Pikapolonica_
|
Tiste, ki niste gledale, niste nič zamudile. Meni je mož nekje na sredini oddaje rekel, da naj usta zaprem, ker so se mi dobesedno povesila, me je skor kap. Sploh pogovor zakoncev Čepin je bil direkt za bruhanje. V primerjavi z njima je še Murko prebavljiv. Da o gospodični Sabini Mali ne bi niti govorila, ker niti enega stavka ni uspela skupaj spravit brez ehm, ehm, ehm. Potem je ona, s svojimi fenomenalnimi pevskimi sposobnostmi, govorila, da Urška Čepin nima T od talenta, nič, da ji je vse Aleš kupil. Ja valjda, ona se je pa slekla pred vesoljno Slovenijo, da je lahko sploh usta odprla. Vmes se je Aleš Čepin skorajda zjokal, ko je prosil, da se Urša ne sleče za Playboy, pa še par takih cvetk. En dedo stari je živel še v 60tih, njega tako ali tako nihče ni razumel. Ob vsej tej zasedbi, prisotni na trenjih, bi rekla, da je bila edina normalna tista - sračje gnezdo - bivša urednica revije Lady, ki je povzdigovala svoje lorde. Drugače pa pametna in razgledana ženska, to pa res. Sploh spoštujem to dejstvo, da zagovarja to, da kar so oni naredili za tabloide so, zdaj pa naj mladina naprej, da se nje to ne tiče. Da pa je včasih bilo precej težje priti v kakšen koli trič trač, kot pa dandanes, ko se ''zvezdice'' same prodajajo za idiotske stvari, ki nas niti ne zanimajo.