|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
23.4.2010 14:49:19   
terida
Ojla, samo na hitro glede srečanja...

Kaj zdaj, se dobimo na igrišču pri parkirišču ali pri Čolnarni? Jaz bi res rada prej vedela, ker bom z obema težko laufala gor pa dol... Jaz sem bolj za igrišče pri parkirišču, ker je manjše in bomo mogoče celo lahko kaj poklepetale. Tisto pri Čolnarni je veliko in sicer čisto super, a potem vsak otrok laufa na drugo igralo, me pa se še videle ne bomo.

Tina50, dej pridi tudi ti, da ne bom edina z dojenčkom! Glede previjanja pa se ne boj, ena previjalnica je v Čolnarni, lahko ga pa kar na vozičku previješ tam v WCju ki je pri bazenu (če bomo pri parkirišču).

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
23.4.2010 20:20:46   
Lona76
MUMU je na hiški k jo je naredu za otroke streho odkril pa se mu jo mudi popravtuser posted image .

Upam, da se boste imele jutri dobro in seveda pričakujem kakšno slikico.

Res se lepo imejte in se javim v ponedeljek iz službe

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
23.4.2010 20:47:31   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Tina50, dej pridi tudi ti, da ne bom edina z dojenčkom! Glede previjanja pa se ne boj, ena previjalnica je v Čolnarni, lahko ga pa kar na vozičku previješ tam v WCju ki je pri bazenu (če bomo pri parkirišču).

ful, ful rada bi prišla, pa mislim, da me ne bo. jaz imam do Lj 1 uro, pa z obema ne vem kako bi šlo v avtu. sej Lan je res priden, z Jonom še pa tako daleč nismo šli, pa ne vem kako bi blo. sem pol že razmišljala, da bi moj pršu zraven, pa ne moreuser posted image . pa še vreme ni nevem kako lepo napovedano,...
jaz upam, da se drugič dobimo tako, da bodo partnerji zraven, pa da bo res lepo vreme. pa tud če partnerji ne bodo zraven pridem, ker mi je res hudo, da jutri ne pridem. pa še same novo pečene mamice ali pa nosečke ste, tako, da bi vas res rada videla. že cel dan jamram, kako bi šla v Lj,.....user posted image

lep vikend, pa lepo se imejte na srečanju

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
23.4.2010 20:57:53   
terida
SREČANJE MARČEVK in NJIHOVIH ZAKLADKOV:

sobota 24.4.2010
ob 10 h na igrišču v Tivoliju

zaenkrat naj bi prišle:
Dinki
San
Terida
Mergetka
Pomlad08

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
23.4.2010 20:59:22   
terida
San, Mergetka, a prideta?

Bom zdaj vsem na tem seznamu poslala ZS z mojo telefonsko številko, da se slišimo, če se bomo kaj lovile po teh igriščih...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
23.4.2010 21:02:14   
terida
Tina50, škoda, upam, da se vidimo naslednjič!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
23.4.2010 23:18:10   
mergetka
Oj,
ma ne vem, danes me spet ful boli spodaj, tko da ga ne bi sama z Maticem svirala okol. Čeprav bi vas jaz tudi ful rada videla. Bom videla jutri, kako bo stanje...

Lahko noČko!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
26.4.2010 8:22:22   
Lona76
Dobro jutro!

Upam, da ste se imele na srečanju super in da ste se načvekale in da so malčki uživali.

No naši otročički na dolenjskem uživajo 100/h. Cel dan sta zunaj, Tajka komaj odpre oči že kriči oblečt pa ven. Vedno bolj pogrešam HIŠO. Tadva bi bla res cel dan zunaj. Tilnu se tudi dogaja. Skos je treba kaj delat in njemu je to tako fino. Popoldne pa gremo vsak dan na sprehod do sorodnikov kjer imajo seveda vse kmečke živali to pa je itak doživetje. Čeprav se je Taja nekaj začela bati živali. Je zadnjič kužek k njej priteku in je jokala, mimo kokošk ne upa ,....user posted image Mislim da je samo obdobje in jo bo minilo. Se spomnim da je hotla frebruarja v ZOO vse živali božat, no včeraj tudi zajčka ni hotla pobožat je rekla da je umazan! zdej pa ne vem, a jo je motilo ker je bil bel s črnimi lisami al jo je kdo naplahtal da so vse živali umazane. Ma bo že silim je ne.

In kot zanalašč sta mulca vsako jutro bila pokonci že pred šesti, danes, ko sem mogla pa jaz vstati ob pol šestih (ob šestih sem mogla že it v službo) sta pa spala do 7:10!!!!! Madonca vidim, da možku ne bo nič hudega tri dni ko mene ne bo. Sta zelo obzirna otroka in če mamice ni spita user posted image . Sta pa res utrujena, ker res cel dan norita zunaj, samo pojest prideta not in Taja spat, Tilen pa malo počivat.

V službi je pa super ker ni nikjer žive duše, tut telefon mi še ni zazvonil. Sem lahko vse privatne stvari že uredilauser posted image .

Tko toliko od mene za enkrat, grem hitro delat, ker grem ob treh že domov. Sem prišla že pred sedmo kar je zame hohoho zgodajuser posted image .

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
27.4.2010 13:08:59   
aleži
uhh, pa kje ste? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je bilo na srečanju, ste ga sploh imele? A ni deževalo?

Jaz vas samo pozdravljam, Zofy mi je žal, samo se ne bova mogle dobit. Jutri odpihnemo na morjeuser posted image

Lepe praznike vsem

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
27.4.2010 15:06:28   
gaya24
Pozdravljene Marčevke 08. Malo me je spet zaneslo na ringaraja in sem vas mogla prit mal prečikirat....vidim, da ste še vedno pridne in veselo čvekate....Počasi bo že 3 leta odkar smo odprle to debato... hitro gre čas...
Ja nič, lepo bodite pa user posted image user posted image user posted image pošiljam vsem vašim zakladkom.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
28.4.2010 8:01:31   
Dinki
Daaaaan mamice user posted image
kako ste kaj? spočite od podaljšanega vikenda? meni je bil tale podaljšek več kot super, bi se človek za vedno lahko navadil na tak tempo - 4 dni doma, 3 dno dela user posted image . Vreme nam je bilo tudi naklonjeno.

No, v soboto smo se dobile 3 mamice in sicer Pomlad, Terida in jaz, sva pa s Terido srečali tudi našo mamico z dvojčki - Miško, ki je prav tako prišla s svojimi zakladki, ampak so bolj zgodnje sorte. Imele smo se lepo, smo se načvekale kolikor se je le dalo glede na naše "mirne" otročičke user posted image . Vreme je bilo tudi super, Aleži o dežju ne duha ne sluha, je bilo prav vroče, smo bile v kratkih rokavih. Fotkala pa je le Terida pa še to se je spomnila čisto zadnjo minuto in pol jih ni bilo več tamale za skupaj spravit in da bi bili pri miru par sekund. Skratka fajn, upam, da še ponovimo.

Lona76, lepo da ste uživali, predvsem Taja in Tilen. Vem kako je v hiši ker Tita ko jaz pripeljem domov iz vrtca noče it sploh not, takoj začne govort v garaži, da hoče it ven in pol smo zunaj do sedmih zvečer. Pridemo domov, pojemo, se stuširamo in gre spat. Zdej te 4 dni pa je bil tudi non stop zunaj, tudi popoldanske spance je imel bolj slabe, ker smo bili skoz naokoli, no je pa zato potem zvečer spal po 11 ur user posted image .

No toliko od mene, jaz imam danes popoldne nuhalnom upam, da izvemo same lepe in dobre novičke. Lepo se imejte pa pofočkejte se kaj!
lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
28.4.2010 10:59:32   
aleži
user posted image
o lepo, da ste se dobile! Pri nas je bil dež! Drugič upam,da bom prišla, če ne pa, tiste katere pridete kdaj na Obalo, se oglasite meni ali pa Azzurri!user posted image

Veste kaj, pogrešam San, a je že šla rodituser posted image ? Kje si? Uživaš v stanovanju?user posted image
Kje si pa Urši??? Ti fantje ne dajo miru??

Gaya user posted image user posted image , da si se oglasila. Drugič napiši kako si, uživate....!!!

Dinki srečno za nuhalno...uživajte vsi 3 ko boste vidli vašo pikico!!! Nama je takrat Sarica pomahala z rokico (moja domišljija seveda), da je vse ok z njo v trebuhu!

Uživajte in lepo se imejte v tem čudovitem dnevu

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
28.4.2010 11:16:57   
ek76
Pozdravljene!

Dinki srečno na NS.
Jaz sem jo imela prejšnji četrtek, številke so lepo visoke. Sicer sem v 11 tednu dva dni krvavela, šla na urdenco, amapk je vse ok, upam da tako tudi ostane. Do NS sem bila potem na bolniški, sedaj pa že delam.

Taja user posted image user posted image user posted image , da bo prstek kmalu zdrav.

user posted image user posted image user posted image  za ostal bolančke, da se čimprej pozdravite.

Govorile ste o trmi, jaz o tem raje nebi, naša mala je trmasta 100x100/h, ma  se sploh ne da povedat, sliši tudi nič (tisto kar ni treba še predobro), kljub temu da ji redno čistim ušesa.user posted image
Je pa pri nas obdobje vreščanja, ko ni po njeno začne tako vreščati da je joj, to je sposobna početi 2h skupaj, da se ti začne že kar mešat. Vse možne vzgojne ukrepe smo že poiskusili pa je nič ne gane.
No lepo bodite.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
28.4.2010 19:32:48   
pomlad08
živjo,
kako ste? user posted image
na srečanju je bilo res luštno, je fajn videt, kako so kaj ostali marčevčki, pa še primožka smo spoznali user posted image že komaj čakam našega škratka ... user posted image

kje je res SAN? jaz se nekako prepričujem, da še nima neta naštimanga user posted image čeprav zdej se  pa res tud PDP že nevarno približuje! oglas se kej, draga, da ti še zaželimo srečno, preden res popokaš v porodnišnico! user posted image

aja, a veste (to se predvsem nosečk tiče), da je še zmeri dovoljeno obiskovanje v P samo za zdrave očke? men je kar mal bedno, da Job ne bi smel na obisk user posted image ... upam, da do poletja spremenijo pravilo. al bom pa kar kakšen dan prej spokala dam, če bo vse kul. itak mi je bila P že ta prvič čista beda.

ej, Dinki, kako je bilo na pregledu? ste šli s Titkom? si se nagledala vašega pajacka? user posted image

okej, zdej sta pa unadva prišla z igrišča, grem večerjo pripravit. dons je bilo pa če čist poletno, a ne? user posted image z Jobom sva šla dopoldne na izlet in sva nabirala čemaž za ozimnico user posted image no, in ker je bilo že ful toplo, sem mu zdele optimistično pomerila lanske tevice, če so mu kao še prov. user posted image yeah right! bo treba v šoping!

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 28.4.2010 19:35:43 >

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
28.4.2010 22:49:53   
mergetka
Ojla, punce!

Kako lepo je bilo danes na sončku, res user posted image user posted image user posted image !

To o obiskih v porodnišnici sem pa na zadnjem pregledu videla in sem upala, da so spremenili.. Pa praviš, Pomlad, da še kr veljajo samo za zdrave atije??? Ne vem, kako bom zdržala 5 (al kokl že bo) dni brez Matica, si ne predstavljam.... Že tko mi je bilo ful hudo ob misli, da bi ga videla samo na obiskihuser posted image ....

Drugače pa odštevam dneve in kolkrat grem še spat... kot malo dete, ko smo šteli,  kdaj bomo šli na morjeuser posted image .

Nč, lepo se imejte in držte pesti!!!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
28.4.2010 23:02:38   
san
ooo, punce, končno mi je uspel, no mam sam minutko, ampak vsaj nekiuser posted image

joj, za srečanje sem čisto pozabila, pa še v tivoliju smo bili tisti dan, samo popoldne in to prav na tem igrišču... no, pa drugič...lepo da ste uživaleuser posted image

dinki, sem vidla titka v katalogu danes. krasen jeuser posted image

sem še vedno kinder jajček 2v1, se mi je sicer že pošteno dogajalo, pa je po stari dobri navadi minilo. je bilo že 3 krat takouser posted image . no, danes pa ugotavljam, da se mi mensezdi lušči čep... pa nisem čist zihr...
v glavnem, mi smo ok, uživamo 100/h. za razpakirat imam samo še dokumente, pa me kar nekako ne vleče, ker je preveč papirjevuser posted image

drugače pa so otročki ok, ta teden so doma in je pestro. pa še izabela je imela neke nastope z orkestrom, ma nam ni dolgčasuser posted image
morm pohvalt urbana, da že lepo obvlada poganjavčka, zdej že po hribčku dol dirka. ja, pa tudi trmari spet neverjetno, včasih sploh ne morem verjet, da tolk vztraja...
pa danes se je prvič predstavil kot urbanuser posted image - uban in ne bibiuser posted image . no pol si je še vseeno parkrat rekel bibi, ampak važno, da je dojel, da je urbanuser posted image

dinki, upam in vem, da je bilo na ns vse ok. poročiuser posted image

ek, super, da je sedaj ok in naj tako tudi ostaneuser posted image
trma, joj mene prav utrujauser posted image

pomlad, zdej mam pa že naštimanuser posted image , tko da grem rodit takoj, če je treba. a res ni obiskov v p?user posted image
hehe, urbanu so tudi premajhni lanski sandali, no ampak že imava druge, sva jih že uporabila danes. sem ga komaj prepričala, ker on bi mel skoz škornjeuser posted image

lona, ja super, da so otroc užival, sej ni čudno, na vasi je res lepo, sploh če so živaliuser posted image
se pa naši otroci zdej med počitnicami tud tko zgodi zbujajo, joj izabela se je zadnjič že ob pol šestih, pa sem jo kar nazaj v posteljo poslalauser posted image in pol je brala do osmih

ooo, aleži, res uživam ja, pa skoz neki delam, prčkam, pa še otroke mam doma, pa sploh nimam časa za compek it. no, pa še sam laptopa mam tuki, pa se mi ga ne da skoz prikljapljat, ker pol tamali zraven skočjo in bi prec oni kej radi, pa na laptopu ne dovolim. še delamo mrežo tuki, pa potem še nisva računalnikov prenesla.

opla, margetka, no, če se že kaj dogaja, potem pa srečno, pa lep in hiter porod

nčk, lepo da sis se tudi ti oglasila po dolgem časuuser posted image

no, to je bilo na brzino, morm končat
užoivajteuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.4.2010 9:34:00   
Lona76
Dober dan!

Kako ste v tako lepem vremenu? Jaz sem malo slabše ker sem v službi, namesto da bi se kje sončila. No ja važno da otroci uživajo z očetom. Imajo se super, Taja je baje včeraj full prehodila. Ko mi je mož povedal koliko je hodila sploh nisem mogla verjet, ni čudno da je zvečer samo padla dol. Mislim da kar cca 3 km in to v hrib. Pridna res. Jutri se jim pridružim, čeprav sem nekaj oklevala ampak bo jutri in v soboto tako lepo vreme da bom šla še jaz, v soboto pa domov. Danes pa me čaka doma pospravljalna akcija. Likanje in sesanje in pomivanje, ..... Ja včeraj sem malo zabušavala (šoping, večerja s prijateljico). Danes pa bo prišlo na vrsto pospravljanje. Upam, da bom imela popoldne tudi še toliko volje kot jo imam zdajle.

San super da ste se že razpakirali in da si si našla malo časa in se javila.

Mergetka kdaj greš roditi v soboto ali nedeljo? Nekak imam nekaj takega v spominu.

Pomlad ja obiski so še vedno samo za  očke. Vem da je hudo če ne vidiš 3 dni starejšega otročička. Mislim da bi res lahko to že spremenili. Saj ja gripa ne razsaja več. Ne vem no. Se mi zdi, da vsak ki ima doma že otročička ve, da ne bo prišel sorojenec dojenčka gledat če bo le ta bolan. Bolj kot otroci so mi problem razne babice in tete ki se ne morejo upreti temu da bi videle vnuka oz. nečaka in pridejo tudi če so prehlajene. Saj veste tisti izgovori moje tašče saj nisem bolana samo po grlu me praska.

Ek super, da je nuhalna ok in se je krvavenje ustavilo

Gaya lepo da si se oglasila še kaj se daj.

Dinki kako si opravila na pregledu? A Titek je spet v katalogu? Ga moram vzeti v trgovini.

Ursi javi se kaj.

Tko zdej grem pa delat, sem od osmih v službi pa še nič nisem naredila.

Pa lepo da ste se na srečanju načvekale. MEni je prav žal da me ni bilo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
29.4.2010 18:31:16   
mergetka
Ojla, mamice, nč vas ni gor... ste kr zuni, a ne?
Moja dva sta šla na bicikl, jaz pa se mal psihično pripravljam in še malo brkljam po stanovanju, ker bi rada imela vse lepo itd.. Sam mi pa buši več ne dopušča pretiranega sklanjanja in tako me pol zanese pred RR al pa pred tv.

Lona, jutri grem v Rimuser posted image ! Sem mislila, da se bodo ti zadnji dnevi bolj vlekli, pa je kr minilo. Sploh pa cela ta nosečnost, ko bi rekel keks.

Dinki, lepo je videt Tita vsake tolko... ful je luškan in že pravi dečko, res. Ma je, sej so pa že v tretjem letu...

San, hvala. Srečno tudi tebi čez par dni!!!!

Zdaj grem pa še kake Friendse pogledat. Lep pozdrav!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
29.4.2010 23:11:34   
san
ooo, margetka, a ti maš prav določeno? sem spregledala to, no srečno torej jutri. joj, blagor tebi, jutri boš že svojo štručko k sbi stiskala, mmmmmuser posted image
no, naj bo vse tako kot mora biti!

tole glede obiskov me je pa kar potrlo... ker pol bom jaz večino časa kar sama tam z malim miškom... no, upam da bo vse ok z nama in bova vsaj hitro šla domov.

lona, ja bravo za tajkouser posted image , znajo presenetit tile naši škratki in prav super, da tako uživajo v naravi. sej sam še jutri, pol boš pa tut ti frej, pa se jim pridružiš

drugače pa smo mi tudi večino dneva zunaj, ker je res krasno vreme. ga moramo izkoristit do konca, kdo ve kdaj bo spet kakšna čudna ohladitev...

zdej grem pa mal počivat, ker sem čist preveč utrujena, pa še trebuh mam skoz trd in je precej boleče...

dinki, kako je bilo? ste zvedeli splo, sta res dvauser posted image ?

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
29.4.2010 23:20:43   
mergetka
Ojla, punce!

Ja, San, so mi kr cr določili za jutri! Ne vem pa, kolk bom danes spalauser posted image user posted image .... Hvala ENAKO za lepe želje!

Čau in se beremo ....

< Sporočilo je popravil mergetka -- 29.4.2010 23:21:50 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
29.4.2010 23:21:10   
terida
Dober večer, punce!

Spet je teden minil preden sem si lahko vzela malo več časa za vas...

To soboto gremo na eno poroko. Ker smo komot, smo se odločili, da Eriko pustimo pri nonah in gremo samo mi trije (saj bi tudi Primoža tam pustila, če bi lahko user posted image ). V Gorici je že od torka, ima prave počitnice. Ona seveda uživa 100/h, meni se je pa kar srce trgalo, ko smo jo pustili dol. Kaj vem, se mi zdi, da se jaz vsakič slabše počutim, ko jo puščam kje. Ona pa je prava mala ciganka - briga jo kje sva midva, še vpraša ne po naju user posted image Je pa imela eno malo nesrečo - se je spekla na pokrovu sveče na pokopališču. Ji je tašča baje non-stop razlagala, da tega ne sme tikat, pa je vseeno morala poskusit. To je bilo včeraj - jo je kar fejst peklo, zdaj je baje že dosti bolje. Jah, kaj se če, tudi kakšno takšno neumnost je treba dat skozi...

Da ne govorim kako je stanovanje prazno, ko je ni. Prav čudno je, res, ene 1000-krat na dan se spomnim nanjo... Imam pa zdaj več časa in sem se končno spravila naredit nekaj stvari, ki sem jih že predolgo odlašala - npr. "okrasit" njeno sobo. Dolgo sem kolebala med lastnimi poslikavami in nalepkami in se na koncu odločila za slednje. Že tako sem si komaj vzela čas to naredit, če bi izbrala poslikave, bi bila stena še vedno prazna. Mojih planov je itak več kot je časa, tako da čeprav Erike ni, utegneva naredit samo ta nujne stvari (npr. si kupit obleke za ohcet). Balkon tako še vedno žalostno čaka, da ga bodo kakšne rožice polepšale user posted image

Pa še zadnja novost z naših koncev: Primož ima že dva zobka! V zadnjih par dneh sta mu na plano pokukali obe spodnji enki. Že Erika je bila dokaj hitra z zobmi (mislim, da je prvega dobila pri petih mesecih in pol), Primož je pa prav pretiraval, saj nima še niti pet mesecev! Mogoče mi pa hoče povedat, da bi kaj drugega jedel, kot vedno samo to moje dolgočasno mleko user posted image

Uf, skoraj bi pozabila. Srečanje je uspelo pa čeprav smo prišle samo tri. Kar naj vas bo sram vse ostale! user posted image Prav lepo je bilo spet videt Dinki (ki se ji, mimogrede, nosečnost popolnoma nič ne pozna) in spoznat Pomlad (ki je v živo prav tako simpatična kot je slišat - samo videz me je zmedel, vedno sem si jo predstavljala kot kratkolaso blondinko user posted image , ampak res!). Sem pa študirala, da bi drugič morali prit tudi partnerji - se bomo lahko vsaj načvekale v miru user posted image In evo še slikca:
user posted image
Da ne boste mislile - to je daleč najlepša od vseh, ki sem jih naredila. Res niso bili več razpoloženi takrat, Erika je zaradi difuzne svetlobe čisto na vseh slikah mižala.

mergetka, čestitke za vrtec! To je res super! Jaz pa še vedno trepetam, baje odločbe dobimo šele enkrat maja... Zdaj pa držim pesti, da bo porod potekal kot mora in boš kmalu držala svojo štručko v rokah! Kak občutek je to, da veš, da greš naslednji dan rodit? Se mi zdi prav zanimivo...

Dinki, kako kaj NS? A ste potem Titka vzeli s sabo? Me prav zanima kako se je njemu zdelo.

Zofy, aleži, kako kaj Primorska? Kaj poje? user posted image user posted image

tina50, joj kako te razumem. Tudi pri nas je Erika veliko manj zahtevna od Primoža. Ti imaš pa še oba doma, kajne? user posted image zate. Upam, da je angina že mimo. Javi se nam še kaj!

Lona, ja, hiša ima gotovo svoje prednosti. Tudi jaz jo včasih pogrešam... Glede Taje in živalic - po moje je obdobje, ker tudi Erika gre skozi nekaj takega. Sosedi od tašče imajo koze, pa se jih je zadnjič zelo hitro naveličala, kar ji ni podobno. In tudi tisti otroški ZOO je ne gane več. Pa ga je včasih oboževala. Se nič ne bojim, da ne bo marala živali. Gotovo me bo že čez par let poskusila prepričat, da bi imeli doma kakšnega kužka ali pa vsaj muco user posted image

ek76, super, da je NS pokazala, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image da bo še naprej tako! Dobro, da imaš rok šele konec leta - bo takrat obdobje trme že mimo user posted image

san, lepo, da si se oglasila. Jaz bi šla stavit, da si že rodila, ker se tako dolgo nisi nič javila. Poganjalec je tudi pri nas zakon. Kakšnih vratolomnosti še ne uganja, a se zna peljat kak meter ali dva z dvignjenimi nogami. Super je, res. Čestitke Ubanu user posted image

Evo, zdaj pa ne jamrat, da nimate kaj čitat user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.4.2010 0:57:46   
Naša črtica koraka
čau,
sem že comp. ugasnila, pa me je prešinilo "da ni morda SAN že rodila" user posted image , pa me je tak močan firbec zagrabil, da sem šla pofirbcat na FB - tam sumljivo: nič, potem pa še sem ... user posted image pa ga še ni dojenčka (saj se ne mudi), bo pa zato od MARGETKE user posted image user posted image user posted image user posted image MERGETKAjupiiiii, stiskam pesti jutri, da bo vse ok in res krasno, da boš jutri že lahko stisnila k sebi svojega otročička user posted image user posted image .

pa EK, juhuhu, nisem vedela, da si user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se dobro počutiš ...

Dinki, sem Titka videla v katalogu, grem prav firbcat v Mkatalog user posted image . Upam, da je na nuhalni vse ok.

Terida, vav zobki pri tej starosti, to pa je presenečenje! user posted image Bravo Primož, pa za ostale, da bi tudi čim bolj neboleče ven zlezli!

Lona, aaaaaaaaaaaah, narava ... js moja blokovska zajca tudi komaj z gozda zvlečem ... anja kar rije po listju, matiji pa itak dogaja 100/h. Danes smo bili v Bohinju, tko bolj na izi (je bila anja te dni spet bolana) in je bilo fenomenalno ... saj počeli nismo nič velikega, smo bolj metali kamne v vodo, plezali preko korenin in pitali race, si našli nekaj super-duper plažic ... ampak je bilo the best! Za povrhu smo pa našli igrala pod plezalno steno, so ena taka home-made igrala in smo se še tam igrali še pa še user posted image

Aja, to skoz hočem povedat, pa pozabim: V VOLČJEM POTOKU je ogromno res velikih rib ... če samo malo kruhka not vržeš priplavajo take, da jih ni večjega čuda, tud dinozavri ne user posted image . Pa nasploh priporočam ta volčji potok, imajo tudi res fajn igrala, samo kaj, ko je vstopnina, tega pa moje gorenjsko srce ne more prenesti user posted image .

ok, zdj pa grem v mižule. Mi je pravkar padlo na pamet, da bi pa ju3 šla na Cres, "moj" kemp pogledat ... nu, to bomo pa še videli..

juhu, jutri bo en bibi več (ali bo bibita - punčk nam res manjka)

SAN: bibi in škornji, to je totalno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
30.4.2010 7:49:25   
Lona76
Najprej Mergetka naj danes vse poteka tako kot mora. In da boš čimprej stisnila svojega otročička k sebi.

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image za Erikin prstek. Pa kako jim je tako zanimivo ravno tisto kar ne smejo. Joj kako jo je mogel prstek boleti. Se spomnim Tajke zadnjič kako je revček jokala ko se je opekla user posted image . Ja tudi naše stanovanje je kar prazno sedaj ko sem sama, ampak danes  jih že stisnem k sebi user posted image . Je pa tako da Tajka nič kaj ne jamra da bi mamico, no ko me bo videla bom spet samo jaz za vse dobra user posted image , ampak je včeraj Tilen jokal da me hoče videti, da me pogreša...... Se mi je kar zasmilil revež. Ne vem kako to, ampak ko je bil star 2 leti je šel kamor si ga dal. Saj sedaj gre tudi, ampak me prej začne pogrešat. Me zanima kako bo junija ko bo šel v gusarsko deželo za pet dni z vrtcem. Lani je bil baje zadnji dan kot bi pojedel kisle kumarice. Je pogrešal Tajko in mene. Bomo videli letos.

Pa zobke ma že Primož user posted image user posted image user posted image . Ja je kar res pohitel. Važno, da so prišli ven brez posebnosti in nekega hudega matranja.

NČK o Bohinj je pa tudi meni najlepši kraj. Upam, da bomo dobili naš apartma v avgusu. Vsako leto gremo septembra, ampak letos zaradi šolarja to ne bo izvedljivo in bomo šli že avgusta. Seveda če bo app frej. Izvem pa to takoj po prvomajskih. Komaj čakam.

Tako sedaj grem pa delat. Včeraj sem kar nekaj zabušavala, ne vem kaj mi je bilo. Danes je pa treba vse not prinest user posted image . Ob treh pa zaključim in grem k možku in svojim otročičkom.

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.4.2010 7:50:00   
Lona76
Pa še slikica je prav lušna. Vsi trije so user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.4.2010 8:48:32   
Dinki
Dan user posted image
kako ste bile pridne zdej 2 dni, ste se spet malo razčvekale user posted image .
San user posted image  samo da je vse kul in da uživate v novem domu...ma si nas razvadla, nismo navajene, da te toliko časa ni z nami. Pomojem da če mene ne bi bilo en teden tu gor bi si mislile, da sem umrla user posted image .
Zdej me pa res edino še za Ursi2 mal skrbi. Ursi če naš kaj bereš nam samo en stavek napiši, da vemo da ste ok. En lep pozdravček tebi in tvojim fantom.

No naslednja stvar:
IZVIRNO SPOROČILO: terida

user posted image
Da ne boste mislile - to je daleč najlepša od vseh, ki sem jih naredila. Res niso bili več razpoloženi takrat, Erika je zaradi difuzne svetlobe čisto na vseh slikah mižala.

user posted image user posted image user posted image  tale slika me je pa RES do solz nasmejala user posted image . Tud en ni kul izpadel in ko se spomnim kako težko jih je bilo sploh še na kup dat, je še dobro izpadla user posted image . Srčki so skratka vsi trije!

Ek76, čestitam za dobre izvide na nuhalni user posted image  in želim ti, da se takšne krvavitve nikoli več ne ponovijo! user posted image user posted image

No da vam poročam iz nuhalne. Hvala vsem za lepe želje, res ste prijazne user posted image . Bilo je super, rezultat je več kot OK. Titek je bil z nama in ga moram prav pohvalit, je bil tko priden, da mi tud slučajno ni žal, da sva ga vzela. Je pa rekel tej G ko je premikala uno konzolo po mojem trebuhu: "Titi to!" user posted image  bi to tud on mal premikal user posted image  pa itak zna zdej že povedat kaj ma mami v trebuhu, mu reče jenji user posted image . Je pa tehnološko ta ambulanta tko napredovala od mojega zadnjega pregleda - nuhalne s Titkom. Zdej imajo tak velik ekran nasproti postelje, da pingiča res lepo vidiš. Potem je preklopila še na 4D in je sedel po turško in imel rokice pred obrazkom user posted image  madona kaj vse nastane v 13. tednih...noro!!!! Za spol mi ni mogla rečt, je pa rekla, da predvideva da bo fantek, tko da mi je očitno usojeno biti blažena med fantki. terida si imela prav, letos so fantki na pohodu al pa niste dovolj dobre čarovničke user posted image  No bomo še videli, samo da bo zdrav in tak sonček kot je Tit pa smo zmagal! No je pa samo en, zagotovo! user posted image

Pomlad08 - lanske čevljčke????......jea right user posted image  pri nas so to le sanje user posted image . Sem pa ful jezna na crocse. Jih je tit letos dobil za RD in so mu bile premajhne in smo mu šli zamenjat za eno število večje, ki so mu pa prevelike user posted image . Kr neki. Očitno bo ztreba kakšen fejk kupit, da bomo kakšno vmesno številko dobili.
Mmmmm čemaž, moja tašča ga tudi nabere in ga vloži v olivno olje user posted image  jst ga naravnost obožujem pa še zdrav je ful.

Mergetka, tebi pa želim danes vse najbolje, da ti bo minilo kar se da hitro, da se vrneš nazaj domov k svojima fantkoma. Srečno! user posted image user posted image user posted image

Tedrida, uau že prvi zobki user posted image  kako gre fitro čas in upam, da je erikin prstek že bolje user posted image user posted image

Lona76, uživaj čez vikend ko se boš po parih dneh pridružila svojim sončkom!

Uživajte seveda tudi ostale.
Gre katera na kres? mi ga bomo pri sosedih zakurili že ob 5h zaradi otrok....no ja pa peklo se bo tudi zraven, brez tega ne gre user posted image .

Pa hvala vsem za pohvale Titka v katalogu user posted image .
Zdej pa šibam delat, da bomo lahko šli malce prej domov.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 30.4.2010 9:00:19 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Praznik češenj - Goriška brda
Miška2006

Se boste udeležili Praznika češenj 5.,6. ali 7.6.2009 v Goriških brdih (http://www.agency-jota.com/index.php/praznikcesenj/splosnopraznik)?

DA (10%)

NE (90%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!