|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
27.3.2009 20:49:50   
tina50
sam tolk , da se javim.......

dans smo vstali ob 5-ihuser posted image .

se mi je dans začel tečaj manikire. in ga je imela več kot 6 ur moja mami, ker je moj pa še eni kolegi prišli potem v Ce, da smo šli še na večerjo. sej je pasalo mal brez tamalga, sam sem pa kr velikrat pomislila na njega. pa sem se zavedla, da je to dobro za oba. zdej kr mal vem kako vam je brez vaših mačkov, ko ste v službi. sam, sej vem da je men še vseen blo mal lažje, ker sem ga pustila mami. jutri mam že pa ob 8 zjutraj predavanjeuser posted image . bom mogla it že 7:15 od doma. takole bo kakašna 2 m, pol pa upam, da bom našla kakšno službo. sam v teh časih ne vem kako bo kaj.......
tolk.....

upam, sam da ste vsi že zdraviuser posted image user posted image

lahko noč.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.3.2009 2:29:38   
pomlad08
živjo! danes se pa jaz ob čudni uri javljam - sem bila tok zmatrana, da sem zaspala ob 19:30 pri jobu, zdej mi pa seveda ni več do spanja sem pa v dnevno prilezla, ker mož itak še neki pisari ...

pri nas se imamo super. job nas neverjetno zabava, je ful družaben in najbolj je vesel, kadar pri kdo na obisk. takrat je cela žurka in začne kazat vse svoje fore, pa še kakšno novo se izmisli user posted image skriva se, oponoša prašička, osla itd. krasno se imamo.

poštekal je tudi koncept jezika in se ful pridno uči nove besede -  predvem živalske glasove, pa v knjigicah že ful pridno kaže živali in žoge user posted image pa ko greva na sprehod, mi vsako novo rožico pokaže, pa vse forzicije ima naštudirane na najini trasi user posted image

v nedeljo imamo žur za rd, ki bo pa bitter-sweet, ker bo hkrati zadnji dan očijeve porodniške, v ponedeljek gre namreč v službo. sam ne smem nič jamrat ker to leto smo res v pravljici živel, večina nima take priložnosti nikol. joba bo pa moževa sestra pazila, kadar bom na faksu, ki jo pa job obožuje, tako da po moje ne bo problema.

okej, zdej vas grem pa še mal prebrat. ta teden sem imela prakso in dva koncerta z zborom, tako da nisem čisto nič uspela sledit.

pa še vsem slavljencem čestitam za nazaj, za naprej pa upam, da bom bolj ažurnauser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.3.2009 7:04:51   
Lona76
Matic vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi zdrav, vesel nasmejan

user posted image

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 28.3.2009 7:05:10 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.3.2009 7:12:30   
Lona76
Dobro jutro!

Jaz že pijem kavico. Noč je bila ok. Edino ob ventolinu se je zbudila in je bilo hudo. Sploh ji ga ne morem več dati med spanjem. Se vedno zbudi.

Pomlad prijetno praznovanje. Pa da ne bo prehudo ko bo šel mož v službo. Res ste lahko prvo Jobovo leto izkoristili maksimalno. Super za vse napredke.

Tina super za tečaj. Pa da si si še večerjo privoščilauser posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa nos Taji pucat. Pa zajtrk delat.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.3.2009 7:31:33   
katj
vse najboljše Matic user posted image user posted image user posted image user posted image .

pomlad08, jst ti pa povem, da tale vaša pravljica se prov nič ne končuje. če ste se mel zdej ful lepo, se boste mel še naprej prov čist enako lepo. mal se boste drugač organiziral, ampak bo prov enako lepo. boš vidla.
mi se mamo tud ful lepo user posted image .

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.3.2009 7:37:37   
mumu
MATIC, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.3.2009 8:50:18   
terida
Jaz sem pa v službi - imamo delavno soboto user posted image No, saj mi v resnici ni hudega, samo raje bi se doma crkljala pri mojih dveh...

Matic, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Reci mamici, naj se kaj oglasi, ker jo pogrešamo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.3.2009 9:49:59   
Dinki
dan mamice user posted image
sem se vam včeraj 3-krat javila iz službe pa me je zmeraj na koncu ven vrglo, sem bla tko jezna. Se človek razpiše, vse pokomentira pol pa error user posted image . Tudi gumbek nazaj ni pomagal. Upam, da bom imela danes več sreče.

NČK, mi je všeč tvoj način razmišljanja, še bolj način izražanja, si me tko nasmejala včeraj zjutraj user posted image . Verjetno je obojega malo, se pa strinjam, da ni vse na tem kako se mama počuti. Tudi naši user posted image  so persone in tako kot mi se tudi oni rabijo navaditi na neko novo osebo in lahko bi se celo zgodilo, da Tit nikoli ne bi vzljubil varuške in v takem primeru bi verjetno jokal vsako jutro kljub temu, da bi se jaz že popolnoma privadila na to. No, Tit je varuško HB sprejel. Se že smehljata en drugemu ko pridem ponj in ga držim v naročju. Vam moram povedat, da sem zelo srečna ker sem dobila tako fejst gospo, Tit je zares srečen otročiček. Tudi ko pridemo domov je do večera ena sama dobra volja in se trudi kazat na vse pretege kaj vse se je na novo naučil čez dan. V četrtek je moj sinko prvič shodil s pomočjo stolčka. Seveda se že dalj časa dviguje, premika levo, desno ob opori, sedaj se pa dvigne ob stolček za hranjenje iz Ikee in ga poriva pred sabo in hodi user posted image user posted image user posted image . Ritka moja mala in tiste nogice.....mjam, mjam, bi ga kar pojedla od sladkosti user posted image . Skratka, smo OK. Služba je pač služba, je treba delat in tudi dan mine v službi zelo hitro. Prvi teden je za mano in moram rečt, da je v redu. Dela še nisem vsega prevzela, so kar prijazni do mene in mi dajo čas, da najprej zadiham.

Lona76, super, da vam gre na bolje in upam, da boš tudi ti kmalu spet z obema rokama in držim pesti, da ti odobrijo Rakitno user posted image . a mama ti živce para? user posted image  ima pa ista pametna vprašanja kot moja mami, ampak jaz moji kar nazaj zatežim, torej se ji upam vse nazaj vrčt, pol mi je pa takoj hudo, da se tko obnašam do nje, ker vem da mi nič slabega noče. Sej bo, je razumljivo, da ti gre na živce, ampak to je bolj zaradi tega ker si trenutno odvisna od vseh ostalih.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.3.2009 10:02:09   
Dinki
Matic
vse najboljše ti želiva s Titkom za 1. rojstni dan user posted image
bodi zdrav, nasmejan in zadovoljen otročiček
še naprej.
Pa mamico mal pošlji na RR, da se nam po dolgem času malce javi user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Terida, a ti pa kar v službi? user posted image  koliko pa imate delovnih sobot? naj ti čim hitreje mine.

Pomlad08, se strinjam z mojimi predhodnicami - če ste do sedaj uživali, boste uživali še naprej. Priden očka, da je koristil vso porodniško in bravo Job-u za vse nove podvige user posted image . Tit je tudi tak, da se popolnoma razživi čim imamo kake obiske, vse hoče pokazat kaj zna in seveda je zmeaj center pozornosti, nas vse nasmeji.

Tina50, tudi Tit se je danes zbudil že malo čez 5, ampak jaz se nisem dala motiti. Sem ga položila v najino posteljo in se je igral in se pogovarjal sigurno eno uro, potem ga je pa počasi zmanjkalo in smo spali skupaj še do 7.30. Ja, tudi mi imamo zgodnjega črička. Čez vikend ni prijetno, čez teden je pa fajn, da ga ni treba na silo zbujat. On je ob 6h čez teden že tko naspidiran, da ga je pravi užitek gledat, torej nobene slabe volje zaradi varstva.

Je pa Tit šmrkav, mu skoz teče iz noska user posted image . Je imela varuška prav ko mi je rekla naj se s tem sprijaznim. Kako je terida pri vas glede tega in Zofy, NČK? Pa še zmeraj se ogroooomno slini. slinček mu moram menjati sigurno na uro ker je popolnoma moker. Kaj pa vaši zakladki? jaz se kdaj vprašam če moj otrok sploh zna slino požirati user posted image .

OK, zdej sem se pa dovolj razpisala.
Uživajte čez vikend....
pa dejmo punce se malo pofočkat...kje ste Jagoga, Špela100, Ursi2, Aleži, Marita, tamaraV, Zofy.....???

< Sporočilo je popravil Dinki -- 28.3.2009 10:06:01 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.3.2009 11:10:24   
terida
Dinki, čestitke Titu za hojo ob stolčku! user posted image Erika je tudi to počela preden je shodila (no, saj še vedno rada stolček ali poganjalec okrog po stanovanju poriva). In se mi zdi, da ji je zelo pomagalo pri lovljenju ravnotežja. Pa super, da se dobro razumeta z varuško in da je tudi sicer Tit taka faca user posted image

Sicer pa imamo samo eno delovno soboto na leto - ko imamo "dan odprtih vrat". Pa že ta je odveč. Jamram pa kot bi morala delat vsak drug vikend user posted image

Glede varstva in zdravja - zdaj so pri nas štiri punčke (ena se šele uvaja, a je verjetno že kar nekaj ur dnevno tam) in če sem prav razumela varuško, so vse smrkave (torej tudi Julija od Zofy in Lana od TamaraV). Eriki gre že malo na bolje. Še dobro, da gremo proti toplejšemu delu leta - upam, da je to njen zadnji prehlad to "zimo".

Glede slinjenja - Erika je vsa mokra, ko jo zobje matrajo in vse v usta vtika. Sicer pa ni neke hude panike in razen pri jedi nima nikoli slinčka gor.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.3.2009 13:16:24   
aleži
Dober dan,

moj zadnji vikend dopusta user posted image user posted image user posted image (24 dni sem bila doma in koristla dopust) in potem veselo na delo user posted image , ne vem če se smejat, jokat, se primit za glavo.... kriza

Ravno pa zdaj čakam,d a dobim koga v ZD ker peljem Saro na pregled, ker ima vneto oko, prehlajena, sitna, iz noska,..... spale sva do 5huser posted image

Je pa dobra stvar: shodila jeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!! končno!!!! in še Žiga je tudi brez plenice ponoči!!!user posted image user posted image

Vsem čestitke za RD
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
28.3.2009 13:17:10   
aleži
Jagoga kje si, nisi ostala na Obali?user posted image user posted image user posted image oglasi se!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
28.3.2009 13:22:16   
san
Matic vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan. bodi vedno zdrav, vesel, razigran in navihan fantiček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in margetka tudi tebi vse najboljše mamica. a kej spomine obujaš?

dinki, čestitke titku za hojo ob oporiuser posted image in super da se ima fino in da mu je lepo.
sem se pa jaz tut nčk-jinemu pisanju nasmejala, no sej ponavadi se vedno njenim postom nasmejim, so vedno tako smešni, pa še kako resnični

slinjenje, pri nas tudi v potokih teče - takrat ko zobki rinejo ven je skoz moker

pomlad, jst vem, da se boste mel še naprej super fajn. ti si sploh ena taka pozitivna oseba, tko da ne vem kako se ne bi meluser posted image in bravo jobu za vse njegove nove podvigeuser posted image

oo, tina, super za tečajuser posted image , sej lanu bo super pri tvoji mami. naša jutra se tudi zgodaj začnejo, sam men urbana pol uspe prepričat, da zaspi nazaj do ene sedmih ali polosmih

lona, sam da gre na boljšuser posted image držim pesti za rakitnouser posted image

ooo, katj, helou, lepo d a se imate finouser posted image

terida. hb da sam 1 krat na leto

no, to je blo spet na brzaka od mene
lep vikend mamiceuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
28.3.2009 16:02:28   
jagoga
Zdravo punce, vidim, da ste me le pogrešale (Lona, Dinki, Aleži), dopust na Obali sem odlično preživela in nisem dol ostala, ampak sem se kar nazaj domov vrnila.
Da se pa v 14 dneh nisem nič oglasila, je pa vzrok v tem ni bilo časa oz. sem imela malo posta od računalnikauser posted image .
Pri nas ni nič kaj posebnega, novost je le to, da se odvajamo dojenja, tako da bomo nekje do prvega aprila zaključili. Trenutno se pomalo doji le še vsak drugi večer. S tem nimava težav, ker ni nikoli bil kakšen obsedenec nad joški (to pride šele čez 20 let, no mogoče malo prejuser posted image ). To počasno odstavljenje je bolj namenjeno mojim joškam, kot pa njemu.
Druga novost je, da sem predkratkim začela zelo intenzivno iskat varuško za poletje, preden gre jeseni v vrtec in moram reči, da je bilo kar težko, ker vse so kar zasedene oz. v poletnem času nočejo vzeti novega varovanca, ker si tudi one želijo malo prostih dni. Ravno sem želela oddati oglas, pa se me je usmilila znankina mama, tako da smo to zdavevo upam da rešili.user posted image

Vsem tistim, ki ste v teh dneh praznovali še posebno Julija od Vilme (ker se osebno poznamo), želim VSE NAJBOLJŠE.

JOŽI 79, upam da se stane na odnosu med vama dvema uredi, tako kot si sama najbolj želiš. Ni pa vredno, da si uničuješ najlepše obdobje tvojega življenja še s takimi moškimi.

Utrujenosti pa pri meni ni, jaz pa prekipevam od energije (no ne ravno ves čas), ker pogledam ven in me zjutraj zbudi lep sončen dan, pa ptički prepevajo, pa trava zeleni, pa rožice cvetijo, pa sadno in okrasno drevje cveti, ter drevje poganja svoje lepe svetlo zelene listke, skratka ni ga lepšega obdobja kot je ta. In seveda meni in moji familiji nič ne fali, tako da vse majhne težave na stran poriniem in uživam maksimalno v življenju. Vsem vam želim enake občutke v teh lepih spomladanskih dneh, ne glede da se vsak dan odpravite v službo. SREČNO

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
28.3.2009 20:20:14   
mumu
Dober večer

Zadnje čase je pa kar zatišje tukaj, se vidi da vas je čedalje več v službi, vikendi so pa itak pri vseh rezervirani za družine.

Pri nam je vse postarem, Tia se še vedno drži pregovora: "Rana ura, zlata ura!" Potem gre pa že ob osmih do devetih nekje na prvo počivanje user posted image . Pa sej čez en mesec mi bo to prav prišlo ko bo treba v službo.
Na sprehodu že dva dni nismo bile nič, ker pri nam piha ko user posted image , ko gledam čez okno Krko imam občutek kot da bi gledala morje k tako valovi, vsaj nekaj koristnega user posted image user posted image user posted image .
Smo bili danes pa zelo pridni in smo pomili vsa okna user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image  si je pa še avto v nulo spucau.

Lona držim pesti da boste s Tajo šle v Rakitno.

Titku čestitam za porivanje stolčka.

Terida še dobro da imaš samo eno delovno soboto.

Tina super za tečaj.

Pomlad lepo praznujte rd, pa seveda da se boste še vedno imeli super, kot sedaj.

Takole, tole sem si zapomnila, več si moja buča ne zapomni, ker je ševedno na off user posted image .

Mirno noč!!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
28.3.2009 20:48:47   
tina50
čer punce!

Našga Lana spet spet matrajo zobeki. še zdej niso prišli zgornji nič ven. sam sem mu pa dans gledala, ko sem mu mazala, pa ima kr zlo rdeče, pa se mi zdi da sem tud belo črtico vidla, sam še ni zunaj. upam, da ga neha to čimprej matrat. sam kaj šele bo potem naprej pri naslednjih zobekih. si ne znam predstavljati user posted image . pa preživeli že bomo.user posted image

na tečaju je kr super, upam, da bo tudi praksa ok. doma se brez mene super rihtajo, tako da je ok. pa sej to sem tako vedela.user posted image

danes sem imela, pa ful močne krče, tako, da pričakujem user posted image

MATIC vse najboljše za rojstni dan. bodi priden, zdrav, nasmejan,......pa mamico zbezaj iz luknjice, da nas pride mal pogledatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

tako pogrešam, tisto nasmejano slikico od Tita. Dinki kje si? kako je v službi?

ma Tina50 user posted image user posted image user posted image . zaradi takih punc kot ste ve, enostavno ne morem brez tega RRja user posted image . Kakšen dan še preskočim, potem pa vas že pogrešam user posted image .

ma jaz sem prov obsedena.user posted image  men ste tko super ženske tukaj gor, da enostavno ne morem brez vas. upam, da se bomo še kdaj videle.

Lona76 upam, da se boste teh zdravnikov kmalu otresli.user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo katj,  lepo da si  se javila. lepo da se imate lepo.user posted image user posted image user posted image  Rokcu, da že hodi.

NČK men je tudi tvoje razmišljanje prav všeč. se prav zamislim, ko prebiram tvoje poste. lepo

san user posted image user posted image user posted image , da so tvoji otroci ok.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sem pa danes klicala na Rakitno kako je s sobivanjem pri njih in so mi povedali veselo novico. Pri otroku do 2. leta je mamica brezplačnouser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image upam, da vama čimprej odobrijo in da čimprej izkoristita.

pomlad08  uživajte na žuru za Joba. pa itak, da boste. a ati, pa nazaj v službo. pa sej bo tudi tako lepo. se boste pa potem stiskali, pa imeli lepo, ko bo prišel domov. a je njemu tud tako hudo, kot pa našim mamicam tukaj?
user posted image user posted image user posted image za nove besede in za vse napredke.

Dinki lepo, da se ima Tit v varstvu ok in da je sprejel varuško. to je velik vredno.
user posted image user posted image user posted image da je shodil ob stolčku. res so tolk luškani, da so kr za pojest
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tina50, tudi Tit se je danes zbudil že malo čez 5, ampak jaz se nisem dala motiti. Sem ga položila v najino posteljo in se je igral in se pogovarjal sigurno eno uro, potem ga je pa počasi zmanjkalo in smo spali skupaj še do 7.30. Ja, tudi mi imamo zgodnjega črička. Čez vikend ni prijetno, čez teden je pa fajn, da ga ni treba na silo zbujat. On je ob 6h čez teden že tko naspidiran, da ga je pravi užitek gledat, torej nobene slabe volje zaradi varstva.

sej jaz ga tud dam k nama, sam Lan pa ko zagleda atija se pa kr razživi in začne po njemu plazit, pa ga rukat, da se nej zbudi. pa dol iz postle hoče,..... hoče met mal žura v postli.user posted image ma sej če gledam važno je, da spi zdaj ponoči, kar sem res mislila, da ne bom nikol doživela.

upam, da Tit kmalu ne bo več smrkavuser posted image user posted image user posted image

ves slinav je pa tud Lan. je včasih kar mokro za njim po hodniku, pa v dnevni. Dinki to so zobje, ne da nebi znal požirat sline.

aleži user posted image user posted image user posted image user posted image za odhod v službo.user posted image user posted image user posted image za Sarino učko.user posted image user posted image user posted image da je shodila. pridna punca.

jagoga pozdravljena po dolgem času. lepo da si našla varuško. jaz se čedalje bolj zavedam kako bi je glede tega prihranjeno, ker imam obojne starše doma. vrstvo pri nam ni problem. sam sej ga zaenkrat ne rabim velik.

lep vikend.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
28.3.2009 21:01:54   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Smo bili danes pa zelo pridni in smo pomili vsa okna user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image  si je pa še avto v nulo spucau.

user posted image user posted image user posted image ste pa pridni. mene še pa okna čakajo, pa še en konc zimskega vrta imava, tam je pa oken na pretekuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.3.2009 8:20:55   
jagoga
Dobro jutro, kako ste kaj preživeli spremembo ure?
pri nas smo spali enako ur, spat je šel po stari uri ob 20:20 in vstal pa 7:40 po novi. Saj to pomladno premikanje ure ni tako sporno za otroke, kot tisto jesensko, takrat so radi zgodnji. MUMU in Lona, a danes sta vajini princeski kaj dlje spali?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.3.2009 9:04:23   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dobro jutro, kako ste kaj preživeli spremembo ure?
pri nas smo spali enako ur, spat je šel po stari uri ob 20:20 in vstal pa 7:40 po novi. Saj to pomladno premikanje ure ni tako sporno za otroke, kot tisto jesensko, takrat so radi zgodnji. MUMU in Lona, a danes sta vajini princeski kaj dlje spali?

Danes sem kot prerojena user posted image user posted image  spali smo od 19.30 do 6.50 (oboje po stari uri), spala je eno uro dlje kot ponavadi, tko da sem super zadovoljna, samo kaj če bo res tako tudi ostalo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.3.2009 10:39:39   
Lona76
Dober dan.

Tajo smo dali na  prvi počitek.

Spanje danes? Ja po stari uri je spala do 7-ih, kar je na splošno 1 uro dlje, ampak je zvečer se ob 21 zbudila in si za eno uro žur naredila, pa ob enih je me la eno 15-minutno pavzico pa ob petih. Ja vsakič ko smo ji dali ventolin je še mal požuriralauser posted image . No je pa tut Tilen prišel ob petih (vse govorim o stari uri), pa ga je mož nazaj v posteljo poslal. Pa je še mal nazaj zaspal. No Tilen že od rojstva ve kok je ura. On je v bistvu dons hotu ustat ob 6-ih tko kot vsako jutro. Pa se slikiuser posted image . Briga njega, da je bila včeraj ob istem času ura 5. In tko je že od rojstva, kukr se ura premakne, tko tut on ustane.

Mumu user posted image user posted image  za okna, mene bo vse to počakalo, za takrat ko bom dala gips dol. Moj komi v stroj zloži. Mater je len ratu. Bom mogla pol generalno nardit.

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image da zobki čimprej pogledajo ven in vas nehajo matrat.

Jagoga super da si uživala na dopustu.

Aleži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Saro da se čimprej pozdravi in upam, da ti bo prvi dan v službi hitro minil

Dinki user posted image user posted image user posted image  Titu za hojo ob opori. Taja za enkrat hodi samo ob mizi levo in desno. Bo že. Še celo življenje bo hodilauser posted image

Zdej si grem pa zajtrk nardit. Dons bo use neki zamaknjeno.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.3.2009 10:40:48   
Lona76
Aja pa Taja se nič ne slini.

Terida upam, da ti je delavna sobota hitro minila.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.3.2009 15:02:31   
Ursi2
Živjo, punce!
Evo mese pset na RR.

Najprej za vse ena
user posted image

Mis mo danes spali dolgo, kot še nikoli. Spat je sicer šel ob  22. Sma oba zaspala zraven, ko se je dojil. Jrz ga vedno dojim sede in me je zmanjkalo pomoje še prej ko Lukana. Potem pa me ni nič bilo dol v dnevno in je moj prišel gledat, kaj tej je narobe, če Luka noče zaspat. Potem me je pa zbudil, da naj dam Lukana v posteljo, jz pa tudi naj grem spat. Ampak seveda, da niti pod razno ne. Sem mogla it na kavč pa tv gledat. Potem me je pa zmanjkalo in je bila noč taka, da sploh ne vem, kaj se je dogajalo. Vse sem delala v spanju. Vem, da sem se enkrat znašla v Lukanovi sobi, pa sem ga imela na rokah, jz sem pa sanjala, da imam nečaka, (sem ga ta teden mogla pazit, ker je bil bolan) in sem mislila, da imam nečaka v rokah, ker se mi je zdel tako velik in potem nisem vedela, kam naj ga dam spat, da ne bo skoz na meni spal. Potem pa začnem tipat po Lukanovi postelji in ga ni bilo nikjer. Pa čist v paniki prižgem luč, pa vidim, da imam Lukana na rokah. Sem sam gledala, kaj mi je. Res se mi je zdl tako velik. Luka j ep kr spal. Potem se je pa ob ene 6 spet zbudil (po stari uri), pa sem ga še nazaj uspavala in sma spala do 8.15 oz do 9.15 po novi uri. Kako je pasalo. Se še za formulo nisem sekirala, ko sem jo zamudila.

Da se pa nisem nič javljala, je pa krivo to, da sem bila zvečer tako zmozgana, da sem samo  pospravila, pa se na kavč poknala in potem sem se prestavila v spalnico, ko se je Luka prvič zbudil.Ne vem, kaj mi je. Res je bilo po svoje kar naporno ta teden, ker je bil nečak bolan in sma ga z mamco pazle. Oz pazila ga je mamca, ampak to pomeni, da sma se izmenjevale. Poleg tega je bilo pa treba še za službo delat. Je pa nečak hotel, da se skoz nekaj dogaja. No, na začetku tedna je bil zlo bogi, tako da je samo na rokah hotel bit - star pa 3 leta. Pa ni sekundo ni pustil, da bi lahko kaj naredu, tako da sem vse delala z njim v naročju, ker če ne je skoz jokal MAMA-MAMA. Se mi je ful smilil, revček. Potem je bil pa nekje v čet že brez vročine, takrat se mu je pa moglo že skoz neki dogajat in sma bila konji, pa tigri in vsea živa bitja. No, potem sma pa 2 uro z vodenkami risala. Popoldan pa itak z Lukanom 100 na uro. Mi je bilo dopoldan prav težko, da jz pazim drugega otroka, čeprav to ni moja služba, svojga mam pa v varstvu. Ne me narobe zastopit, pač velik stvari je odzadi in ko se gre za družino je treba pač pazit, ker nekateri ful zamerijo, na koncu pa jz kratko potegnem.

Ampak, kaj moreš, je pa tud kr neki plusov. Imamo pa zdej eno veliko naročilo, kar pomeni, da sem prišđla v petek in včeraj šele ob 20-21 domov. Smo skoz delali. Sem sicer imela Lukija zravne, pa ga je mamca pazla, tako da mi je bilo malo lažje. Je bil pa ful priden in sta se prav fajn imela. IN včeraj zvečer se je prvič zgodilo, da ni stegnil rok k meni, ko sem prišla, ampak se mi je nasmejal in se napšrej crtlal pri bici. Sem bila res vesela, ker prej kar ni bilo časa, ali pa je imela še vse druge otroke in je Luka potem bil bolj na strani, ker pač je najmanjši, ta veliki si pa bolj izborijo bicino pozornost.
Danes smo pa doma in malo lenarimo.

no, sem mislila, da bom imela kaj več časa za vas, pa je bil moj do zdej na rač,   pa se je vmes zdej ko pišem pa že Luka zbudil. Bomo vidli, kk bo kaj, upam, da bo zdržal do večera, ker sem ga dala sam enkrat spat.

Vas pa zvečer preberem!
Lepo se imejte in uživajte ta deževen dan. saj je lepo se tudi stiskat doma!!!!!!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.3.2009 23:47:43   
pomlad08
živjo, mi smo danes že žurali in se imeli super!
par fotk našega slavljenca bom prilepila, pol pa direkt v postlo, me je zdele na rit vrglo k vidim kok je že ura ... sem hotela it kao ful zgodi spat danes ... yeah right.

čakam na povabljence in darila user posted image
user posted image

z mamo delava torto
user posted image

njami njami
user posted image

privoščil si bom smetano
user posted image

tole sem pojedel čisto sam, očitno je vse dovoljeno, kadar imaš rojstni dan!
user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.3.2009 0:04:53   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

MATIC vse najboljše za rojstni dan. bodi priden, zdrav, nasmejan,......pa mamico zbezaj iz luknjice, da nas pride mal pogledatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

Matic vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan. bodi vedno zdrav, vesel, razigran in navihan fantiček. in margetka tudi tebi vse najboljše mamica. a kej spomine obujaš?

MATIC, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!

user posted image

Matic
vse najboljše ti želiva s Titkom za 1. rojstni dan
bodi zdrav, nasmejan in zadovoljen otročiček
še naprej.
Pa mamico mal pošlji na RR, da se nam po dolgem času malce javi .

DRAGE MAMICE IN ZAKLADKI!!!

Evo, pa ste me zbezale iz luknjiceuser posted image , črne luknje..., tak dolgo me ni blo gor.

Najprej hvala za lepe želje Maticu in kako lepo, da ste se spomnileuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem že hotela iti spat, pa se spomnem, da bi vas lahko šla mal pogledat in sem vesela, da sem šla!

San, sem obujala spomine, ja. KAk lepo leto!!!! V soboto zjutraj se je mali zbudil in začel trojančit po naju in ura je bila ravno taka, kot pred letom dni, ko sta se z atijem prvič spoznala. IN pol sva mu čestitala in se je naslonil na atija in se sam smejal...user posted image user posted image user posted image

Jaz delam od 1. marca in saj veste, kr pesto je potem. Mi je pa fajn, sam večeri so vedno delavni, ampak tak to je...

Matic je mel včeraj žurko in je blo fajn, sam njemu neki ni pasalo, mogoč je bla preveč gužva. Al je bil pa še mal bogi od vročine pred parimi dnevi. Ga je kr orenk kuhalo 2 dni, okol 39,5.
Drugače je pa tak lubek, skoz bi neki raziskoval, pa knjigice rad gleda, pa levčka poriva pred sabo; pa ful rad pleza oz. plazi čez ovire. Najraje bi pa posodo iz pomivalca dajal; kak to prišiba, ko sliši, da jo kdo pospravlja...user posted image

Upam, da ste ve in otročički fajn in da se kaj vidimo, zdaj ko bodo toplejši dnevi! Moram se zmenit, da me po sms-u porufnete, če se boste kaj dobile...
UŽIVAJTE in upam, da bom spet kmalu našla kaj časa za RR.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.3.2009 8:17:48   
terida
Kaj je pa to danes, da ni še nobene? Vas je premik ure zmatral? user posted image Naša žabico očitno je, ker navadno se zjutraj vedno sama zbudi, danes pa sva jo morala prav fejst požokat, da je vstala. Mi smo sicer še kar ok, s prehladom je bolje, a jo spet zobje matrajo. Ah, bo že user posted image

Mergetka, lepo, da si se oglasila user posted image Upam, da te črna luknja ne posrka nazaj in se še večkrat slišimo!

Aleži
, čestitke Sari za hojo! In Žigu za noči brez plenic! user posted image user posted image user posted image

Pomlad, krasne slikce user posted image Če bi ti vedela kakšen lušt si mi naredila s tisto torto... Pri nas vedno delamo torte doma in so vedno sadne, ker so takšne vsem drugim najbolj všeč. Jaz pa čokoholik user posted image

Zofy, kje si? Kako je bilo na službeni poti in kako je Julija to prenesla? A zdaj hodite prej po njo k varuški? Erika je vedno zadnja tam, revica...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!