|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Trenja
6.2.2009 11:38:59   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Če se folk ne bi naslajal na vseh teh afericah in aferah in glupih zvezdnikih, potem oni tega ne bi mogli početi pred javnostjo. In zdaj se postavlja vprašanje, kdo je tu bolj nor. Tisti ki pere perilo pred javnostjo ali tisti, ki uro in pol sedi pred tv in se naslaja nad vsebino takega programa?

Po moje je bl nor tist ki serje in meša,mi k sam vohamo pa smo malo manj nori.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.2.2009 11:43:14   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Če se folk ne bi naslajal na vseh teh afericah in aferah in glupih zvezdnikih, potem oni tega ne bi mogli početi pred javnostjo. In zdaj se postavlja vprašanje, kdo je tu bolj nor. Tisti ki pere perilo pred javnostjo ali tisti, ki uro in pol sedi pred tv in se naslaja nad vsebino takega programa?

Vse to je relativno. user posted image

Sicer pa šibaj na računalništvo. Mam en problem, pa čakam tvoje strokovno mnenje. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.2.2009 11:57:00   
Mešamdrek

IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Vse to je relativno. user posted image

Sicer pa šibaj na računalništvo. Mam en problem, pa čakam tvoje strokovno mnenje. user posted image

Že grem....se bom potrudla po svojih najboljših močeh.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.2.2009 11:59:07   
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Mi je pa bil tist gost (nek kolumnist) čist mim. Je pljuval po vseh povprek, da so pevci ničle...al kako že.

Meni je pa Crnkovič všeč. In rada ga berem. Malce manj rada poslušam. Mogoče je bil način, kako je povedal svoje mnenje o "pevcih", malce pregrob. V bistvu pa ima povsem prav. Sicer nočem bit žaljiva, ampak poleg Jeklinove in Poliča je bil včeraj za mizo Crnkovič edini, ki mu IQ presega številko noge.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.2.2009 12:51:28   
Volga
POP TV se mi je s to temo zasral do konca in še malo čez, če se da. user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.2.2009 13:08:49   
Anonimen
Sem gledala oz. bolj poslušala prvi in drugi del, ki je na njihovi spletni strani. Tukaj se je za vprašat, kaj je bolj obsojenja vredno, Langovo vzkipenje (ki se mi zdi del življenja, ko gre kaplja čez rob) ali izjava Crnkoviča, da so vsi pevci ničle. To zadnje mi je skrajno žaljivo in neokusno. Vsak ima svoje meje okusa. Tudi če je pač meni všeč bobnanje na doma narejene bobne bom pač poslušala to.
Glede zakoncev...se vidi, da nič ne berem tabloidev, ker sploh nisem vedela, kdo sta...pa se strinjam s tisto starejšo gospo, ki je podala mnenje od Čepinove.
Glede pranja umazanega perila, blatenja....če primerjam z nekaterimi izjavami na RR, ko se včasih dobesedno zapičijo v malo narobe povedan stavek, pa žal nismo daleč od njih...

< Sporočilo je popravil decembrka -- 6.2.2009 13:09:17 >

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 13:24:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.2.2009 13:50:44   
PIRANJA
in s čim se ukvarja ta Čepin. Ona je itak vemo vsi kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.2.2009 13:54:18   
ZARA
Nisem gledala in nočem gledat. In ni mi žal, da nisem gledala. Ta voditelj, kaj je že ... bi si pa tudi lahko en real job našel ali pa vsaj eno pametno temo za diskutirat. Ne pa take klobase ala' "afera Čepin" in podobna jajca. Zdi se, da mu zmanjkuje idej.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.2.2009 13:58:59   
ZARA
Aha, sem se spomnila. Slak. Slak!user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.2.2009 14:40:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Nisem gledala in nočem gledat. In ni mi žal, da nisem gledala. Ta voditelj, kaj je že ... bi si pa tudi lahko en real job našel ali pa vsaj eno pametno temo za diskutirat. Ne pa take klobase ala' "afera Čepin" in podobna jajca. Zdi se, da mu zmanjkuje idej.

Najbolj žalostno je to, da je bila oddaja namenjena o kuhinji Emi, na koncu pa cela oddaja posvečena zakoncema Čepin. Še Murko ni prišel do izraza, kot je sicer ponavadi prišel.user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.2.2009 14:44:37   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Podpis

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.2.2009 14:57:36   
NevenkaP

Amen.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.2.2009 15:10:58   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Mi je pa bil tist gost (nek kolumnist) čist mim. Je pljuval po vseh povprek, da so pevci ničle...al kako že.

Meni je pa Crnkovič všeč. In rada ga berem. Malce manj rada poslušam. Mogoče je bil način, kako je povedal svoje mnenje o "pevcih", malce pregrob. V bistvu pa ima povsem prav. Sicer nočem bit žaljiva, ampak poleg Jeklinove in Poliča je bil včeraj za mizo Crnkovič edini, ki mu IQ presega številko noge.

Se popolnoma strinjam...

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.2.2009 15:56:53   
cukr07
Men se zdi, da so bila Trenja včeraj čist mim. Drugače jih zelo rada pogledam, ker imajo povečini zanimive debate, včeraj se je pa debata razvila čist v neko napačno smer.
Se mi zdi, da je šlo še za en ˝načrtovan˝ medijski obračun med zakoncema Čepin.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.2.2009 16:38:34   
yellowcrystalstar
tale čepin je en težak mafijozi. sami mutni poslovi so za njim. 

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.2.2009 16:52:54   
Nur
Čepin se je znajdu - pač "šverca" avte...in če ne bi bili Slovenčki tako mahjeni na BMWjčke, Audije,... tud on nebi bil tak biznis men. 
Včeraj se je Aleš pokazal v lepi luči, se je pa Urša osramotila do konca....histerično klicanje v oddajo user posted image user posted image .... še najboljši komentar je podala Bernarda Jeklin v smislu: "Urša je postala iz navadne natakarice v pevko & voditeljico. Aleš je bil zanjo nekdo ki je imel dovolj denarja, da si je lahko privoščila marsikaj. Imel jo je rad, zanjo bi klatil zvezde z neba, hkrati pa jo je spremenil v malo razvajenko...in ona je to skoristila do konca.....nazadnje bo pa še njegovo ime oblatila.

Glede Eme pa sem vesela, da se je predstavnik Lange opravičil, vesela sem tudi mnenja gledalcev (ankete) saj so tako dali skupini vedeti kdo je "pravi" zmagovalec - hit pa postane tista pesem, ki jo imajo raje poslušalci in ne žirija user posted image

Ob Murkotu in Saški mi gre pa itak na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tak da tega nisem gledala.

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.2.2009 20:07:19   
Petjana
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/trenja-bizarna-slava.html

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.2.2009 20:39:59   
Anonimen
Hja, meni je bilo daleč največje razkritje včerajšnjih Trenj, kako butasta je v resnici Manca Špik. Res, nisem vedela. Sem mislila, da glede na to, da je Gorenjka, da je malo bolj pri sebi.

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
6.2.2009 20:58:58   
caillou
Meni je bila pa tale včerajšnja oddaja Trenj, daleč najbolj butast od vseh do sedaj. Zakonca Čepin, pa kaj za en krucifiks nas bi moglo brigat, če se bo ona naga slikala? o, majgad, res.

< Sporočilo je popravil caillou -- 6.2.2009 21:10:07 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.2.2009 21:27:05   
Akil
Madonca, ste me tolk daleč spravle, da sem šla gledat oddajo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Do zdaj najboljša mi je: Sabina Mali izjavlja, da Urška nima talenta!!!LOLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ker ona ga ma pa tolkuser posted image

Drugače pa so spraševali nekaj o Emi, je pa bilo samo ene 20min o Emi, drugo je pa več ali manj namenjeno Urši in Alešu!user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 46
6.2.2009 21:48:27   
Anonimen
Kristus, sm gledala zdej na 24 uruser posted image

Očitno slovenci res nimamo nikakršnih problemov, če si tolk "intelektualcev" vzame cajt za te .....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
6.2.2009 22:40:58   
petra2a
Al pa tale....Urša in Aleš sta za novinarko in kamere, ki so ju prišli snemat domov "odšpilala" partijo ročnega fuzbala..... Pa še prav fajn jima je bilo....
Kaj pa, ko so kamere ugasnile? Sta šla pa v postlo, al kaj?
Kaj pa če je to samo ena finaaaaaaaaaa promocijska finta? Ne vem, no....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.2.2009 8:06:55   
caillou
Kakorkoli, tako kot je rekla Jeklinova stara borka, "prodajamo slab trač". Pri nas je glavna tarča medijev murko-curko. Te Čepke in Čepkota, glavni tarči Trenj pa sploh ne poznam in res ne vem zakaj bi bila onadva sploh zanimiva.

Mene recimo bolj zanima gospod Tuš, pa Boscaroli, pa Jankovičev imperij,....

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu petra2a)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.2.2009 8:07:51   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Hja, meni je bilo daleč največje razkritje včerajšnjih Trenj, kako butasta je v resnici Manca Špik. Res, nisem vedela. Sem mislila, da glede na to, da je Gorenjka, da je malo bolj pri sebi.

Ja, "nebeška lojtra" ma res kratko lajtngo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?