da bo kmalu boljše. Premik ure pa je ni preveč zmotil, je bolj mene, ker je bilo treba prej v službo. Julijo sempustila malo dlje spat, pol pa se je sama zbudila ob 7.20. Ob 7.45 pa je že bila pri varuški. Tako, da ni panike. Upam pa, da ne bo vzečer bedela do 21h in še dlje.

Ok, toliko zaenkrat, bom končala monolog. Vas še malo preberem pa nemara kasneje pokomentiramuser posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 30.3.2009 9:11:37 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.3.2009 9:21:16   
terida
Zofy, lepo da si se javila in čestitke Juliji za španciranje! user posted image user posted image user posted image Za Lano pa sploh nisem vedela - čestitke tudi njej! user posted image user posted image user posted image TamaraV, javi se kaj!

Zofy, glede koriščenja nadur imaš čisto prav - zdaj so druge stvari pomembnejše od podaljševanja službe!

Glede ritke - tudi Erika je ta vikend imela nekam rdečo... mogoče so pa kaj čudnega jedle v varstvu!? Bom vprašala varuško danes. Mi sicer nismo nikoli imeli kakšnih hudih problemov z ritko in sem vse z Bepanthenom rešila.

Glede nočnega prebujanja - ko se Erika ponoči prebuja v joku oz. nekaj stoka, so za to navadno krivi zobje. Ne vem če je tako tudi pri vas...

Uf, tole sem prej pozabila user posted image :
Job, vse najboljše za tvoj prvi rojtni dan! Da bi se tvoja družinica imela vedno tako fajn kot zdaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.3.2009 11:42:43   
aleži
Job vse naj naj za 1 svečkico---lepe slikice na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uradno se vam javljam iz službe, je kar v redu za enkrat, ampak noč katastrofa..vsega skupaj sem morda spala kakih 5 urc..jokanja, nosek ji je nagajal in ni mogla spati..revica je bila. Zjutraj pa kot za nalašč se ni hotela zbuditi do 7h, a meni se je mudilo v službo...sem kar sumla da bo tako ko bom šla, prej bi lahko spala ko sem bila doma, ne zdaj!!!user posted image

Julija user posted image user posted image user posted image user posted image  za samostojne korakice...ful so dobri jih gledat kao se malo lovijo še z rokicami, nogice...smeškoti

adijo

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.3.2009 11:48:06   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še vsem lep začetek tedna katere delate
in druge pa uživajte doma z vašimi zakladkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 30.3.2009 11:49:52 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.3.2009 13:13:28   
pomlad08
hvala san, zofy, terida in aleži za čestitke! user posted image

jaz sem prišla iz faksa glihkjar in sem toook vesela - job se je danes prvič pazil pri svakinji in ni bilo čisto nobenih problemov! jupi! user posted image  ko sem, šla, je za eno sekundo zacvilil, potem sta se pa igrala, jedla, previjala ... ko sem prišla domov, je bil ful dobre volje. kakšen kamen se mi je odvalil od srca! sploh nisem vedla, kako bo, ker ga ni še nikoli pazila. če sta se imela v tem gnilem vremenu super, me res nima kaj skrbet, ker ko bosta šla ven rožice gledat, bo pa sploh žurka!

zdaj je šel pa spat, jaz grem pa skuhat.

lp

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.3.2009 13:52:25   
tina50
Job vse naj naj za tvoj 1. rojstni dan. videla sem,da si imel že torto. lepa je bila. pridna mami k ti jo je speklauser posted image user posted image
Želim ti vsega poln koš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lan še kr  neki smrka in kašlja, spet se vleče to bolj kot 3 tedne.....user posted image

To vreme me ubija.........., pa še učit se morm k mam že v pet prvi izpit, in to že na začetk anatomijo, bljek.

šibam, k mam kr neki se za naučit.

lepo se imejte, čeprav je tako kislo vreme.

< Sporočilo je popravil tina50 -- 30.3.2009 13:53:25 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.3.2009 14:14:15   
mumu
Že od včeraj zvečer se hočem pofočkat pa mi nikakor ne rata, zdele je šla pa mal k prababici in pradedku družbo delat mam pa čas sam ne dolgo. Spala je danes do sedmih, upam da bo to sedaj naša stalnica, Lona in Tina kako pa je pri vam????

Pomlad, zalo lepo torto si naredila, pa lepe fotke user posted image .

Vsem marčkom, ki so shodili user posted image user posted image user posted image .

Zofy upam da ga Julija ne bo več dolgo sračkala ponoči.

Slinjenje, trenutno, ga ni user posted image , ker ne rine noben zobek vn, ko pa bo takrat pa teče v potokih user posted image user posted image .

Zdej pa rajš grem, ker slišim neko stokanje user posted image .

Vreme je res katastrofalno, upam da se kmalu poštima.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.3.2009 14:35:45   
Joži79
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Ena je pisala o tem, da user posted image  jokajo, ko jih mame oddajajo v varstvo.  Menda user posted image  jokajo zato, ker čutijo, da mame v sebi trpijo in je njihov jok samo odsev mamine (ponotranjene) bolečine.
To razlago sem že slišala, mi ni nova. Menim, da je daleč od resnice in da predvsem veča  stisko in slabo vest  pri materi, češ zaradi mene bo tamali jokal. Kr neki. To se je mogel spomniti en šovinistični frojdovski prašič, ki ni maral ljudi.
Je pa stvar seveda čisto drugačna, če pri predaji otroka v varstvo res zganjamo drame in da mama res joka, pa da je še oče zraven in se dere na mamo da naj se neha cmerit .. itd. Scene, ki so se morda dogajale pred 30 leti, zdaj pa se v občestvu ne več.

Torej - al je šovinističen al pa zastarel. ????

A zakaj pa pri mamici jok, pri tatiju pa ne? Ja, koga pa user posted image  pozna že celoooo življenje??? In kaj je ob tem tako nenavadnega, če jokaš, ko greš v neznano, na peronu pa se od tebe poslavlja tvoja milost, tvoja varnost, tvoja topla koža, tvoje bistvo srca in sveta ... mama???

Pa oči? On je pa en hišnik. user posted image  Pride, kej pošravfa, pa gre.

Da te še jaz malo pokomentiram: no Juša sedaj ko hodim v službo pelje user posted image , pa se v vrtcu ravno tako obnaša kot če ga jaz pustim tam. Moram rečt, da tudi meni ni bilo preveč grozno ga tam pustit, ker sem se pač sprijaznila, da enkrat bo treba in tako vrtec kot vzgojiteljica sta mi všeč - tako da nisem ravno jokala.

Mislim da so to še pogruntavščine stare šole, ko itak niso niti razmišljali, da bi lahko imel tako majhen otrok svojo osebnost.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.3.2009 14:47:21   
Joži79
No Juš je šel danes po dveh tednih zopet v vrtec. Je blo spet kar malo hudo, tako da jutri še ne bo tam spal kot smo planirali. Bo v sredo.

Glede skrajšanega delovnega časa še vedno nič. Bom jutri kar mal nasproti stopila šefom, ker taka ignoranca...

Vsem hvala za user posted image .

No po tistem dogodku prejšnji teden sva z Jušem v četrtek šibala k mojim staršem v Savinjsko in se mela super (če odštejem gnilo vreme). Sploh vikend je bil carski. Tam ima toliko prostora, da ga je kar veselje gledat kako se kobaca. Se mi zdi da kar kroge nabija sam zato ker lahko user posted image . In naučil se je zlezti iz postle sam. Najprej mu je delalo probleme to, da se mora najprej obrnt z ritko proti robu (sem mu jaz kazala) pol je pa šlo 123.

No glede najinega odnosa že ves čas od rojstva Juša ne špila prov dobr (če odštejem prvi mesec, ko se je res trudil in mi pomagal). Glavni "krivec" naj bi bila poškodba njegove noge in tako je začel samo jamrat in nč druga. Mene je pa to že mal ubijal. Ker je bil tooook bogi, se je pa še polenil zraven. Po prvi poškodbi je pol sledila še druga noga pa oba komolca itd. itd. in mi vse skupaj že smrdi na eno otročje klicanje po pozornosti - ker on pač ni več glavni. Ampak v bistvu je sam kriv. Če bi vsaj kako malenkost naredil (npr. zvečer prebral knjigico, al pa kdaj posodo zložu v/iz pomivalnega stroja) bi jaz lahko zvečer še njemu kakšno minuto namenila in ga malo razvajala. Če pa delaš do 9h zvečer al pa še več in pol sam v postlo padeš, pa ne vem kako naj bi se trudila za ohranjanje dobrega odnosa.
Druga stvar pa je seveda njegova mama, ki je cel user posted image . Na začetku je sam videl da ženska nima pospravjen po podstrešju in je potegnil z mano. No te zadeve on hitro pozablja in zdaj je stopil že na njeno stran. Bo pač z mamico preživel do konca življenja, ker takega nobena nau hotla.

Tko bejbe, bodite v cvetju še naprej.

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 30.3.2009 14:51:06 >

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.3.2009 14:49:29   
Joži79
MATIC IN JOB,
VSE NAJBOLJŠE!
Bodita zdrava in vesela.
Naj vaju mamici in vsi ostali še naprej razvajajo z obilo ljubezni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.3.2009 16:54:49   
Ursi2
JOB, VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN! BODI ŠE NAPREJ TAK DOBROVOLJČEK, ZDRAV, RADOVEDEN IN NASMEJAN!!!!! PA KLAVIR LEPO IGRAJ ŠE NAPREJ!!!!!user posted image

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.3.2009 16:57:52   
Ursi2
MATIC (za nazaj) VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO! BODI ZDRAV, RADOVEDEN, NAGAJIV FANT!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.3.2009 17:22:10   
Ursi2
Živjo!

Luka spi, ker je danes malo zmewšan dan in tudi njegov urnik. Revček mali. Ampak je bil skoz dobre volje in sploh ni bilo problema z njim. Sem pa še kar v službi. Imamo gužvo, tako da sem šla prej po njega, ker dedi in babica sta imela druge opravke in ga ne moreta cel dan imeti. Bo pa še ta teden kar tako, tako da mi je že danes težko, ker se boma bolj malo videla.

Imam pa eno novico: LUKA JE (končno) SHODIL!!!!!!!!!!! No, sej po par korakov naredi zdej že kar nekaj časa, ampak danes pa je maširal po kosilu iz dnevne lepo proti kuhinji, ker sem bila jaz tam. Potem pa še po celem hodniku proti vhodnim vratom. Sem res vesela, da sma bila oba z možem zraven, kerbi mi bilo po moje kar malo težko, če naju ne bi bilo!!!!! Sem ful vesela in ful ponosna. Sej mislim, da je skapiral, ker je tudi sam bil čisto navdušen in je vriskal in se smejal. Sicer gre še vedno raje po 4-ih, sploh, ker je hitrej, ampakpočasi pa bo!!!

Mi je pa to zelo polepšalo dan. Sploh, ker sem bila malo žalostna. Sej vem, da sem smotana in da ne smem vse tako jemat. Žalostna sem pa zato, ker sem včeraj spet dobila user posted image . Ok, sej vem, da je šele drugič in da je bilo malo možnosti, da bi kar prvi mesec zanosila. Sej v glavi mi je to vse jasno, sam sem si pa res želela in ker mi je 10 dni zaostajala v primerjavi s prejšnjim mesecem, sem bila pa kar prepričana, da mogoč pa sem. No, sedaj sem ziher, da nisem. Bomo pa drugič. Pa sej sem vesela, ker imava Lukija in uživam z njim, ne me narobe zastopit, sam tk malo me je stisnalo. Sma bila kar oba z mojim včeraqj potem bolj taka tiha in sma se vsak za sebe držala. No, sej sem mogla mal iz sebe dat, ker moj se ni hotel klaj posebej pogovarjat, nisem ga pa tudi ne hotla kaj preveč silit.

Drgaš pa delam na veliko na tem, da bi mojga prepričala, da bi šel Luka v jeseni v vrtec. Je vedno bolj proti. Najbolj ga skrbijo finance, da ne bi šlo skoz. Sej mene tudi, sam raje jaz kje drugje zategnem ali se čemu odpovem, ker vem, da bi bilo za Lukija dobro pa ni mi všeč, da bi bil doma s taščo. Sej vem, da je grdo, ampak je res. Sploh ker začne poleti delat na tem, da bi šla v invalidsko penzijo. Zdej je na 4 ure in ko bo 1 leto mimo, lahko da prošnjo za penzijo. Kar pa pomeni, da bo skoz doma. Se mi pa zdi, da se že zdej na Lukiju ful pozna, da je ona doma kdaj cel dan. Sploh pa takrat kr skoči k meni, ko pridem..

Je zadnjič rekla, da ga izziva, da mu vzame kako stvar in mou jo potem noče dat. Pa nisem čist razumela oz sem mislila, da mogoč pa mal preizkuša, kaj bom rekla, in nisem odreagirala, ker kaj vem, kaj to pri njej pomeni. Potem pa sta šla včeraj zjutraj Luka in moj malo k njima, jz pa sem bila gor, sem nam zajtrk pripravljala pa mal sem v miru kavo pila in knjigo brala. So bila pa vrata odprta in sem slišala, kaj se dogaja.
Je pa Luka imel eno žogico in sta se z mojim z njo igrala in sta si jo metala. Pa jo je moj malo bolj daleč vrgel, da bi šel Luka po njo. In jo je lepo vzel in šel nazaj, babica pa mu jo je v tem, ko je šel izpulila iz rok in začela moja-moja. To mu  midva rečeva, če ga prosima, če nama lahko da kako stvar, ki jo ima v roki in ko jo da, jo stisnema k sebi in rečema moja-moja. Potem pa on isto tako nardi. Ampak če jo sam da, ne pa da jo izpuliva iz rok.user posted image  pa je Luka malo čudno pogledal in se je malo neki oglasil, pa mu jo ona kao da nazaj in ko jo je prijel, mu jo je spet izpulila in spet moja-moja, pa šđe ene 2x tako. Pa je moj rekel, Luka na vzemi si ti drugo igračo, ampak itak, da je Luka hotel žogico. Potem pa ko je babica mu to še 2x nardila, je pa moj zarobantil. In potem je vse narobe in smo kr alergični na vse, kar ona nardi. Pa Luka se je že ful jokal, pa mlatil okrog sebe, ona pa še kr. Pol pa meni, kako je jeznoriten.  Pri kosilu je pa tudi isto napravljala. Ima on svojo žličko, tako plastično in lahko z njo tolče po mizi, če hoče. Potem se je pa stegoval za mojimi vilicami. Pa itak, da mu jih nisem dala, ker pač se lahko žokne ali kaj podobnega. Pa je bil malo jezen, ampak nič posebnega in se je zamotil z drugim. Potem je pa začela tašča (oz babica) njemu čez mizo svojo vilco devat. In ko se je stegnil za njo, da bi jo vzel oz jo je že držal, mu jo je pa vzela. In to spet ene parkrat. Jz sem se še komi zadrževala. Potem je pa spet se razjezil, ko je imel dost in je začel mahat okrog sebe in ni hotel več jest. Pol pa v njega, kaj se pa greš, tk trmast pač ne smeš bit. Tak mali pa se takole jezič, kaj si pa misliš,....... Sma jo oba z mojim sam pogledala, a si ti jasna, al kaj. Pa sem rekla, da če bi se ga pri miru pustilo, bi blo vse ok. Pa je bla spet užaljena.

ma, sem si mogla dat mal duška. pa ne vem, a res jz pretiravam, sam tako me pač razkuri.

no,pa se je moj sonček zbudil. Upam, da mi danes  zvečer uspe na RR prit, da vas preberem!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.3.2009 20:04:41   
Lona76
Job vse najboljše za 1. čisto pravi rojstni dan. Veliko zdravja in veselja

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.3.2009 20:39:58   
Lona76
Dober večer!

Končno malo časa za RR. S Tajo sva bili danes pri P. Ventolin je znižala na 6 ur. Kontrola v petek. Pri pulmologu pa nisem nič novega izvedela. Razen, da se  vidimo septembra in do takrt naj še kar jemlje zaščito za plučka. To je to.

Je pa naša Taja kot en hrček. Skos bi jedla. Čim ma kdo krožnik al pa skodelico, pride zraven in govor AM, AMuser posted image . Ne vem kako jo bomo nafutraluser posted image

Ursi, jaz bi dala tudi na tvojem mestu Lukca v vrtec. Jaz sem na splošno pristaš vrtecev. Babice so meni za poštukatuser posted image . Sploh glede na to, kako zafrkava 1 leto starega otroka. Moj tast še zdej Tilnu jemlje stvari, pa mu govori  moje. Pol se pa t mal dere. Pa smo mu 10000000 rekl da naj neha pa ga še kr zajeuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  zauser posted image  hojo

Joži čimboljše uvajanje vam želim, pa da bi bil Juš zdej zdrav.

Mumu naša Taja je tut dons spala do mal čez sedemuser posted image user posted image user posted image .

Pomlad, super da stase imla Job in svakinja ok.

Aleži upam, da bojo noči boljše in da bo v službi ok.

Zofyuser posted image user posted image user posted image user posted image  Juliji za hojo in da je kar ok preživela tvojo odsotnost. Pa škoda za sms-je.

Zdej grem pa pred TV. Mirno noč vsem.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.3.2009 21:03:07   
TamaraV
Večer mamice,
Vse najboljše vsemi kateri ste imeli in imate rojstne dneve!!! user posted image Veliko nasmejanih in razigrivih dni vama želive z Lano.

Lana je lihkar zaspala in sem si vzela malo časa. Sicer vas včasih berem, ampak ne utegnem odgovoriti ali pa kaj pokomentirati. Služba,hišna opravila, predavanja in še prepis vozniškega izpita iz Hr. na Slov. vse se kopiči iz dneva v dan. Sploh ne utegnem da bi si vzela malo časa zase.

terida kakšno naklučje tudi Lana smrklja in kiha..user posted image user posted image .Mogoče sta v istem varstvu
Lana mi je prejšni ponedeljek začela smrkljati in kihati. Še danes je isto. Temperaturo je imela samo v soboto in to 37.6. Ritkica ji je vredu tudi normalno je kakala. Edino lička ima rdeča in ji mažem z kremo Sudokrem, pa tudi ritkico ji že od samega začetka mažem s to kremo. Mi je zelo vredu, ker si jo ne zbriše zlahka dol.
Ponoči se zbuja, ker ji nosek nagaja. Ne more normalno dihati.
Ima katera od vas Baby vac za čiščenje zamašenega noska? Jaz sem šele zdaj to naročila preko neta. Baje je vredu in upam da bodo noči bolj mirne.

Ja Lana je shodila teden dni po svojem rojstvu. Čeprav ne vem kako naj računam kdaj je shodila. Jaz sem vzela ta dan ko mi je varuška rekla da je shodila. Se je pa že prej spuščala po par korakov. Prav neverjetna je bila.Najbrž je opazovala Eriko kako se sama sprehaja kamor hoče in je to tudi hotela sama početi.Zvečer ko sem bila najbolj zmantrana se je kr spuščala - nogice jo pa niso držale in sem jo lovila in lovila. Nisem mogla verjeti da si si to tolk želi. Potem pa je zmeraj naredila lep obrazček če ji je kaj ratalo in znova in znova.
Čestitke Juliji za hojo.user posted image Sedaj ko vse hodijo bodo šle lahko na en špancir z varuško user posted image

Še neki zanimivega: po dolgem času učenja mi je ratalo naučiti Lano da mi da poljubče. Ko ji rečem Lana daj mi poljubček se premakne k meni in nasloni glavico ter naredi cmok..Joj kako je to lepo.user posted image user posted image Tudi vaši malčki to počnejo?

Aha pa še to: od ene je v varstva pobrala da če hoče neki imeti in z prstkom pokaže na to potem pa z glavo kimne gor in dol. Jaz jo tega nisem učila. Pa tudi ve kako se Lana smeji in joče. Ko jo to vprašam se popači kot da bi se smejala al pa neki zajamra kot da joka. Prav neverjetno kako se hitro vsega nauči če je v družbi svojih prijatelic.

'noč

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.3.2009 21:32:33   
pomlad08
hvala ursi in lona za čestitke user posted image

job spi, jaz pa pišem bedno diplomo za psihologijo blablablablablabla

me že zmanjkuje, ker sem včeraj samo par urc spala ...

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.3.2009 21:33:59   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraV

Ja Lana je shodila teden dni po svojem rojstvu.

bravo lana! user posted image   user posted image

in hvala tamara, da si me v dobro voljo spravila user posted image

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.3.2009 22:34:04   
mergetka
Ojla, marčevke!

Sem šla mal slikce gledat, kak veliki ste že in kak ste praznovali, pa iz srečanja.... KAk lepe slikce!!!!!
Ful je blo lepo videt toliko kobacavčkov na kupuuser posted image .

VSEM OTOČKOM, KI SO ŽE PRAZNOVALI 1. SVEČKO IN NJIHOVIM MAMICAM ŽELIM, DA BI NASLEDNJE LETO PREŽIVELI Z VELIKO CARTANJA, NOVIMI KORAKI - TAKIMI IN DRUGAČNIMI, PA DA BI SE VAS BOLEZNI ČIMBOLJ IZOGIBALE!

Hvala še za nove čestitke MAticu - je bil ful vesel, kot lahko vidite user posted image :

user posted image

Moram povedat, da je še vedno brezzobi. A je še pri kateri tako?
Pa torte kr same pečete user posted image user posted image . Meni je blo pa letos kr fajn, da smo jo naročili, sama ne bi znala naredit niti tak lepe niti tak dobre. MAtic zna oponašat račko in avto, tko da smo se potem odločili kr za avto:
user posted image

Glede varstva, mamo kr srečo, se mi zdi. Matica majo ful radi in mislim, da ma kr fajn družbo in sem zdaj še vesela, da ni v vrtcu.

Nč, grem spat, ker sem bla danes čist povožena, ko sem se pa vstala ob 5h po stari uri...user posted image

Aja, pa držim pesti, da se čimprej pozdravite, tisti ki ste bolančki in da čimbolj uredite zadeve tiste, ki mate probleme s taščami, pa partnerji ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
31.3.2009 1:20:25   
Ursi2
Dober večer, punce!

Pa mi je uspelo prit spet na RR. Je sicer malo bolj pozna ura, pa ni panike. Smo prišli šele ob 21 domov, smo delali, potem pa je Luka ob ene 22 zaspal, pa sem še pospravila, pa perilo zložila, potem pa sem si privoščila doooooolg tuš. Sem se kr razlezla po bani. No, in končno se je moj spravil z rač, da sem še jz malo gor prišla.

vas grem mal brat, ampak kr od konca nazaj, ker če ne ne bom kam prišla.

Mergetka, lepo da si se malo oglasila. Te je lepo spet malo brat! Tvoj Matic je pa taki frajer s temi dolgimi laski.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem pa jz že pozabila, kk zgleda, ko so brez zobekov. Res so posrečeni!!!!!!!!!!
Tudi torta je lepa. Ta prava za fanta!

Pomlad08, ti pa tako pridna!!!!user posted image user posted image Upam, da te bo tale diploma lepo uspavala v danšnjo noč in se boš fajn naspala!!!!!!!user posted image user posted image

TamaraV user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lano, da neha smrkat in bo lahko lažje spala ponoči!!!!!!!
Čestitke za hojo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Sem se pa tudi jaz malo nasmejala. Sej vem, kaj si hotla povedat, ampak izpadlo je pa prav fajn!!!!user posted image user posted image
Čestitke tudi za lupčka in za kimanje in vse ostale podvige! ja res je super, ko tako napredujejo, ko so v družbi svojih vrstnikov!!
Naš tudi rad lubčke daje. Sicer ne vsakemu, samo atiju in meni. Nama da res takega slinastega. Je prav smešen. Mu rečem, a mi daš lubčka, on pa obstane, me pogleda in dobi čist drgačen, tak nežen pogled pa odpre usta in se mi prisloni na usta ali lice! sej, potem se lahk skor kr v brisačo obrišem, ampak je pa tako lubano!!!!!!!!!user posted image user posted image  No pa mucam, kužekom in zajčkom v knjigi tudi da lubčka in se tako pomuli po njih!

Lona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajo, da bi šlo na bolje in da se zdej pa končno sonček pokaže, pa da neha pihat in da bo konec z vajinimi bronhitisi!!!!!!!!!!!

To, s hrano imam pa tudi jz probleme. Sploh pride rad, kadar kuham, da proba, če je dobro!user posted image user posted image
Je pa začel v petek, ko sta bila z bico skupaj pri njej si sam jemat hrano. Bica ima dva hladilnika in v enem so jogurti, pudingi,..... pač take stvari in je tak bolj mali in stoji na tleh. Kar pomeni, da ga lahko Luka sam  odpre. In potem se zašiba v kuhinjo, odpre hladilnik, si vzame jogurt ali puding, zapre hladilnik in ga prinese in mu ga je treba dat. Seveda se meni to ne dopade najbolj. Predvsem zaradi tega, ker se mu bolj dopade to delat,   kot pa da bi bil lačen. Mu sploh ni važno, da je šele kosilo pojedel, je že v hladilniku in drži puding v roki. Potem pa mu rečem, da ne sedaj, ker se je že najedel, da mogoče kasneje. Je pa jok in metanje po tleh. Pa užaljenost. In potem se joče, kot da je konec sveta. In seveda tisti trenutek, ko se vstran od hladilnika obrnem, je že spet not in jemlje ven stvari!!!!. Ne pomaga nič. SEm bila danes že pošteno huda, pa ni čisto nič pomagalo. Bomo še vdili, kk bomo rešli tole njegovo trmo in užaljenost! Ker za njega ni hujše besede kot je NE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona, tudi jaz bi ga zelo rada dala in sembila skoz prepričana, da sma oba a to. Kak mesec nazaj je pa moj začel, da ga pa ne bi dala. Sam mislim, da bo itak videl, da ne bo šlo. Ne samo zaradi tašče, ampak tudi zaradi tega, ker ima Luka še pradedija in prababico, ki sta pač vsako leto starejša in se vedno težje rihtata. Imata pa kmetijo, ki se ji nočeta odpovedat. Kar pomeni, da more dedi vedno, ko ga rabita, skočit in it pomagat. To pomeni, da kličeta ob 4-5 -ih zjutraj, da se bo danes npr kosilo in da je treba prit pomagat. Pa zdej trenutno, če je tako, lahko še jz Lukana s sabo vzamem, ker še ne delamo s polno paro. Ampak upam, da bomo pa zdej počasi zalavfali, da bo dela dost in še več, takrat ga pa ne bom mogla. Sej moj user posted image  in dedi pravita, da ga bo s sabo peljal. Ok, sam pol rabiš 3x več časa za isto delo, tudi ne moreš takega malega v največji vročini na sonce, pa naš je čist zmešan na stroje in  na vse kar ropota in bo takoj pri oz na traktorju ali kosilnici, kar pa tudi ni najbolj varno. Ni pa gor nobenega, pri komer bi lahko bil Lukaa ta čas malo v varstvu. Sem to mojmu dans omenla in se je mogel strinjat s tem. Mene je pač ful strah te mehanizacije in malih otrok. Je bilo toliko nesreč zadnje čase, da mi je kr slabo, ko pomislim.
No, jz sem se odločla, da bom Lukana vpisala, pa bomo potem vidli, kako naprej.

To, z izivanjem in jemanjem stvari otrokom je pa meni tako mimo in sploh ne zastopim, kaj imajo od tega!

Nič, mislim, da mi danes ne bo uspelo kaj več.
Se je Luka zdejle v eni uri že 2x zbudil v takem ful joku, da me kr vrže skor s stola. Milsim, da bo tudi danes taka pestra noč!
Eh, sej bomo spali. Če prej ne, ko bomo v penziji!!!!!!user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
31.3.2009 2:11:02   
Špela100
Dober večer ženske...končno lahko diham...bilance so narejene...vse....ne bom nič jamrala, sam bom rekla, da sem se bala tega obdobja in sem si predstavljala, da bo naporno, sam da bo tako pa si nisem predstavljala...delala sem vsako noč, zadnjih 14 dni do 3-4-5 ure...kakor sem zdržala in bila skoncentrirana, potem sem z maksom vstajala ob najkasnej pol osmih in kakšno urco ujela z njim čez dan.

Naporno, naporno do konca, ampak je mimo. user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za lepe besede in moralno podporo.

Jaz bi najprej popravila stare grehe in čestitala vsem slavljenčkom za njihov prvi rojstni dan. Da bi jim življenje prineslo same lepe stvari in da bi ga uživali z veliko žlico.

Glede tašč nimam komentarja...pa kako rataš tak???
Ursi2 tvoja je itak zmagovalka...sori ampak kaj je ona gladka??? Sam negativno spodbuja pri Lukcu...jezo, bes, nemoč, ne hvala, ne prosim, ne daš...nič...groza....v vrtec z Lukcem...moje mnenje....

Joži79 upam, da se nisem zmotila številke...user posted image , verjamem, da ti je hudo in res te razumem, jaz sem vse to dala skozi pred dvanajstimi leti in ko je bila hčerka stara 1 leto sem šla...bilo je še veliko drugih hudih stvari, vendar mi je hčerka dala moč in pogum za naprej. Nikoli mi ni bilo žal, da sem to naredila, nikoli nisem ene solze potočila, danes vem, da je bilo prav, danes vem, da sem tudi jaz nekaj vredna, da nisem majhna kot zrno graha, da imam zakaj biti ponosna, samozavestna...da nisem vse tiste grde besede, ki mi jih je partner vtepel v glavo in podzavest in zaradi katerih sem se počutila ničvredno.
Danes je vse za mano. Res pa je, da sem tudi jaz čakala in čakala in čakala, dokler ni bil lonček res zvrhan, dokler se ni v meni nekaj prelomilo, dokler nisem rekla dovolj, vzela stvari in se nisem ozirala nazaj...gledala sem samo naprej. Ne govorim ti, da je to rešitev, rešitev moraš sama najti, to spanje v dnevni sploh ni problem, če je naporna služba, če se dogaja kdaj pa kdaj...če je pa to zato, ker ga otrok moti, tako kot je bilo pri nas...halo?????
To spanje v dnevni je samo odraz vsega drugega in končen rezultat, ne pa povod za prepire....spet moje mnenje....ne bom več razglabljala, pametovala....napiši si na papir + in -, glej na koristi otroka in tvoje koristi in rezultat bo sam padel ven. Pošiljam ti en objemček kjerkoli v Šiški že si.

Mi smo ok, sicer že 14 dni prehlajeni, smo imeli vneto ušesko, antibiotik, zadnji teden zamašen nosek...pestro...maks vsak dan pogrunta najmanj eno, se mu tako nasmejimo, res je en sonček v naši družini.

San slikice so res lepe, otroci na njih pa še lepši, res imaš lepo družinico...

Vse tortice so bile lepe in posebne kot naši malčki...malčki palčki, ki se mi zdijo že kar male ženskice in možakarčki.

Dinki upam, da je uvajanje steklo, da Titek uživa in da ti ne trpiš preveč...kakšna kriza bo še prišla, pri meni je po enem mesecu...upam, da če bo,ne bo prehudo....

Utrujenost Terida....ma niti mi ne govori...user posted image user posted image , za dol past...vem, da ni pomladanska, čeprav tudi ta mene zdeluje ponavadi.

Moj prvi cilj je zdaj se naspati, potem eno očiščevalno kurico narediti, si kupiti sisalovo rokavico in it v boj proti celulituuser posted image , izkoristiti bon za masažo in savno, it k frizerju...user posted image , zgubiti kakšno kilco... v glavnem cel remont...potem moram razkužiti stanovanje, zlikati eno goro, ampak dobesedno goro perila....

Aja zdaj sem se spomnila Lona 76, upam, da si na dobri poti in lepo okrevaš, mi je bilo prav grozno ko sem brala...to je pa res en šit....pike, poke zate in Tajo...

Ja to je zaenkrat vse iz glave...jutri bom pa mal nazaj brala...če ne bom na osebnem remontu user posted image user posted image

pa-pa

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ime za fantka

Katero ime za fantka?

Mark (43%)

Tinej (6%)

Tian (26%)

Anej (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!